收藏 分享(赏)

2019-2020学年人教新课标版高中英语必修四练习:UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR课后作业7 WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:433858 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:10 大小:322.50KB
下载 相关 举报
2019-2020学年人教新课标版高中英语必修四练习:UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR课后作业7 WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共10页
2019-2020学年人教新课标版高中英语必修四练习:UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR课后作业7 WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共10页
2019-2020学年人教新课标版高中英语必修四练习:UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR课后作业7 WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共10页
2019-2020学年人教新课标版高中英语必修四练习:UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR课后作业7 WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共10页
2019-2020学年人教新课标版高中英语必修四练习:UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR课后作业7 WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共10页
2019-2020学年人教新课标版高中英语必修四练习:UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR课后作业7 WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共10页
2019-2020学年人教新课标版高中英语必修四练习:UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR课后作业7 WORD版含答案.doc_第7页
第7页 / 共10页
2019-2020学年人教新课标版高中英语必修四练习:UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR课后作业7 WORD版含答案.doc_第8页
第8页 / 共10页
2019-2020学年人教新课标版高中英语必修四练习:UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR课后作业7 WORD版含答案.doc_第9页
第9页 / 共10页
2019-2020学年人教新课标版高中英语必修四练习:UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR课后作业7 WORD版含答案.doc_第10页
第10页 / 共10页
亲,该文档总共10页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课后作业(七).单句语法填空1Lady Catherine was_by the_news that her nephew would marry Elizabeth.(astonish)2Im_(convince) that we can overcome any difficulty.3With all the tasks_(finish),they went to the cinema happily.4The water supply has been cut_temporarily because the workers are repairing one of the main p

2、ipes.5If we are not content_the progress we have made,we will achieve greater success.6The girl listened as if she_(be) turned to stone.7She can count up_one hundred and backward.8Young people like to watch all kinds of TV programs for_(entertain)9Even now some universities are_(bad) off for English

3、 teachers.10He is _failure as an actor,but a success as a_(direct)答案1.astonished;astonishing2.convinced3finished4.off5.with6.had been7.to8entertainment9.badly10.a;director.短语填空feel content with,badly off,entertain.with.,be worn out,cut off,up to now,be astonished at,pick out,convince.of.,star in 1Wi

4、th the electricity_,all the machines had to stop working.2Last month I went to visit my old friend and found his living conditions were_than mine.3We_after harvesting the crops in the field.4She tried her best to_us_her honesty and innocence.5He_the children_all kinds of jokes while his wife was bus

5、y in the kitchen.6Its easy to_him_in a crowd because he is very tall.7Generally speaking,great people usually dont_the achievements they have made.8The famous actress has _many excellent films.9I_the loud sound and woke up from my dream.10_,the organization has received private donations of about 1,

6、000,000 yuan from across the country.答案1.cut off2.worse off3.were worn out4convince;of5.entertained;with6.pick ;out7feel content with8.starred in9.was astonished at10Up to now.单句改错1With nobody noticed,I slipped into the room._2The children enjoyed themselves with their hearts content._3To her astoni

7、shing,her son has passed all the exams._4In the final game Sweden easily overcame with France._5The manager directed that the meeting was cancelled._6In fact most people are well off than they were five years ago._7He remembered everything exactly as if it has happened yesterday._8I found his speech

8、 convinced and admired him for his eloquence(能言善辩)_9We had no choice but to hire a magician to keep the children entertaining._10Up to now, we received 3,000 thankyou note from all over the country._答案1.noticednoticing2.withto3.astonishingastonishment4.去掉with5.wasbe6.wellbetter7.hashad8.convincedcon

9、vincing9entertainingentertained10.received前加have.阅读理解AHumour is a most effective, yet frequently neglected,means of handling the difficult situations in our lives. It can be used for patching up differences, apologizing, saying “no”, criticizing, and getting the other fellow to do what you want with

10、out his losing face. For some jobs,it is the only tool that can succeed. It is a way to discuss subjects so sensitive that a serious dialogue may start a riot. For example, many believe that comedians on television are doing more today for racial and religious tolerance than people in any other foru

11、m.Humour is often the best way to keep a small misunderstanding from escalating (升级) into a big deal. Recently a neighbor of mine had a quarrel with his wife as she drove him to the airport. Airborne, he felt miserable,and he knew she did, too. Two hours after she returned home, she received a longd

12、istance phone call. “Persontoperson for Mrs. I. A. Pologize.” intoned the operator.“Thats spelled P as in.” In a twinkling (眨眼间),the whole day changed from bad to lovely at both ends of the wire.An English hostess with a quick wit was giving a formal dinner for eight distinguished guests whom she ho

13、ped to enlist (赞助) in a major charity drive. Austerity was a fashion in England at the time, and she had asked her children to serve the meal. She knew that anything could happen. and it did,just as her son,with the studied concentration of a tight rope walker, brought in a large roast turkey;he suc

14、cessfully elbowed the swinging diningroom door, but the backswing threw the bird onto the diningroom floor.The boy stood rooted, the guests staring at their plates. Moving only her head the hostess looked at her son,“No harm, Daniel”, she said,“just pick him up and take him back to the kitchen” . sh

15、e enunciated (发音)clearly so he would think about what she was saying.“and bring in the other one.”A wink and a oneliner instantly changed the dinner from a redfaced embarrassment to a laughter.语篇解读:幽默能使我们有效地应对尴尬的局面。1What is the main idea of the passage?AHumour is the key to success in our work and l

16、ives.BHumour enables us to deal with difficult situations effectively.CHumour is the best way to criticize someone without losing his face.DHumour makes fun of any difficult situation.解析主旨大意题。从文章结构上分析,作者在首段中就提出了本文的中心论点,而且其后的三段都对中心论点加以说明。首段的第一句又是本段的中心,下面所列出的一些幽默的作用都是具体的方面。故应选B项。答案B2Which of the follo

17、wing is NOT stated in the passage?AComedians on TV are believed to have done a lot in making people more tolerant (容忍) of racial and religious differences.BTo make up differences, humour is a most acceptable and effective means.CPeople often turn to humorous ways when meeting with difficult situatio

18、ns because of its effectiveness.DOnly by adopting the means of humour can one succeed in some jobs.解析细节理解题。选项A、D内容分别位于第一段的末句和第三句中,选项B的内容虽然在原文中没有直接出现,但与第一段中所含意思相同。答案C3What caused the roast turkey to drop onto the floor?AThe backward movement of the door.BThe sons rude behavior.CSomeone happened to be

19、 at the door.DThe bird raised by the family.解析细节理解题。根据第三段的最后一句可知他成功地用肘部推开了门,但是复位的门却将火鸡打到了地上。故应选A项。答案A4What do you think would probably be the result if the hostess got angry and scolded the son?AIt would make the embarrassing situation worse.BThe son would refuse to serve the guests any more.CThe so

20、n would talk back and make the mother all the more angry.DThe guests would leave before the dinner was over.解析推理判断题。由最后一段可推知答案。答案ABThe British are known for their sense of humour. However, it is often difficult for foreigners to understand their jokes. The main point to remember is that the British

21、often use understatement(轻描淡写)Understatement means saying less than you think or feel. For example, if someone gets very wet in a shower of rain, he might say,“Its a little damp outside.” Or, if someone is very impolite and shouts at another person,someone else might say, “She isnt exactly friendly.

22、” Understatement is often used in an unpleasant situation or to make another person look silly. Understatement plays an important part in British humour.Another key to understanding British humour is that the British like to make fun of themselves as well as others. They often laugh about the silly

23、and unpleasant things that happen to our everyday life when someone accidentally falls over in the street.They also like to make jokes about people from different classes of society. They like to make jokes about their accents(口音), the way they dress and the way they behave.Whats more, the British l

24、ove to watch comedies about people who do not know how to behave in society. The comedy series Mr. Bean is a good example of this kind of humour.Mr. Bean is the character created by British actor Rowan Atkinson in 1990. Mr. Bean doesnt talk often, and instead he uses his body movements and facial ex

25、pressions to make people laugh.Perhaps what makes Mr. Bean so funny is that he does things that adults in the real world cannot do. Mr. Bean is popular in many countries around the world because you do not have to speak English to understand the humour. Because of this, many people have become famil

26、iar with the British sense of humour.语篇解读:本文是一篇说明文,主要介绍了英国人幽默的关键点是轻描淡写和喜欢开自己和他人的玩笑。5Why is it difficult for foreigners to understand British jokes?AThe British often stick to the facts.BBritish jokes are involved with many different cultures.CBritish jokes are not as funny as jokes in other countrie

27、s.DThe British try to make out that something is less important than it is.解析细节理解题。根据第一段中的“The main point to remember is that the British often use understatement(轻描淡写)”以及第二段第一句“Understatement means saying less than you think or feel.”可知,英国文化(包含英式幽默)的主要特点就是对叙述的事情轻描淡写。答案D6The author explains understa

28、tement by_.Adescribing processBmaking comparisonsCfollowing time orderDusing examples解析写作手法题。在第二段中,作者通过举例子让读者明白什么是轻描淡写的陈述;在第四段中,作者通过憨豆先生的例子来具体说明英式幽默,故选D。答案D7Mr. Bean makes people laugh by _.Ausing his body movements and facial expressionsBmaking jokes about others accentsCcopying others behaviorDtel

29、ling funny stories解析细节理解题。根据最后一段中的“he uses his body movements and facial expressions to make people laugh”可知,Mr. Bean通过自己的肢体活动和面部表情逗人们笑。答案A8What can be the best title for the text?ABritish Humour in ComedyBHumour in Different CulturesCUnderstanding British HumourDDeveloping Your Sense of Humour解析标题归

30、纳题。本文主要介绍了英国人幽默的关键点是轻描淡写和喜欢开自己和他人的玩笑,因此Understanding British Humour 为最佳标题。答案C.七选五阅读填空People lie all the time,but depending on how skilled they are,it can be difficult to determine when someone is lying to you.Do you know how to recognize the signs that someone is lying to you? Some of the signs are

31、obvious while others are more subliminal (难以察觉的), but there are ways to catch someone in a lie, and you just need to know what they are. _1_1Liars make false eye contact.A person who is lying to you wont make eye contact with you or they make too much eye contact. If a person is lying they may feel

32、you are watching him and he will look down at the floor or away from your eyes. Some people try to stare you in the face deliberately. _2_2Liars avoid using contractions (缩略形式)The liar will say “I did NOT notice that.” instead of “I didnt notice that.” _3_Usually it ends up making the story a lot le

33、ss believable.3Liars use unnatural body language.Liars often feel uneasy,turn away from the person to whom they are speaking,blink (眨眼) rapidly,smile less and have pitch changes in their tone of voice. They may cross their arms which is a sign of being “closed” or trying not to reveal too much infor

34、mation. _4_They could touch parts of their face, an ear or a nose or play with keys or another item that they have in their hand.4Liars provide additional information without being asked for it. _5_The result is the more complicated the story is, the less believable it will be. You will have the fee

35、ling that nothing could be further from the truth.AThis is an attempt by the liar to be absolutely clear what they mean.BHere are some easy ways to recognize liars and catch lies.CSometimes people look unnatural when they are lying.DThey will get angry if you doubt their story.EThey seem to think th

36、at by telling their story in detail,you will find it more believable.FThey try to change the subject or move the conversation in a different direction.GIn this way they feel like making eye contact will make what they are saying more believable.语篇解读:本文从四个方面讲述了如何识别别人的谎言并揭穿他们。1解析下文分段落讲述了如何识别别人的谎话。因此,选B项。答案B2解析本段解释了为什么说谎的人会有错误的眼神接触。有的说谎者眼神游离,而有的刻意地努力盯着你的脸。他们这样做,就是为了让你相信他们说的话是真的。答案G3解析说谎者不使用缩略形式,这是他们意图让对方完全听清楚他们所说的话。而这往往会让他们弄巧成拙。答案A4解析本段揭露了说谎者在说谎的时候通常伴随有不自然的身体语言。答案C5解析说谎者往往没有等到别人问起,就给出更多的信息。他们好像觉得,说的话越详细,你就会觉得它越可信。答案E

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1