收藏 分享(赏)

2019-2020同步人教英语新课标必修二课时分层作业3 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:432944 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:6 大小:300KB
下载 相关 举报
2019-2020同步人教英语新课标必修二课时分层作业3 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共6页
2019-2020同步人教英语新课标必修二课时分层作业3 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共6页
2019-2020同步人教英语新课标必修二课时分层作业3 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共6页
2019-2020同步人教英语新课标必修二课时分层作业3 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共6页
2019-2020同步人教英语新课标必修二课时分层作业3 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共6页
2019-2020同步人教英语新课标必修二课时分层作业3 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时分层作业(三)Section 、语言知识练习固基础单句语法填空1I shall never forget those years when I lived in the country with the farmers,which has a great effect on my life.2Her parents wouldnt marry her to anyone whose family was poor.3Sometimes the earthquake is so violent that it can destroy the whole city,as happened in

2、 Tangshan in 1976.4The famous singer,who is from Britain,has a number of devoted(devote) fans in China.5Some preschool children go to a day care center,where they learn simple games and songs.6Many people left the meeting room early because the speech was badly thought of7He didnt see the film,neith

3、er/nor did I.8Fred entered without knocking and,very out of breath,sank into a chair.9There is some evidence(evident) that the little actor has gained more help since she played in that TV.10The two sides had debated with each other for two hours on the matter.高考题型练习提能力 阅读理解AFrance has the most beau

4、tiful castles throughout Europe.Here are some of the best French castles to visit.Youll surely want to visit one of them during your travels in France.Have a look and enjoy!Chteau de VersaillesThe Chteau de Versailles is about 20km southwest of Paris.When the castle was built,Versailles was a small

5、village.Today,however,it is a famous area in Paris.The castle was built as a small hunting lodge (乡间小屋) for Louis in the 1620s.Years later,he made it bigger.Later,Louis also made it larger,making it one of the largest palaces of the world.Chteau de ChambordThe Chteau de Chambord is one of the larges

6、t castles around the world.It sits in the Loire Valley.Being at the heart of Europes largest enclosed wooded park,Chambord,it was built for King Francis to serve as a hunting lodge.It is one of the worlds most well-known castles in the world because of its French Renaissance (文艺复兴) building.Chteau d

7、e ChenonceauAs one of the most famous castles in the Loire Valley,the castle was built during the 11th century on the River Cher.It was passed through many hands.The castle was not destroyed during the French Revolution because it was the only bridge across the river for many miles.Chteau de Chantil

8、lyThis historic castle sits in the town of Chantilly,France.This beautiful castle is made up of two buildings:the Petit Chteau built around 1560 for Anne de Montmorency,and the Grand Chteau which was destroyed during the French Revolution and rebuilt in the 1870s.There are many interesting pieces of

9、 17th century history concerning the castle.Every two years a fireworks competition is held in the castle gardens.【语篇解读】本文是应用文。文章主要介绍了法国一些著名的城堡。1What do we know about the Chteau de Versailles?AIt sits in a small village.BIt serves as a hunting place.CIt was first built for Louis DIt was the largest

10、castle in the 1620s.C细节理解题。 由Chteau de Versailles 部分中的“The castle was built as a small hunting lodge(乡间小屋)for Louis in the 1620s.”可知答案。2What makes the Chteau de Chambord special?AIts long history.BIts building style.CIts wealthy owner.DIts important position.B细节理解题。 由Chteau de Chambord部分中的“It is one

11、 of the worlds most well-known castles in the world because of its French Renaissance(文艺复兴)building.”可知,该城堡的特别之处在于其独特的建筑风格。3Why did the Chteau de Chenonceau manage to get through the French Revolution?AIt was far from Paris.BIt hid in the Loire Valley.CIt played a very important role.DIt was built b

12、y a famous French king.C细节理解题。 由Chteau de Chenonceau部分中的“The castle was not destroyed during the French Revolution because it was the only bridge across the river for many miles.”可知,该城堡没有遭到破坏是因为它的重要性。4Which castle has a fireworks show every two years?AThe Chteau de Versailles.BThe Chteau de Chantill

13、y.CThe Chteau de Chambord.DThe Chteau de Chenonceau.B细节理解题。由Chteau de Chantilly部分中的“Every two years a fireworks competition is held in the castle gardens.”可知,该城堡每两年举办一次烟火比赛。BA new course on world heritage and its conservation offers a good opportunity for the young people to learn about the legacy(遗

14、产) of humanity and gain a sense of responsibility to help protect the planet we live on.According to a world heritage education programme jointly launched by the United Nations Educational Scientific and Cultural Organization (UNESCO) and Chinas Ministry of Education,the course will first be offered

15、 at several schools in Beijing before being included as a mandatory course (必修课) for high school students nationwide.The new course covers photos,slide shows and documentaries on the magnificence of the world heritage sites.The class aims to tell children what world heritage is and why and how it sh

16、ould be protected.A total of 177 nations,including China,have signed the Convention Concerning the Protection of World Cultural and Natural Heritage.Listed are 754 sites all over the world,of which 29 are in Chinathe third most after Spain and Italy.Currently,protection of the countrys cultural and

17、natural resources leaves much to be desired.Education is undoubtedly the best way to cultivate peoples sense for protecting cultural and natural resources.The introduction of such a programme in Chinese classrooms will certainly help our young people realize the significance of common heritage,learn

18、ing about world heritage sites,the history and traditions of different cultures,ecology,and the importance of protecting biological and cultural diversity.More importantly,it will help cultivate a sense of responsibility in the minds of young participants.This is critical in protecting these cultura

19、l and natural legacies,as well as our living environment and the limited resources for sustainable development.【语篇解读】将人类遗产保护纳入课堂学习,旨在帮助孩子们学习和了解有关保护遗产的信息。5Which of the statements is TRUE according to the passage?AThe world heritage education programme was jointly launched by the United States and Chi

20、nas Ministry of Education.BThe course will first be offered at all the schools in Beijing.CProtection of the countrys cultural and natural resources has been perfect thanks to peoples efforts.DChina ranks high among the countries with 29 sites listed on the list.D细节理解题。根据第三段中的“Listed are 754 sites a

21、ll over the world,of which 29 are in Chinathe third most after Spain and Italy.”可知D项正确。6What can you expect to learn at the class?AWhat world heritage is.BWhy we should protect world heritage.CHow world heritage should be protected.DAll of the above.D细节理解题。根据第三段的“The class aims to tell children what

22、 world heritage is and why and how it should be protected.”可知,目的是告诉孩子们世界遗产是什么,为什么要保护遗产以及如何保护遗产。故选 D。7The underlined word “cultivate” in the third paragraph probably means AdistributeBexploitCdevelop DimproviseC词义猜测题。这种课程能帮助孩子意识到保护遗产的重要性,故此处指的是教育无疑是提升孩子遗产保护意识的最好的方式。故选C。8Whats the purpose of the passage?ATo inform us of the reason for protecting the heritage.BTo tell us the way to protect the heritage.CTo tell us a new course.DTo tell us heritage preservation starts with education.D推理判断题。本文主要介绍了在教学中加入遗产保护的课程,故写作目的是告诉我们遗产保护从学校教育开始。故选D。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1