1、2019届全国高考英语模拟决胜密卷(三)1、Give it a Go! One-Off Volunteering Our One-Off programme allows you to take part in volunteering activities with no regular commitment such as dog walking, helping your local community and so on. Transport is provided from campus when activities cant be reached by public transp
2、ort or on foot from campus.Canley Pop Up Cafe: Chinese New Year Special! Date: Saturday 17 February 2018 Time: 10:30-15:30 Help run fun games and activities for Canley citizens. Canley Pop Up Cafes aim to initiate community interaction and raise awareness of cultural diversity and difference as bein
3、g positive by creating spaces that encourage neighbours to meet, talk, share talents, histories and knowledge.Dogs Trust Volunteer DayDate: Friday 23 February 2018Time: 09:55- 16:00Join us for a day with the Dogs Trust. Help exercise the dogs, prepare food and clean the dog shelter.Transport and lun
4、ch will be provided by Warwick Volunteers.Kings Hill NurseryDate: Wednesday 16 May 2018Time: 09:05- 13:15Kings Hill Nurseries provide placements, training, work experience and jobs for people with learning disabilities. Volunteers will help support adults with disabilities with gardening tasks. No p
5、revious experience required.Transport from campus provided.Friends of Canley Green SpacesWoodland Path ClearanceDate: Saturday 10 March 20 18Time: 10:30-13:30Help clean a woodland pathway by removing a mass of dead wood from low lying tree branches. By cutting away the wood, walking along the path w
6、ill be much easier. A more attractive pathway will also encourage people to explore Park Wood, one of Canleys ancient bluebell woodlands.Please wear suitable outdoor clothing and strong shoes or boots that you dont mind getting a little muddy.1.What is the purpose of Canley Pop Up Cafs?A.To provide
7、jobs for volunteers.B.To improve the neighbourhood.C.To ask for help from neighbours.D.To encourage neighbours to consume.2.Which activity lasts longest?A.Kings Hill Nursery.B.Canley Pop Up Caf.C.Dogs Trust Volunteer Day.D.Friends of Canley Green Spaces.3.What is the main task in the last activity?A
8、.Planting trees.B.Widening the path.C.Guiding the tourists.D.Clearing the path.2、 In ancient Egypt, a shopkeeper discovered that he could attract customers to his shop simply by making changes to its environment. Modern businesses have been following his lead, with more tactics(策略). One tactic invol
9、ves where to display the goods. For example,stores place fruits and vegetables in the first section. They know that customers who buy the healthy food first will feel happy so that they will buy more junk food(垃圾食品)later in their trip. In department stores,the womens shoe section is generally next t
10、o the womens cosmetics(化妆品)section: while the shop assistant is going back to find the right size shoe, bored customers are likely to wander over and find some cosmetics they might want to try later. Besides, businesses seek to appeal to customers senses. Stores notice that the smell of baked goods
11、encourages shopping, so they make their own bread each morning and then fan the bread smell into the store throughout the day. Music sells goods, too. Researchers in Britain found that when French music was played, sales of French wines went up. When it comes to the selling of houses, businesses als
12、o use highly rewarding tactics. They find that customers make decisions in the first few seconds upon walking in the door, and turn it into a business opportunity. A California builder designed the structure of its houses smartly. When entering the house, the customer would see the Pacific Ocean thr
13、ough the windows, and then the pool through an open stairway leading to the lower level. The instant view of water on both levels helped sell these $10 million houses.1.Why do stores usually display fruits and vegetables in the first section?A.To save customers time.B.To show they are high quality f
14、oods.C.To help sell junk food.D.To sell them at discount prices.2.According to Paragraph 3, which of the following encourages customers to buy?A.Opening the store early in the morning.B.Displaying British wines next to French ones.C.Inviting customers to play music.D.Filling the store with the smell
15、 of fresh bread.3.What is the California builders story intended to prove?A.The house structure is a key factor customers consider.B.The more costly the house is, the better it sells.C.An ocean view is much to the customers taste.D.A good first impression increases sales.4.What is the main purpose o
16、f the passage?A.To explain how businesses turn people into their customers.B.To introduce how businesses have grown from the past.C.To report researches on customer behavior.D.To show dishonest business practices.3、 “We are good mothers,” I said to my friend, as we sat on our comfortable beach chair
17、s under our beach umbrella and watched our children playing in the waves. Out of nowhere, the children took off running. About fifty yards from us, a manmaybe in his fiftieswas fishing. The children stood next to him and watched with their little mouths hanging open as he cast the fishing lines. He
18、smiled at them. They ran back to usall except my three-year-old daughter, Drew. My heart beat fast with horror. “Drew! Come here! Play with your friends!” I shouted, very aware that my speeches about not talking to strangers werent working. It seemed that many parents heard of horrible stories about
19、 children being taken away by strangers. Responsible mothers should teach their children that the world is a dangerous place. So I felt relieved when Drew ran towards me and took hold of a shovel(铲子). Then she looked me in the eye: “I want to be with the person.” Again, she approached the middle-age
20、d man, and started digging next to him. Several seconds later, she returned, waving something shiny. “Look, Mommy! A toy fish!” It was, indeed, a toy fishyellow and rubber. This must have been what he was using to attract the fish. And hed given it to Drew. The three other children were deeply impre
21、ssed, and they didnt try to hide how jealous(妒忌的)they wereclearly, they all wanted the fish. “My friend gave me that fish!” Drew shouted loudly. The sand in front of the umbrella turned into a preschool cage match with a yellow rubber fish flying through the air. I felt like I might cry myself. Unex
22、pectedly, there he was: the man, standing right next to us with three more rubber fish in hand. He handed them to each of the children. By their faces, you would have thought he was actually the really kind big brother. “Thank you,” I said, realizing that there is good and kindness in strangers.1.Ho
23、w did the author feel when Drew stood beside the man?A.RelievedB.AngryC.ConcernedD.Calm2.The author thinks good mothers should _.A.be around their kidsB.warn their kids of dangerC.teach their kids to behave wellD.devote themselves to helping their kids3.The author was at a loss when _.A.Drew handed
24、her the toy fishB.the kids fought for the toy fishC.the toy fish was covered with sandD.the stranger appeared from nowhere4.What would be the best title for the text?A.Give a kid a fishB.We are good mothersC.The world is dangerousD.Teach kids to be kind4、 In todays global world, more and more people
25、 travel to foreign countries. Cross cultural awareness and an understanding of foreign etiquette is important if you want to succeed as an international business person. Behaviour that is polite at home may be considered rude in another country. In particular, by learning about dining etiquette and
26、table manners, you can avoid offending people and this can directly influence your business success. John Smiths book The Perfect Guest is a goldmine of information for the globe - trotting business person. There are chapters dedicated to all the main problem areas of dining etiquette and entertaini
27、ng in different countries and tips on how to cope with embarrassing situations. These are some of the areas which are covered in the book. Seating arrangements Whether you are eating at a restaurant or at someones home, there may be a fixed protocol of who sits where. Do men and women sit together?
28、Is there a hierarchy according to age or status? Rules vary greatly. For example, inKorea, it is customary to offer the best seat to the most senior person; in theUS, there are no specific seating rules. If you dont know where to sit, wait until your host shows you. Conversation Is the dining table
29、the right place to have a conversation or is the meal taken in silence? In France, for instance, the meal is a social affair with loud animated conversations and most topics are acceptable, including business. In Japanor Vietnam, on the other hand, only quiet conversation is acceptable and business
30、is never conducted at the dinner table. Food What type of food is popular? Is it polite to remark on the food? Should you eat everything or leave some food on your plate? Is it polite to ask for the salt and pepper if it isnt on the table? And how can you deal with a food delicacy that you find disg
31、usting? In Europe, it is polite to eat everything on your plate whereas this would be considered rude in Egypt. If you clean your plate, it will be filled up again immediately.1.Who is most likely to find the information useful?A.A business person.B.A scientist.C.A student.D.A soldier.2.When you are
32、 a guest in the US, where should you sit?A.In the best seat.B.Where your host shows you to sit.C.Wherever you like.D.Next to the senior.3.You leave food on your plate in Egypt _.A.to show that you have eaten enoughB.so that there arc leftovers for the catC.to show that you dont like the foodD.but it
33、 is considered rude4.The passage mainly tells us _.A.cross cultural dining etiquetteB.cultural differences around the worldC.how to improve cultural awarenessD.why the book is worth buying5、 Personally, I believe that the female brain is mainly built for empathythe ability to understand other people
34、and that the male brain is mainly built for building systems._For example, women are more likely to read magazines on fashion and parenting, while men will choose magazines featuring computers and sports. You may think that these preferences are influenced by the way people are taught to behave as t
35、hey grow up. However, this is not the case. A new study carried out at Cambridge University shows that newborn girls look longer at a face, and that newborn boys look longer at a mobile._It has also been observed that girls are better at noticing signs of changes in other peoples feelings, and that
36、boys seem to enjoy building toy towers and playing with toys having clear functions. _ People whose jobs are in the construction industries are almost males. Math and engineering, which require high levels of systems-thinking, are also the disciplines men choose. Why do men and women have the differ
37、ences? Actually women have four times as many brain neurons as men that connect the right and left parts of the brain. Because of it, women have a better ability to multitask than men. _ Men tend to focus on a limited number of problems at a time. They will separate themselves from problems and view
38、 tasks as independent from one another. Some people may worry that I am suggesting one gender is better than the other, but this is not the case. My theory says that males and females differ in the kinds of things that they find easy, and that both genders have their own strengths and weaknesses._It
39、 is not true. The study simply thinks of males and females as two groups, and explores what differences exist.A.Generally speaking, there are clear differences.B.You can see the same kind of pattern in the adults workplace.C.Their preference for building systems may change over time.D.They can consi
40、der many sources of information at the same time.E.It is important to stress that the female brain may be built more for empathy.F.That suggests certain differences between male brains and female brains are biological.G.Others may think the theory creates a belief about what a particular type of per
41、son is like.6、When I was a teenager I volunteered to pass out water at a local race. I was so excited to 1 all the different runners who passed by and quickly took a cup of water. Some walked fast, some jogged past and a few 2 past.Watching so many 3 of people doing it, I thought maybe I could do it
42、 too! The next year I decided to 4 the race. With 5 running practice, I just wanted to finish.On the day of the race, it was terribly hot. Only after 2 miles, I felt sweat 6 off and my legs swelling. I began to 7 ,Why am I doing this? What was I thinking? I must be 8 .For the following miles, I jogg
43、ed, I walked, I jogged and walked. At times, I wonder if I could 9 . 10 the end, a 70-year-old man rushed past me, very 11 , and I felt a little 12 that I was more than 50 years younger than him and I couldnt 13 keep up with him. But then I realized something: he was running his race and I was runni
44、ng mine. How often in life do we 14 ourselves to others and feel disappointed in ourselves when we really 15 ? We are all unique human beings with unique 16 . Its really no good focusing on others race. I decided that I would not 17 running, and that one day I would be one of those 18 people who wer
45、e still running races.As I crossed the finishing line, I was proud of myself. I didnt regret having such an experience. If you dont 19 others but get the lesson and grow, you are truly a. 20 .1.A.see.B.inspect.C.stare.D.notice2.A.struggledB.dragged.C.rushed.D.moved3.A.styles.B.ranks.C.types.D.races4
46、.A.run up.B.run out.C.run across.D.run for5.A.some.B.little.C.much.D.any6.A.pouring.B.taking.C.melting.D.blowing7.A.doubt.B.remember.C.imagine.D.suppose8.A.friendly.B.crazy.C.generous.D.tired9.A.win.B.stop.C.make.D.finish10.A.On.B.At.C.Near.D.By11.A.slowly.B.gently.C.heavily.D.fast12.A.pleased.B.fri
47、ghtened.C.delighted.D.embarrassed13.A.just.B.even.C.still.D.already14.A.compare.B.devote.C.recommend.D.show15.A.couldnt.B.wont.C.shouldnt.D.cant16.A.significanceB.pace.C.principle.D.concept17.A.insist on.B.look up to.C.put up with.D.give up18.A.elderly.B.professional.C.international.D.educated19.A.p
48、ersuade.B.change.C.beat.D.follow20.A.leaner.B.winner.C.dreamer.D.competitor7、 Frank was a bright but lazy boy. The first time Frank saw an hourglass, he was very much interested and asked _.it was. Seeing that it was a good chance to give his son a lesson, his mother explained, An hourglass _(make)
49、in the shape of the figure 8. The sand is put in one end, and runs through a small hole in the middle. The sand _(store) in the glass will go through in an hour. Frank watched the sand running slowly and became _(patient). Let me shake the hourglass to help the sand run _(fast), Mom,” he said. “It w
50、ill never get through. ” “It will, my son,” said his mother. “The sand moves by slowly, _it movies all the time, grain by grain. It never stops _(think) how much it has to do, and how long itll take. Actually, the sand in the hourglass runs through 24 times a day. Now, Franks mother wanted him to le
51、arn _poem,but he said,“Mom, I cant. “Do as the sand in the hourglass does,” said his mother. _(follow) his mother s advice, Frank studied line after line. And in one hour and a half he knew thepoem _(perfect).8、假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字
52、符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。 Challenges of life remind me of my days in senior high school which I joined in the military training. It was the first time I have lived far away from my home, so I found difficult to fit in.
53、And the trained officer was strict with me. I once think I could not stick to the end. And anyway,I succeeded. The trials made it much easy for me to adapt to life, and the difficulty I came across have now all become a precious memory in my life. In a short, I have learned to regard the challenges
54、of life like a stepping stone to future success.9、生活中除了金钱、房子、车子等财富,也有如知识、健康、经历等隐性财富。作为高中生,你所理解的财富是什么?请以“My Treasures”为题用英语写一篇短文,内容包括以下要点:我眼中的财富至少两点,比如友谊、理想 拥有它们的意义1. 1.拥有它们对学习、生活的作用2.失去它们对学习、生活的影响获取它们的途径(请考生根据自己的经历或感想,提出至少两种做法)注意:1. 词数150左右。开头已经写好,不计入总词数。2. 作文中不得提及考生所在学校和本人姓名。My TreasuresIn our life
55、, we have treasures like money, houses and cars, etc. However, we have a lot more hidden treasures, such as knowledge, health and experiences. As a senior student, I think the most important treasures in our life are . 答案以及解析1答案及解析:答案:1.B; 2.C; 3.D解析:1.理解具体信息。根据Canley Pop Up Caf部分中Canley Pop Up Cafs
56、 aim to initiate community interaction and raise awareness of cultural diversity and difference as being positive by creating spaces that encourage neighbors to meet,talk, share talents, histories and knowledge.Canley PopUp Caf的目的是为了改善社区的邻里关系,应选B项。2.理解具体信息。比较四个志愿者活动项目的时间可知,Dogs Trust Volunteer Day持续
57、的时间最长,应选C项。3.理解具体信息。根据最后一段Help dean a woodland pathway by removing a mass of dead wood from low-lying tree branches.可知,最后一项活动的主要任务是扫清道路,D项与文意相符。 2答案及解析:答案:1.C; 2.D; 3.D; 4.A解析:1.【语篇导读】本文是一篇说明文。商家用货物的展示、商店的味道以及对物品的第一印象等的变化来刺激顾客的购买欲。细节理解题。根据第二段的第三句可知,买了健康食品的顾客会很高兴,因此他们会买更多的垃圾食品。由此可知C符合题意。2.细节理解题。根据第三段
58、的第二句可知,商店发现烘烤食品的味道可以刺激人们的购物欲,后面的一整天都把面包的味道吹进商店里,D项为正确答案。3.推理判断题。根据第四段可知,客户在刚进门的前几秒钟就做出决定是否购买,因此推断,良好的第一印象可以提高销量,所以选D。4.主旨大意题。本文主要讲述了商家是如何从货物的展示、商店的味道以及对物品的第一印象等的变化来刺激顾客的购买欲,换言之,也就是解释商家如何把人们变成他们的顾客的,所以选A。【长难句分析】They know that customers who buy the healthy food first will feel happy so that they will
59、buy more junk food later in their trip.他们知道先买了健康食品的顾客会很高兴,因此在接下来的购物过程中,他们会买更多的垃圾食品。本句是一个复合句。that引导的是宾语从句,who buy.是定语从句修饰customers, so that引导的是结果状语从句。 3答案及解析:答案:1.C; 2.B; 3.B; 4.A解析:1.推理判断题。根据第三段第一句My heart beat fast with horror.(我的心跳加快,我很害怕。)可知,作者担心Drew的处境,故选C项。2.细节理解题。根据第三段的Responsible mothers shou
60、ld teach their children that the world is a dangerous place.(负责任的妈妈应该让他们的孩子知道世界是一个危险的地方。)可知应选B。3.推理判断题。根据倒数第三段最后一句I felt like I might cry myself.(我感觉我可能要哭了。)可知,作者的无奈和不知所措。故选B。4.标题归纳题。根据文章最后一句“Thank you,”I said, realizing that there is good and kindness in strangers.可知我意识到有好的、善良的陌生人。这个故事是由“陌生人给孩子一个玩具
61、鱼”所引起的,可知A项符合题意。 4答案及解析:答案:1.A; 2.B; 3.A; 4.A解析:1.细节理解题。根据第二段中的“John Smiths book 77ze Perfect Guest is a goldmine of information for the globe-trot-ting business person. ”可知,这些信息对商业人士有用。2.细节理解题。根据第四段中的in the US,there are no specific seating rules. If you dont know where to sit,wait until your host s
62、hows you. ”可知,在美国.如果你不知道坐在哪里,可等着主人安排。3.细节理解题。根据最后一段中的“In Europe,it is polite to eat everything on your plate whereas this would be considered rude in Egypt. ”可知,在欧洲把盘子里的食物吃光是有礼貌的,在埃及是没礼貌的。4.主旨大意题。通读全文可知,文章主要介绍就餐时、座次的安排、谈话的内容和食物是否能吃光等。由此可知,A项“跨文化餐饮礼仪”可作为标题。 5答案及解析:答案:A; F; B; D; G解析:语篇解读本文介绍了男性与女性大脑差
63、异的相关问題:1.A细节句。根据上文信息以及下文的举例可知,作者认为女性的大脑主要用于同感能力,男性大脑主要用于构建系统,由此得知男性大脑与女性大脑是有区别的,因此A项符合题意。2.F细节句。根据空前句可知,研究表明新生女婴盯着脸的时间更长, 而新生的男婴盯着手机的时间更长,由此判断,此类现象与成长过程无关,因此这是生理现象,故选F。3.B过渡句。根据上文信息判断,女孩们更善于发现他人情绪变化的迹象,然而男孩们似乎喜欢建造玩具塔,玩有明显功能的玩具;下文信息说明在建筑行业工作的人几乎都是男性。故此处应表示这种现象不仅存在于未成年人中而且存在于成年人的工作中,故选B。4.D细节句。根据空前信息可
64、知,实际上,女性大脑中连接左右脑的神经元数量是男性的四倍多。正因为如此,女性比男性有更好的同时执行多项任务的能力,由此判断,女性能够同时承载很多的信息,故D 项符合题意。5.G细节句。根据前句判断,作者的理论是:男性和女性在他们认为容易的事情上存在差异,两性都有自己的长处和弱点,有些人对此理论发表了其他看法,故G项符合题意。 6答案及解析:答案:1.A; 2.C; 3.C; 4.D; 5.B; 6.A; 7.A; 8.B; 9.D; 10.C; 11.D; 12.D; 13.B; 14.A; 15.C; 16.B; 17.D; 18.A; 19.C; 20.B解析:1.“我”兴奋地“看见”许多
65、不同的运动员从这经过时很快拿走一瓶水。A项表示看的结果,与情境相符。inspect检査;stare凝视;notice注意到。2.有的人走过去,有的人慢跑,还有一些人“疾驰” 而过。C项与walked和jogged含义匹配,表示速度由慢到快。3.看着这么多“类型”的人赛跑,“我”想也许“我”也能做到这一点。前文提到的walked, jogged和rushed,表明有各种不同类型的赛跑者,应选C项。4.“我”决定第二年“报名参加”比赛,run up赶制(衣服等);run out用完,耗尽;run across偶然遇到; run for参加竞选。run for the race此处指争取参加比赛。5
66、.由下文only词可以看出,作者很少练习跑步,只是想完成比赛。B项符合文意。6.根据前文it was terribly hot. 可知,“我”身上的汗水“倾泻”而下。只冇A项可与sweat构成正确搭配。7.“我”开始“怀疑我为什么这样做?我是怎么想的?我一定是疯了。”文中这句内容表明了作者疑虑的心情,A项与文意相符。8.crazy发疯的,与前文问句的内容相吻合,应选B项。9.有时我”在想“我”是否能“完成”比赛。第二段中I just wanted to finish.已暗示出答案为D项。10.“快”结束时,一位70岁的老人从“我”身边跑过,速度很快。near接近(某时间)。11.由a 70-y
67、ear-old man rushed past me 可知,老人跑步的速度“很快”。12.我”感到有点尴尬,我”比他小50多岁. 我”甚至跟不上他。对比双方的年龄和速度可知,作者感到有点尴尬。13.根据文意,此处应用even表示出乎预枓。just 只是,仅仅;even甚至;still仍然;already已经。14.在生活中我们”常常拿自己跟別人“比较, 因而对自己感到失望,但“我们”真的不该如此。compare ourselves to others拿自己跟别人比较。15.根据下一段中 Its really no good focusing on others race.可知,作者认为不应该”
68、拿自己跟別人比较。couldnt不能;wont将不会;shouldnt不应该;cant不能。16.“我们”都是独一无二的人,有着独一无二的步伐”。significance 意义;pace 步速;principle 原则; concept 概念。17.由下文one day I would be one of thosepeople who were still running races.可知,作者决定不会“放弃”跑步。insist on坚持;look up to尊重; put up with 忍受;give up 放弃。18.有一天我”将是仍然参加比赛的“最年老”的人之一。elderly上了年
69、纪的;professional专业的; international 国际的;educated 受过教育的。19.如果你没有战胜”别人,但却获得了教训并得到了成长,你就是一个真正的获胜者。这是对作者自己参加此次比赛情况的真实写照,C项符合文意。20.由 I was proud of myself.可知,应选B项。 learner学习者;winner获胜者;dreamer梦想家; competitor 竞争者。 7答案及解析:答案:what; is made; stored; impatient; faster; but; to think; a; Following; perfectly解析:【
70、文章大意】本文是一篇记叙文,讲述了一位聪明的妈妈教育孩子的故事。妈妈用沙漏做比喻,教育孩子做事情要有耐心、循序渐进,只要用心去做,事情就会水到渠成的。1.what考査名词性从句。what it was是宾语从句,其中what在从句中作表语。2.is made考査时态语态。主语hourglass是谓语动词动作make的承受者,谓语动词用被动语态;这里说的是经常性情况,用一般现在时。3.stored考査非谓语动词。stored in the glass是过去分词短语作后置定语,修饰sand,分词动作store与逻辑主语sand之间是被动关系。4.impatient考査词形变化。该句话意思是“弗兰克
71、看到沙子流动太慢,变得不耐烦起来。”,故用patient的反义词。5.faster考査比较级。弗兰克想摇动沙漏,让沙子流动更快些, 故用fast的比较级。6.but考査连词。前后句之间在意义上是转折关系,用but连接。7.to think考査非谓语动词。stop to do sth.意思是“停下来去做某事”,符合语境。stop doing sth.表示“停止做某事”。8.a考查冠词。妈妈是要弗兰克学习一首诗(a poem)。9.Following 考査非谓语动词。following his mothers advice 是现在分词短语作状语,分词动作follow与逻辑主语弗兰克之间是主动关系。
72、10. perfectly考査词形变化。空格中所填单词在句中修饰谓语动词,需用perfect的副词形式。 8答案及解析:答案: Challenges of life remind me of my days in senior high school I joined in the military training. It was the first time I lived far away from my home, so I found difficult to fit in. And the officer was strict with me. I once I could not
73、 stick to the end. anyway, I succeeded. The trials made it much for me to adapt to life, and the I came across have now all become a precious memory in my life. In a short, I have learned to regard the challenges of life a stepping stone to future success.解析:1.定语从句修饰先行词my days,在定语从句I joined in the m
74、ilitary training中作时间状语,用关系副词when,故把which改为when。2.根据It was the first time用的是一般过去时态,故后面的从句要用过去完成时态,表示“这是我第一次离家”。故把have改为had。3.不定式作宾语,用it作形式宾语。故在found后加it。4.动名词作定语表示名词的用途。故把trained改为training。the training officer在此意为“教官”。5.once表示“曾经”,和一般过去时态连用,故把think改为thought。6.句意:我以为我不能坚持到最后,但是,不管怎么说,我成功了。表示转折,故把And改为
75、But。7.本句表示“这样的训练让我更容易的适应生活”,所以应该用形容词easy的比较级easier。故把easy改为easier。8.difficulty在这里指各种困难的事情,为可数名词,后面谓语用的have become,所以用复数,故填difficulties。9.固定搭配:in short总之,去掉a。10.固定短语:regard something as把某物看做,故把like改为as。 9答案及解析:答案:My TreasuresIn our life, we have treasures like money, houses and cars, etc. However, we
76、 have a lot more hidden treasures, such as knowledge, health and experiences. As a senior student, I think the most important treasures in our life are friendship and ideals.Friendship means a lot to me. I always share sorrows and joys with my friends. Often we offer help each other. Without friends
77、, we would feel lonely and our life would be colorless. Besides friendship, ideals also play an important role in our life. Ideals act as lights in darkness, guiding us forward. Inspired by ideals, well keep moving on. I think a person without ideals is one without hope.However, how can we win true
78、friendship? In my opinion, we should first learn to communicate. Also, its important to be generous and kind to others. Learn to give rather than take. As to ideals, ask ourselves what our strengths and weaknesses are and where our interests lie so as to make it clear what we want to be when we grow up. In this way, we can set up ideals, which we will live up to.解析: