收藏 分享(赏)

2019-2020学年人教版英语选修七新素养同步练习:UNIT 5 TRAVELLING ABROAD 2 SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:434775 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:9 大小:411KB
下载 相关 举报
2019-2020学年人教版英语选修七新素养同步练习:UNIT 5 TRAVELLING ABROAD 2 SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共9页
2019-2020学年人教版英语选修七新素养同步练习:UNIT 5 TRAVELLING ABROAD 2 SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共9页
2019-2020学年人教版英语选修七新素养同步练习:UNIT 5 TRAVELLING ABROAD 2 SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共9页
2019-2020学年人教版英语选修七新素养同步练习:UNIT 5 TRAVELLING ABROAD 2 SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共9页
2019-2020学年人教版英语选修七新素养同步练习:UNIT 5 TRAVELLING ABROAD 2 SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共9页
2019-2020学年人教版英语选修七新素养同步练习:UNIT 5 TRAVELLING ABROAD 2 SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共9页
2019-2020学年人教版英语选修七新素养同步练习:UNIT 5 TRAVELLING ABROAD 2 SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第7页
第7页 / 共9页
2019-2020学年人教版英语选修七新素养同步练习:UNIT 5 TRAVELLING ABROAD 2 SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第8页
第8页 / 共9页
2019-2020学年人教版英语选修七新素养同步练习:UNIT 5 TRAVELLING ABROAD 2 SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第9页
第9页 / 共9页
亲,该文档总共9页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、 品句填词1Why are you still here? The staff have gone to attend the lecture(演讲) by the professor from Oxford University.2Such a nice house is comfortable(舒适的) to live in, but I cant afford it.3In other words, only applicants with proper qualifications(资历) will be first considered.4Faced with so adequate

2、 evidence, the young man had to acknowledge(承认) that he had stolen the car.5My phone has been used for four years and it is running slowly now. I think I should substitute(用代替) a new one for the old one.6The young man expresses his love for his motherland(祖国) in his novels and essays.7We need a spir

3、it of enterprise(事业心) if we are to overcome our difficulties.8People had to stand in a queue(队列) for hours to buy a ticket.9I have been recommended(建议) to go to a big city to find a better job.10As far as Im concerned, business training is a good preparation(准备) for any career. 单句改错1Doctors strongly

4、 recommended that my father must take more exercises regularly.mustshould或去掉must2When I felt upset, it was great comfort to be with you.在great前加a3I was feeling a bit nervous because it was the first time that I left my village to a big city.在left前加had4Only after he was brought to the police station

5、did the young man acknowledged he had stolen some purses from other passengers.acknowledgedacknowledge5Having lived in the city for a long time, I found I could fit in the life of the countryside more.在第二个in后加with 完成句子1对亨利来说一切事情都是陌生的,因为那是他第一次坐飞机。Everything was strange to Henry, because it_was_the_fi

6、rst_time_he_had_taken a plane.2就我而言,我认为出国学习对孩子们来说很有利。As_far_as_Im_concerned,_I think studying abroad is very beneficial to children.3苏珊忙于复习功课,因此她今晚没时间和我们一起吃饭。Susan is_occupied_with_going_over_her_lessons,_so she will have no time to have dinner with us tonight.4在亨利绝望的时候,是他父亲的信给他带来了些许安慰。When Henry wa

7、s desperate, it_was his fathers letter that brought him some comfort.5随着期末考试的临近,我们最好做充分的准备。With_the_final_examination_approaching,wed better make_full_preparations_for it. 课文语法填空It has been half a year since Xie Lei, a 21yearold Chinese girl, went to London to study for a business 1.qualification(qu

8、alify). It was the first time she 2.had_left(leave) China, so she found it hard 3.to_adjust(adjust) to a whole new way of life, which could take up all her concentration in the beginning. She had to learn almost everything again in her daily life.Now, Xie Lei lives with a host family, 4.which gives

9、her the chance to learn more about the new culture. Besides, the host family is a substitute family to be with when she misses her family.Xie Lei is halfway through the preparation year, which most foreign students complete before 5.applying(apply) for a degree course. Xie Lei thinks highly of the c

10、ourse, because it helps her get used to the academic 6.requirements(require) of a Western university and prepare for her future studies.Studying in England is quite different from studying in China. Xie Lei was numb 7.with shock when her first essay 8.was_given(give) an E. Her tutor told her to read

11、 lots of different texts, analyse what she has read, and give her own opinion.9Gradually(gradual), her marks have improved and she is now a more autonomous learner. Xie Lei is trying to have 10.a balance between study and a social life. Hopefully, shell make some new friends. 单句语法填空1Look! A large cr

12、owd of fans are_queuing(queue) up for the pop stars autograph.2Professor Lee is_acknowledged(acknowledge) to be the highest authority on the subject.3After all the requirements(require) have been met, students receive their degree in that major.4Previous teaching experience is an essential qualifica

13、tion(qualify) for this position.5Mr Brown was busy drafting(draft) the first chapter when I visited him yesterday afternoon.6Now, Jane is trying her best to make preparations(prepare) for the coming job interview.7It doesnt matter whether you receive the best academic(academy) training from a top un

14、iversity.8I dont know your preferences, so please help yourself and make yourself comfortable(comfort)9My sister highly recommended(recommend) reading the book before I saw the movie Alice in Wonderland.10I hope that it is the last time that you have_made(make) such a foolish mistake. 阅读理解My first t

15、erm at MIT(麻省理工学院) was awesome I got all As, and I declared math as my major. My parents were expecting me to become a doctor like them so I was trying to satisfy them. But I was desperately running away from them. I had no idea what I wanted to do with my life. My third term, I ended up with a D in

16、 math. I didnt do that well in my other classes, either. It seemed like all my friends were doing so well, getting opportunities over the summers.My fifth term, I realized that I was awful at higherlevel math. I had lost all confidence in myself. I went to a few classes at the beginning of the term,

17、 but after the midterm, I totally stopped. My only relief was the dance team I was on. I would sleep all day, and then go to dance practice, and then go back to sleep. As expected, I failed in all of my classes and had to withdraw from MIT.I had no choice but to tell my parents. Instead of yelling o

18、r hitting me, though, they just held me and cried. The next day, my dad took a day off from work and took me to a nearby, small arts college.I had lost all confidence in myself. Before my first biology test, I didnt think I could pass. I did pass. Since I had so much free time, I decided to join a b

19、iology lab. I realized that was what I wanted to do! I wanted to be a scientist!This past May, I graduated with the highest honors, and now I have my PhD in biology. Though it ended up taking me 5 years to graduate from college, I can say now that dropping out of MIT was one of the best things that

20、ever happened to me. Ive realized that a person is not their grades. Ive realized how much my parents loved me. Ive finally discovered my passion(热情) in life!【解题导语】本文是一篇记叙文。文章讲述了一名麻省理工学院学生在退学后又经过努力,找到自己的兴趣和目标的故事。1How was the authors first term at MIT?AHe was busy with exams.BHe knew his goals clearl

21、y.CHe did well in all subjects.DHe was fed up with math.C解析:细节理解题。根据第一段中的My first term at MIT(麻省理工学院) .got all As可知,作者第一学期各科成绩都很好。2How did the authors parents react to his failing at MIT?AThey hit him.BThey yelled at him.CThey quit their jobs to teach him.DThey forgave him for what he did.D解析:细节理解题。

22、根据第三段中的Instead of yelling .took me to a nearby, small arts college.可知,作者的父母没有因为他退学而责罚他,而是原谅了他。3In the arts college, the author _Arebuilt his confidenceBvolunteered at many labsCfound it hard to learn biologyDhated the learning environmentA解析:推理判断题。根据第四段可知,作者在新学校里逐渐找回了自信。4What do we know about the au

23、thor from the last paragraph?AHe felt sorry for his parents.BHe discovered his true interest.CHe realized the importance of grades.DHe felt ashamed of his failing at MIT.B解析:推理判断题。根据末段中的最后一句可知,作者找到了自己的兴趣所在。 完形填空I was very fortunate to be chosen by Kindspring to receive $100 for the monthly kindness

24、competition. This past October I _1_ some Inspiration Trees and they have helped to make a _2_ in peoples lives.The idea is simple. I took a lot of fallen branches that I had been _3_ on walks and out at my parents land and hung them from the ceiling(天花板) with the help of volunteers and friends. I g

25、ot a lot of art supplies and as people came in for the art exhibit, they were _4_ to create a piece of art or a(n) _5_ message to hang from the branches.The tree changed into this really funny way of _6_ positive messages. If you hung a message up, you had to take one down to _7_. The experience was

26、 really _8_People of all ages and from all walks of life were sharing art and inspiration through the _9_With the $100 I _10_ from Kindspring, I made more Inspiration Trees. I took one to a _11_ where I am a student teaching in a 6th grade special education classroom. They have already been _12_ the

27、 tree on a daily basis. It encourages them to _13_ and learn to spell, but most importantly they want to spread _14_ by leaving positive messages for other students. The beautiful thing is that the messages they take can have a great _15_. On a tough day, they can pull out the messages and be remind

28、ed of kindness and get encouragement and _16_I made more trees, and I am _17_ them all over our community, such as classrooms and youth shelters for homeless teens. The _18_ is to create communication that is positive and influence peoples lives by just doing a _19_ act of kindness. The messages peo

29、ple receive can be kept with them forever as a reminder of the _20_ in the world.【解题导语】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者制作了励志树并帮助人们互相鼓励的故事。1A.showedBboughtCfound DmadeD解析:根据下文中作者制作励志树的描述可知,在过去的十月里,作者“制作了(made)”一些励志树。2A.difference BmarkCrule DpromiseA解析:根据最后一段中的to create communication that is positive and influence

30、 peoples lives可知,这些励志树对人们的生活“产生了影响(make a difference)”。3A.counting BcollectingCaccepting DplacingB解析:根据空前的I took a lot of fallen branches可知,这些树枝是作者在路上或者父母家的田地里“收集(collecting)”的。4A.ordered BallowedCencouraged DchosenC解析:根据本段中的as people came in for the art exhibit .message to hang from the branches及下文

31、中的positive messages可知,当有人到来,作者就会“鼓励(encouraged)”他们创作一件艺术作品或者写下一些“积极的(positive)”话语挂在树枝上。5A.short BhiddenCpositive DimportantC解析:见上题解析。6A.carrying BsendingCleaving DexchangingD解析:根据本段中的If you hung a message up, you had to take one down可知,这棵树成了一种有趣的“交换(exchanging)”积极信息的方式。7A.remember BkeepCdeliver Drew

32、riteB解析:根据最后一段中的The messages people receive can be kept with them forever可知,当人们在树枝上挂上一张信息卡的同时,也要取下一张自己“保留(keep)”。8A.amazing BstrangeCdirect DpainfulA解析:根据下一句中的People of all ages .sharing art and inspiration可知,这种经历是“令人惊喜的(amazing)”。9A.room BtreeCcard DpenB解析:根据上文中的create a piece of art .message to ha

33、ng from the branches及The tree changed into this really funny way .positive messages.可知,人们通过这棵“树(tree)”来分享艺术和鼓励。10A.raised BearnedCreceived DborrowedC解析:根据第一段第一句I was very fortunate to be chosen by Kindspring to receive $100 for the monthly kindness competition.可知,作者从Kindspring“获得了(received)”100美元。11

34、A.school BhospitalCpark DlibraryA解析:根据空后的a student teaching in a 6th grade special education classroom可知,作者把一棵励志树带到了一所“学校(school)”里。12A.planting BdecoratingCadjusting DusingD解析:根据本段中的on a daily basis及It encourages them to . learn to spell可知,那里的师生已经把励志树“用(using)”到了每天的教学中。它能帮助他们学习“书写(write)”和拼写。13A.re

35、cord BpracticeCthink DwriteD解析:见上题解析。14A.news BkindnessCknowledge DtrustB解析:根据本句中的spread.by leaving positive messages for other students可知,励志树还可以帮助他们传播“善意(kindness)”。15A.hit BimpressionCrelief DinfluenceD解析:根据本段中的On a tough day .be reminded of kindness and get encouragement可知,同学们得到的信息能对他们产生重大的“影响(in

36、fluence)”。在艰难的日子里,他们可以把这些卡片拿出来以提醒自己这个世界的美好,并得到鼓励和“勇气(courage)”。16A.courage BprotectionCinformation DimprovementA解析:见上题解析。17A.running BorganisingCputting DstoringC解析:根据本段中的all over our community, such as classrooms and youth shelters for homeless teens可知,作者制作了更多的励志树,并把它们“放(putting)”在很多地方。18A.example

37、BjobCidea DquestionC解析:根据本段中的to create communication .act of kindness可知,这个“点子(idea)”是要促进积极的交流,并且通过一个“简单的(simple)”善举影响人们的生活。19A.private BsimpleCcreative DbraveB解析:见上题解析。20A.good BhonestyCpoliteness DrichnessA解析:根据倒数第二段中的they can pull out the messages and be reminded of kindness可知,人们保留的这些信息能够提醒他们这个世界的

38、“美好(good)”。 短文改错Im writing to request a valuable chance to be one of the host family for the British students.Locating in a beautiful and quiet neighborhood, our large fullyequipped apartment meets all their needs.In addition the convenient public transportation, our own car can also take them to so

39、me nearby place of interest.With fluent English, Im sure I will have no difficulty communicate with them.Above all, we has hosted two British students last year, through it weve gained lots of experience.Whats more, my mother is a good cooker and can guarantee us a wonderful chance of tasting delici

40、ous Chinese food.I would greatly appreciate you if I could have the chance to host them and make friends with them.答案:Im writing to request a valuable chance to be one of the host for the British students. in a beautiful and quiet neighborhood, our large fullyequipped apartment meets all their needs

41、.In addition the convenient public transportation, our own car can also take them to some nearby of interest.With fluent English, Im sure I will have no difficulty with them.Above all, we hosted two British students last year, through weve gained lots of experience.Whats more, my mother is a good and can guarantee a wonderful chance of tasting delicious Chinese food.I would greatly appreciate if I could have the chance to host them and make friends with them.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1