收藏 分享(赏)

2019-2020学年北师大版高中英语选修七同步作业:UNIT 20 NEW FRONTIERS课后限时作业5 WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:435814 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:5 大小:44.50KB
下载 相关 举报
2019-2020学年北师大版高中英语选修七同步作业:UNIT 20 NEW FRONTIERS课后限时作业5 WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共5页
2019-2020学年北师大版高中英语选修七同步作业:UNIT 20 NEW FRONTIERS课后限时作业5 WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共5页
2019-2020学年北师大版高中英语选修七同步作业:UNIT 20 NEW FRONTIERS课后限时作业5 WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共5页
2019-2020学年北师大版高中英语选修七同步作业:UNIT 20 NEW FRONTIERS课后限时作业5 WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共5页
2019-2020学年北师大版高中英语选修七同步作业:UNIT 20 NEW FRONTIERS课后限时作业5 WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课后限时作业(五) 语言知识练.单句语法填空1This dictionary is available in _electronic_(electricity) version.2He found the book was of great _assistance_(assist)3The past few days have really worn him _out_.4The government has set up a working party to look _into_ the problem of drug abuse.5The situation made it no use

2、 _quarrelling_(quarrel) with him about it.6These people are facing increasing risks of _starvation_(starve) and disease.7This _technical_(technology) innovation will save us much time and labour.8A good toolbox is a _handy_(hand) thing to have in the house.9Learning to deal with the social world is

3、_equally_(equal) important.10What time is suitable _for_ us to meet? .课文语法填空People around the world have always been trying to find out more about the future over the centuries.Some people read fantasy stories 1._while_ others write about the future themselves.For them, 2._thinking_(think) about the

4、 future is just for fun.There are also some people 3._who_ plan the future of the world for a living.They 4._are called_(call) futurologists.Here are some of their 5._predictions_(predict)Computers will become 6._handier_(handy);new types of material will have been produced by the clothing industry

5、and 7._whatever_ you spill on them,they will remain stainless;there will be enough food for everyone so that no one 8._will die_(die) of starvation;development in science will have made 9._it_ theoretically possible for us to live for far longer;we will be linking our brains to the computers;we will

6、 have discovered other places 10._suitable_(suit) for living.高考题型练.阅读理解There is an old joke among pilots that says the ideal flight crew is a computer, a pilot and a dog. The computers job is to fly the plane. The pilot is there to feed the dog. And the dogs job is to bite the pilot if he tries to t

7、ouch the computer.Handing complex tasks to computers is not new. But recent progress in machine learning, a subfield of artificial intelligence (AI), has enabled computers to handle many problems which were previously beyond them. The result has been an AI boom, with computers moving into everything

8、 from medical diagnosis and insurance to selfdriving cars.There is a problem, though. Machine learning works by giving computers the ability to train themselves, which adapts their programming to the task at hand. People struggle to understand exactly how those selfwritten programs do what they do.

9、When algorithms(计算机程序) are doing small tasks, such as playing chess or recommending a film to watch, this “black box” problem can be safely ignored. When they are deciding who gets a loan, or how to drive a car through a crowded city, it is potentially harmful. And when things go wrong, then custome

10、rs, regulators and the courts will want to know why.For some people this is a reason to hold back AI. Frances digitaleconomy minister, Mounir Mahjoubi, has said that the government should not use any algorithm whose decisions cannot be explained. But that is an overreaction. The difficulties caused

11、by clever computers are not unheardof. Society already has plenty of experience dealing with problematic black boxes; the most common are called human beings, who cant even figure out whats going on in a brain. In response to the weakness in humans, society has evolved(逐步形成) a series of workable cop

12、ing mechanisms, called laws, rules and regulations. Many of these can be applied to machines as well.Humans have worked with computers on complex tasks for decades. One lesson from such applications is that, wherever possible, people should supervise(监督) the machines. In that joke, pilots are vital

13、in case something happens that is beyond the scope of artificial intelligence. As computers spread, companies and governments should ensure the first line of defence is a real person who can overrule the algorithms if necessary.语篇导读本文为说明文。人工智能在日常生活应用中给人们带来很多便利的同时,也存在一些潜在的危险。所以,人们不应该完全依赖它,而应对其加以监管。1W

14、hats the purpose of mentioning the joke in Paragraph 1?ATo make people laugh.BTo foresee future aeroplane industry.CTo introduce the model of aeroplanes.DTo raise peoples awareness of computers performing complex task.解析D推理判断题。通读全文可知,本文主要说明了人类不应该完全依赖人工智能。由此可推知,第一段中的笑话是为了增强人们对人工智能执行复杂任务的认识,故选D项。2What

15、 has caused the increasing application of computers in various fields?AThe shortage of labor force.BThe rise of artificial intelligence.CThe encouragement of government.DThe development of medical economy.解析B细节理解题。根据第二段第二、 三句可知,人工智能的兴起是电脑被广泛应用于多种领域的主要原因,故选B项。3Why are some people opposed to AI?ABecau

16、se black boxes always go wrong.BBecause laws forbid machine learning.CBecause they dont understand how AI works.DBecause computers are trying to replace human beings.解析C推理判断题。根据第三段内容及第四段第一句可知,一部分人反对使用人工智能,是因为他们不知道人工智能的工作原理,故选C项。4What does the author suggest people do with AI?AStop panic and welcome

17、AI.BReduce the usage of algorithms.CSupervise AI wherever possible.DProgram machines by copying their own behavior.解析C细节理解题。根据最后一段第二句可知,作者建议只要有可能,人们就应该对这些机器进行监管,故选C项。.七选五In the age of the keyboard, some people seem to think handwriting lessons are on the way out.Steve Graham, a literacy professor at

18、 Vanderbilt University in Nashville, Tennessee, has been hearing about the death of handwriting for the past fifteen years. _1_ He said, “If the results of a survey we have published this year are accurate, it is being taught by about ninety percent of teachers in grades one to three.”Ninety percent

19、 of teachers also say they are required to teach handwriting. _2_Professor Graham says one study published this year found that about three out of every four teachers say they are not prepared to teach handwriting. _3_ Others teach it for sixty to seventy minutes a day.Many adults remember learning

20、that wayby copying letters over and over again. _4_ Many experts also think handwriting should not be taught only with itself. Instead, they say it should be used as a way to get students to express ideas. _5_AAfter all, that is why we write.BNowadays teachers pay more and more attention to their st

21、udents writing.CSo is it still being taught?DBut who cares if people know how to write well?EBut studies have yet to answer the question of how well they are teaching it.FTodays thinking is that short periods of practices are better.GHe says some teachers teach handwriting for ten to fifteen minutes

22、 a day.语篇导读本文为说明文,介绍了在网络时代学校教授书法的现状。1解析C顺承关系。根据上文中的the death of handwriting及下文中的it is being taught可知,空处应表示对是否还有人在教学生书法的疑问,故选C项。2解析E转折关系。根据上文中的If the results ofone to three可知,此处表示对研究结果的进一步分析,且E项中的how well they are teaching it承接空前一句中的teach handwriting,故选E项。3解析G并列关系。根据空后一句Others teach it for sixty to s

23、eventy minutes a day可知,空处应介绍一些老师教授书法的时间,故选G项。4解析F转折关系。根据空前一句中的over and over again可知,此处讲的是学习书法的方法的今昔差异,过去一遍一遍地重复,而今天认为只需短期的练习,故选F项。5解析A因果关系。空前一句提到学生们应用书法表达想法,A项(毕竟这正是我们练习书法的原因)紧承前一句,故选A项。.短文改错Dear Mr Sadler,Im writing to express my interest the tourist guide position in your advertisement. Ive learne

24、d English for so long that can communicate with native speakers of English without . Whats more,Ive worked as a guide /ago and know all the tourist attractions in my hometown very well.Ill be available during the winter vacation, from Feb.10 to Mar.10, I dont have any problem working evenings and we

25、ekends. As for the best places to visit, the first two that into my mind are Qufu, Confucius birthplace, and Weishan Lake, largest lake in North China.If you need further about me, here is for my email address: sdjnlihua.Thank you for your consideration.Yours sincerely,Li Huainterest 意为“兴趣;爱好”,常跟in搭配,表示“对的兴趣”。position和offer是动宾关系,用过去分词作后置定语。sothat引导结果状语从句,I在从句中作主语,不可缺少。without为介词,后面应接名词difficulty。此句为现在完成时,表示“从前”应用before。也可将ago删除。上下文为顺承关系,而非转折关系。that引导定语从句, that代替的是先行词the first two,谓语动词应用复数形式come。largest为形容词最高级,指最大的湖,前面应用定冠词the。information为不可数名词,无复数形式。根据句意“这是我的邮箱地址”可知,for为多余成分。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1