1、Module 4期中综合复习检测题第一卷I. 单项选择 (15分)1. The book which _ children is also welcome by adults.A. is intending toB. is intended forC. intend toD. used to2. The manager can not attend the meeting since he has something more important to do, so I will go _.A. instead ofB. indeedC. insteadD. though3. Did he f
2、eel sorry for what hed said? _.A. Go ahead.B. Well done. C. No wonder. D. Not really.4. Such poets as Shakespeare _ widely read, of whose works, however, some _ difficult to understand.A. are; are B. is; is C. are; is D. is; are5. I can recognize David easily, as he is the only one of the students a
3、t the masque(假面舞会) who _ a moustache.A. wear B. wears C. has worn D. have worn6. Its strange that they seldom speak over dinner. They are accustomed _ at meals.A. to talk B. to not talk C. to talking D. to not talking7. The examination results _ to in the speech of our headmaster delighted all of us
4、.A. refer B. referring C. was referred D. referred8. At the beginning of class, the noise of desks _ could be heard outside classroom.A. opened and closed B. being opened and colsedC. to be opened and closed D. to open and close9. Scientists are convinced _ the positive effect of laughter _ physical
5、 and mental health.A.of; at B.by; in C.of; on D.on; at10. What made you so upset? _ my house _ goodbye.A. Lisa left; without saying B. Lisas leaving; without sayingC. Lisa left; didnt say D. Lisas leaving; didnt say11. _ many time, Jim finally understood it.A. Told B. Telling C. Having told D. Havin
6、g been told12. Progress so far has been very good. _, we are sure that the project will be completed on time.A. However B. Otherwise C. Therefore D. Besides13. Everything comes with _ price; there is no such _ thing as a free lunch in the world.A. a; a B. the; / C. the; a D. a ; /14. The news shocke
7、d the public, _ to great concern about students safety at school.A. having ledB. ledC. leadingD. to lead15. _, Charlie Chaplin began making films.A. As time goes by B. As time going onC. With time went by D. With time going onII 完形填空(30分)Everybody knows Charlie Chaplin, a world-famous funny actor. P
8、eople 16 have laughed at Charlie Chaplins films until tears run 17 their faces. From his very first 18 they know what will happen. The little man is always with black moustache, wide-open eyes, round black hat and 19 too large for his feet. Hell 20 through snow, and fall from windows. He will fight
9、men who are twice his 21 , fall in love with women, who 22 notice him, and try to hug them. The poor man that Charlie Chaplin 23 in hundreds of films makes all kinds of stupid mistakes. He is always in 24 , but he never 25 . He dreams of becoming a great man. Even people who dont understand English
10、can 26 Chaplins films, because they are mostly 27 . It isnt what he 28 that makes people laugh. His comedy doesnt 29 words. It depends on little actions which mean the 30 thing to people all over the world. Chaplin raises his thick eyebrows or rolls his eyes. He hides 31 a fat lady or under a table
11、to escape from his 32 . He dresses well and pretends to be a 33 and important man. It is all so hopeless and 34 that he makes us laugh. This is the 35 of Chaplins huge success. 16. A. here B. everywhere C. abroad D. who17. A. down B. along C. overD. with 18. A. disappearance B. appearance C. words D
12、. emotions 19. A. trousers B. stocks C. shoes D. hands 20. A. sleep B. sit C. play D. struggle 21. A. length B. size C. greatness D. width 22. A. hardly B. deeply C. widely D. luckily23. A. played B. recognized C. loved D. fooled 24. A. joy B. excitement C. sorrow D. trouble 25. A. comes down B. get
13、s away C. goes back D. gives up26. A. understand B. watch C. enjoy D. see 27. A. frightening B. silent C. pleasant D. moving 28. A. plays B. acts C. expects D. says 29. A. depend on B. translate C. explain D. know30. A. some B. different C. same D. bitter31. A. beside B. behind C. before D. on32. A.
14、 enemies B. own C .characters D .films33.A.poor B. sad C. rich D. beautiful34. A. possible B. impossible C. instructive D. tired35. A. end B. beginning C. theory D. secretIII阅读理解(40分)第一节:从四个选项中选出正确答案。ADanielle Steel, Americas sweetheart, is one of the hardest working woman in the book business. Unli
15、ke other productive authors who write one book at a time, she can work on up to five. Her research before writing takes at least three years. Once she has fully studied her subjects, ready to be divided into a book, she can spend twenty hours nonstop at her desk.Danielle Steel comes from New York an
16、d was sent to France for her education. After graduation, he worked in the public relations and advertising, industries. Later she started a job as a writer which she was best fit for. Her achievements are unbelievable: 390 million copies of books in print, nearly fifty New York Times best-selling n
17、ovels, and a series of “Max and Martha” picture books for children to help them. Deal with the real-life problem of death, new babies and new schools. Her l998 book about the death of her was shot to the top of the New York Times best-selling list as soon as it came out. Twenty-eight of her books ha
18、ve been made into films. She is listed in the Guinness Books of World Records for one of her books being the Times best-seller for 381 weeks straight. Not content with a big house, a loving family, and a view of the Golden Gate Bridge, Danielle Steel considers her readers to be the most important re
19、source(资源)and has kept in touch with them by e-mail. While she is often compared to the heroines(女主人公)of her own invention. Her life is undoubtedly much quieter. But if she does have anything in common with them, it is her strength of will and her inimitable(独特的)style. There is only one Danielle Ste
20、el.36Danielle Steel is different from other writers in that _ . Ashe can write several books at the same time Bshe often does some research before writing a book Cshe is one of the most popular American women writers Dshe can keep writing for quite a long time without a break37Children who have read
21、 “Max and Martha” picture books may know _ . Ahow to deal with affairs at school Bwhat to do if Max and Martha die Cwhat to do when new babies are born into their families Dhow to solve the difficult problems in their writing classes38One of Danielle Steels achievements is that_ . Asome TV plays wer
22、e based on her books Bher picture books attracted a lot of young men Cone of her books became a best-seller in 1998 Dshe wrote the Guinness Book of World Records39We can learn from the passage that Danielle Steel _ . Alives an exciting life Bvalues her readers a lot Cwrites about quiet women Dis ple
23、ased with her achievementsBHave you ever noticed the colour of the water in a river or stream after a heavy rainfall? What do you think caused this change in colour? It is soil that has been washed into the river from the riverbank or from the nearby fields.Components of SoilSoil is made up of a num
24、ber of layers(层), each having its own distinctive colour and texture. The upper layer is known as the litter. It acts like a blanket, limiting temperature changes and reducing water loss. The topsoil layer is made up of small particles of rock mixed with rotten plant and animal matter called humus(腐
25、殖质), which is black and gives the topsoil its dark colour. This layer is usually rich in nutrients, oxygen, and water. Below the topsoil is the subsoil, a layer that contains more stones mixed with only small amounts of organic matter. This layer is lighter in colour because of the lack of humus. Be
26、neath the soil lies a layer of bedrock.Soil forms from the bottom up. Over time bedrock is attacked by rain, wind, frost and snow. It is gradually broken down into smaller particles in a process called weathering. Plants begin to grow, and rotten materials enrich the topsoil. Most of the soil in Eas
27、tern Canada, for example, was formed from weathered rock that was exposed when the ice disappeared l2,000 years ago. Water Beneath the SoilSurface water collects and flows above the ground in lakes, ponds and rivers. Once in the soil or rock, it is called groundwater. Gravity pulls groundwater throu
28、gh the soil in a process called percolation(渗透). Eventually the water reaches a layer called the water table. Under this is bedrock through which water cannot percolate. As water percolates downward, it dissolves organic matter and minerals from the soil and carries them to deeper layers. This cause
29、s a serious problem because plants require these nutrients for growth.Soil pHSoil can be acidic, neutral, or basic. The pH of the soil is determined by the nature of the rock from which it was formed, and by the nature of the plants that grow and rot in it.The acidity of rain and snow can lower the
30、pH of the groundwater that enters the soil. By burning fossil fuels such as coal, oil and gasoline, humans have been contributing to higher levels of acidity in many soils. When fossil fuels are burned, gases are released into the air and then fall back to earth as acid rain. Acid soil increases the
31、 problem of carrying nutrients to lower soil levels. As nutrients are removed, soil is less fertile. Plants grow more slowly in acidic soil, and also become easily attacked by diseases. 40. The layer of soil that provides necessary nutrients for plant growth is called _.A. litter B. topsoil C. humus
32、 D. subsoil41. According to the text, which of the following is NOT true?A. Soil forms from weathered rock on the earth surface.B. The deeper layer of soil is darker in colour than the surface soil.C. Air pollution is partially responsible for acid soil.D. Groundwater tends to carry away nutrients f
33、or plant growth. 42. We can infer from the passage that the water table lies . A. between the topsoil layer and the subsoil layerB. in the subsoil layer above bedrockC. between the subsoil layer and bedrockD. in the bedrock layer beneath the subsoil43. The underlined word “dissolve” is used to expre
34、ss the idea that organic matter and minerals from soil are . A. rushed away into the riverB. cleaned and purified by waterC. destroyed and carried away by water D. mixed with water and become part of itCPeople diet to look more attractive. Fish diet to avoid being beaten up, thrown out of their soci
35、al group, and getting eaten as a result. That is the fascinating conclusion of the latest research into fish behavior by a team of Australian scientists.The research team have discovered that subordinate fish voluntarily diet to avoid challenging their larger competitors. “In studying gobies we noti
36、ced that only the largest two individuals, a male and female, had breeding (繁殖) rights within the group,” explains Marian Wong. “All other group members are nonbreeding females, each being 5-10% smaller than its next largest competitor. We wanted to find out how they maintain this precise size separ
37、ation.”The reason for the size difference was easy to see. Once a subordinate fish grows to within 5-10% of the size of its larger competitor, it causes a fight which usually ends in the smaller goby being driven away from the group. More often than not, the evicted fish is then eaten up.It appeared
38、 that the smaller fish were keeping themselves small in order to avoid challenging the boss fish. Whether they did so voluntarily, by restraining how much they ate, was not clear. The research team decided to do an experiment. They tried to fatten up some of the subordinate gobies to see what happen
39、ed. To their surprise, the gobies simply refused the extra food they were offered, clearly preferring to remain small and avoid fights, over having a feast.The discovery challenges the traditional scientific view of how boss individuals keep their position in a group. Previously it was thought that
40、large individuals simply used their weight and size to threaten their subordinates and take more of the food for themselves, so keeping their competitors small.While the habits of gobies may seem a little mysterious, Dr. Wong explains that understanding the relationships between boss and subordinate
41、 animals is important to understanding how hierarchical (等级的) societies remain stable.The research has proved the fact that voluntary dieting is a habit far from exclusive to humans. “As yet, we lack a complete understanding of how widespread the voluntary reduction of food intake is in nature,” the
42、 researchers comment. “Data on human dieting suggests that, while humans generally diet to improve health or increase attractiveness, rarely does it improve long-term health and males regularly prefer females that are fatter than the females own ideal.”44. When a goby grows to within 5-10% of the si
43、ze of its larger competitor, it .A. faces dangerB. has breeding rightsC. eats its competitorD. leaves the group itself45. The underlined words “the evicted fish” in Paragraph 3 refer to .A. the fish beaten up B. the fish found outC. the fish fattened up D. the fish driven away46. The experiment show
44、ed that the smaller fish .A. fought over a feast B. went on a diet willinglyC. preferred some extra foodD. challenged the boss fish47. What is the text mainly about?A. Fish dieting and human dieting. B. Dieting and health.C. Human dieting. D. Fish dieting.DBORDERCROSSINGSWhile there are no restricti
45、ons on the amount of money that you can bring across the border. You must report to both the US and Canadian border services amounts equal to or greater than $10.000.PERSONAL EXEMPTIONS(免税)ON PURCHASESAMERICANS RETURNING TO THE USLess than 48 hours: $ 200 US48 hours or more: $ 800 US duty-free perso
46、nal exemption. next $ 1.000 US at 3% Including up to 100 cigars and 100 cigarettes.CANADIANS RETURNING TO CANADALess than 24 hours: $ 50 CAN48 hours or more: $ 400 CAN Including up to 100 cigars and 200 cigarettes.7 days or more: $ 750 CAN Including up to 100 cigars and 200 cigarettes.DOCUMENTATION
47、NEEDED FORBORDER CROSSINGLAND OR SEA TO THE US(INCLUDING FERRIES)A valid passport or passport card, or a NEXUS card.(A NEXUS card is a Trusted Traveler Program that provides quick travel for pre-approved,low risk travelers through special lanes.)A recent Washington State, New York or BC drivers lice
48、nse.Note: Children 15 years of age and younger require only a birth certificate or copy. (Certified copies are not required but are advised.)AIR TRAVEL TO THE USA valid passport, an Air NEXUS card, or a U.S. Coast Guard MerchantMarine Document.48. If a Canadian who is on a 7-day trip to New York buy
49、s $ 800 CAN worth of goods, how much should he pay tax on when returning home?A. $ 800 CAN B. $ 750 CAN C. $ 400 CAN D. $ 50 CAN49. For an American citizen on a 2-day tour of Canada, how much tax does he have to pay on $1.600 US worth of purchases when returning to the US?A. $ 24 US B. $ 48 US C. $5
50、2 US D. $ 200 US50.What documentation should a couple with a 7-year-old child carry when they drive a car from Canada to America? A. A BC drivers license, an Air NEXUS card, and a birth certificate.B. An Air NEXUS card, a U.S. Coast Guard Merchant Marine Document, and a birth certificate.C. Two vali
51、d passport cards and a certified copy of a birth certificate.D. A NEXUS card, a U.S. Coast Guard Merchant Marine Document, and a certified copy of a birth certificate.第二节:根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 51 Self-confidence, motivation, support and knowledge are the main factors (因素) that de
52、termine whether one succeeds or fails. Unsuccessful people often set unrealistic goals. Each of these factors influences our chances of success in a different way.Lack of self-confidence is probably the most dreadful (可怕的) enemy of success. 52 Even the most capable person is sure to fail with such a
53、n attitude. If this is the case for you, improving your self-confidence is a muse.Motivation is equally as important as self-confidence. Without it, you will not push yourself towards better performance. You may not even try to achieve the goal that lies before you. It is important to find out what
54、is the best motivation for you. 53 Of course, this reward should consist of something that will motivate you to pursue success. 54 While it is not a must for succeeding in your goals, a lack of support can often lead to failure. It is also true that some people cannot succeed without the right suppo
55、rt from their surroundings. If you know such a person, supporting them is the right thing to do.Pursuing realistic goals is also important for success. You should always make sure that your goals are achievable. 55 Unrealistic goals usually lead to failure.A. If you have to do something that does no
56、t motivate you, just reward yourself after you have succeeded.B. A supportive family and workplace are also very important.C. As we know, many people try, but do not succeed.D. There are several main reasons why some people cannot succeed in achieving their goals.E. Thinking that you are not good en
57、ough to achieve your goals is the same as deciding that you are nor going to succeed.F. Motivation is something in you that can push you forward.G. Take into account all your knowledge and skills when setting up a goal.第二卷第三部分 写作(共两节,满分35分)第一节 短文改错(10分)下面短文中共有10处错误,每句中最多两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处
58、加一个漏词符号(),并在此符号下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1每处错误及其修改均仅限一词;2只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分In the passed decade, some of farmers in the west of China have met with some succeed in the struggle against the expanding desert. Equipping with new scientific farming methods, they have bee
59、n able to use more farmland than in the past. Their output of grain and other crops, though, is still the same,which makes it is possible for them to use the remaining farmland by planting trees. These and others farmers are starting to win small battle in the great war against the disturbing growth
60、 of the desert.第二节 书面表达(25分)假设你是李华,正在美国参加学习,课堂上老师要求你简要介绍我国的名人,你选择了姚明这位体育明星,他的基本情况如下:姓名; 姚明 出生; 1980年,上海 事迹; 世界著名篮球运动员,现在美国NBA火箭队效力,球队主力队员之一,多次进入美国全明星队。 爱好; 听流行音乐 音乐,唱歌注意:1 词数100词左右;2简介必须包括以上全部内容,可适当加入细节,以使内容充实、行文连贯。参考词汇:火箭队 Rocket 全明星队All-Star Team_Module 4期中综合复习检测题单选:1. B. 考查短语搭配。be intended for sb
61、./sth.意为“专为而设计的;专供使用的”2. C. 考查副词用法。instead为副词,意为“作为(刚提及之事的)替代”。区别于instead of后需加名词。3. D. 考查日常交际用语。Not really. 用于委婉的否定回答,意为“不是,不全是”。4. A. 考查主谓一致。像莎士比亚一样的诗人poets为可数名词复数,谓语动词用复数;some作为代词,指代works,在此句中works意为“作品”,是可数名词,因此第二个空也是复数谓语动词。5. B. 考查定语从句中的主谓一致问题。从句的谓语动词由从句主语决定。who在本句中指代“the only one of the studen
62、ts”,为单数概念,再根据整句的时态,选定答案为B。6. D. 考查非谓语动词。be accustomed to短语中,to为介词,后面应加名词或动名词。根据对话中的前一句,they seldom speak故应选否定的not talking.7. D. 考查非谓语动词。referred to过去分词作后置定语修饰results, 意为“被提及的”。8. B. 考查非谓语动词及时态。being opened and closed为动名词的被动语态。该题容易误选A。但桌子正在被开关时才会发出声音,因此要用being强调动作正在进行。9. C. 考查短语搭配。be convinced of 意为“
63、相信是真的”;have effect on意为“对有影响”。10. B. 答句只是在回答问句中的what一词,是一个省略句,省略了made me so upset, 只保留了主语部分。Lisas leaving是动名词的复合结构, 第二个空without saying goodbye为伴随状语。11. D. 考查非谓语动词。现在分词短语作状语。主句的主语为Jim与tell 之间是被动关系,又因为该句强调被告诉好多次之后他才终于理解,所以用完成时。现在分词的被动完成形式构成D选项,having been told。12. C. 考查副词辨析。根据题中所设置的情景,“到目前为止进展的非常好,因此我
64、确信一定能按时完成计划。”选therefore表“因此”。13. D. 考查冠词。price在该句中用作可数名词,意为“代价、牺牲”。第二个空,no 修饰名词,名词前不能再加冠词,no 与such 连用,no要放在such 前。14. C. The news和lead之间是主动关系,并作shocked的伴随状语,所以用leading。句意:这个消息使公众震惊,也引起了人们对学生在校安全的关注。15. D. 考查独立主格与状语从句作状语的区别。as 引导状语从句,从句中的谓语动词应根据从句中的主语time确定是否用单三人称或是时态,从主句中的began来判断,应为过去时,因此排除A。with引导
65、独立主格结构,逻辑主语time与go之间是主动关系,因此用going形式。完形:【解题导语】本文介绍了卓别林所扮演的滑稽角色以及他能令全世界的观众发笑的真谛。16B. 第一句已交待,卓别林是举世闻名的滑稽演员,根据“everybody knows”、“world-famous”这里选B最符合上下文。17A. 考查固定短语搭配。run down sth是“顺着流下”之意,其主语往往是tears、sweat等。18B. appearance在此是“出场”之意。他一出场大家就知道会发生什么。19C. 卓别林的形象众所周知,他个子小但穿着一双大鞋,另外下文中有feet一词提示,故选shoes。20D.
66、 此处往后到第一段结束描写的是卓别林的一系列滑稽动作:他在雪中挣扎,从窗户上跌下,同体格上大他两倍的人抗争,或是爱上对他不屑一顾的woman。21B. 他会与两倍于他身材的人打架。size常表示体型的大小,而greatness表示“伟大”的程度,用于抽象的概念。22A. hardly是“几乎不”之意,表否定。他会爱上几乎不会注意到他的女人。含讽刺意味。23A. play在此是“扮演(角色)”之意。意为卓别林在电影中扮演的角色。24D. 考查固定短语搭配。be in trouble“处于困境”之意。25D. 短语辨析。never give up是“从不放弃”之意。根据句意,他总是会遇到麻烦,但从
67、不放弃。26C. enjoy是“欣赏”之意。容易误选A understand,看喜剧电影主要目的不是看懂,而是欣赏,而且后文提到,他的电影是无声的。27B. 卓别林所演的电影是无声电影。28D. 上一句已经说了是无声电影,所以并不是卓别林的话使人发笑。29A. depend on短语,意为“依靠”。该句中表达的是卓别林的喜剧并非依靠语言文字。30C. 人类文化有共同或相近的部分,这一部分文化在全世界是相通的。因而能被全世界的观众所理解。31B. 介词辨析。藏在某人的后面,介词用behind,与or后面的under并列。32A. 要躲避他的敌人,藏在一位肥胖妇女的后面或者是桌子底下是不顶用的,但
68、卓别林这样做恰恰增加了喜剧的色彩。33C. 根据这句话的前一部分,他衣着华丽是为了假装富有和重要。and连接两个含义和褒贬义相近的词。34B. it指代前文提到的,他所扮演的角色和电影中的情节。这句话的意思是:他所演的一切是那么无可救药,那么不可思议,从而引我们发笑。hopeless是英文中常用的幽默色彩的词,意为“无可救药的”。 and通常连接两个含义和褒贬义相近的词,因此选B impossible。35D. 最后一句是说卓别林取得巨大成功的秘密所在。A篇阅读【解题导语】这是一篇介绍美国作家Danielle Steel的文章,主要介绍了她的生平,她的独特之处及其著名的作品。36.A. 细节理
69、解题。根据第一段“Unlike other productive authors who write one book at a time,she can work on up to five.”可知她和其他高产作家不同的是她可以同时写几本书。37.C. 细节理解理题。根据第二段“.a series of Max and Martha picture books for children to help them deal with the real-life problems of death,new babies and new schools.”可知“Max and Martha”这套书
70、可以教给孩子如何对待新生儿。38.C. 细节理解题。根据第二段“Her 1998 book about the death of her were shot to the top of the New York Times best-selling list as soon as it came out.”可知她的一本书在1998年成为最畅销的书。39. B. 推理判断题。根据最后一段“Danielle Steel considers her readers to be the most important resource and kept in touch with them by e-m
71、ail.”可知Danielle Steel把她的读者当成最重要的资源,所以她很珍视这些读者。B篇阅读【解题导语】本文是一篇科普文,介绍了土壤的构成与土壤的pH对与植物生长的影响。40. B. 细节理解题The topsoil layer is made up of small particles of rock mixed with rotten plant and animal matter called humus(腐殖质),which is black and gives the topsoil its dark colour. This layer is usually rich in
72、 nutrients,oxygen,and water由此可以看出,为植物生长提供必要营养物质的土层被称为topsoil.41. B. 细节判断题。由This layer is lighter in colour because of the lack of humusBeneath the soil lies a layer of bedrock。可以看出并不是土层深,它的颜色就深。答案为B。42. C. 细节理解题。Eventually the water reaches a layer called the water tableUnder this is bedrock through
73、 which water cannot percolate可以看出water table是位于bedrock之上的一个土层,它是独立存在的不属于其它层。因此答案为C。43D. 词义猜测题。根据本句中的and carries organic matter and minerals from the soil to deeper layers. 可知是水溶解了有机质和矿物质,并带到下一层。C篇阅读【解题导语】本文为一篇科普文章,主要介绍了鱼类的饮食情况。为了避免被赶出或被吃掉,鱼类宁愿少吃食物,保持身体的大小。而人类不一样,人们节食主要是为了健康或更加漂亮。44. A. 细节理解题。从第三段段On
74、ce a subordinate fish grows to within 5-10% of the size of its larger competitor, it causes a fight可以得出答案。45. D. 词义猜测题。由the evicted fish所在句的前一句中的“being driven away ”可以推断出the evicted fish意为the fish driven away, 答案选D。46. B. 细节推断题。从第四段最后一句话中可知道,拒绝被供给额外的食物,宁愿保持小,避免战斗故选B。47. D. 主旨大意题。文章开篇是以人类节食引出话题,但整篇文章
75、都是在讲述鱼为什么节食,怎样节食等。因此,全文的主旨与人类无关。D篇阅读【解题导语】在美国和加拿大,个人从境外回到国内对所购买的物品如何纳税?穿越边境需要哪些证件?看完本文后,你就会有大致的了解。48D. 推理判断题。根据“PERSONAL EXEMPTIONS ON PURCHASES” 可知个人购买东西免税,再结合“CANADIANS RETURNING TO CANADA”中的内容可知加拿大人出境7天以上可免税750加元,由此该加拿大人回到本国最低收税是50加元,D项正确。49A. 推理判断题。根据“AMERICANS RETURNING TO THE US”中的第二个标准可知48小时及
76、以上时间免收800美元的个人税,剩余的800美元的购物税则按3%征收,由此可推断他需要支付的购物税是24美元。50C. 推理判断题。 他们是驾车过境,根据“LAND OR SEA TO THE US (INCLUDING FERRIES)”部分的内容可知答案。51. D 52. E 53. A 54. B 55. G短文改错:第一句:passed past ; farmers前加the;succeed success第二句:Equipping Equipped;more less第三句:though however;去掉is;by for第四句:others other; battle bat
77、tles参考例文:Hi, everyone. I would like to introduce a famous sport star, Yao Ming. Yao Ming, born in Shanghai in 1980, is a world famous basketball player. He is now one of the best players in Team Rocket in NBA, and he has been in All-Star Team for several times. He loves music, and likes listening to pop music and singing.As an idol of many young people, he sets a good example for us. He is very hard-woking and enthusiastic. He puts a lot of effert to charity and spreads the spirit of Chinese people to the whole world.