1、2019届高三英语考前冲刺模拟卷91、 Anger is not wrong.I know this statement seems shocking and challenges the wildly popular “Positive Thinking” movement, which encourages us to “be full of positive energy” and “let go of our anger”.However, the truth is that anger is just an emotion, and emotions are neither righ
2、t nor wrong.We do not consciously choose them.We do, on the other hand, choose how we express our emotions and there are definitely right and wrong means of expression. The reason were often urged to “keep a lid on” our anger is that few people ever learn proper and positive ways to express anger.In
3、stead, we are taught that “anger is wrong”and “you should keep your anger inside”.But these messages dont change the fact that, for most of us, anger exists. Many popular “Positive Thinking” programmes assume that success comes from “controlling our emotions”and that this can be done by simply repea
4、ting positive statements.Interestingly, these positive slogans often include a lot of negativity. “Only losers complain!I am a winner!” is one popular saying.The belief that those who disagree with us are losers is actually quite negative and is often used as an excuse for rude language and personal
5、 attacks. When it comes to dealing with negative situations in our daily lives, the ability to reasonably express anger or disagreement is an important skill.But we must use balanced and non-violent methods to express our dissatisfaction.Frustration at unfair policies or treatment can certainly caus
6、e anger, but our anger can never be an excuse for abusing family members, damaging schools, attacking doctors or most seriously, engaging in terrorism. Instead of pretending that anger doesnt exist, we should start teaching appropriate means of dealing with anger.When we experience angry feelings in
7、 ourselves or others, what we should “let go of ” is the silly idea that we can remove anger with just a few sweet words.Instead, we should find reasonable solutions to the causes of those angry feelings.We need to accept anger as a natural emotion but stop using it as an excuse for violent and dest
8、ructive behaviour.Anger isnt wrong, but failure to deal with it appropriately is.1.What is the writers opinion about the “Positive Thinking” movement?A.It can help people control their negative feelings.B.It does not offer useful solutions for dealing with anger.C.Following such advice can improve p
9、eoples chances for success.D.Most of the people who participate in such programmes are dishonest.2.The underlined expression “keep a lid on” in Paragraph 2 is closest in meaning to “_”.A.freely expressB.always forgiveC.hold insideD.completely forget3.What information would have been useful to add to
10、 the final paragraph?A.The names of some good books that talk about anger issues.B.The viewpoints of people who hold the opposite opinion to the writer.C.Different studies that provide some evidence supporting the writers beliefs.D.Some examples of how to deal with anger in a positive and beneficial
11、 way.4.The content of this passage is mostly based on_.A.factB.opinionC.theoryD.story2、October 30 Its the annual Downtown Santa Cruz Trick or Treat! Pacific Avenue will be closed from Water to Cathcarl so families can enjoy the Trick or Treat time with Downtown businesses. See you all then! From 2 :
12、00 pm to 5 :00 pm. Downtown Santa Cruz, Pacific Avenue from Water to Cathcart Street, Santa Cniz, CAOctober 31 Come out and celebrate Halloween in Downtown Boulder Creek! Trick or Treat with our local merchants and attend the Halloween Party at the Boulder Creek Rec Hall. From 6 :00 pm to 8 :00 pm.
13、Downtown Boulder Creek, CA - 9 & Forest St. and 13333 Middleton Ave. , Boulder Creek,CANovember 2 Join us for a celebration of Dia de los Muertos at Annieglass! Enjoy a fun photo booth, the Make a Plate Workshop with Annie and the traditional Folklorico dance performance by teens from Watsonville. R
14、egister on annieglass. com if you would like to participate in the workshop. Workshop cost is $80. This is a FREE event! Anyone is welcome to the party! You do not need to participate in the workshop to attend. From 12 :00 pm to 5 :00 pm. Annieglass, 310 Harvest Drive, Watsonville, CANovember 3 The
15、Santa Cruz Sea Glass & Ocean Art Festival shows real sea glass and artist-made creations while benefiting our local ocean environment. This year the festival celebrates its 10th anniversary. The festival features over 40 artists, a chance to win an amazing gift 4 times each day, easy parking and a f
16、ull bar and food is available for purchase. From 10 :00 am to 5 :00 pm. Cocoanut Grove, 400 Beach Street, Santa Cruz, CA1.Where can people go in the evening?A.Pacific Avenue.B.Downtown Boulder Creek.C.310 Harvest Drive.D.400 Beach Street.2.What can people do at Annieglass?A.Enjoy creative artworks.B
17、.Join in the Folklorico dance.C.Watch a performance by teenagers.D.Participate in the workshop for free.3.When can you enjoy an anniversary celebration?A.October 30.B.October 31.C.November 2.D.November 3.3、 Many Android and iPhone owners use Google services on their mobile phones or tablets. One of
18、the most widely used location(位置)services is Google Maps. When someone uses Google Maps, information about times and locations are recorded and stored. Google also uses tracking tools with other services. Weather apps, for example,are designed to identify a users location to provide local weather in
19、formation. Even some Google Internet searches can result in the collection of information about exactly where a person was when the search was made. Google says it collects the data to improve users localized experiences. But such practices have also raised privacy concerns. Privacy activists have c
20、alled on Google and other major technology companies to make it easier for users to turn off location services if they do not want to be tracked. In some ways, Google is clear about asking permission to use location information. For instance, Google Maps will seek approval from a user to give the ap
21、p access to locations. If a user agrees to let Google collect location information over time, Google Maps will show this history in a timeline that shows the personas daily movements. Google also has a Location Historysetting. The company says any user can turn off Location History at any time. And
22、when Location Histoiy is turned off for a users account, it is turned off for all equipment linked to that Google account. But the AP (Associated Press) found this does not appear to be tme, finding that Google continued to save location history even if a user had turned off Location History. Google
23、 states users can stop the saving of all location markers by turning off another setting, however, which is not clearly identified as being connected to location tracking. The setting is called Web and App Activityn. It stores different kinds of information from Google apps and websites to a users G
24、oogle account.1.Why does the author mention Weather apps?A.To stress Google sendees are widely used.B.To show many apps can track a users location.C.To prove Google collects users data illegally.D.To advise people to stop using them.2.What is the voice from the privacy activists?A.Users should use t
25、he Internet less.B.Google should stop tracking users.C.Google should respect users privacy.D.Google should turn off location services.3.What does the author indicate in paragraph 4?A.The Location Histoiy setting is difficult to find.B.The AP asks Google to remove Location History.C.Turning off Locat
26、ion History can avoid being tracked.D.What Google announces is hardly consistent with the fact.4.Which can best summarize the passage?A.Google still tracks you with Location History off.B.Using Google puts you into a dangerous state.C.Google services urgently need to get improved.D.Web and App Activ
27、ity has endangered peopled life.4、“How can we live longer?” many people wonder. Being sociable looks like a good way to add years to your life. Relationships with family, friends, neighbors, even pets, will all do the trick, but the biggest longevity (长寿) boost seems to come from marriage or an equa
28、l relationship. The effect was first noted in 1858 by William Farr, who wrote in 1858 by William Farr, who wrote that widows and widowers (鳏夫) were at a much higher risk of dying than their married peers. Studies since then suggest that marriage could add as much as seven years to a mans life and tw
29、o to a womans, The effect holds for all causes of death, whether illness, accident or self-harm.Even though the odds are stacked against you (the conditions are not favourable to you), marriage can more than compensate. Linda Waite of the University of Chicago has found that a married older man with
30、 heart disease can expect to live nearly four years longer than an unmarried man with a healthy heart. Likewise, a married man who smokes more than a pack a day is likely to live as long as a divorced man who doesnt smoke. Theres a less pleasantside, however, as partners are more likely to become il
31、l or die in the couple of years following their spouses; death, and caring for a spouse with mental disorder can leave you with some of the same severe problems. Even so, the odds favour marriage. In a 30-year study of more than 10,000 people, Nicholas Christakis of Harvard Medical School describes
32、how all kinds of social networks have similar effects.So how does it work? The effects are complex, affected by socioeconomic factor, health-service provision, emotional support and other more physiological mechanisms (机制). For example, social contact can boost development of the brain and immune sy
33、stem, leading to better health and less chance of depression later in life. People in supportive relationships may handle stress better. Then there are the psychological benefits of a supportive partner.A life partner, children and good friends are all recommended if you aim to live to 100. The best
34、 social network is still being mapped out, but Christakis says: “People are interconnected so their health is interconnected.”1.William Farrs study and other studies show that _.A.social life provides an effective cure for illnessB.being sociable helps improve ones quality of lifeC.women benefit mor
35、e than men from marriageD.marriage contributes a great deal to longevity2.What does the underlined word “compensate” in the second paragraph probably mean?A.pay moneyB.provide something hadC.help recoverD.increase damage3.What does the author say about social network?A.They have effects similar to t
36、hose of a marriage.B.They help develop peoples community spirit.C.They provide timely support for those in need.D.They help relieve people of their lifes burden.4.What can be inferred from the last paragraph?A.Its important that we develop a social network when young.B.To stay healthy, one should ha
37、ve a proper social network.C.Getting a divorce means risking a reduced life span.D.We should share our social networks with each other.5、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 The U.S. government s top education official wants schools to do a better job teaching students whose first language is n
38、ot English. _That is because one in every 10 U.S. students from kindergarten to 12th grade are English learners. Most English learners come from a country where they speak another language, or have parents from a non-English-speaking country. _Thats what the U. S. Education Secretary John King said.
39、 He noted Spanish-speaking students are graduating from high school and attending college at higher rates than ever before.But in too many places across the country, English learners get less access to good teachers, less access to good coursework,and less access to what they need to get success, Ki
40、ng said. Two recent studies found English learners do better if they attend classes that use both English and the students native language. Kelly Gonez is a policy adviser at the Department of Education. She said such programs are still not offered by most schools teaching English learners. _Gonez s
41、aid some school districts are hiring teachers from Spain and China. They are trying to make up for a lack of teachers in the United States who can offer teaching in two languages. _In New York City,for example,the citys Department of Education says its students speak a total of 180 different languag
42、es. About sixty percent are Spanish speakers, and another 14 percent are Chinese speakers._But she said schools can get textbooks in many more languages than just Spanish and Chinese.A.It is very important.B.Many languages are spoken in the U.S.C.There has been some progress in recent years.D.Spanis
43、h-speaking students are good at studying.E.But such programs are not always easy to set up.F.Gonez said that it may be hard to find such teachers.G.One problem is finding enough teachers who can do that.6、阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。In one of my college classes, we were
44、 required to do an act of kindness. My project included 1 lunch for an elderly person. When I2the elderly person with the food I cooked, it never3to me that it would result in a new friendship and the discovery of a4.The person I visited was Bill, who was unable to5much. A nurse came regularly to he
45、lp him move to and from the wheelchair because he has no6 Bill said he was delighted to see me and it was a7for him to eat a meal with me because he usually eats8. He said the food was great, but he enjoyed having9even more than the food.Bill had had a 10 life when working on the railroad and had ma
46、ny 11 stories to tell about his travels to many places. I was 12 a trip because of his stories. I had once 13 about traveling by train. However, I would 14 be going by train after meeting Bill.Perhaps the biggest 15 of this project was that I suddenly realized that I am 16 of working with the elderl
47、y. Spending time with them was fun-they have so much life experience to 17 . On the one hand, I am a good 18. On the other hand, older people want someone to know their inner world, so it is a perfect 19 . I decided to focus my studies on the20. Hopefully in the future, I will work with them to help
48、 even more people like Bill.1.A.buyingB.deliveringC.packingD.preparing2.A.called onB.came acrossC.picked upD.turned to3.A.happenedB.appealedC.occurredD.proved4.A.travel planB.career pathC.holiday destinationD.cooking skill5.A.talkB.eatC.sitD.walk6.A.moneyB.relativesC.neighboursD.time7.A.treatB.fancy
49、C.privilegeD.waste8.A.slowlyB.littleC.aloneD.unhappily9.A.familyB.companyC.funD.health10.A.painfulB.hopefulC.peacefulD.colorful11.A.adventurousB.freshC.absorbingD.satisfying12.A.intendingB.pretendingC.allowingD.requiring13.A.arguedB.hesitatedC.thoughtD.cared14.A.unbelievablyB.undoubtedlyC.unexpected
50、lyD.unhurriedly15.A.aimB.impressionC.problemD.bonus16.A.awareB.proudC.fondD.certain17.A.shareB.discussC.treasureD.gain18.A.studentB.cookC.learnerD.listener19.A.choiceB.dealC.matchD.game20.A.oldB.poorC.disabledD.homeless7、阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。A neighborhood watch is an _(organize) group of
51、 people who have volunteered to help prevent crime in their neighbourhood. They do this by _(keep) an eye on their neighbors households, patrolling the streets and contacting the police when they see wrong _(activity). Neighbourhood watches have _of history, but they _(introduce) to modem American c
52、ities after the public was shocked _(hear) how a woman was murdered in New York city while a number of witnesses stood by and did nothing _(recent), however, some people have strongly objected to the organization after n neighborhood watchman shot to death a black teenager, _was on his way home in t
53、he evening. The shooting has led to a new suggestion _neighborhood watchmen shouldnt carry guns while on patrol. Many neighborhood watch committees disagree _this idea, saying that it will discourage volunteers from patrolling more dangerous districts. Besides, since Florida state law allows the car
54、rying of guns, such advice is useless.8、假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及二个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。 When I started college, I moved to other city, away from my family
55、 and old friends. At that time, I was so shy to make new friends so I was very alone for a few weeks. But finally, I made friends for other students. Mark was a special person that wants to save the earth. He talked to everyone about the importance of reducing trash, reuse things and recycling all t
56、he time. Kathy was most intelligent student I had ever known. I learned many things from her. They are real nice persons, just like my old friends. During the college time, we had visited many places and did many crazy things together. Those are some of my happiest memory. Friends are very important
57、 in our lives.9、假如你是高三学生李津,你想选择一所外地的大学,而你的父母想让在本市上大学,你很苦恼,请给你在中国留学的美国朋友Tom写一封求助信,主要内容包括:1. 你的苦恼2. 你和父母各持己见的理由3. 询问Tom的建议注意:(1)词数不少于100;(2)可以适当增加细节,使内容充实、行文连贯;(3)开头和结尾已给出,但不计入总词数。Dear Tom,Long time no see. As it wont be long before I graduate from high school, I have to choose an ideal university in
58、advance, which makes me really annoyed._Yours,Li Hua答案1答案:1.B; 2.C; 3.D; 4.B2答案:1.B; 2.C; 3.D3答案:1.B; 2.C; 3.D; 4.A4答案:1.D; 2.C; 3.A; 4.B5答案:A; C; G; E; F6答案:1.D; 2.A; 3.C; 4.B; 5.D; 6.B; 7.A; 8.C; 9.B; 10.D; 11.C; 12.A; 13.B; 14.B; 15.D; 16.C; 17.A; 18.D; 19.C; 20.A7答案:organized ; keeping ; activit
59、ies ; a ; were introduced ; to hear ; Recently ; who ; that ; with8答案:When I started college, I moved to city, away from my family and old friends. At that time, I was shy to make new friends so I was very for a few weeks. But finally, I made friends other students. Mark was a special person that to
60、 save the earth. He talked to everyone about the importance of reducing trash, things and recycling all the time. Kathy was most intelligent student I had ever known. I learned many things from her. They are nice persons, just like my old friends. During the college time, we had visited many places
61、and did many crazy things together. Those are some of my happiest . Friends are very important in our lives.9答案:Dear Tom,Long time no see. As it wont be long before I graduate from high school, I have to select an ideal university in advance, which makes me really annoyed. My parents and I failed to
62、 reach the agreement on whether to go to another city for further education.In my parents eyes, Im still the little boy who is so fragile and innocent that I cant be away from home. They believe without their tending, my life will be in a mess. However, I have been a young adult and anxious about in
63、dependence and liberty. I have determined to prove myself via leaving for the university away from Tianjin. Furthermore, living in a strange but new city can not only broaden my horizon but also improve my communication ability.For you have been away from America and studied in China for a few years, I really need your advice on how to persuade my parents to be in favor of my ideal and convince them that I can intend to my safety and health.Looking forward to your early reply.Yours,Li Jin