收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语外研版选修6单元素能自测6 MODULE 6 WAR AND PEACE WORD版含解析.DOC

上传人:a**** 文档编号:424355 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:9 大小:327KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语外研版选修6单元素能自测6 MODULE 6 WAR AND PEACE WORD版含解析.DOC_第1页
第1页 / 共9页
2020-2021学年高中英语外研版选修6单元素能自测6 MODULE 6 WAR AND PEACE WORD版含解析.DOC_第2页
第2页 / 共9页
2020-2021学年高中英语外研版选修6单元素能自测6 MODULE 6 WAR AND PEACE WORD版含解析.DOC_第3页
第3页 / 共9页
2020-2021学年高中英语外研版选修6单元素能自测6 MODULE 6 WAR AND PEACE WORD版含解析.DOC_第4页
第4页 / 共9页
2020-2021学年高中英语外研版选修6单元素能自测6 MODULE 6 WAR AND PEACE WORD版含解析.DOC_第5页
第5页 / 共9页
2020-2021学年高中英语外研版选修6单元素能自测6 MODULE 6 WAR AND PEACE WORD版含解析.DOC_第6页
第6页 / 共9页
2020-2021学年高中英语外研版选修6单元素能自测6 MODULE 6 WAR AND PEACE WORD版含解析.DOC_第7页
第7页 / 共9页
2020-2021学年高中英语外研版选修6单元素能自测6 MODULE 6 WAR AND PEACE WORD版含解析.DOC_第8页
第8页 / 共9页
2020-2021学年高中英语外研版选修6单元素能自测6 MODULE 6 WAR AND PEACE WORD版含解析.DOC_第9页
第9页 / 共9页
亲,该文档总共9页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、单元素能自测.完形填空Last Christmas while staying with my parents,I came across some old love letters that my parents wrote to each other.These letters were all piled up in a basket,dirty and_1_with dust._2_to read and sort them,I asked them if I could take the letters back to my Illinois home.They_3_. As I c

2、arefully_4_each letter,all of them delicate with age,I discovered a new page_5_unknown to me in this private chapter of my parents lives.My father used to_6_in the army.So his letters were full of frontline_7_of the things about the war.Each of my mothers letters was marked with her 1944 dark red li

3、pstick kiss.I was_8_to these letters like a magnet (磁铁) Just six weeks after our Christmas visit,Daddy became very_9_and was hospitalized (就医)This time,he was fighting a_10_kind of war.As I sat by his bedside,we discussed the _11_.He told me how much receiving those lipstickkissed letters had_12_to

4、him when he had been so far from home. It happened that the next day would be February 14.From the_13_letters I chose the card my father had sent Mother in 1944 and brought it to my fathers bedside.At his bedside,I joked with him,saying_14_,“Today is Valentines Day,dont you want to send Mother a pre

5、sent?” He became more_15_when I handed him the old_16_.He carefully opened it and took out the card,and when he_17_it,his eyes were filled with tears. My father,in a voice tight with_18_read the loving_19_hed sent to my mother fiftysix years earlier.And this time,he could read it to her_20_. 作者偶然发现了

6、父母以前的一些信件,作者认为它们见证了父母之间的爱。1A.hidden Bcovered Cburied Dfilled答案:B解析:逻辑推理题。此处指这些信堆在一个筐子里,很脏,覆盖着尘土。be covered with覆盖着。 2.A.Pretending BSuggesting CPreferring DDeciding答案:D解析:逻辑推理题。此处指作者决定(decide)读这些信并且把它们分类。 3.A.refused Bleft Cagreed Dtried答案:C解析:逻辑推理题。根据下文可知,作者的父母同意作者把信带回伊利诺伊州的家。 4.A.opened Bclosed Cu

7、sed Dtore答案:A解析:逻辑推理题。句意:当我仔细地打开每封信时,所有的信都随着年代久远而变得容易破损,我发现了我父母生活的私人篇章里以前我不知道的新的一页。 5.A.recently Busually Cpreviously Doccasionally答案:C解析:逻辑推理题。此处指以前(previously)作者不知道的新的一页。 6.A.work Bstudy Cserve Dreport答案:C解析:习语搭配题。serve in the army在军队服役。 7.A.accounts Bdocuments Cintroductions Doccupations答案:A解析:逻辑

8、推理题。此处指他的信中满是关于战争前线的叙述(account)。 8.A.devoted Babandoned Cthrown Ddrawn答案:D解析:逻辑推理题。此处指作者被这些信吸引了。draw在此处表示“吸引”。 9.A.depressed Bdead Cdangerous Dill答案:D解析:逻辑推理题。根据and后面的was hospitalized(就医)可知父亲生病了。 10.A.typical Btraditional Cdifferent Dfamiliar答案:C解析:逻辑推理题。此处指父亲生病了,这次是与一场不同的战争作斗争。此处把疾病比作战争。 11.A.wars

9、Billnesses Cletters Dprescriptions答案:C解析:词汇复现题。根据下一句中的letters以及上下文多次出现的letters可知。 12.A.meant Bintended Cplanned Dsaid答案:A解析:逻辑推理题。此处指这些印有母亲唇印的信对他来说多么有意义。mean意味着,表示的意思。 13.A.divided Bsorted Cseparated Dupdated答案:B解析:词汇复现题。根据第一段的sort可知,此处指作者从分好类的信中取出父亲给母亲寄的卡片。 14.A.sadly Bangrily Csoftly Dloudly答案:C解析

10、:逻辑推理题。父亲生病了,在他的床边,作者对他轻柔地开玩笑说:“今天是情人节,你不给我母亲送一件礼物吗?” 15.A.curious Benthusiastic Cfantastic Dpositive答案:A解析:逻辑推理题。此处指我递给他信封时,他更加好奇(curious)。 16.A.Christmas card Benvelope Cbasket Dlipstick答案:B解析:逻辑推理题。根据下一句中的opened it and took out the card可知,此处指信封。 17.A.found Bwrote Crecognized Dmissed答案:C解析:逻辑推理题。此

11、处指当他认出(recognize)这是多年前他给妻子的卡片时,他热泪盈眶。 18.A.astonishment Bsorrow Csickness Demotion答案:D解析:逻辑推理题。此处指父亲很有感情地读这封信。with emotion有感情地。 19.A.story Bmessage Cspeech Dmotto答案:B解析:逻辑推理题。此处指向母亲传达的爱的信息(message)。20A.in person Bin private Cin danger Din peace答案:A解析:逻辑推理题。此处指他亲自对妻子读这封信。in person亲自;in private私下地,秘密地

12、;in danger处于危险中;in peace和平地。.阅读理解In 1943, when George Patton took over the duties of commander, he soon discovered that the discipline of the 2nd army was really poor.Then he gave the orders: all the officers and soldiers should be through with breakfast before 7:30;no one should be late for work in

13、 the morning; soldiers with moustache should shave daily.He required that every soldier should wear the helmet and necktie.Patton also set up a punishment system.Officers would be fined 50 dollars and soldiers 25 dollars if they broke the rules.Pattons rigorous measures brought great shock to the wh

14、ole army at once.Three days later,the 2nd army staff brought open their dislike of Patton and soldiers complained strongly because the arrival of Patton put an end to their comfortable life.But Patton ignored this.Further,he gave the order that “The military rank (军衔) should be shown on the helmet”A

15、 senior colonel(上校) believed that this rule meant to provide a firing target for the enemy.He argued with Patton, “I often go to the battleground.If I were dead, I could no longer serve you and my soldiers.”Patton smiled after hearing that and said, “Colonel,get on my car and wed have a tour on the

16、front line.”When they reached there, the colonel found Pattons helmet, shoulders, collars and even the jeep all had three stars.As a result,the soldiers recognized the general in the jeep was Patton,so they laid down what was in the hand and stood at attention and showed respect to him,cheering.At t

17、his moment, Patton said to the colonel,“The soldiers depend on you leading them.They have to realize who their commander is.Commander ought to lead in front of the soldiers, even if it means to die.Then wear your military rank mark.”This colonel was completely convinced: “You are correct, General.”J

18、ust one week later,Patton achieved obvious effect.This fact proved Pattons statement that he was able to make any army in high spirits in less than a week. 1.What is the text mainly about?APattons great organizing abilities.BPattons effective management of army.CPattons courage shown in the battlefi

19、eld.DPattons friendly relationship with soldiers.答案:B解析:主旨大意题。 巴顿将军是二战期间美国的著名将领。本文讲的是他从严治军,在一周内迅速提高军队士气的故事。B项准确地概括了文章的主题。 2.The underlined word “rigorous” in Paragraph 2 is closest in meaning to“_” Astrict Bsimple Cstrange Deffective答案:A解析:词义猜测题。根据第一段内容可知,巴顿上任伊始,就开始大刀阔斧地整顿军风,严明军纪,故可推断,rigorous与stric

20、t含义最接近。第二段中士兵的不满情绪也是提示。 3.At first,what was the colonels attitude to Pattons rule about helmets?ATolerant. BDoubtful. CUncaring. DDissatisfied.答案:D解析:推理判断题。根据第三段内容可知,巴顿规定军衔必须在头盔上显示。这位上校认为这意味着向敌人暴露目标。也就是说,军官容易被敌人攻击。 由“He argued with Patton”可以推断,他反对巴顿的这项规定,对此不满。 4.Why did Patton ask the colonel to go

21、to the front with him?ATo test the colonels courage.BTo give the soldiers confidence.CTo show his power over the army.DTo explain the reasons for his rule.答案:D解析:推理判断题。根据第四段末巴顿的话可知,巴顿让那位上校一起去前线是为了说明为什么那样规定。.读后续写阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。A Vacation with My MotherI had an interesting childhood. It

22、 was filled with surprises and amusements, all because of my motherloving, sweet, yet absentminded and forgetful. One strange family trip we took when I was eleven tells a lot about her.My two sets of grandparents lived in Colorado and North Dakota, and my parents decided to spend a few weeks drivin

23、g to those states and seeing all the sights along the way. As the first day of our trip approached, David,_my eightyearold brother, and I unwillingly said goodbye to all of our friends. Who knew if wed ever see them again? Finally, the moment of our departure arrived, and a tent into the car and bra

24、vely drove off. We bravely drove off again two hours later after wed returned home to get the purse and travelers checks Mom had forgotten.David and I were always a little nervous when using gas station bathrooms if Mom was driving while Dad slept:“You stand outside the door and play lookout(放哨) whi

25、le I go, and Ill stand outside the door and play lookout while you go.” I had terrible pictures in my mind:“Honey, where are the kids?” “What?! Oh, Gosh. I thought they were being awfully quiet.” We were never actually left behind in a strange city, but we werent about to take any chances.On the fou

26、rth or fifth night, we had trouble finding a hotel with a vacancy. After driving in vain for some time, Mom suddenly got a great idea:Why didnt we find a house with a likelylooking backyard and ask if we could set up tent there? David and I became nervous. To our great relief, Dad turned down the id

27、ea. Mom never could understand our objections (反对). If a strange family showed up on her front doorstep, Mom would have been delighted. She thinks everyone in the world is as nice as she is. We finally found a vacancy in the next town.注意:1所续写短文的词数应为150左右;2至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4续

28、写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1:The next day we remembered the brandnew tent we brought with us. We were happy to see it still packed, and hoped it would be packed forever. However, things came to its turning point. Mom lost Dad in the gas station when we were sleeping. Whats worse, as the dark ap

29、proached, we met the same trouble again. Fearful as Mom was, she decided to camp near the road waiting for Dad. The wind cried widely like a monster. Tears took control of us. Mom embraced us tightly singing a smooth song, which really relaxed us. We didnt met Dad in the last few days, but we felt c

30、omfortable staying with Mom.Paragraph 2:We drove through several states and saw lots of sights along the way. The tent became a closer friend then. Every time we camped, Mom would read a book or sing a soft song. The warmth of her arms never faded away in my memory. Though she was forgetful,_laughter accompanied us along the way. We finally met poor Dad in our destination. This trip made me realize that love may have many ways, but it can always warm people in the dark.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1