收藏 分享(赏)

2020-2021学年新高中英语外研版选择性必修第一册课后练习:UNIT 2 SECTION A STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.docx

上传人:a**** 文档编号:426302 上传时间:2025-12-01 格式:DOCX 页数:5 大小:32.64KB
下载 相关 举报
2020-2021学年新高中英语外研版选择性必修第一册课后练习:UNIT 2 SECTION A STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.docx_第1页
第1页 / 共5页
2020-2021学年新高中英语外研版选择性必修第一册课后练习:UNIT 2 SECTION A STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.docx_第2页
第2页 / 共5页
2020-2021学年新高中英语外研版选择性必修第一册课后练习:UNIT 2 SECTION A STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.docx_第3页
第3页 / 共5页
2020-2021学年新高中英语外研版选择性必修第一册课后练习:UNIT 2 SECTION A STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.docx_第4页
第4页 / 共5页
2020-2021学年新高中英语外研版选择性必修第一册课后练习:UNIT 2 SECTION A STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.docx_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 2Onwards and upwardsSection AStarting out & Understanding ideas课后篇巩固提升基础训练.单句语法填空1.The purpose of the passage is to inform us the reason for protecting the heritage.答案of2.Dont offer (comment)if you cannot understand the real meaning.答案comments3.He understood that it was the fault of his skin co

2、lour that accounted for their (reject).答案rejection4.Nowadays,cycling,along with jogging and swimming, (regard)as one of the best all-round forms of exercise.答案is regarded5.She is struggling (bring)up a family on a very low income.答案to bring6.I am very delighted (teach)you something about Tang poems.

3、答案to teach7.You will (rare),if ever,have to wait longer than an hour.答案rarely8.Though at first we are hurt,we (eventual)learn from the experiences.答案eventually.短语填空go wrong;give up;have.in common;turn down;work on;dream of;be regarded as;be delighted to1.If you lose your focus,things can easily.答案go

4、 wrong2.To my great surprise,you say you will learning English.答案give up 3.What do the music festivals ?答案have in common4.It is impolite to the warm-hearted offer.答案turn down5.He has spent the last two years a book about childcare.答案working on6.She running her own business.答案dreams of7.It the purpos

5、e of life in ancient Greece.答案was regarded as8.I hear that you succeeded.答案am delighted to.完成句子1.手势是如此普遍,以至于我们在使用时很少注意到。Hand gestures are so common that when were using them.答案we rarely notice2.很高兴见到我,他邀请我坐在他旁边。 ,he had invited me to sit next to him.答案Delighted to see me3.我从小就梦想成为一名教师。I have since m

6、y childhood.答案dreamed of becoming a teacher4.来到营地意味着加入一个每个人都必须同意一起工作的社区。Coming to camp means joining a community where everyone must .答案agree to work together5.她收到我的信,给我回了个电话。She my letter with a phone call.答案made a response to能力提升.阅读理解AThe story happened on the day when I lost my best friend to a h

7、it-and-run driver,the day a precious life was taken from us way too soon.It was a bright and sunny day in November.Thanksgiving had been celebrated only two days before.Since it was a holiday weekend I had been on the phone with Greg the night before many times.His dad didnt want him to come over be

8、cause of the holiday.I guess he finally wore him down and he called and said “I can stay.”So,my mom,brother,and I went to pick him up.He was always smiling.The complete opposite of my shy self,Greg was always the life of the party.We got two large pizzas that Friday night.Ive never known anyone in m

9、y entire life who loved to eat more than Greg.Thats the way he was though.He was just enjoying life.And if it meant gaining weight or whatever,so be it.He would sit back and put his hands on his belly and just laugh.We (Greg,David,and I)did so many fun things together and had such great times.Things

10、 we should have done and things we shouldnt have done,Ill “Never” forget.On Saturday morning Dad took us out for breakfast.We all finished eating and followed my Dad up to the cashier.Greg asked Dad if he could have a candy bar.I looked at Greg shaking my head.He just laughed.After breakfast,Father

11、took us to my Moms house.When we got out at Moms house there was no one home.So,one of us grabbed a big wheel and rode it down the steep driveway into the street.Just boys being boys.Greg and I did it several times until the last time.The car hit him in the head,knocking him around 75-100 yards.My b

12、rother and I both ran screaming just yelling for help and crying.One of the neighbors called 911.I was in shock.That day was forever etched(铭刻) into our memories.It still hurts to think about it.Wishing we could have grown old together.Wondering how it would have been.Im sure IT WOULD HAVE BEEN GREA

13、T.【语篇解读】这是一篇怀念亡友的短文。格雷格是作者的好友,为人随和乐观。一次格雷格来作者家共度周末,几个孩子在街上玩滚圈时,格雷格不幸遭遇车祸身亡。这一幕永远刻在了作者心中,至今想起仍心痛不已。1.We can describe Greg as .A.impolite and greedyB.easy-going and optimisticC.shy and unconfidentD.friendly and brave答案B解析推理判断题。根据第二段中的 “He was always smiling.” “Greg was always the life of the party”以及第

14、三段中 “And if it meant gaining weight or whatever,so be it.”可知,格雷格是个乐观随和的孩子,故选B项。2.Greg was killed in .A.a fireB.an earthquakeC.a car accidentD.a firefight答案C解析细节理解题。根据第一段中“I lost my best friend to a hit-and-run driver”可知,格雷格是死于一场车祸。倒数第二段中“The car hit him in the head”是更明显的提示。3.Which shows the right or

15、der of the following events?Greg died of an accident while playing in the street.Greg went out for breakfast with the author.The author together with his bother and mom went to meet Greg.The three boys got two large pizzas and had great fun.The author invited Greg to spend the weekend at his house.A

16、.B.C.D.答案D解析细节排序题。正确顺序为:作者邀请格雷格开车接格雷格周五晚上三个男孩子吃比萨并玩得开心周六早上共进早餐格雷格被撞死亡,故答案为D项。4.Who came to help them after the accident?A.David mother.B.Davids father.C.Davids brother.D.Davids neighbor.答案D解析细节理解题。根据倒数第二段中“One of the neighbors called 911.”可知事故发生后,大卫的一个邻居帮忙拨打了911电话报警。BWhen Rebecca Saxon was diagnosed

17、 with cancer at the young age of 27,she thought her life was over.But in her darkest hour,inspiration struck and she found a way of turning her misfortune into advantage.Following her cancer treatment,Rebecca launched a successful business “Something Blue Bridal Shoes”a unique range of wedding footw

18、ear,which came out of the fashion pictures she drew while recovering in her hospital bed.Rebecca,from London,says,“I started designing wedding shoes with blue soles (鞋底)when I was halfway through my cancer treatment.I had a hit when I was diagnosed with cancer but I decided that I was going to pick

19、myself up and fight this cancer.The pictures were my release and the way I got through the many hours spent in a hospital room.I had no idea what was going to happen to me,but I knew I had to be positive if I was going to overcome this treatment.I told myself this was not going to be the end for me.

20、I decided to fight with my negative feelings and start drawing.”Rebecca had always loved fashion since she was younger.Several of her friends were getting married at the time when she was ill.“So at first,I would be drawing designs for wedding dresses and other clothes.But then I started drawing wed

21、ding footweardesigning shoes with blue soles which were very comfortable too.I thought it would be a lovely way of combining the something old,something new,something borrowed,something blue tradition.Drawing really helped me deal with my treatment,” said the brave girl.With the encouragement of her

22、 boyfriend,she turned her dreams into reality and set up “Something Blue Bridal Shoes”.Each beautiful shoe has a blue sole,combining the age-old tradition of what a bride should wear at her wedding for good luck.【语篇解读】本文是一篇夹叙夹议文。在癌症治疗期间,丽贝卡成功创立了独一无二的“蓝鞋底婚鞋”品牌,专门为婚礼上的新娘设计鞋子。这些鞋子的初稿都是丽贝卡在医院接受治疗期间画出来的。

23、5.What did Rebecca Saxon do when she was recovering in the hospital?A.Draw fashion pictures.B.Prepare for her marriage.C.Donate money to charities.D.Found a company.答案A解析细节理解题。根据第二段可知,Rebecca Saxon在医院康复期间画时装画。故选A项。6.Which of the following is TRUE about Rebecca Saxon?A.She has designed several weddin

24、g dresses for her friends.B.Drawing designs helped her fight with her negative feelings.C.Her boyfriend invested all of his savings in her business.D.She started making shoes before she was diagnosed with cancer.答案B解析细节理解题。根据第三段中的“I decided to fight with my negative feelings and start drawing.”可知,为了

25、战胜负面情绪,她开始画画。故选B项。7.Each of Rebecca Saxons shoes has a blue sole to.A.make the shoes more colourfulB.express good wishes to the brideC.let the bride feel comfortableD.show her preference for blue答案B解析细节理解题。根据文章最后一句“Each beautiful shoe has a blue sole,combining the age-old tradition of what a bride s

26、hould wear at her wedding for good luck.”可知,Rebecca Saxon设计的鞋有蓝色鞋底是为了向新娘表达祝福。故选B项。8.The story of Rebecca Saxon inspires people to .A.face difficulties bravelyB.treasure what they haveC.hold fast to their dreamsD.help those in need selflessly答案A解析推理判断题。根据第三段Rebecca Saxon的叙述可知,她患病后没有消沉,而是积极面对,为新娘设计婚鞋,成立公司。她的故事鼓舞人们要勇于面对困难。故选A项。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1