收藏 分享(赏)

2019-2020学年人教版英语必修四新素养同步练习:UNIT 5 THEME PARKS 2 SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:434749 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:8 大小:124.50KB
下载 相关 举报
2019-2020学年人教版英语必修四新素养同步练习:UNIT 5 THEME PARKS 2 SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共8页
2019-2020学年人教版英语必修四新素养同步练习:UNIT 5 THEME PARKS 2 SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共8页
2019-2020学年人教版英语必修四新素养同步练习:UNIT 5 THEME PARKS 2 SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共8页
2019-2020学年人教版英语必修四新素养同步练习:UNIT 5 THEME PARKS 2 SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共8页
2019-2020学年人教版英语必修四新素养同步练习:UNIT 5 THEME PARKS 2 SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共8页
2019-2020学年人教版英语必修四新素养同步练习:UNIT 5 THEME PARKS 2 SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共8页
2019-2020学年人教版英语必修四新素养同步练习:UNIT 5 THEME PARKS 2 SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第7页
第7页 / 共8页
2019-2020学年人教版英语必修四新素养同步练习:UNIT 5 THEME PARKS 2 SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、 品句填词1As she shook her head, her earrings swung(摆动) back and forth.2My father got into the driving seat and started the engine(引擎)3Deeds(行动) are better than words when people are in need of help.4Either Thursday or Fridaychoose whichever(无论哪一个) day is best for you.5This beautiful bird is small, with

2、 a total length(长度) of about three inches.6Life in London has so many attractions(有吸引力的事物), nightclubs, good restaurants and so on.7Love and honour are the main themes(主题) of the book.8They were defeated in the first round of the tournament(锦标赛)9The author gave various(各种各样的) reasons for having writ

3、ten the book.10You have to pay a lot to buy a house in a(n) central(中心的) position in the city.11The favourite amusement(娱乐活动) of the visitors is catching fish in the river.12Sometimes she stays in a world of fantasy(幻想), where she can be anything she wants. 单句改错1I have three cars, and you may have w

4、hatever you like.whateverwhichever2Disneyland in California was one of the first theme park to become popular around the world.parkparks3They spend almost every night in the library and have never been able to take a break or have a fun.去掉fun前面的a4It was snowing heavily.The homeless children felt col

5、d, so they stood closely to each other.closelyclose5The music is familiar with me, but I cant remember when and where I heard.withto 完成句子1为了节约能源,你离开时,请关上灯。To_save_energy,_please turn off the lights when you leave.2不管消息是真是假,我是不会改变计划的。Whether_the_news_is_true_or_false,_I wont change my plan.3孩子们喜欢去农场玩

6、是不足为奇的。It_is_no_wonder_that the children love to visit the farm.4不论你选择哪一个,你都不会满意。Whichever_you_choose,_you would not be satisfied.5我很熟悉史密斯先生,因为他是我之前的合伙人。I am_very_familiar_with Mr.Smith, because he is my former partner.6有些主题公园不仅有趣而且还有教育意义。Some theme parks are not_only_amusing_but_also educational. 课

7、文语法填空There are various kinds of theme parks and they are famous 1.for different themes.The theme park you are 2.probably(probable) most familiar with is Disneyland, which can be found in several parts of the world. In Disneyland, you can travel through space, visit a pirate ship or meet your favouri

8、te fairy tale or Disney cartoon character.You can also enjoy many 3.exciting(excite) rides.With so many attractions, its no wonder 4.that tourism is increasing wherever there is a Disneyland.Dollywood, 5.lying(lie) in the beautiful Smoky Mountains in the southeastern USA, is one of the 6.most_unique

9、(unique) theme parks in the world.Dollywoods main attraction is 7.its(it) culture.You can listen to famous country music groups perform, see carpenters and other craftsmen make objects in the oldfashioned way.You can also ride Thunderhead, 8.which is worldfamous for having the most 9.length(long) in

10、 the smallest space.In Englands Camelot Park, you can experience the ancient days and great deeds of English knights and ladies, princes and queens.Every area of the park 10.is_modelled(model) after life in the days of King Arthur and the Knights of the Round Table.You can watch magic shows, see fig

11、hting with swords or on horseback and visit the farm area. 单句语法填空1Some parks are famous for showing traditional culture, others for showing the unique sights.2As is well known, the Dragon Boat Festival and the custom of eating zongzi are unique to us Chinese.3Niagara Falls is a great tourist attract

12、ion(attract) drawing millions of visitors from all parts of the world every year.4Reading a variety(vary) of books can help develop peoples skills and abilities, which should be encouraged among teenagers.5The Elwha Valley is in the central(center) part of the Olympic National Park.6Singing and danc

13、ing around the fire was one of the most popular amusements(amuse) to the tourists.7My friend, Jack sat on his bed, swinging(swing) his legs lightly.8It is generally believed that every effort should be made to_preserve(preserve) world peace.9The novel written by the French writer has two themes(them

14、e), one of which is about friendship.10There is no need to_learn(learn) something that you find to be of little value. 阅读理解On a recent trip to London, I decided to visit some exciting new restaurants that are using technology to change the way people dine out. My first stop was at an Italian restaur

15、ant in the city center. When I walked into the restaurant, I was given a tray(托盘) and a special card, but I had no idea what to do next! The manager came up to me and explained that I could swipe(刷) my card at any of the food and drink stations in the restaurant, and that the card would record my or

16、der. No waiters necessary! I made my selection and then handed my card to the cashier. Once Id paid for my meal, I collected it and made my way to the dining area on the second floor. The food was very delicious, but, I must admit, I didnt enjoy having to carry my food up two flights of stairs!On th

17、e next night, a friend of mine suggested that we visit his favorite hightech restaurant. When we arrived, I was surprised to discover that there were no paper menus; instead, the menus appeared on the touch screen surface of the table. All we had to do was touch our choices with our fingers and wait

18、 for the waiters to bring us our meal. The touch screen tabletop also allowed us to change different tablecloths and even play games! We had so much fun playing games that we hardly touched our food when it arrivedwe really should have told the waiter to give us takeaways instead!On my last day in L

19、ondon, I decided to get some tapas from a Spanish takeaway near my hotel. I had heard that the owners had placed a webcam(网络摄像机) at the restaurant to allow their customers to watch the long lunchtime queue(队列) online. This came in very handy for me. While I packed my baggage, I kept an eye on the qu

20、eue and then raced to the restaurant when the lunchtime rush was over. Without that wonderful webcam, I could have missed my plane!【解题导语】本文是一篇记叙文。作者在伦敦旅游时光顾了几家高科技餐厅,它们给他留下了深刻印象。1Whats so special about the first restaurant?AIt has no diningtable.BIt offers a takeaway service.CIt is a selfservice rest

21、aurant.DIt serves inexpensive local food.C解析:细节理解题。由第一段中的No waiters necessary!可知,作者在伦敦光顾的第一家餐厅没有服务员,点餐、取餐都是自助式的。2What part of the second restaurant made a deep impression on the author?AIts delicious food.BIts hightech tables.CIts game machines.DIts colourful tablecloths.B解析:细节理解题。由第二段中的the menus ap

22、peared on the touch screen surface of the table和The touch screen tabletop.play games!可知,第二家餐厅的餐桌不仅能显示菜单、点餐,还能变换不同桌布以及让顾客玩游戏,因此作者对该餐厅高科技的餐桌印象深刻。3What does the underlined word “handy” in the last paragraph mean?AEasy.BUseful.CSpecial. DSurprising.B解析:词义猜测题。画线词所在句中的This指代上一句中的a webcam(网络摄像机).watch the

23、long lunchtime queue(队列) online,再由画线词后的I kept an eye.the lunchtime rush was over可知,通过观看餐厅点餐排队情况,作者可以合理安排时间,免除点餐时排长队。因此这家餐厅显示顾客点餐排队情况的摄像机对作者来说很有用。4How does the author mainly develop this text?ABy giving instructions.BBy making comparisons.CBy following the order of time.DBy following the order of imp

24、ortance.C解析:写作手法题。本文描述了作者在伦敦旅游时光顾了几家高科技餐厅的经历。由文中的My first stop, On the next night, On my last day in London可知,作者按照时间顺序写作本文。 完形填空Grandma made Dad a sweater for his birthday. It was dark purple. Dad _1_ it. He wore the sweater _2_: when he walked the dog, when he went shopping and _3_ of all, when he

25、came to school events at my school.I was _4_ when warm spring days arrived and he _5_ wearing it. But once the weather cooled again, that purple sweater came out of _6_“Dont you _7_ to wear your other sweaters?” I asked. “The purple one looks like its from outer space.” “It is the reason I love it!”

26、 He said, smiling.One day, we _8_ Uncle Bills farm. Dad tore(扯破) his sleeve(a part of a piece of clothing that covers your arm). I thought Dad wouldnt _9_ the sweater anymore. But he _10_ wore it around the house. Every night. Weekends too. The _11_ got bigger. The sleeve hung by threads.One night,

27、at dinner, the threads fell into his spaghetti. “_12_, Dad!” I shouted. “Youre about to eat your sweater.” Dad put his fork down. “I suppose I should throw the sweater away,” he said. Then he just sat there, looking _13_. It made me sad, too. Suddenly, I got a(n) _14_ for this years art show at scho

28、ol.“Wait. Dad! May I _15_ it?” I asked.“Why?” Dad asked.“Youll see.”I _16_, dried, and unraveled(拆开) the sweater. I glued some yarn(毛线) onto a paper dish with some old tennis balls. Then I put it on a serving tray(托盘) with a(n) _17_: Spaghetti and Meatballs.Mom and Dad came to the art show. My dad w

29、as _18_ to see what I had made. And I was surprised to win first prize! “Its the _19_ ending for my sweater,” said Dad.Now Dads _20_ it in his office at work.【解题导语】本文是一篇记叙文。爸爸非常喜欢奶奶给他织的一件紫色毛衣。可惜他不小心将毛衣扯破了,最后毛衣变得破烂不堪。爸爸非常难过,打算将它扔掉。“我”灵机一动,用它做了一件艺术品。1A.lovedBdislikedCrefused DcheckedA解析:由下文的描述可知,爸爸非常“

30、喜欢(loved)”那件毛衣。2A.at a time Ball the timeCin time Don timeB解析:由本句中的when he walked the dog, when he went shopping.when he came to school events at my school可知,爸爸“总是(all the time)”穿着那件毛衣。3A.hardest BgreatestCsimplest DworstD解析:由下文中的“Dont you.to wear your other sweaters?” I asked. “The purple one looks

31、 like its from outer space.”可知,“我”并不喜欢爸爸穿那件毛衣。故此处表示“最糟糕的(worst)”是,爸爸来参加我们学校的活动时,也穿着那件毛衣。4A.lucky BproudCglad DfreeC解析:根据常识和语境可知,此处表示“我”很“高兴(glad)”春天天气暖和时,爸爸就“不(stopped)”用穿那件毛衣了。但是天气一凉,爸爸又将它拿“出来(out of hiding)”穿上。5A.regretted BconsideredCforgot DstoppedD6A.hiding BstayingCplaying DsharingA7A.agree Bw

32、antCcontinue DpromiseB解析:由上文可知,“我”不喜欢爸爸穿那件毛衣。结合下文中的“The purple one looks like its from outer space.” 可知,“我”问爸爸难道他就不“想(want)” 穿其他的毛衣吗。8A.owned BsoldCvisited DdiscoveredC解析:由语境可推断,此处表示我们去“参观(visited)”比尔叔叔的农场。9A.wear BmissCremember DpraiseA解析:爸爸扯破了毛衣袖子,“我”想他应该不会再“穿(wear)”它了。10A.seldom BstillCnever Donc

33、eB解析:由本句中的But及下文中的Every night. Weekends too.可知,爸爸“仍然(still)”在家里穿那件毛衣。11A.hole BfarmCpicture DdishA解析:根据上文中的Dad tore(扯破) his sleeve以及下文中的The sleeve hung by threads.可知,爸爸扯破了毛衣袖子,“洞(hole)”越来越大。12A.Wake up BShut upCLook out DCome outC解析:由下文“Youre about to eat your sweater.”可知,“我”提醒爸爸“当心(Look out)”。13A.s

34、ad BnervousCshy DangryA解析:由上文可知,爸爸非常珍爱那件毛衣。结合下文中的It made me sad, too.可知,爸爸打算扔掉毛衣,他看起来很“难过(sad)”。14A.excuse BprizeCpresent DideaD解析:由下文可知,“我”将爸爸的毛衣拆了,做成了一件艺术品。故此处表示关于今年学校的艺术展,“我”突然有了“主意(idea)”。于是,“我”问爸爸“我”能否“保留(have)”那件毛衣。15A.control BhaveCthrow DfinishB16A.bought BtriedCglued DwashedD解析:由设空处后的dried可

35、推断,“我”“洗(washed)”了毛衣。17A.rule BaddressCsign DexampleC解析:根据Spaghetti and Meatballs可知,“我”将纸盘子放在一个托盘里,边上写上Spaghetti and Meatballs可知,sign “标记,牌示”符合语境。18A.afraid BsorryCready DsurprisedD解析:由上文可知,爸爸非常喜欢那件毛衣,但是因为毛衣变得破烂不堪,爸爸无奈打算扔掉它。故看到“我”将它做成艺术品,爸爸感到很“惊讶(surprised)”。他认为这很“完美(perfect)”。他现在将这件艺术品“放(keeping)”在

36、办公室里。19A.right BsimilarCperfect DpossibleC20A.making BkeepingCeating DchangingB 短文改错I have loved writing since I am a young girl. My main inspiration for characters in my writing comes from “people watching” which I do anywhereon the bus, walk around, in restaurants. I also listen peoples conversati

37、ons, that is quite inspiring too. Beside, some of my idea for stories and topics to write about come from personal life experiences. For an example, when I do something Im really proud of, I often turn them into a piece of writing. I also like to write when I go on holiday or on day trips. Final, Im

38、 inspired to write more when the weather is fine, because I can sit outside, in the sunshine, or write in my notebooks.答案:I have loved writing since I a young girl. My main inspiration for characters in my writing comes from “people watching” which I do anywhereon the bus, around, in restaurants. I

39、also listen peoples conversations, is quite inspiring too. , some of my for stories and topics to write about come from personal life experiences. For example, when I do something Im really proud of, I often turn into a piece of writing. I also like to write when I go on holiday or on day trips. , Im inspired to write more when the weather is fine, because I can sit outside, in the sunshine, write in my notebooks.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1