收藏 分享(赏)

人教版2019届高考英语一轮复习仿真模拟卷六 WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:431972 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:11 大小:79KB
下载 相关 举报
人教版2019届高考英语一轮复习仿真模拟卷六 WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共11页
人教版2019届高考英语一轮复习仿真模拟卷六 WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共11页
人教版2019届高考英语一轮复习仿真模拟卷六 WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共11页
人教版2019届高考英语一轮复习仿真模拟卷六 WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共11页
人教版2019届高考英语一轮复习仿真模拟卷六 WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共11页
人教版2019届高考英语一轮复习仿真模拟卷六 WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共11页
人教版2019届高考英语一轮复习仿真模拟卷六 WORD版含答案.doc_第7页
第7页 / 共11页
人教版2019届高考英语一轮复习仿真模拟卷六 WORD版含答案.doc_第8页
第8页 / 共11页
人教版2019届高考英语一轮复习仿真模拟卷六 WORD版含答案.doc_第9页
第9页 / 共11页
人教版2019届高考英语一轮复习仿真模拟卷六 WORD版含答案.doc_第10页
第10页 / 共11页
人教版2019届高考英语一轮复习仿真模拟卷六 WORD版含答案.doc_第11页
第11页 / 共11页
亲,该文档总共11页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、仿真模拟卷六满分:120分 时间:100分钟 成绩评定:_第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节 (共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、和D)中,选出最佳选项。AMore than great drinks, great rewardsEnjoy all the benefits and more with your membership to our Loyalty Program!Whenever you pay with your membership account, youll earn a Star.Collect more

2、Stars, earn more rewards.Three_ways_to_join_usBuy a Starbucks Card handy to create an account.Track your Stars online, and well send an email when youve earned a reward.You can also join from your phone.Download the Starbucks App.One of the most exciting benefits of being a member is using our mobil

3、e app to pay for purchases; view your Stars and rewards; access iTunes Pick of the Week; see current offers.Or you can join with specially marked coffee purchased at the grocery store.Enter your Starcode (limit 2 per day)Look for the Starcode symbol on specially marked Starbucks products where you b

4、uy groceries.Three_levels_with_increasingly_greater_rewardsTo reach each level in our Loyalty Program, you need to collect more Stars. (Remember, to earn a Star you must pay with a registered Starbucks Card.)Welcome levelTo earn your first rewards, just register a Starbucks Card.Birthday drink or tr

5、eat on us; birthday coupon (优惠券) for 15% off a purchase at StarbucksS.Green levelCollect 5 Stars within 12 months and youll be in the Green level.What is included in the Welcome level plusFree instore refills (续杯) on hot or iced brewed coffee or teaGold levelCollect 30 Stars within 12 months and you

6、re at the Gold level.What is included in the Green level plusA free food or drink item after another 12 Stars earnedPersonalized Gold Card1. Which of the following is a way you can apply for membership?A. To enter a Starcode from specially marked Starbucks products.B. To buy a Starbucks Card over th

7、e phone.C. To update the Starbucks App from the official website.D. To buy a drink at a Starbucks on weekends.2. With the Starbucks App, you can _A. change the prices B. earn a StarC. pay for rewards D. view current offers3. With a Starbucks Card of Green level, you will get _A. a free cake B. perso

8、nalized Green CardC. free instore refills D. all purchases 15% off 【语篇解读】想要体验星巴克更多美味的饮料吗?有银星级会员 (Welcome Level)、玉星级会员 (Green Level) 和金星级会员 (Gold Level) 。 赶快成为星享俱乐部会员,开始您的惊喜之旅吧!1. A细节理解题。根据Look for the Starcode symbol on specially marked Starbucks products where you buy groceries可知,加入会员的第三种方法就是找带有星巴克

9、标志的产品。2. D细节理解题。由One of the most exciting benefits of being a member is using our mobile app to pay for purchases; view your Stars and rewards; access iTunes Pick of the Week; see current offers.可知,星巴克应用可以查看当前提供的服务。3. C细节理解题。由文章Free instore refills (续杯) on hot or iced brewed coffee or tea可知,五星级会员可以享

10、受免费续杯。 BYou might not realize just how much work goes into making a newspaper. Apart from searching for a good story and the endless editing required to correct mistakes, copy editors need to make sure that everything fits perfectly.A good headline tells as much as possible in a short space. There n

11、ever seems to be quite enough space to express completely what you want to say.News headlines often focus on the central and most important new information. The relevantly insignificant information might be left out in order to stress the main idea or just to be brief. News headlines are featured by

12、 the vivid language. They add something special to attract readers eyes. Because the headline aims to describe the main focus of the story in six or seven words, every word counts and accuracy is decisive. For instance, “stab”(刺杀)is a better verb than “kill” because it tells the reader how the crimi

13、nal did his deed; similarly, “Toyota” is a better noun than “car”. But the make of a good headline is not characterized necessarily by the amount of information in it. For instance, the frontpage headline on the Los Angeles Times on September 11the day New Yorks World Trade Center was attackedsimply

14、 read “TERROR STRIKES”, all in capitals. While these two words do not describe how, where or why the buildings were attacked, they were accompanied by a halfpage photo that captured(捕捉)the event in which around 3,000 people lost their lives.4. What is vital in making news besides a good story and pe

15、rfect edition? A. An appropriate headline. B. A capital headline. C. Vivid language. D. A brief report.5. New headlines should be _ A. attractive B. countable C. insignificant D. long enough6. The underlined word “they” in the last paragraph refers to _ A. the buildings B. the two words C. the peopl

16、e D. the twin towers7. The example of “TERROR STRIKES” is used to support the view that _A. news heading often focus on the central and most important news information B. a good headline is not marked necessarily by the amount of information in it C. a good headline tells as much as possible in a sh

17、ort space D. news headlines are featured by the vivid language【语篇解读】本文主要介绍了一个合适的大标题在新闻制作上的重要性。4. A细节理解题。根据第一段第三句的good headline tells as much as possible in a short space.可知,一个合适的大标题在新闻制作上非常重要。5. A推理判断题。根据第二段第三句话中的News headlines are featured by the vivid language.可知,新闻的标题应该具有吸引力。6. B代词指代题。根据最后一段最一句话可

18、知,虽然这两个词不描述如何和在哪里建筑物为什么遭到攻击,但是它们会被配上半页篇幅的照片,而这些照片捕捉了这件令3000人失去性命的大事件。7. B推理判断题。根据最后一段后半部分的simply read “TERROR STRIKES” 可知,只是写着“TERROR STRIKES”,而且都用大写字母,说明一个好的标题未必一定会呈现大量的信息。CWhen the telephone rings late at night, most women guess it must be one of only four or five people calling. A sister? Maybe.

19、An emergency? Possibly. A mother? Probably not at that time of night. Much more probably it is a close female friend calling to tell you that she is heartbroken because she has split_up with her boyfriend again or perhaps simply that a good movie has just started on TV. At a time when families are s

20、pread far and wide and marriages often end in divorce, friendships are becoming more and more important. Erika, a 32yearold lawyer, is strengthened by her tenyear friendship with her married friend Jane. “I was very sick one night, so I called Jane at about 3:00 am. to talk about it,” she says. “She

21、 was very supportive and even came over to take me to the doctors.”As American TV shows like Friends have become more popular, many of us are beginning to see the value of such friendships. TV shows like this tell us that our romantic relationships may not last, but we need to keep in touch with our

22、 close friends if we want to survive.With Erikas family 200 miles away, it is Jane who keeps a spare set of keys to Erikas apartment and waters her plants whenever she is away. “Having Jane around gives me a certain amount of freedom. It is not the kind of thing that you could ask anyone to do, but

23、she knows I would do the same for her.” Jane, who may move to a different city soon, is worried about leaving such a support system of friends. “My friends have more to do with my life than my parents and, therefore, I dont have to spend a lot of time explaining things to them. Friends are more up t

24、o date with what is happening.”8. A latenight phone call for most women is probably from _A. a relative B. a friend C. a doctor D. a stranger9. What does the underlined phrase “split up” in Paragraph 1 mean?A. Shown up. B. Picked up. C. Broken up. D. Taken up.10. According to the passage,we can lear

25、n that Erika _A. is Janes male friend B. treasures Janes friendshipC. has been married for 10 yearsD. lives far away from Jane11. Which of the following can be the best title for the text?A. Friendship Counts.B. Friendship Demands Freedom.C. Friendship Needs Understanding.D. Friendship Strengthens R

26、omance.【语篇解读】本文是一篇议论性说明文,以Erika与Jane的友谊为着手点,以美剧Friends为例,讲述并论证友情无价甚至高于一切的观点。8. B细节理解题。 根据第一段最后一句话中的Much more probably it is a close female friend calling to tell you.可知,这么晚打电话的人可能是一个女性朋友,故答案为B。9. C词义猜测题。 根据第一段中最后一句话中的she is heartbroken可知,她和男朋友之间发生不愉快的事情,而break up表示“分手;关系破裂”,符合语境。10. B推理判断题。 根据文章最后一段

27、最后一句话中的My friends have more to do with my life than my parents可知,Erika非常珍视这份友谊。11. A标题归纳题。 整篇文章作者强调的主题就是友谊的不可或缺及其在生活中扮演的角色与地位,可知答案为A。 DFor every cup of coffee you made, about two spoons of grounds end up in the waste. That doesnt seem like a lot, but just think about the millions of coffees consumed

28、 around the world every single day, and youll see the problem. Sure, some of those coffee grounds are recycled as fertilizer to enrich the soil or beauty products like face masks, but most will be buried into the ground. It was while considering this issue that German product designer Julian Lechner

29、 came up with a new way of recycling coffee groundsturning them into tableware.“We were always drinking coffee at university,”Lechner remembers. “And thats how I started to wonder. What happens to all that coffee? It was all just getting thrown away.” He began consulting with his professors about wa

30、ys of using coffee grounds to create a solid material.“We tried combining with a lot of different things,” Lechner said, “We even tried sugar. That was close, but basically it was a candy cup. It just kept melting after being used three times.” The whole point was to make it last long, so Lechner an

31、d his partners went back to the institute to continue their research. Finally, after many failed experiments, they came up with a mix of coffee grounds and a biopolymer(生物高聚物)that seemed to behave the way Lechner had expected it.“The moment of knowing the cup would actually stand was superexciting,”

32、 he recalls. “It was wonderful to drink that first coffee out of the cup. It proved to be totally worth the wait.” And his creation has proven commercially successful, which is just the_icing_on_the_cake. The coffee cups are now present in ten shops across Europe, and the company can hardly keep up

33、with demand, regularly selling out of its stock online.Lechner will soon launch a larger line of coffee grounds cups and also work on a travel mug. But those are just shortterm plans, as Lechner hopes to one day use recycled coffee grounds to create all sort of useful stufflike sheets and furniture

34、in cafs and restaurants.12. What do people do with coffee grounds before Lechner?A. Make products beautiful.B. Improve the soil.C. Produce drinking cups.D. Create solid materials.13. What can we infer from Paragraph 3?A. Candy cups can last longer than coffee cups.B. Coffee grounds are rich in biopo

35、lymer.C. Biopolymer can get coffee cups used repeatedly.D. Lechner invented coffee cups alone.14. What does the underlined phrase refer to in Paragraph 4?A. Profits from coffee cup business.B. Creation of coffee cups.C. Decreasing demands for coffee grounds.D. Consumption of delicious iced coffee.15

36、. What is the main idea of the passage?A. A new way of recycling coffee cups.B. Commercial success from consuming coffee.C. Recycling coffee grounds into stuff like coffee cups.D. Different product designers of recycling coffee grounds.【语篇解读】文章介绍了咖啡渣的循环利用。12. B细节理解题。根据第一段第三句话可知,咖啡渣当肥料之后提高了土壤的质量。13.

37、C推理判断题。根据文章第三段最后一句话可知,Lechner 把biopolymer 加入进去达到了预期结果,这样我们可以推断出biopolymer的作用。 14. A语义理解题。 根据第四段第四句话可知,发明所带来的商业成功和利润就是锦上添花,因此可以推断出the icing on the cake 就是指商业的利润,而不是发明的本身。15. C主旨大意题。全文主要讲述的是对咖啡渣的利用,而不是对咖啡杯的循环利用,所以排除A项。整个文章围绕利用咖啡渣展开,从第一段可以得知咖啡渣可用来优化土壤、制作美容产品。后来Lechner 发明了咖啡杯,并且未来打算制成各种各样的东西,因此整个文章都是讲咖啡

38、渣的循环利用,故C项符合题意。 第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。China has been the birthplace of many of the worlds greatest inventions. It was, for example, the first country to produce paper money. Before the invention of paper money and coins, people used many different kinds of thi

39、ngs for buying and selling. _16_ This exchange of goods and services for other goods and services is called bartering._17_ In 1200 BC, people in China began to use shells (贝壳) as money. Usually the shells used as money were very small. This made it easier for people to carry money over long distance

40、s, and allowed for trade to develop between different parts of the country.In the years which followed this invention, many other countries around the world began to do the same. _18_The next development was in 1000 BC, when China started making bronze and copper shells. It wasnt long before the Chi

41、nese made round coins out of metal. _19_ By 500 BC, metal coins had begun to appear in countries like Persia and Greece, and later in the Roman Empire.About 1,000 years later, leather was used as money in China, and in 806 AD, the first paper banknotes were produced by the Chinese people. _20_A. Peo

42、ple also began collecting foreign coins as souvenirs.B. However, as economies developed, such exchanges became impractical. C. It was still many years before paper currency appeared in Europe.D. They also used tiny shells as money for buying and selling.E. As time went by, trade between countries in

43、creased.F. During that time, for example, buying a chicken might cost several potatoes.G. The very first coins often had holes in them so that people could string them together.【语篇解读】 本文属于历史知识。主要讲述了中国是世界上许多伟大发明的发源地。文中介绍了货币的发展过程,由实物交换到贝壳货币再到金属圆硬币,最后发明了纸币。成为世界上第一个制作纸币的国家。16. F考查对上下文的理解和推理判断能力。句意:在纸币和硬

44、币发明之前,人们用许多不同的东西来买卖。结合空后的bartering 可知此处是在讲“物物交换”,故F项(During that time, for example, buying a chicken might cost several potatoes.)就是那个时代的一个例子。17. B考查对上下文的理解和推理判断能力。根据下文的内容可知,在公元前1200年使用贝壳作为货币,很容易运输到远的地方。因此这样用实物交换的方式不方便,不实用。分析选项可知B项 (However, as economies developed, such exchanges became impractical.

45、) 符合题意。18. D考查对上下文的理解和推理判断能力。 根据上句内容,在这项发明之后的几年里,世界上许多其他国家也开始这样做,即也使用贝壳来作为货币。分析选项可知D项 (They also used tiny shells as money for buying and selling.) 符合题意。19. G考查对上下文的理解和推理判断能力。根据本空的上下文内容可知,这时货币出现了新的发展,即出现金属币。分析选项可知, G项 (The very first coins often had holes in them so that people could string them tog

46、ether. 最早的硬币上常有洞,以便人们可以把它们串在一起。) 与本段coins,有多处同词的复现。可知G项符合题意。20. C考查对上下文的理解和推理判断能力。本段主要讲述了纸币最早出现在中国。分析选项可知C项 (It was still many years before paper currency appeared in Europe.)的paper currency词义复现。分析句意:在公元806年,最初的纸币是由中国人制作的。很多年以后纸币在欧洲出现。故C项符合题意。第二部分英语知识运用(共两节,满分45分)第一节完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从

47、短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。On Friday I called my parents, who are in their early 90s now. They were upset as they didnt_21_what to send us and our adult kids for Christmas presents. Both of them have suffered serious_22_problems recently, and I_23_them not to worry about it because all of

48、 us had what we needed and didnt _24_ anything more. Not happy with that, they_25_getting us all something. Although they were in poor health this year, they still thought it was_26_for them to send something to us all. My mother said that she was_27_the other brothers and sisters fruit and deliciou

49、s food baskets. That gave me a(n)_28_I asked her to _29_, in that case, giving whatever she would have given us to a local food bank. Or _30_, they donate money she would have _31_ on all of us to the food bank.When I checked with my kids, I knew what I suggested was proven exactly _32_, for all of

50、us would be _33_ to know we had been able to donate to a local food bank. She and my father _34_ this idea, but had no idea where a food bank would be. _35_ my father was still quite able and interested in doing his own computer searches, his _36_ to do this has gradually been going down. I looked i

51、t up right there and then _37_ not one but three local food banks, and the center for a statewide food bank _38_ right there in their town. I gave them the _39_ and phone number, which they asked for. They seemed to feel a great_40_ at this suggested solution and I was very grateful. 21. A. admit B.

52、 abolish C. know D. keep22. A. finance B. health C. work D. affection23. A. begged B. ordered C. warned D. rejected24. A. borrow B. sell C. refuse D. need25. A. gave up B. insisted on C. dreamed of D. applied for26. A. difficult B. strangeC. impossible D. important27. A. giving B. owing C. lending D

53、. sharing28. A. belief B. mind C. idea D. opinion29. A. allow B. consider C. practice D. avoid30. A. easier B. worse C. less D. stronger31. A. made B. paid C. spent D. cost32. A. real B. controversial C. unreasonable D. right33. A. delighted B. disappointed C. generous D. energetic34. A. deleted B.

54、hated C. liked D. found35. A. Unless B. Although C. If D. When36. A. chance B. purpose C. desire D. ability37. A. increased B. reducedC. discovered D. punished38. A. floated B. located C. covered D. adjusted39. A. address B. date C. appointment D. sign40. A. regret B. curiosity Cinterest D. relief【语

55、篇解读】作者的父母习惯在圣诞节前夕给家人们准备各种各样的礼物。但是今年作者有了一个新的想法,那就是希望父母将这一部分的钱花在帮助那些需要帮助的人身上,即捐献给食物银行。作者的父母对此非常赞成。21. C根据本句话中的They were upset可知,作者的父母感到难过的原因是因为他们不知道该送给我们什么礼物。know 意为“知道”,符合语境。admit意为“承认”;abolish意为“废除;取消”;keep意为“保留”。 22. B根据第一段第一句话中的in their early 90s now可知,作者的父母年事已高。根据第二段第二句话中的they were in poor health

56、 this year可知,他们的身体状况不是很好。finance意为“财政”; affection意为“感情”。23. A根据上一句话中的have suffered serious health problems recently可知,作者考虑到父母的年龄和身体健康状况,请他们不要考虑这些问题,beg意为“请求;祈求”,往往是小辈对长辈的请求。order 意为“命令”;warn意为“警告”;reject 意为“拒绝”。 24. D根据本句话中的because all of us had what we needed可知,作者的理由是自己和孩子们什么都有,所以不需要年迈的父母再费心劳力为小辈们考

57、虑其他的一些问题。 25. B根据本句话中的Not happy with that可知,作者的父母对不让他们再破费这件事感到不是很高兴。他们坚持自己的做法,虽然他们的健康状况欠佳。 insist on 意为“坚持做某事”;give up意为“放弃”;dream of意为“梦想”;apply for意为“申请”。26. D根据本段第一句话中的insisted on getting us all something可知,作者的父母之所以坚持要求这样做,是因为他们认为给孩子们一些东西是非常必要的,也是非常重要的。 27. A根据第一段第二句话中的what to send us and our adu

58、lt kids for Christmas presents 可知,在圣诞节到来前夕,作者的父母考虑的是给自己的孩子们一些什么样的礼物。本段第五句话中的giving whatever she would have given us也是解题线索。 28. C根据上一句话中的fruit and delicious food baskets可知,正是因为父母话中的水果和食物,让作者有了一个新的想法,那就是下一句话中提到的把这些食物提供给那些更需要帮助的人。 29. B根据本句话中的asked her to可知,作者有了自己的想法,但是还要征询自己的父母是否会同意,所以他就请父母考虑一下能否将这些水果

59、和食物送给那些更需要帮助的人。30. A结合本句话中的donate money可知,作者认为对于年迈的父母来说,准备大量的水果和食物比较困难,更简单一点儿的做法就是直接给钱,这里用形容词的比较级强调作者给出的另外一种方法。 31. C根据第一段第二句话中的what to send us and our adult kids for Christmas presents 可知,作者的父母是一定会花一些钱给孩子们买礼物的。作者希望父母可以把这些钱花那些需要帮助的人身上,spend意为“花费”,主语是人。 32. D当作者询问自己的孩子们的时候,得到了一致的认可。所以作者认为自己的提议是非常正确的。

60、right意为“正确的”,符合语境。real意为“真实的”;controversial意为“有争议的”;unreasonable意为“不合理的”。33. A根据本句话中的we had been able to donate to a local food bank可知,母亲和父亲对作者的想法都非常喜欢,也认为这样做是正确的,所以父亲主动要求在电脑上查询一下哪里有食物银行。delighted意为“高兴的”;disappointed意为“失望的”;generous意为“慷慨的”;energetic意为“精力充沛的”。34. C根据上一段最后一句话中的to know可知,作者的父母很喜欢他的提议,但

61、是不知道这些食物银行的具体位置。 delete意为“消除”;hate意为“恨”。 35. B根据本句中的to do this has gradually been going down可知,父亲虽然对查询信息很感兴趣,但是作者认为他在这方面的能力已经有所下降。主句和从句之间是让步关系,所以这里用although引导让步状语从句。 36. D根据本句中的quite able and interested可知,父亲虽然对查询信息很感兴趣,自己也觉得有能力,但是作者却认为他在这方面的能力已经有所下降。 37. C根据本句话中的computer searches可知,作者经过查询,找到了一些食物银行的

62、地理位置。 38. B根据本句话中的the center和right there in their town 可知,作者帮助父亲把这些食物银行的地址找到了。locate意为“位于”,符合语境。float意为“漂流”;cover意为“覆盖”; adjust意为“调整”。 39. A根据本句话中的phone number可知,在查询完之后,作者把这些食物银行的地址和电话号码给了父母。address意为“地址”;date意为“日期”;appointment意为 “约会”;sign意为“标志”。40. D综合上文可知,作者的父母在经过作者的提醒之后决定将钱和食物送给那些更需要帮助的人。在完成了查询信息

63、之后,他们就可以准备付诸行动了,这让他们感到如释重负,也让作者更加感恩。relief 意为“放松”,符合语境。regret意为“遗憾”; curiosity意为“好奇”;interest意为“兴趣”。第二节 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。She looks like any other schoolgirl,freshfaced and full of life.Sarah Thomas is looking forward to the challenge of her new Alevel course.B

64、ut unlike her school friends,16yearold Sarah is not spending halfterm _41_ (rest)Instead,she is earning 6,500 a day as _42_ model in New York.Sarah _43_ (tell) that she could be Britains new supermodel,earning a million dollars in the next year.Her father Peter,44,wants her to give up school to mode

65、l fulltime.But Sarah,_44_ has taken part in shows along with top models,wants _45_ (prove) that she has brains as well as beauty.She is determined to carry on with her _46_ (educate)She has turned down several _47_ (invitation) to star at shows in order to concentrate on her studies.After school she

66、 plans to take a year off to model fulltime before going to university to get a degree _48_ engineering or architecture.Sarah says,“My dad thinks I should take the offer now.But at the moment,school _49_ (come) first.I dont want to get too absorbed in modeling. It is _50_ (certain) fun but the lifes

67、tyle is a little unreal.I dont want to have nothing else to fall back on when I cant model any more.”【语篇解读】本文是一篇记叙文。16岁的萨拉作为一名模特儿表现出色,她父亲想让她放弃学业专心从事模特儿行业,但萨拉认为学业优先,不想在模特儿行业投入太多精力。41resting考查固定搭配。spend time (in) doing sth.为固定搭配,句意为“萨拉没有花半学期的时间来休息”。42a考查冠词。句意:相反,她在纽约作为一名模特儿每天收入6 500英镑。用不定冠词a表泛指。43has

68、been told/was told考查动词的时态和语态。根据语境,萨拉应该是“被告知”她能成为英国新的超模儿,可以用现在完成时或一般过去时。44who考查定语从句的引导词。引导词代替先行词在从句中作主语,且指人,故用who。45to prove考查固定搭配。want to do sth.想要做某事,为固定搭配。46education考查词性转化之动词变名词。形容词性物主代词her应该用来修饰名词,educate的名词形式是education。47invitations考查名词复数。several几个,其后的可数名词要用复数形式。48in考查介词。关于某个专业的学位要用介词in。a degre

69、e in engineering or architecture工程学或建筑学学位。49comes考查动词时态。此处为陈述客观事实,故用一般现在时。50certainly考查词性转换之形容词变副词。此处应该用副词来修饰形容词fun,certain的副词形式为certainly。第三部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分) 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线

70、()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。When I was in high school, most of my friend had bicycles.I hoped I could also have it.One day I saw a secondhands bicycle, that was only one hundred yuan.I asked my father the money.Therefore, he said he could only give me h

71、alf of the money.I should find the other half himself.So I went to sell newspapers after the school.My father was pleased if I showed him the money a month later.He gives me the other half.You can imagine how much happy I was when I rode to school on my own bicycle.【答案】51.第1句:friendfriends我的大多数朋友都有自

72、行车。根据语境和most of可知,friend要用复数形式。52第2句:itone我希望我也能够有一辆。代词one表示泛指自行车这一类事物中的任何一辆。而it指代同一物体。53第3句:secondhandssecondhand一天,我看到了一辆二手自行车。secondhand adj.二手的。54第3句:thatwhich逗号后是which引导的非限制性定语从句,修饰先行词bicycle。55第4句:father后加for我向我爸爸要这笔钱。ask sb.for sth.向某人要某物。56第5句:ThereforeHowever可是他说他只能给我一半的钱。前后句子在意思上是转折关系,且有逗号

73、与主句隔开,要用however连接。57第6句:himselfmyself我应该自己去找另一半的钱。此处表达:我自己(myself)。58第8句:ifwhen一个月后当我向爸爸展示这笔钱的时候他很高兴。根据语境,此处应该用when引导的时间状语从句。59第9句:givesgave根据前文的动词时态可知此处要用一般过去时。60第10句:去掉how后的much你可以想象到我有多么的高兴。how happy I was。第二节书面表达(满分25分) 假如你是李华,你的美国朋友Peter给你发来一封邮件,告诉你他被推选为学生会主席,请你用英语给他回一封邮件,内容包括:1对他表示祝贺;2你认为他当选的原

74、因;3对他未来工作表示祝愿。注意: 1.文章开头结尾已给出,不计入总词数;2可适当增加细节,使文章内容充实、连贯;3词数100左右。Dear Peter,I am so happy to learn that you have been elected chairman of the Students Union. _Yours sincerely,Li Hua【答案】Dear Peter,I am so happy to learn that you have been elected chairman of the Students Union. This is a special and

75、 happy moment for you and I am very proud of you. Please accept my most sincere congratulations!I have always been confident that you will succeed since you applied for this position. Your warm personality and spirit of cooperating with others make it a pleasure for others to get along with you. Apa

76、rt from that, being hardworking and having a strong sense of responsibility, you are quite capable of organizing students activities. Whats more, your ability to handle different problems also makes you deserve this title.I hope taking on this new job will be a new beginning and a chance for you to achieve more.Yours sincerely, Li Hua

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1