1、课时作业3Developing ideas & Presenting ideasI am very lucky because I enjoy my work very much. Im a fitness instructor at a gym near where I live. I _1_ six aerobics (有氧运动) classes a week and also tell my students about _2_ and nutrition. As they say, “You are what you _3_.” To be honest, I worry about
2、the _4_ that many people have today. So many people are overweight. And why? Because they eat the _5_ foods and they dont do any exercise. When you work in an office all day, I know it is difficult to find _6_ to keep fit, but you _7_ need to do 20 minutes a day!Its also very important to have a _8_
3、 diet, starting with breakfast in the morning. Its not a good idea to _9_ breakfast although many of us just have a cup of tea or coffee. Eat as much _10_ food as possiblelots of fruit and vegetablesand _11_ not to eat too much fried food. When you dont have much time, its _12_ to get a takeaway (外卖
4、), but it certainly isnt very good for you!One _13_ that a lot of people feel less than 100% fit is that they dont drink _14_ water. You need to drink two liters a dayand water _15_ water, not tea, coffee or sugary drinks. Keeping fit is fun. However, a lot of people think its _16_ to go jogging or
5、cycling. They just want to _17_ their food. Well, of course, its fine to have cakes and ice cream, _18_ not every day! I would say we like what our bodies _19_ and if you eat more healthy food, over time, you might find yourself wanting to eat them more than anything else. Try it, I think youll be _
6、20_!作为健身教练, 作者建议人们均衡饮食, 多吃新鲜健康的食物, 每天都要锻炼, 这样才能保持健康。1A.designBchooseCshareDteach答案:D解析:由前一句可知, 作者在健身房里当健身教练。由此可知, 作者每周教六节有氧运动课。2A.tasteBcookingChealthDwealth答案:C解析:作者作为健身教练, 给他的学生讲健康和营养。3A.eatBwearCspeakDthink答案:A解析:由下一段的内容可知, 人们普遍认为: 你吃什么, 你就长什么样。4A.ideaBdietChabitDgoal答案:B解析:由下文“So many people are
7、 overweight. And why? Because they eat the _5_ foods and they dont do any exercise.”可知, 人们饮食不当, 缺乏锻炼, 从而导致发胖。由此可知, 作者担心很多人的饮食。 5A.cheapBproperCdeliciousDwrong答案:D解析:由前面的“overweight”可知, 人们饮食不当。6A.timeBmoneyCspaceDcourage答案:A解析:由下一句中的“but you _7_ need to do 20 minutes a day”可知, 作者认为人们一天需要锻炼20分钟。由此可知,
8、该处指如果你在办公室工作, 那么, 你很难找到时间保持健康。7A.onlyBevenCeverDstill答案:A解析:结合上题解析可知, 尽管你很难找到时间保持健康, 但是你每天仅需20分钟就可以保持健康。8A.specialBpoorCsimpleDbalanced答案:D解析:保持健康还需要均衡的饮食, 从每天的早餐开始。9A.makeBmissCgetDorder答案:B解析:不吃早餐不好。这是常识。10A.fastBdriedCfreshDexpensive答案:C解析:由下面的“fruit and vegetables”可知, 作者建议人们尽可能多吃新鲜的食物。11A.begBtr
9、yCdecideDpromise答案:B解析:作者建议人们吃新鲜食物, 尽量不要吃太多油炸食品。12A.safeBsmartChardDeasy答案:D解析:没有时间的时候, 人们很容易叫外卖。13A.reasonBexcuseCresultDopinion答案:A解析:人们饮水不够是他们不够健康的原因之一。14A.someBhotCenoughDclean答案:C解析:由下一句“You need to drink two liters a day”可知, 人们平时饮水不足。每天需要喝两升水。15A.includes BmeansCneedsDproduces答案:B解析:水就是水, 不是指茶
10、、咖啡、含糖饮料。16A.unusualBnaturalCboringDinteresting答案:C解析:由However可知, 虽然保持健康是一件好事。但是, 很多人认为慢跑或骑自行车非常令人厌烦。17A.enjoyBshowCprepareDresearch答案:A解析:很多人不想锻炼, 他们只想享受他们的食物。18A.soBbutCorDand答案:B解析:吃蛋糕和冰激凌很好, 但是不要每天都吃。19A.look like Brely onCare used toDare made up of答案:C解析:我们喜欢我们的身体习惯的东西。20A.movedBworriedCtrouble
11、dDsurprised答案:D解析:如果我们吃更多的健康食物, 假以时日, 你会发现你自己更想吃健康食物。尝试一下吧, 我认为你会感到惊讶的!AIn the US, people prefer waiting for a table to sitting with people they dont know. This means a hostess may not seat a small group until a small table is available, even if a large one is. If you are sitting at a table with peo
12、ple you dont know, it is impolite to light up a cigarette without first asking if it will disturb them.At American restaurants and coffee shops you are usually served tap water before you order. You may find the bread and butter is free, and if you order coffee, you may get a free refill.Most cities
13、 and towns have no rules about opening and closing time for stores or restaurants, though they usually do make rules for bars. Especially in large cities, stores may be open 24 hours a day.Serving in restaurants is often large, too large for many people. If you cant finish your meal but would like t
14、o enjoy the food later, ask your waitress or waiter for a “doggie bag”. It may have a picture of a dog on it, but everybody knows youre taking the food for yourself.Supper and dinner are both words for the evening meal. Some people have “Sunday dinner”. This is an especially big noon meal.Tips are n
15、ot usually added to the check. They are not included in the price of the meal, either. A tip of about 15% is expected and you should leave it on the table when you leave. In some restaurants, a check is brought on a plate and you put your money there. Then the waiter or waitress brings you your chan
16、ge.本文是一篇说明文。介绍了美国人在外就餐时的一些习惯。1Which statements is true?AAmerican people like sitting with people they dont know.BHostess always seats a small group at a large table.CAmerican people never sit with people they dont know.DAmerican people would not light a cigarette if the people who sit at the same ta
17、ble mind their smoking.答案:D解析:推理判断题。根据第一段第三句If you are sitting at a table with people you dont know, it is impolite to light up a cigarette without first asking if it will disturb them.可知,如果坐在同一张桌子旁的人介意吸烟,美国人是不会吸烟的。故选D。2What do American people always do when servings are too large for them?AThey tak
18、e the food home with a doggie bag for their dogs.BThey leave the food on the table and go away.CThey take the food home with a doggie bag and enjoy the food later.DThey ask the waitress or waiter to keep the food for them.答案:C解析:细节理解题。根据第四段第二、三句If you cant finish your meal but would like to enjoy th
19、e food later, ask your waitress or waiter for a “doggie bag”. It may have a picture of a dog on it, but everybody knows youre taking the food for yourself. 可知当份量太大吃不完的时候,美国人通常会要一个打包袋把食物带回家吃,而不是给狗吃。故选C。3What can you learn about “tips” according to the passage?ACustomers often add tips to their check.
20、BTips are supposed to be left on the table when customers leave.CPeople dont need to pay tips.DThe price of the meal usually includes the tip.答案:B解析:细节理解题。根据最后一段第三句A tip of about 15% is expected and you should leave it on the table when you leave.可知,顾客离开时,小费应该留在桌上。故选B。BInstagram is a fast, beautiful
21、 and fun way to share your life with friends and family. Take a picture or video, choose a filter(修图)to transform its look and feel, and then post to Instagramits that easy. You can even share to Facebook, Twitter and more. Its a new way to see the world. So many photos of food are contained on Inst
22、agramnow a popup diner in London is taking advantage of this new trend by letting people settle the bill for their meals simply by uploading photos of their dishes to social networks.I always thought peoples taking pictures of their food was kind of silly, but at this new popup restaurant in the UK,
23、 Id probably do it too. “The Picture House” is the worlds first paybyphoto restaurant. You order, click a photo of the food, share on Instagram and eat for free! The restaurant belongs to frozen food giant(巨人) Birds Eye, who came up with the idea to cash in on peoples addiction with photographing fo
24、od and sharing the pictures online. They conducted a survey and found out that more than half of the British population regularly took pictures of their meals. So they realized it was a better way to advertise their new dining range.The popup diner was open in Soho, London for three days in May, and
25、 is now moving to other major UK cities. They serve twocourse meals that customers dont have to pay for, if they photo and Instagram it.The restaurant is a part of Birds Eyes “Food for Life” campaign, a new marketing project that aims at changing the way people look at frozen food. “Taking photos of
26、 food enables people to show off and to share their mealtime momentsfrom the everyday to the special, ”said marketing director Margaret Jobling.The reaction to the Picture House has been great so far. And the paybypicture concept has proven to be an effective way. Alternative payment methods are act
27、ually gaining popularity among a lot of businesses. Last year in a cafe in Germany customers pay by how much time they spend there, not by what they eat.文章主要介绍了许多餐厅正在利用Instagram这个软件来推广自己的食物, 人们可以通过把照片传到网上来支付购买食物的费用。4Instagram probably is _. Aa program used to share photosBa campaign of “Food for Lif
28、e”Ca restaurant free of chargeDa new marketing project答案:A解析:推理判断题。根据第一段中“Instagram is a fast, beautiful and fun way to share your life with friends and family. Take a picture or video, choose a filter (修图) to transform its look and feel, and then post to Instagramits that easy. You can even share t
29、o Facebook, Twitter and more. Its a new way to see the world. So many photos of food are contained on Instagram.”可知, 它是一个可以快速分享照片的系统。故选A。5What can we infer from the passage?AThe Picture House was opened in Scotland. BLots of British people like taking photos of their meals. CThe Picture House is the
30、 worlds first paybyphoto restaurant.DThe British peoples response to the Picture House is quite cold. 答案:B解析:推理判断题。根据第三段中“They conducted a survey and found out that more than half of the British population regularly took pictures of their meals.”可知, 很多英国人喜欢在吃饭的时候拍照。故选B。6“The Picture House” encourage
31、s sharing photos of its food to _.Araise the price of frozen foodBcreate a new social media trendCattract more customersDreward the regular customers答案:C解析:推理判断题。根据第三段 “So they realized it was a better way to advertise their new dining range.” 可知, 他们觉得这是一个很好的宣传他们新的食物的方式, 从而可以吸引更多的客人。故选C。7Which of th
32、e following can serve as the best title for the passage?AFood for LifeBThe Popup DinerCNo Need to PayDPay by Picture答案:D解析:标题概括题。文章主要介绍了许多餐厅正在利用Instagram这个软件来推广自己的食物, 人们可以通过把照片传到网上来支付购买食物的费用。故选D。在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Its almost a common belief that the best food you can find in a place is not
33、 in the fancy restaurants, but in the backstreets. These spots are usually away from popular tourist _1_ (attraction), which means that to find them youll need the spirit of an explorer. Thats _2_ I came across roujiamo when I was exploring Beijing. I found _3_ restaurant that sold dishes from Xian
34、when I explored the area around _4_ (I) office one day. I decided to try it out.My roujiamo _5_ (make) fresh, so the bread was still warm. It was soft when I bit into it, and the meat inside was delicious and tender. In fact, I enjoyed it so much that I ordered more to take home with me. Though its
35、just a snack, its still quite filling and can _6_ (easy) satisfy your appetite. There are a _7_ (various) of things you can put inside the “mo”, as the bread is called. For example, in certain areas in Xian, the meat _8_ (use) is usually beef, but in Gansu Province, lamb is more common. And the firs
36、t roujiamo that I tried was made _9_ pork. However its made, its still a tasty snack. And for an American like me who grew up _10_ (eat) hamburgers, its a perfect combination of East and West. 本文叙述了作者偶遇肉夹馍并喜欢上这个西安名吃的经历。1attractions解析:考查名词复数。此处用名词复数泛指旅游景点。2how解析:考查表语从句。本句解释上一段中的观点, 意为 “我就是这样偶然发现肉夹馍的”
37、。3a解析:考查冠词。此处用不定冠词泛指一家餐馆。4my解析:考查代词。此处意为“我的办公室”, 所以要用形容词性物主代词作定语。5was_made解析:考查动词的时态和语态。根据后半句中的was still warm可知, 此处时态应该是过去时; roujiamo与make 之间为被动关系。6easily解析:考查词性转换。此处为副词修饰动词, 意为“很容易地”。7variety解析:考查词性转换。a variety of. 为固定搭配。8used解析:考查非谓语动词。这里是过去分词作后置定语, 修饰meat。9with解析:考查介词。with表示用某种工具或材料。be made with. 意为“用制作”。10eating解析:考查非谓语动词。此处为现在分词作伴随状语。