收藏 分享(赏)

2020-2021人教版英语必修4作业:UNIT 5 THEME PARKS SECTION Ⅱ WARMING UP & READING — LANGUAGE POINTS WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:437924 上传时间:2025-12-02 格式:DOC 页数:7 大小:138KB
下载 相关 举报
2020-2021人教版英语必修4作业:UNIT 5 THEME PARKS SECTION Ⅱ WARMING UP & READING — LANGUAGE POINTS WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共7页
2020-2021人教版英语必修4作业:UNIT 5 THEME PARKS SECTION Ⅱ WARMING UP & READING — LANGUAGE POINTS WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共7页
2020-2021人教版英语必修4作业:UNIT 5 THEME PARKS SECTION Ⅱ WARMING UP & READING — LANGUAGE POINTS WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共7页
2020-2021人教版英语必修4作业:UNIT 5 THEME PARKS SECTION Ⅱ WARMING UP & READING — LANGUAGE POINTS WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共7页
2020-2021人教版英语必修4作业:UNIT 5 THEME PARKS SECTION Ⅱ WARMING UP & READING — LANGUAGE POINTS WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共7页
2020-2021人教版英语必修4作业:UNIT 5 THEME PARKS SECTION Ⅱ WARMING UP & READING — LANGUAGE POINTS WORD版含解析.doc_第6页
第6页 / 共7页
2020-2021人教版英语必修4作业:UNIT 5 THEME PARKS SECTION Ⅱ WARMING UP & READING — LANGUAGE POINTS WORD版含解析.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家.单句语法填空1Some parks are famous for showing traditional culture, others for showing the unique sights.2As is well known, the Dragon Boat Festival and the custom of eating Zongzi are unique to us Chinese.3Niagara Falls is a great tourist attraction (attract) drawing millions of visitors

2、 from all parts of the world every year.4Reading a variety (vary) of books can help develop peoples skills and abilities, which should be encouraged among teenagers.5The Elwha Valley is in the central (center) part of the Olympic National Park.6Singing and dancing around the fire was one of the most

3、 popular amusements (amuse) to the tourists.7My friend, Jack sat on his bed, swinging (swing) his legs lightly.8It is generally believed that every effort should be made to_preserve (preserve) world peace.9The novel written by the French writer has two themes (theme), one of which is about friendshi

4、p.10There is no need to_learn (learn) something that you find to be of little value.阅读理解Nowadays, we all live in a digital (数字的) world. And todays schools are buying fewer textbooks and are more often using them only as classroom or library reference materials or to teach special topics. Many school

5、s are trying to spend more and more money on digital materials to help teaching. But its not all good news. Schools are also facing new difficulties brought on by going digital.Textbooks are easy to use, but the same is not necessarily true for digital education resources (资源). Theyre different in q

6、uality, and choosing the right resources can be a big difficulty for schools. In this case, it means that a teachers ability to choose good digital resources has become particularly important for digital teaching. Teachers need to be able to find the right resources for their lessons and make sure t

7、heyre of high quality.Yet most teachers can hardly get the opportunity to learn how to choose and make their students accept those digital materials easily. Therefore, although good digital teaching resources exist, not enough teachers are able to make good use of them. Research shows that most teac

8、hers are not confident when they are asked about their knowledge and skills in digital material choosing.Theres also a question of cost. Wellequipped schools are positive about “going digital”, beginning to reduce their textbook costs to buy more digital materials. However, a lot of schools struggle

9、 to cover the costs of making this transition. Similarly, some schools in remote (偏远的) areas find it difficult to have wireless (无线的) or highspeed Internet services needed for digital learning. So its really impossible for these schools to go digital in a short time.Its true that digital teaching ha

10、s many advantages. For example, digital materials can support classroom learning topics, and introduce different teaching methods for each students unique learning needs. Besides, children can develop positive feelings from mastering new knowledge and skills by using digital learning tools. However,

11、 schools going digital still faces a lot of problems. To really make good use of digital learning resources, schools should try to solve these problems first.【语篇解读】本文是一篇议论文。文中指出了现在很多学校进行数字化教育,但是学习资料和费用是很大的问题。1According to Paragraph 1, what are many schools trying to do?ATo choose better textbooks fo

12、r students.BTo find more library reference materials.CTo discourage teachers from using textbooks.DTo introduce digital materials to class teaching.答案与解析:D细节理解题。根据第一段的“Many schools are trying to spend more and more money on digital materials to help teaching.”可知,现在的很多学校都在努力使用数字化资料来教学。2What problem d

13、o todays teachers face?AHaving too many textbooks to choose from.BHaving to totally change their ways of teaching.CHaving to find good digital resources for teaching.DHaving to spend much money on digital materials.答案与解析:C细节理解题。根据第二段的“Theyre different in quality, and choosing the right resources can

14、 be a big difficulty for schools. In this case, it means that a teachers ability to choose good digital resources has become particularly important for digital teaching.”可知,老师们面临的难题就是要寻找好的电子教学资料。3What does the underlined word “transition” in Paragraph 4 mean?AChange. BEffort.CMistake. DPromise.答案与解析

15、:A词义猜测题。根据前一句中的“Wellequipped schools are positive about going digital, beginning to reduce their textbook costs to buy more digital materials.”可知,设备齐全的学校都在开始减少课本的花费而买更多的电子教学资料,因此可推测,划线词意为“改变”。4Whats the authors attitude towards schools going digital?AShe thinks its a waste of money.BShe is very conc

16、erned about its future.CShe thinks it will soon become popular.DShe supports it but thinks therere still problems.答案与解析:D推理判断题。根据最后一段的前半部分可知,作者认为学校进行数字化转变是有益处的。但后半部分也指出了,在数字化教学的路上,仍然还需要解决一些问题。.完形填空Cruz Genet, 11, and Anthony Skopick, 10, couldnt agree. Were the birds out on the ice ducks or geese (鹅

17、)? There was only one way to _1_. So on a cold January evening, the two friends went onto the frozen pond (结冰的池塘) near their homes in Frankfort, to get a better _2_. First, they threw a rock onto the ice to _3_ it. Then they stepped on it. Believing the ice would hold their weight, Anthony took a fe

18、w _4_, then. FOOMP. He crashed through the seemingly frozen surface.Cruz rushed to help his _5_. FOOMP the pond swallowed (吞没) him too. Cruz _6_ to lift himself out of the cold water and onto thicker ice. He then carefully worked his way toward Anthony. But the ice didnt hold, and he _7_ again. This

19、 time, he couldnt _8_.The boys were up to their necks in icy water and quickly losing _9_ in their bodies. There wasnt any _10_ of their freeing themselves. Cruz was _11_ he was going to die.Anthonys older sister had seen the boys fall through the ice and started shouting for _12_.John Lavin, a neig

20、hbor driving nearby on his way to the store, _13_ her. He quickly _14_ his car. Seeing the boys, he kicked off his shoes and _15_ into the water, cutting his way through the ice with his fist. Lavin made his way to the boys and hauled (拖) them back to land. They were _16_ to the hospital, where doct

21、ors discovered their fiveminute _17_ in the water had lowered their body temperature nearly ten degrees._18_, the boys have become completely well again. They are still impressed by their _19_ neighbor. “Just think,” says Cruz, “if he wasnt there, I could have _20_.”【语篇解读】本文是记叙文。两名小男孩掉入结冰池塘,在危难时刻,好心

22、邻居挺身而出,救了他们。1A.give in Bfind outCstand up Dcarry on答案:B2A.look BdealCidea Dtime答案与解析:A文章开头讲到关于“Were the birds out on the ice ducks or geese”这个问题的答案,Anthony与Cruz意见不统一。结合本段中的“So on a cold January evening, the two friends went onto the frozen pond.”可知,只有一种方法可以“找到(find out)”答案,那就是去冰面上仔细“看看(look)”它们到底是鹅还

23、是鸭子。3A.study BsearchCtest Ddiscover答案与解析:C由常识及下文中的“Then they stepped on it.”可知,他们先扔了一块石头看看冰结得有多厚,test符合语境。4A.pictures BbreathsCrules Dsteps答案与解析:D由本句中的“Believing the ice would hold their weight.”以及下文中的“He crashed through the seemingly frozen surface.”可知,Anthony往前走了几“步(steps)”。5A.friend BbrotherCneig

24、hbor Ddoctor答案与解析:A由上文中的“Anthony took a few. crashed through the seemingly frozen surface.”可知,Cruz跑过去救Anthony。文章第一段提到这两人是“朋友(friend)”。6A.failed BrememberedCregretted Dmanaged答案与解析:D由下文中的“He then carefully worked his way toward Anthony.”可知,Cruz“设法(managed)”从冰冷的水里爬上来,挪到厚些的冰面上。7A.broke down Bshowed upC

25、fell in Dwent away答案:C8A.jump off Bget outCkeep up Dturn down答案与解析:B由“But the ice didnt hold.”以及下文中的“The boys were up to their necks in icy water.”可知,Cruz又“掉进(fell in)”池塘里了,这一次,他凭借一己之力“上不来(get out)”。9A.feeling BinterestCtrust Dweight答案:A10A.habit BmessageCtype Dchance答案:D11A.ashamed BsureCmoved Dsur

26、prised答案与解析:B由本段中的“The boys were up to their necks in icy water.”以及下文的描述可知,冰冷的水没到他俩的脖子处,很快他们的四肢就没了“知觉(feeling)”,能够自救的“可能性(chance)”几乎为零。Cruz“确信(sure)”自己必死无疑了。12A.help BchangeCpeace Dcourage答案与解析:A上文描述了两名男孩的危险处境。由本句中的“Anthonys older sister had seen the boys fall through the ice.”可知,她开始呼叫求“救(help)”。13A

27、.held BacceptedCheard Dpromised答案:C14A.drove BstoppedCreached Dstarted答案与解析:B由下文中的“Seeing the boys, he kicked off his shoes.”可知,她的邻居John Lavin正在驾车去商店的路上,“听到了(heard)”她的求救声,赶快“停(stopped)”下车。15A.dropped BdisappearedCled Dran答案与解析:D由本句的“he kicked off his shoes”和“cutting his way through the ice with his

28、fist”以及下文中的“Lavin made his way to the boys and hauled them back to land.”可知,Lavin脱掉鞋子,“冲(ran)”进池塘里。16A.invited BrushedCattracted Dcalled答案与解析:B由上文中的“Lavin made his way to the boys and hauled them back to land.”以及本句中的doctors可知,他们被“紧急送到(rushed)”了医院。17A.tour BtalkCpractice Dstay答案与解析:D由上文可知,两名小男孩掉入结冰池塘

29、,在冰冷的水中,身体都失去了知觉。此处表示医生说他们在冰冷的水中“待了(stay)”五分钟,体温比正常体温低了几乎十度。18A.Fortunately BSuddenlyCSecretly DStrangely答案与解析:A设空处后提到两名男孩身体已经恢复正常了,这是一件“幸运的(Fortunately)”事。19A.serious BproudCfearless Dcareless答案:C20A.returned BswumChidden Ddied答案与解析:D由上文可知,Cruz和Antbony掉入结冰池塘,在危难时刻,邻居Lavin挺身而出,救了他们。Lavin非常“勇敢(fearle

30、ss)”,如果没有他,俩男孩可能就“死(died)”了。.短文改错I have loved writing since I am a young girl. My main inspiration for characters in my writing comes from “people watching” which I do anywhere on the bus, walk around, in restaurants. I also listen peoples conversations, that is quite inspiring too. Beside, some of

31、my idea for stories and topics to write about come from personal life experiences. For an example, when I do something Im really proud of, I often turn them into a piece of writing. I also like to write when I go on holiday or on day trips. Final, Im inspired to write more when the weather is fine,

32、because I can sit outside, in the sunshine, or write in my notebooks.答案:I have loved writing since I a young girl. My main inspiration for characters in my writing comes from “people watching” which I do anywhere on the bus, around, in restaurants. I also listen peoples conversations, is quite inspi

33、ring too. , some of my for stories and topics to write about come from personal life experiences. For example, when I do something Im really proud of, I often turn into a piece of writing. I also like to write when I go on holiday or on day trips. , Im inspired to write more when the weather is fine, because I can sit outside, in the sunshine, write in my notebooks.- 7 - 版权所有高考资源网

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1