收藏 分享(赏)

2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业5 UNIT 2 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:433267 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:7 大小:52.50KB
下载 相关 举报
2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业5 UNIT 2 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共7页
2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业5 UNIT 2 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共7页
2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业5 UNIT 2 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共7页
2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业5 UNIT 2 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共7页
2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业5 UNIT 2 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共7页
2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业5 UNIT 2 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc_第6页
第6页 / 共7页
2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业5 UNIT 2 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时分层作业(五)Section 、语言知识练习固基础.单句语法填空1Its agreed that the traffic accident was largely due to the drivers carelessness.2I think it is good if they banned smoking(smoke) in restaurants and cafs as well.3Ive come to the conclusion(conclude) that hes not the right person for the job.4So far as English com

2、position is concerned(concern),practice is the best way.5It is no use talking (talk) your trouble to a man like him.6Can you think of a situation where you once felt embarrassed(embarrass)?7Shall we go to the art exhibition right away?Its all up to you.8If I had (have) money,I would lend you.9She le

3、ft out an “m” in “accommodation”10Her behaviour last night was completely out of character.完成句子1Until today we have reached a stage where we have almost no rights at all.(where)直到今天我们还处在几乎什么权利都没有的阶段。2If I were you,I would accept his apology.(虚拟语气)如果我是你,我就接受他的道歉。3Doing/Taking exercise every morning h

4、elps make one healthy.(v.ing分词)每天早晨做运动有助于人的健康。4I want to know what he has told you(what)我想知道他告诉了你什么。5Its said that the new film is well received.(it)据说这部新影片很受欢迎。高考题型练习提能力.阅读理解Learning English well is a great challenge,but with the help from technology(技术)it can be as easy as a piece of cake.As well

5、as the classroom,teachers and textbooks,the Internet,TV and radio programs can play an active role in helping learn English.The Internet is full of rich and uptodate information.English learners might wish to try http:/.It provides cultural information about Britain.Another useful website for middle

6、 school students and teachers is:Besides reading 21st Century School Edition online,students are also invited to put their views on different topics up on the website.Compared with the Internet,TV programs have their own advantages(优点): one does not have to sit at a computer and one can hear and wat

7、ch the programs much better.One popular Englishlearning program is called “Modern English”This focuses on spoken English in practical situations such as taking photos and shopping.If you watch Beijing Television Channel 8,you might see a program titled “Study Abroad”Cartoons are used to explain how

8、to use the word in daily life.Listening to the radio may not be a new way to learn English but it is easy.China Radio International airs a program called “Studio Classroom” at 6:30 am.every day.This 25minute program is aimed at middle school students and covers subjects from current news to travel a

9、nd history,all in simple language.【语篇解读】这是一篇说明文。文章通过介绍网站、电台、电视频道等方式来学习英语,以表明学习英语在科学技术的帮助下可以是小菜一碟。1The author wants the readers to know that learning English Ais very difficult for usBis very easy for usCis neither easy nor difficultDcan be much easier with the help of technologyD细节理解题。根据第一段“Learning

10、 English well is a great challenge,but with the help from technology(技术)it can be as easy as a piece of cake.”学好英语是一个巨大的挑战,但是在技术的帮助下,也可以是小菜一碟。故选D。2. One can practise spoken English in everyday situations in AStudio ClassroomB21st Century School EditionCStudy AbroadDModern EnglishD细节理解题。根据题目中的“practi

11、se spoken English in everyday situations”每天都有练习口语的情况,可在文中倒数第三段找到相应的语段“This focuses on spoken English in practical situations such as taking photos and shopping.”这个专注于在实际情况的口语练习比如拍照逛街等。故选D。3According to the author,TV programs are better than programs on the Internet because they A. can let you hear a

12、nd watch the programs much betterBcost you nothingChave more English passagesDhave English courses whenever you need themA细节理解题。根据第四段中“one does not have to sit at a computer and one can hear and watch the programs much better” 电视节目的好处,一是不用坐在一台电脑面前,二是能够更好地听和看节目。故选A。4Whats the main idea of this passag

13、e?A. It introduces some websites of learning English.BIt introduces some TV and radio programs of learning English.CIt gives suggestions on learning English in modern ways.DIt explains different English courses.C主旨大意题。根据文章第一段即可知,作者想通过介绍网站、电台、电视频道等方式来学习英语,以表明学习英语在科学技术的帮助下可以是小菜一碟。故选C。.完形填空I used to be

14、 a very selfcentered person,but in the past two years I have really changed.I have started to think about other people 1 I think about myself.I am happy that I am becoming a 2 person.I think my 3 started when I was at Palomar College.At first,I just wanted to get my 4 and be left alone.I thought I w

15、as smarter than everyone else,so I hardly ever 5 to anyone in my class.By the end of my first semester,I was really 6 It seemed as if everyone but me had made friends and was having fun.So I tried a(n) 7 I started asking people around me how they were doing,and if they were having trouble I 8 to hel

16、p.That was really a big 9 for me.By the end of the year,I had several new friends,and two of 10 are still my best friends today.A bigger cause of my new 11 ,however,came when I took a parttime job at Vista Nursing Home.One old lady there who had Alzheimers disease(阿尔茨海默病) became my 12 Every time I c

17、ame into her room,she was so 13 because she thought I was her daughter.Her real daughter never 14 her,so I took her place.She let me 15 that making others feel good made me feel good too.When she died,I was 16 ,but I was also very grateful to her.I think I am a much 17 person today than I used to be

18、,and I hope I will not 18 these experiences.They have 19 me to care about other people more than about myself.I 20 who I am today,and I could not say that a few years ago.【语篇解读】 作者以前是一个以自我为中心的人,但是从一些经历中作者学会了如何关心别人。1A.sinceBbeforeCorDunlessB作者以前是一个以自我为中心的人,但是在过去的两年中作者变了,开始在考虑自己之前先考虑别人,故选B。2A.famousBs

19、impleCdifferentDskilledC作者以前以自我为中心,现在知道为别人考虑了,所以作者与以前的自己不一样了,故选C。3A.educationBcareerCtourDchangeD根据下文可知,作者通过回顾以往的经历来说明自己是何时开始改变的,故选D。4A.balanceBhomeworkCdegreeDinterestC根据上文中的“Palomar College”和动词“get”可知,此处应选degree,degree意为“学位”。5A.talkedBwroteCliedDreportedA作者自以为比其他任何人都聪明,所以几乎不与班里的任何人“交谈”。6A.carefulB

20、lonelyCcuriousDguiltyB根据下文中的“It seemed as if everyone but me had made friends and was having fun.”可知,作者没交到朋友,所以感到“孤独”。7A.argumentBgameCexperimentDdefenceC作者感到孤独,所以就开始尝试一个试验。根据语境可知应填experiment。8A.daredBofferedChesitatedDhappenedB作者开始询问周围的人,如果谁有困难,作者就会主动提供帮助。offer to do sth.意为“主动提出做某事”。9A.dreamBproble

21、mCdutyDstepD作者以前几乎不和班里的任何人交流,现在却主动询问别人并提供帮助,这对作者来说是迈出了一大“步”,故选D。10A.usBwhichCthemDwhomC分析语境和句子结构可知,空处用来指代前面的“several new friends”,故选C项。11A.attitudeBhobbyChopeDluckA作者从几乎不和班里的任何人交流到主动询问别人并提供帮助,是“态度”的转变。12A.friendBpartnerCguideDguestA根据下文可知,这位老太太把作者当成自己的女儿,她使作者明白让别人感觉好也会使自己感觉好,作者把她当成了“朋友”。13A.politeBh

22、appyCstrangeDconfidentB由于老太太把作者当成自己的女儿,所以她见到作者很“高兴”。14A.botheredBansweredCvisitedDtrustedC根据下文中的“so I took her place”可知,老太太的女儿从未来“看望”过她。15A.explainBguessCdeclareDseeD老太太让作者明白了让别人开心也可以使自己开心。A、B、C三项的意思分别是“解释”“猜测”和“宣布”,都不符合语境。16A.homelessBheartbrokenCbadtemperedDhopelessB老太太把作者当成自己的女儿,作者也把老太太当成朋友,所以老太太

23、去世时,作者很“伤心”。17A.quieterBbusierCbetterDricherC作者以前只知道为自己考虑,现在知道关心别人了,所以同以前相比,作者“更好”了。18A.forgetBfaceCimproveDanalyzeA作者希望自己不会“忘记”这些经历。B、C、D三项的意思分别是“面对”“改善”和“分析”,都不符合语境。19A.forcedBpreferredCorderedDtaughtD这些经历“教会”作者去关心他人多于关心自己。20A.missBlikeCwonderDexpectB作者喜欢现在的自己,like意为“喜欢”。A、C、D三项的意思分别是“想念”“想知道”和“期望”,都不符合语境。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1