收藏 分享(赏)

2020版高中英语Unit2EnglisharoundtheworldSectionⅡWarmingUp.doc

上传人:a**** 文档编号:442685 上传时间:2025-12-02 格式:DOC 页数:7 大小:2.31MB
下载 相关 举报
2020版高中英语Unit2EnglisharoundtheworldSectionⅡWarmingUp.doc_第1页
第1页 / 共7页
2020版高中英语Unit2EnglisharoundtheworldSectionⅡWarmingUp.doc_第2页
第2页 / 共7页
2020版高中英语Unit2EnglisharoundtheworldSectionⅡWarmingUp.doc_第3页
第3页 / 共7页
2020版高中英语Unit2EnglisharoundtheworldSectionⅡWarmingUp.doc_第4页
第4页 / 共7页
2020版高中英语Unit2EnglisharoundtheworldSectionⅡWarmingUp.doc_第5页
第5页 / 共7页
2020版高中英语Unit2EnglisharoundtheworldSectionⅡWarmingUp.doc_第6页
第6页 / 共7页
2020版高中英语Unit2EnglisharoundtheworldSectionⅡWarmingUp.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、 Section Warming Up & ReadingLanguage Points课时作业.单句语法填空1Gradually(gradual),they are tired of life in the noisy city.2Its necessary that young and old people should communicate more with each other.3His story is based (base)on his own experience when he was studying in Harvard University.4Many questi

2、ons came up at the meeting, but he answered none.5The researcher says the tiger is native to India.6Your spare time should be made full use of to make (make) up your missed lessons.7We must speak English frequently (frequent) in order to improve spoken English.8I am very busy at present, and I cant

3、join in your game.9Animals such as cats, dogs and horses are mans friends.10Dont trust him.Usually what he has said is different from what he has done.单句改错1Actual, he is an honest and reliable person, whom you can depend on.ActualActually2Because the heavy rain,the boy was late for school.Because后加o

4、f3As we all know,a good relation is basing on respecting and trusting each other.basingbased4I believe that you will be able to speak English fluent in one month.fluentfluently5Although this is the first time that the plan has been come up at the meeting, it has caused much concern.去掉been.阅读理解Englis

5、h has surely become the global language.Whenever we turn on the news to find out whats happening in East Asia, or Africa, or anywhere, people are being interviewed and telling us about it in English.If people look at the facts about the amazing reach of the English language, many would be surprised.

6、English is used in over 90 countries as an official or semiofficial language.English is the working language of many international institutes (研究所) as well as of most international research scientists.It is also the language that Indian parents and black parents wish their children to learn.It is be

7、lieved that over one billion people worldwide are now learning English.One of the most important causes of the spread of English around the world is that Europeans are willing to accept it as their language.English is spreading from northern Europe to the south and is now the second language in coun

8、tries such as Sweden, Norway, Netherlands and Denmark.If one visits any of them, it would seem that almost everyone there can talk in English.Recently, a report said that at the beginning of 2001, English was the most widely known foreign language with 43% of Europeans saying they spoke it.The repor

9、t also said that with over 89% of the population speaking English,Sweden now has the highest percentage of English speakers.Whats more, English is the language rated as most useful to know, and over 77% of Europeans who do not speak English as their first language consider it useful.【解题导语】本文是说明文,主要讲

10、了英语在世界上的广泛使用。1By writing this passage, the writer mainly wants to tell us _.Awhy so many people speak English around the worldBthat English has become a language spoken all over the worldCabout the development of English in EuropeDsomething about the Englishspeaking countries解析:选B主旨大意题。根据本文的第一句“Engl

11、ish has surely become the global language.”以及后文的具体描述可知,作者主要想告诉我们,目前英语是世界的通用语言。2According to the passage, what has played an important role in spreading English around the world?AThat governments have asked their people to learn it in school.BThat English is the most beautiful language in the world.C

12、That Europeans are willing to accept English as their language.DThat people have to use English in their work.解析:选C细节理解题。根据第三段的“One of the most important causes of the spread of English around the world is that Europeans are willing to accept it as their language.”可知C正确。3What does the underlined wor

13、d “rated” in the last paragraph mean?AStood.BAgreed.CConsidered. DArgued.解析:选C词义猜测题。根据语境以及最后一句的“consider it useful”可知,rate在这里意为“认为,看作”。4What can we learn from the passage?ABlack parents dont want their children to learn English.BEnglish is used in over 90 countries as an official language.CNot all i

14、nternational research scientists speak English at work.DEnglish has become the most important language in Sweden.解析:选C细节理解题。根据第二段的“English is the working language.as well as of most international research scientists.”可知,并不是所有的国际研究科学人员工作时都使用英语。.完形填空If you want to learn a new language,the very first t

15、hing to think about is why.Do you need it for a _1_reason,such as your job or your studies? _2_perhaps youre interested in the_3_,films or music of a different country and you know how much it will help to have a_4_ of the language.Most people learn best using a variety of _5_,but traditional classe

16、s are an ideal(理想的)start for many people.They _6_an environment where you can practice under the _7_ of someone whos good at the language.We all lead_8_lives and learning a language takes_9_.You will have more success if you study regularly,so try to develop a_10_.It doesnt matter if you havent got

17、long.Becoming fluent in a language will take years,but learning to get by takes_11_.Many people start learning a language and soon give up.“Im too_12_,”they say.Yes,children do learn languages more_13_ than adults,but research has shown that you can learn a language at any _14_.And learning is good

18、for the health of your brain,too.Ive also heard people _15_about the mistakes they make when_16_.Well,relax and laugh about your mistakes _17_youre much less likely to make them again.Learning a new language is never _18_.But with some work and devotion(投入),youll make progress.And youll be_19_by the

19、 positive reaction (反应) of some people when you say just a few words in_20_ own language.Good luck!1A.technical Bpolitical Cpractical Dphysical解析:选C接下来的“such as your job or your studies”是对填空部分的列举,据此可知答案为C项。句意:你需要学一门语言是因为某一实际的原因,诸如求职或求学吗?practical实际的。2A.After BSoCThough DOr解析:选D句意:或许你对另外一个国家的文学、电影、音乐

20、感兴趣,而且你知道掌握该语言将会有很大的帮助。本段讨论的是学习语言的原因,上句和本句分别给出了一种原因,显然两句之间为并列关系。or perhaps或许。故选D项。3A.literature BtransportCagriculture Dmedicine解析:选A根据语境可知,所填词语与接下来的“films or music”并列,被“of a different country”修饰,“films or music”为文艺形式,故选A项。4A.view BknowledgeCform Ddatabase解析:选Bview观点,看法;knowledge知识,掌握;form形式,表格,形状;d

21、atabase数据库。have a knowledge of掌握,了解,熟知。故选B项。5A.paintings BregulationsCmethods Dcomputers解析:选C上一段讨论了学习语言的原因,本段讨论的是学习方法。句意:大多数人使用各种不同的方法学得很好,但对许多人来说,传统的课堂是理想的开始。故选C项。6A.protect BchangeCrespect Dprovide解析:选D根据空后的内容“an environment where.”可知,此处应该表示“提供”(provide)一个环境。句意为“它们(传统的课堂)可以提供一种环境:你可以在一个精通该语言的人的指导下

22、练习”。故选D项。7A.control BcommandCguidance Dpressure解析:选C“someone whos good at the language”对于学习者来说应是“指导”其学习,而不是“控制”“命令”或“强迫”。under the guidance of在的指导下。故选C项。8A.busy BhappyCsimple Dnormal解析:选A句意:我们都生活得很忙碌,但学习一门语言需要时间。故选A项。9A.courage BtimeCenergy Dplace解析:选B根据接下来的regularly、long、take years等词语可知,学习语言需要时间。故选

23、B项。10A.theory BbusinessCroutine Dproject解析:选C根据前半句中的regularly可知应选C项。句意:如果定期学习,你会获得更多的成功,所以要努力养成习惯。routine例行公事;日常工作;常规;惯例。11A.some risks Ba lot lessCsome notes Da lot more解析:选B句意:要学到流利的程度需要数年的时间,但只要求说得过去,时间则少得多。but表示转折,前一句说的是需要很多时间,后一句自然说相反的情况。故选B项。12A.old BnervousCweak Dtired解析:选A根据接下来的children和adul

24、ts可知,本段讨论的是学习语言与年龄之间的关系。句意:许多人开始学习语言,但很快就放弃了。他们会说“我年龄太大了”。故选A项。13A.closely BquicklyCprivately Dquietly解析:选B根据常识可知,孩子比成年人学习语言的速度更快。故选B项。14A.age BspeedCdistance Dschool解析:选A本段讨论的是学习语言与“年龄”之间的关系,故选A项。15A.worry BhesitateCthink Dquarrel解析:选A根据常识可知,学习一种语言的时候,人们一般都担心犯错误。worry about担心,故选A项。hesitate about对犹豫

25、不决;think about考虑;quarrel about就争吵。16A.singing BworkingCbargaining Dlearning 解析:选D本文讨论的是学习语言的事情。when learningwhen they are learning a language。故选D项。17A.if BandCbut Dbefore解析:选B本句为一特殊句型,“祈使句and陈述句”,该结构相当于一个含有条件状语从句的主从复合句,祈使句表示的是一个条件。句意:放松心态,自嘲自己的错误;这样你再次犯错的可能性就会大减。故选B项。18A.tiresome BhardCinteresting D

26、easy解析:选D根据上下文的信息可锁定本句句意。本句为第四段的首句,起着承上启下的作用,是对上文的总结。上文讨论学习语言的诸多困难,然后通过“But with some work and devotion,youll make progress.”话锋一转,讨论学习的收获。故选D项。19A.blamed BamazedCinterrupted Dinformed解析:选B由上句可知讨论学习语言的收获。你说上几句他们自己的语言,一些人的积极反应会让你“惊奇”!20A.their BhisCour Dyour解析:选A用their指代主句中的some people。.短文改错I am inter

27、ested at swimming very much.At first, I went swimming just to keep health.Now my dream was to swim for my country in the Olympics.Though practicing in the pool is very bored, but I still work very hard in order to realize my dream.Because my hard work, I have already come first in much important com

28、petitions.In the competitions, Ive made lot of friends and were very close.Its much easier to have friends which are swimmers because they also have to get up early to practice like you and they understand this kind of life.答案:I am interested swimming very much.At first, I went swimming just to keep

29、 .Now my dream to swim for my country in the Olympics.Though practicing in the pool is very , I still work very hard in order to realize my dream.Because my hard work, I have already come first in important competitions.In the competitions, Ive made 或 of friends and were very close.Its much easier to have friends are swimmers because they also have to get up early to practice like and they understand this kind of life.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1