收藏 分享(赏)

2019大一轮高考总复习英语(人教版)课时作业11 WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:424736 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:5 大小:552KB
下载 相关 举报
2019大一轮高考总复习英语(人教版)课时作业11 WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共5页
2019大一轮高考总复习英语(人教版)课时作业11 WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共5页
2019大一轮高考总复习英语(人教版)课时作业11 WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共5页
2019大一轮高考总复习英语(人教版)课时作业11 WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共5页
2019大一轮高考总复习英语(人教版)课时作业11 WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时作业(十一)一阅读理解A体裁话题难度指数建议用时正确率议论文消除记忆7_/4Not all memories are sweet.Some people spend all their lives trying to forget bad experiences.Violence and traffic accidents can leave people with terribly physical and emotional scars.Often they relive these experiences in nightmares.Now American researchers

2、think they are close to developing a pill,which will help people forget bad memories.The pill is designed to be taken immediately after a frightening experience.They hope it might reduce,or possibly erase (抹去),the effect of painful memories.In November,experts tested a drug on people in the US and F

3、rance.The drug stops the body releasing chemicals that fix memories in the brain.So far the research has suggested that only the emotional effects of memories may be reduced,not that the memories are erased.The research has caused a great deal of argument.Some think it is a bad idea,while others sup

4、port it.Supporters say it could lead to pills that prevent or treat soldierstroubling memories after war.They say that there are many people who suffer from terrible memories.“Some memories can ruin peoples lives.They come back to you when you dont want to have them in a daydream or nightmare.They u

5、sually come with very painful emotions,”said Roger Pitman,a professor of psychiatry at Harvard Medical School.“This could relieve a lot of that suffering.”But those who are against the research say that changing memories is very dangerous because memories give us our identity (特质)They also help us a

6、ll avoid the mistakes of the past.“All of us can think of bad events in our lives that were horrible at the time but make us who we are.Im not sure we want to wipe those memories out,”said Rebecca Dresser,a medical ethicist.1The passage is mainly about _.Aa new medical inventionBa new research on me

7、moriesCa way of erasing sad memoriesDan argument about the research on the pill2The drug tested on people can _.Acause the brain to fix memoriesBstop people remembering their experiencesCprevent body producing certain chemicalsDerase the emotional effects of memories3The word“scars”in Paragraph 1 is

8、 close in meaning to _.Agood storiesBsad feelingsCexperiences Dmemories4Which of the following does Rebecca Dresser agree with?ASome memories can destroy peoples lives.BPeople want to get away from bad memories.CExperiencing bad events makes us different from others.DThe pill will reduce peoples suf

9、ferings from bad memories.语篇解读这篇短文主要讨论了一种能够使人消除不良记忆的药物以及人们对它的看法。1解析:选D主旨大意题。通过阅读短文可知本文主要谈论了人们对一种能使人忘掉不好记忆的药物的看法,故选D。2解析:选C细节理解题。根据第三段中的“The drug stops the body releasing chemicals that fix memories in the brain.”可知选C。3解析:选B词义猜测题。联系上文提及的战争和交通事故可知scars意思是“创伤”,故选B,“伤心的情绪”。4解析:选C推理判断题。根据人名找到最后一段中的“All o

10、f us can think of bad events in our lives that were horrible at the time but make us who we are.”句意为“我们所有人都可能想起我们生活中曾经很可怕的事情,但是那会让我们成为真正的自己”。故选C。B体裁话题难度指数建议用时正确率说明文情绪化饮食9_/4Weve all been there,finishing a whole bag of chips out of boredom or eating cookie after cookie while cramming for a big test.B

11、ut when done a lotespecially without realizing itemotional eating can affect weight,health,and overall wellbeing.Not many of us make the connection between eating and our feelings.But understanding what drives emotional eating can help people take steps to change it.One of the biggest myths about em

12、otional eating is that its prompted by negative feelings.Yes,people often turn to food when theyre stressed out,lonely,sad,anxious,or bored.But emotional eating can be linked to positive feelings too,like the romance of sharing dessert on Valentines Day or the celebration of a holiday feast.Sometime

13、s emotional eating is tied to major life events,like a death or a divorce.More often,though,its the countless little daily stresses that cause someone to seek comfort or distraction in food.Emotional eating patterns can be learned:A child who is given candy after a big achievement may grow up using

14、candy as a reward for a job well done.A kid who is given cookies as a way to stop crying may learn to link cookies with comfort.Were all emotional eaters to some extent.But for some people,emotional eating can be a real problem,causing serious weight gain.The trouble with emotional eating (apart fro

15、m the health issues) is that once the pleasure of eating is gone,the feelings that cause it remain.And you often may feel worse about eating the amount or type of food you did.Thats why it helps to know the differences between physical hunger and emotional hunger.Next time you reach for a snack,chec

16、k in and see which type of hunger is driving it.5People turn to emotional eating because _.Athey are preparing for the testBthey enjoy the pleasure of eatingCthey feel better after eatingDthey want to seek comfort of distraction6By saying“Weve all been there”,the author means _.Afinishing a whole ba

17、g of chips out of boredom is badBwe are all emotional eaters to some extentCour health will be affected by emotional eatingDpeople eat more without realizing it7According to the passage,what is the cause of emotional eating?ACandies and cookies.BCountless daily stress.CNegative feelings as well as p

18、ositive feelings.DBoredom and the test.8If you want to break away from the patterns of emotional eating,the first thing you should do is to _.Atell whether they are negative emotionsBrealize what is happeningCstop seeking comfort from foodDrelax and try to lose weight语篇解读文章主要介绍了情绪化饮食可能会给身体造成的危害。5解析:

19、选D细节理解题。根据第四段中提到的its the countless little daily stresses that cause someone to seek comfort or distraction in food可知,D项正确。6解析:选B句意理解题。根据第一段的第一句可以判断“我们”属于emotional eaters,所以画线部分的意思应当是说“在某种程度上,我们都是情绪化饮食者”。故选B。7解析:选C细节理解题。根据第三段的第一句和第三句可知C项正确。8解析:选B细节理解题。搞清楚是什么导致情绪化饮食有助于我们采取措施改变这种情况,故B项正确。二七选五阅读体裁话题难度指数

20、建议用时正确率说明文改变5_/5How Can You Make a Difference in Your Life?As the famous poem Youth has written,“Youth is not a time of life;its a state of mind.”But how can you make a difference in your life?_1_The skills of learning,the knowledge of learning as well as the process of learning are all wealth and t

21、reasures in our life,which make your simple life interesting.You could also gain social experience from taking part in large activities and gain knowledge from books you read._2_,and take part in any activity which can show your characteristics.Secondly,as the old saying goes,“Although you have fail

22、ed one hundred times,theres still another chance for you to catch.”_3_.So grasp every opportunity to express your strong point and put your heart into it.Thirdly,_4_.So its of great significance to be an optimist (乐观者)That is,we ought not to hesitate to meet any challenge in our life.Last but not le

23、ast,to have a regular lifestyle is a good way to keep healthy and achieve your ambition.It goes without saying that a strong body is the capital of a revolution._5_,you could be able to adapt to the contemporary life and make a difference in your simple life.ABe confident,behave yourself in publicBF

24、ailure or success mostly depends on ones attitude towards thingsCFirstly,those who have a good command of learning can manage things wellDLets cheer for our successEWhen all is said and doneFIf everything is possibleGThats what makes life active and powerful语篇解读文章围绕如何让生命不一样提出了几点建议。1解析:选C文章后面几段的开头分别为:secondly,thirdly,last but not least。由此推断第一段是以firstly开头,故选C。2解析:选A后半部分提到参加能展现你特点的活动,显然此处是建议参与公众活动,故选A。3解析:选G该段谈到机遇是无穷无尽的,而正是如此,我们的生活才充满冲劲、多姿多彩,故选G。4解析:选B下一句提到作为乐观者意义重大,显然前一句谈及成功与对待事情的态度有关,故选B。5解析:选E由文章结构可推知,该段是文章的总结段,故填入句应是对四点建议的总结,故选E。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1