收藏 分享(赏)

2019-2020学年人教版高中英语选修八同步作业:UNIT 1 A LAND OF DIVERSITY课后限时作业2 WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:435274 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:7 大小:61KB
下载 相关 举报
2019-2020学年人教版高中英语选修八同步作业:UNIT 1 A LAND OF DIVERSITY课后限时作业2 WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共7页
2019-2020学年人教版高中英语选修八同步作业:UNIT 1 A LAND OF DIVERSITY课后限时作业2 WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共7页
2019-2020学年人教版高中英语选修八同步作业:UNIT 1 A LAND OF DIVERSITY课后限时作业2 WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共7页
2019-2020学年人教版高中英语选修八同步作业:UNIT 1 A LAND OF DIVERSITY课后限时作业2 WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共7页
2019-2020学年人教版高中英语选修八同步作业:UNIT 1 A LAND OF DIVERSITY课后限时作业2 WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共7页
2019-2020学年人教版高中英语选修八同步作业:UNIT 1 A LAND OF DIVERSITY课后限时作业2 WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共7页
2019-2020学年人教版高中英语选修八同步作业:UNIT 1 A LAND OF DIVERSITY课后限时作业2 WORD版含答案.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课后限时作业(二)限时/40分钟.单句语法填空(建议用时:7分钟)1We dont know _whether_ Tom will turn up at the meeting or not.2_What_I want to tell you is the deep love and respect I have for my parents.3We think it important _that_every citizen should have good manners.4You cant imagine _how_excited we were when we won the game

2、.5It didnt occur to me _that_you would object to the decision.6The boys suggestion is that we _(should) have_(have) a discussion about this matter instead of setting it aside.解析句意:那个男孩的建议是我们应当讨论一下这个问题,而不是把它放在一边。主句主语为suggestion,表语从句应用虚拟语气,即谓语动词用(should)动词原形,should可以省略。7A ship in harbor is safe, but t

3、hats not _what_ ships are built for.解析句意:在港口的船是安全的,但是那并不是建造船的目的。空处引导表语从句,并在从句中作介词for的宾语,故填what。8_Where_ Li Bai, a great Chinese poet, was born is known to the public, but some wont accept it.解析句意:中国伟大诗人李白的出生地大家都知道,但是一些人不接受。空处引导主语从句,并且在从句中作地点状语,故填Where。9It sounds _as_if someone is knocking at the doo

4、r.10The reason why I was sad was _that_he didnt understand me.阅读理解(建议用时:7分钟)At the recent Black Futures Month Celebration at the Childrens Museum of Manhattan, children learned about Jemison and her impact on science. Kids also created their own rockets out of paper, a small plastic cup, and a bottl

5、e cap. The rockets were held together by tape and glue. They were modeled after Endeavour, the ship Jemison traveled on in space.“I wanted to come to this event because I thought it would be fun to make rocket ships, since I am interested in space,” said Logan, 10, of Middletown, New York. He also e

6、njoyed learning about Jemison and her accomplishments. “People shouldnt be judged by the color of their skin,” Logan added. “They should be judged by who they are on the inside.”The museum honored other AfricanAmerican pioneers as well, including Martin Luther King Jr. Children created mosaics of Ki

7、ng, and also wrote books about him and his wife, Coretta Scott King. The museum focused on AfricanAmerican leaders from the past, as well as those who are still alive today.The Childrens Museum of Manhattan celebrates diversity in its exhibitions. On its first floor is an exhibit about the lives and

8、 accomplishments of Muslims from various countries, including America. Theres also an exhibit called Hello From Japan, which teaches kids about presentday life in Japan, and shows kids some traditions that exist in Japan. Nevertheless, February is a special time for the museum to celebrate the contr

9、ibutions of African Americans.“We often learn about other cultures from other countries, but the AfricanAmerican culture is here in the United States, so it plays a somewhat larger role in our society,” Seibert said. “Black History Month provides a chance to learn and appreciate people who stood up

10、for black rights, and rights in general.”语篇导读本文为说明文。曼哈顿的儿童博物馆二月份是黑人历史月,在博物馆里孩子们不仅能亲手制作火箭,还能了解为美国作出贡献的非裔美国人。1What can children do at the Childrens Museum of Manhattan?AThey can talk to Mae Jemison face to face.BThey can get closer touch with Endeavour.CThey can make rockets with their own hands.DThey

11、 can travel as if they were in space.解析C细节理解题。根据第一段第二句可知,在博物馆里,孩子们可以亲手用纸制作火箭,故选C项。2Who is honored by the museum?AAfricanAmerican astronauts who have traveled in space.BAmericans who have great impact in the countrys history.CThe settlers who came to America in the early years.DAfricanAmericans who h

12、ave made great contributions.解析D推理判断题。根据第三段最后一句可知,博物馆赞扬古今为美国作出贡献的非裔美国领导人,故选D项。3What did Logan think of making rocket ships?AInteresting.BDifficult.CBoring.DNecessary.解析A细节理解题。根据第二段第一句可知,Logan认为制作火箭非常有趣,故选A项。4What does the underlined word “it” in the last paragraph most probably refer to?AThe Childre

13、ns Museum.BThe American culture.CThe AfricanAmerican culture.DBlack History Month.解析C代词指代题。根据上文中的but the AfricanAmerican culture is here in the United States可知,it指的是the AfricanAmerican culture,故选C项。.七选五(建议用时:8分钟)If anyone had told me three years ago that he would be spending most of his weekends cam

14、ping, I would have laughed heartily. Campers, in my eyes, were people who enjoyed insects bites, illcooked meals, and uncomfortable sleeping bags. They had nothing in common with me. _1_The friends who introduced me to camping thought that it meant to be a pioneer._2_ We slept in a tent, cooked over

15、 an open fire, and walked a long distance to take the shower and use the bathroom. This brief visit with Mother Nature cost me two days off from work, recovering from a bad case of sunburn and the doctors bill for my sons food poisoning.I was, nevertheless, talked into going on another funfilled hol

16、iday in the wilderness. _3_ Instead, we had a popup camper with comfortable beds and an air conditioner. My natureloving friends had remembered to bring all the necessities of life. _4_ We have done a lot of it since. Recently, we bought a twentyeightfoot travel trailer complete with a bathroom and

17、a builtin TV set. There is a separate bedroom, a modern kitchen with a refrigerator. The trailer even has matching carpet and curtains. _5_ It must be true that sooner or later, everyone finds his or her way back to nature. I recommend that you find your way in style.AThis time there was no tent.BTh

18、ings are going to be improved.CThe trip they took me on was a rough one.DI was to learn a lot about camping since then, however.EI must say that I have certainly come to enjoy camping.FAfter the trip, my family became quite interested in camping.GThere was no shade as the trees were no more than 3 f

19、eet tall. 语篇导读本文为记叙文,讲述了作者从不喜欢露营到喜欢露营的转变过程。1解析D转折关系。根据上文内容可知,三年前作者认为露营和自己无关,而下文中又热爱露营,暗示此处作者对待露营的情感态度应该出现转变。D项中的however就起到了很好的转折作用,故选D项。2解析C顺承关系。根据空后一句可知,作者第一次露营条件很艰苦,C项中的rough暗示了这一点,符合语境,故选C项。3解析A对比关系。空前一句提到作者又露营了一次,而空后一句说明作者这次露营有床,有空调。A项(这次没有帐篷)符合语境,故选A项。4解析F顺承关系。根据空后的内容可知,作者一家为了露营买了房车,里面设备齐全。既然花了

20、这么大精力,说明作者一家人喜欢上了露营。F项符合语境,故选F项。5解析E总分关系。根据空后的内容可知,作者希望每个人都能找到适合自己的回归自然的方法,而根据上文可知,作者回归自然的方式就是露营。E项既是对第一段中作者态度转变的一个总结,也很好地衔接了下文,故选E项。.完形填空(建议用时:18分钟)A woman professor was giving a lesson to her students on stress management. As she raised a glass of water, everyone in the class _1_ they would be ask

21、ed the “halfempty or halffull”question._2_, with a smile on her face, she asked the students,“How _3_ do you think this glass of water weighs?”Answers called out _4_ from 100ml to 300ml.She quieted the students down and then replied,“It does not matter on the absolute weight. It _5_ on how long you

22、hold it. If I hold it for a minute, it is OK. If I hold it for an hour, I will have an ache in my right _6_. If I hold it for a day, my arm will feel numb. In each case, the _7_ of the glass of water doesnt change, but the _8_ I hold it, the heavier it becomes. Why?”Lost in _9_, all the students kep

23、t silent and listened to the professor carefully.“Our _10_ and worries in life are like that glass of water. If we _11_ our burdens all the time, sooner or later, we will feel exhausted, even _12_ to carry on.”_13_ you have to do is to put all your burdens down, as _14_ in the evening as possible. D

24、ont carry _15_through the evening into the night; by doing this, we can get _16_ next morning and are able to move forward.More _17_ than not, life gets terrible when we think too much. And the moment you _18_ your burdens, youll find yourself feeling so much more relaxed.So rather than being upset

25、and feeling _19_ for yourself, start doing something about it. After all, life is too short to _20_ yourself to anything that is not making you happy.1A.knewBagreedCexpectedDargued2A.InsteadBMeanwhileCAnyhowDTherefore3A.fullBlittleCheavyDmuch4A.repliedBrangedCreadDremained5A.holdsBcallsCtakesDdepend

26、s6A.fingerBfootCarmDleg7A.shapeBfunctionCsizeDweight8A.betterBlongerCdeeperDfurther9A.thoughtBideaCplanDclass10A.doubtsBjoysCstressesDsurprises11A.carryBcoverChideDshow12A.uncertainBunhappyCunawareDunable13A.WhatBThatCWhetherDHow14A.lateBearlyCsoonDfast15A.thisBthatCthemDit16A.resetBreviewedCrefresh

27、edDreminded17A.usuallyBcommonlyCordinarilyDoften18A.catch up withBlet go ofCput up withDtake care of19A.sorryBsatisfiedChappyDconfused20A.helpBabandonCdriveDtreat语篇导读本文为夹叙夹议文,通过一位女教授让学生观察一杯水的重量的事例告诉读者:我们只有卸下压力和负担,才能活得更轻松。1解析C根据空后的would be asked可知,此处指学生在猜想(expect)他们会被问“杯子是半空还是半满”的问题,故选C项。2解析A根据第一段可知,

28、班上的每一个人都猜测会被问到“杯子是半空还是半满”的问题,而第二段提到教授的问题与学生猜测的问题是相反的,instead(相反)符合语境,故选A项。3解析D根据空后的weighs及第四段中的It does not matter on the absolute weight可知,教授的问题是这杯水有多重,故选D项。4解析B学生们喊出的答案从100毫升到300毫升不等。range fromto 在范围内变动,为固定搭配,符合语境,故选B项。5解析D根据语境可知,此处指“它取决于你举多久”。hold on握住,坚持不懈,稍等;call on号召,拜访;take on承担,呈现;depend on取决

29、于,依靠,故选D项。6解析C根据下文中的If I hold it for a day, my arm will feel numb可知,如果举的时间更长,手臂(arm)就会痛,就会麻木,故选C项。7解析D句意:每一种情况下,这杯水的重量都没有改变,但是我举的时间越长,它就会变得越重。根据下文中的the heavier可知,此处指杯子中水的重量(weight)不变,故选D项。8解析B根据第5空后的how long you hold it可知,此处指举的时间越长(long),就会觉得越重,故选B项。9解析A根据空后一句可知,所有的学生都沉默不语,认真地听着教授说话,即所有的学生都陷入了沉思。los

30、t in thought陷入沉思,故选A项。10解析C根据第一段第一句中的on stress management可知,教授上课的主题是压力管理,因此可推测,此处指我们在生活中的压力(stress)和烦恼就像那杯水,故选C项。11解析A根据下文中的Dont carry可知,此处指如果我们一直背着(carry)负担。cover覆盖;hide隐藏;show显示,展出,故选A项。12解析D根据空前的exhausted(筋疲力尽的)可知,此处指无法(unable)继续下去。uncertain不确定的;unhappy不开心的;unaware未意识到的,未觉察到的,故选D项。13解析A句意:你所需要做的就

31、是卸下所有的压力。此处是一个主语从句,且引导词在从句中作do的宾语,指物,因此应用what引导,故选A项。14解析B根据空后的Dont carry _15_ through the evening into the night可知,此处指尽早,as soon as possible表示“尽早;尽快”,故选B项。15解析C根据语境可知,空处指代上一句中的复数名词burdens,因此应用代词them,故选C项。16解析C句意:卸下重担,第二天早上我们就能重新提起精神,继续前进。reset重置;review复习;refresh恢复精神;remind使想起,提醒,故选C项。17解析D句意:通常,如果我

32、们想得过多,生活就会变得很糟糕。more often than not通常;多半,符合语境,故选D项。18解析B根据空后的youll find yourself feeling so much more relaxed可知,此处应表示“卸下负担”。catch up with赶上;let go of放手,松开;put up with忍受,容忍;take care of照顾,故选B项。19解析A空处应选择与upset表示的感情色彩一致的词,根据语境可知,此处表示不要沮丧和为自己感到遗憾了。sorry遗憾的,符合语境。satisfied感到满足的;happy快乐的;confused困惑的,故选A项。20解析B句意:毕竟人生短暂,不要使自己沉浸在让自己不开心的事情中。abandon oneself to沉湎于;放纵于,故选B项。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1