收藏 分享(赏)

2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课时作业3 WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:437037 上传时间:2025-12-02 格式:DOC 页数:14 大小:43.50KB
下载 相关 举报
2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课时作业3 WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共14页
2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课时作业3 WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共14页
2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课时作业3 WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共14页
2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课时作业3 WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共14页
2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课时作业3 WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共14页
2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课时作业3 WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共14页
2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课时作业3 WORD版含答案.doc_第7页
第7页 / 共14页
2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课时作业3 WORD版含答案.doc_第8页
第8页 / 共14页
2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课时作业3 WORD版含答案.doc_第9页
第9页 / 共14页
2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课时作业3 WORD版含答案.doc_第10页
第10页 / 共14页
2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课时作业3 WORD版含答案.doc_第11页
第11页 / 共14页
2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课时作业3 WORD版含答案.doc_第12页
第12页 / 共14页
2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课时作业3 WORD版含答案.doc_第13页
第13页 / 共14页
2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课时作业3 WORD版含答案.doc_第14页
第14页 / 共14页
亲,该文档总共14页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时作业3Module 1Integrating Skills.单句改错1. We should deal with the problems in the terms of the peoples interests._2. At a rough estimate, our new library is three times as larger as the old one._3. I dont need to pay to go inside because I was belonged to this club._4. My uncle raises about 100 head of

2、 cattle on his farm._5. Comparing with ordinary dolls, Barbie Dolls sell well, whose prices range from 5 dollars to 100 dollars._6. On the one hand, I have to work;on other hand, I have many visitors to see._答案1删掉第二个the2.largerlarge3.删was4headheads5.ComparingCompared6第二个on后加the.单句语法填空7Is a questionn

3、aire answered by 500 people truly_(represent) of national opinion?8Who was it that_(government) the country in the 19th century?9The crowd_(head) south, believing that they can find water there.10Andy and Ben both major in politics but they often hold_(oppose)political views.11In the agreement I saw

4、 his name_(sign) in larger letters by chance.12How are their talks going on? Have they made any_(agree)?They only seemed to have agreed to set another date for further discuss.13Tomorrow we are going to have a meeting to discuss the problem_terms of relationship between nature and the development of

5、 our society.14On the one hand, theyd love to go abroad, but_the other hand, they dont want to leave their hometown.15As long as you study each day, little_little your English vocabulary will increase.16The dictionary as well as the grammar books that have bookmarks in them belongs_Jane.答案7represent

6、ative8.governed9.headed10opposite11.signed12.agreement13in14.on15.by16.to.完形填空Many people who work in London want to live outside it and to go to their offices, factories or schools every day by train, car or bus, even though this_17_they have to get up earlier in the morning and reach_18_later in t

7、he evening.One benefit of living outside London is that houses are_19_Even a small flat in London without a garden costs quite a lot_20_With the same money, one can get a little house in the country with a garden of_21_own.Then, in the country one can be_22_from the noise and hurry of the town._23_o

8、ne has to get up earlier and spend more time in trains or buses, one can sleep_24_at night, and, during weekends and_25_summer evenings, one can enjoy the_26_clean air of the country.If one_27_gardens, one can spend ones_28_time digging, planting, watering and doing the hundred and one other jobs wh

9、ich are_29_in the garden.Then, when the flowers and vegetables_30_, one has the reward of a person who has shared the secrets of_31_Some people, however, take no interest in country things; for them,_32_lies in the town, with its cinemas and theaters, beautiful shops and busy streets, dance halls an

10、d restaurants.Such people would_33_that their life was not worth_34_if they had to live it outside London.A walk in one of the parks and a visit_35_the sea every summer is all the country they_36_ 17. A.showsBexpresses Cmeans Dneed18A.home Bfamily Cflat Dhouse19A.cleaner Bnicer Cbigger Dcheaper20A.m

11、oney Bto lend Cto borrow Dto hire21A.him Bits Cones Dtheir22A.free Bfar Cout Dabsent23A.If BAlthough CBecause DAfter24A.little Bless Clonger Dbetter25A.on Bfor Cat Dby26A.cold Bwarm Cfresh Dpleasant27A.prefers Blikes Cwants Dinterests28A.day Brest Cspare Dwhole29A.made Bbrought Ccarried Dneeded30A.c

12、ome on Bcome to Ccome up Dcome over31A.work Bsociety Cscience Dnature32A.health Bhappiness Cwealth Dfuture33A.know Bfeel Cunderstand Dhope34A.wasting Bfinding Cliving Dspending35A.for Bto Cof Dat36A.hope Bwish Cask Dwant答案与解析本文是议论文,介绍在伦敦工作的人对是在市里居住还是在乡下居住所持的不同看法和态度。17C考查动词词义和上下文。住在郊外就意味着早晨早起去上班。18A考

13、查固定搭配。reach home到家,其中,home前不加冠词。19D考查上下文。从下文内容可知,郊外的房屋便宜。20D考查词义辨析和上下文搭配。房子不是借而是租用。若选A,则a lot后应加of。cost a lotcost a lot of money花费很多钱。21C考查人称代词的固定搭配。与句子主语一致,of ones own意为“属于自己的”。22B考查固定搭配和上下文。句意:住在乡下,人们可以远离市区的尘嚣和繁忙。far from意为“远离”。23B考查上下文逻辑和连词用法。句意:虽然你必须早起,花更多的时间在火车或公共汽车上,但你可以在晚上睡得更好,而且,在周末和夏天的晚上,你可

14、以享受乡村清新的空气。根据下文内容可知,此处应是让步关系,although 尽管。24D考查上下文语境。从上文“from the noise and hurry of the town.” 可看出,晚上可以睡得更好。句意见上。25A考查介词用法。具体哪一天的上午、下午、晚上,要用on。26C考查形容词辨析和上下文语境。乡下的空气清新、无污染。27B考查动词词义。喜欢花园才会有下文的种花、种菜。28C考查上下文语境。spare time意为“空闲时间”,spend ones spare time doing sth.花业余时间在上 。句意:如果一个人喜欢花园,你可以在你的闲暇时间去挖挖土、种种花

15、、浇浇水,还有做些其他需要干的活儿。29D考查上下文。前面列举的“digging,planting,watering and doing the hundred and one other jobs”都是花园里所需要干的活。句意见上。30C考查短语搭配。come up意为“长出来,发芽”。31D考查名词词义。the secrets of nature大自然的奥妙。句意:然后,当鲜花和蔬菜长出地面时,那他就得到了一个分享自然秘密的人的奖赏。32B考查名词词义辨析。句意:然而有些人对乡村生活没有兴趣,对他们来说,在城市中才有快乐。happiness幸福,快乐。33B考查动词辨析。句意:此处强调的是

16、“感受”。句意:这些人会觉得,如果他们不得不在伦敦以外的地方生活,他们的生活就过的不值。34C考查词义辨析。be worth doing意为“值得做”。live活,度过,生存。后半句“if they had to live it outside London”也是提示。35B考查固定搭配。a visit to some place意为“去某地游览”。36D考查动词词义辨析和搭配。此处先行词为the country,且在后面所跟的定语从句they want中作宾语。句意:每年夏天在公园里散步和去海边就是他们想要的乡村生活。hope希望,wish希望,ask问,这三个动词都不可以跟the coun

17、try作宾语。.阅读理解Parents are often amazed at how fast their child grows and develops. New research has determined that the ability to quantify may develop much sooner than most parents realize. Kristy vanMarle, professor of the University of Missouri, has determined that contrary to what previous studies

18、 have shown, infants(婴儿)are able to quantify substances(物质)like sand or wateras early as 10 months. As long as the difference between the two substances is large enough, infants will choose the larger amount, especially when it comes to food. With the help of her team researchers, vanMarle tested th

19、e quantifying skills of babies by presenting them with two cups: one containing a small amount of food, and one containing a larger amount.Consistently, the babies chose the larger amount.“Several studies throughout the last 15 years have shown that infants are very good at telling how many objects

20、they see; however, infants dont seem to count things like water or sand,” vanMarle said.“What were saying is that they can quantify substances; its just much harder. The infants can see how much food goes into each cup and compare that in their memories. They decide which amount is larger, and they

21、almost always select the larger one.”This information further refutes(驳斥)the longheld idea that babies “know nothing of the world”,vanMarle said.“Since psychologists have begun studying infants with sensitive measures, weve discovered a lot of early abilities. I think for parents, it should be excit

22、ing to know that theres somebody there who has some fundamental and basic knowledge of the world, and that knowledge is guiding their development,” vanMarle said. In the future, vanMarle says this kind of study could be linked to a childs progress in mathrelated skills, although programs marketed to

23、 increase those abilities, such as “Baby Einstein”, still have mixed reviews when it comes to academic study.37. The quantifying ability refers to the ability to_A. choose between different substancesB. get much knowledge of the worldC. describe the quantity of somethingD. obtain mathrelated skills3

24、8. What is mainly talked about in Paragraph 4?A. The process of doing research.B. The scientific findings.C. The final choice of infants.D. The observation of infants behavior.39. Babies choose the larger amount of food_A. by saying numbersB. with the help of parentsC. on personal preferenceD. throu

25、gh their natural abilities40. Whats the best title for the text?A. Breakthrough in Baby StudiesB. Amazing BabyTraining IdeasC. Early Human AbilitiesD. Unique Quantifying Methods答案与解析最新研究发现,婴儿量化能力的开发要比父母们所认为的要早得多。本文介绍了与此有关的一些发现。37C推理判断题。根据第三段中vanMarle测试婴儿的quantifying skills时提到的a small amount of food和

26、a larger amount以及该段最后一句中提到的结果可知,quantifying ability指的是测定某物的数量的能力。38B主旨大意题。通读第四段可知,本段主要介绍了在过去15年里的一些研究发现。该段第一句是中心句。39D细节理解题。根据倒数第二段第一句中的“. weve discovered a lot of early abilities.”可知,婴儿是利用本能进行选择的。40A标题概括题。本文主要介绍了婴儿量化能力研究的重大突破,故A项为最佳标题。.七选五On New Year Eve, we wish others happiness and success. _41_ T

27、here are severala smile, freedom, the willingness to share and the confidence that you will get what you need in life. _42_ As you turn over the calendar, keep turning over your mind as well. Dont fill your future dates with past events. Just move on. You want to be free of such weaknesses as compla

28、int, hatred, and anger. _43_ Do not let the past affect your life in the present. If you cannot forgive the past, then your future will be dark.As long as you are good to people, your merits(优点)will never be lost. Any of your good actions will always come back to you. Today you have the whole world

29、for a family. You will feel that everybody is part of your own family. _44_ Open your eyes and see how much you have been given. _45_ The more thankful you feel, the more you will be given. However, the more you complain, the more will be taken away from you. There is always happiness when you focus

30、 on what you have. With this calmness, abilities appear naturally. Success comes, beauty comes, and peace comes.A. What are the effects of success?B. What really is the sign of success?C. Welcome the New Year with a smile.D. Take responsibility and then there is no suffering.E. Never quit and keep o

31、n trying, and then you will make it.F. Focus on what you have rather than what you dont have.G. Understand that negative feelings are because of the past.答案与解析本文是一篇议论文。新年之初,我们总是在期盼幸福与成功,那么怎样才能实现我们美好的愿望呢?本文作者通过论述分析,给出了一些让人们怎么才能变得幸福、成功的建议。41B每年新年我们都会祝福大家幸福、成功,但什么才是成功的标志呢?微笑、自由、分享的意愿等都是成功的标志。B项承上启下,符合语境。42C面带微笑迎接新年,不要驻足过去,要勇往直前。43GG项承上启下。G项中的negative feelings和the past,分别与上一句中的weaknesses as complaint,hatred,and anger和下一句中的the past相对应。44D每个人都是家庭的一员,因此要勇于承担责任,只有这样才能避免一些痛苦。D项最佳。45F结合下一句中提到的要心怀感激可知,此处指要将注意力集中在你所拥有的东西上,而不是你没有得到的东西上。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1