收藏 分享(赏)

2019_2020学年高中英语Unit9Wheels课时作业19北师大版必修3.doc

上传人:a**** 文档编号:424083 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:9 大小:2.31MB
下载 相关 举报
2019_2020学年高中英语Unit9Wheels课时作业19北师大版必修3.doc_第1页
第1页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit9Wheels课时作业19北师大版必修3.doc_第2页
第2页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit9Wheels课时作业19北师大版必修3.doc_第3页
第3页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit9Wheels课时作业19北师大版必修3.doc_第4页
第4页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit9Wheels课时作业19北师大版必修3.doc_第5页
第5页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit9Wheels课时作业19北师大版必修3.doc_第6页
第6页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit9Wheels课时作业19北师大版必修3.doc_第7页
第7页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit9Wheels课时作业19北师大版必修3.doc_第8页
第8页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Unit9Wheels课时作业19北师大版必修3.doc_第9页
第9页 / 共9页
亲,该文档总共9页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时作业19.单句语法填空1The housing prices_(go) down, but I doubt whether they will remain so.2When you are home, give a call to let me know you_(arrive) safely.3When shall we restart our business?Not until we_(finish) our plan.4They are living with their parents for the moment because their own house_(rebuil

2、d)5Hi! We have not seen each other for almost two years.I_(work) in a company as a secretary.6With the door closed all day long, the headmaster_(work) on the plan for the new term. He hasnt had his supper yet.7Sofia looked around at all the faces: she had the impression that she_(see) most of the gu

3、ests before.8My brother is an actor. He_(appear) in several films so far.9The telephone_(ring) four times in the last hour, and each time it_(be) for my roommate.10Do you know the Summer Palace at all?No, it is the first time I_(come) here.答案与解析1have gone考查动词时态。句意:房价已经下降了,但是我怀疑是否会这样保持下去。说话时价格已经降了,动作

4、已经完成,而且降价肯定对现在甚至以后造成了影响,因此用现在完成时。2have arrived考查动词时态。句意:当你到家的时候,给我打个电话让我知道你已经安全到家了。3have finished考查动词时态。句意:什么时候我们再开始我们的生意?到完成我们的计划时。在状语从句中,经常用一般现在时表将来时,用现在完成时表将来完成时,此处为until引导的时间状语从句,故用现在完成时。此句完整的句子是We shant restart our business until we have finished our plan。4is being rebuilt考查动词的时态和语态。句意:他们现在暂时和父

5、母一起居住,因为他们自己的房子正在重建。根据句意可知,应使用现在进行时态,且house与动词rebuild之间为被动关系,故使用现在进行时态的被动语态。 5have been working由时间状语for almost two years可知应该是现在完成时,此处强调动作的持续,用现在完成进行时。6has been working由第二句知,“work”这一动作现在仍在进行,可能还会继续下去。现在完成进行时表示一个动作从过去持续到现在并有可能继续下去。7had seen句意:Sofia看了看四周所有的人。她印象中她以前见过这些客人中的大多数。设空处所缺的动词表示的动作发生在主句谓语动词动作之

6、前,同时有时间状语before,故用过去完成时。8has appeared考查动词时态。句意:我弟弟是个演员,到现在为止,他已经演了好几部电影了。句中有时间状语so far,意为“迄今为止;到现在为止”,可确定用现在完成时。9has rung;was考查动词时态。句意:电话在一个小时里响了四次,每次都是找我室友的。句中有时间状语in the last hour,所以用现在完成时表示已经完成的动作;每次都是找我室友的,说的是过去的情况,因此用一般过去时。10have come考查动词时态。句意:你了解颐和园吗?不了解。这是我第一次到这里来。It is/was the first/second.t

7、ime that sb.have/had done sth.是表达“这是某人第几次做某事”的固定说法,在time后的定语从句中要用完成形式,由于主句用一般现在时,故用现在完成时。.改错1. All these years they are contributing articles to our magazine._2. I have been drinking five cups of coffee this afternoon._3. What have you been doing before you left Oxford?_4. Its a good job. Have you d

8、one it all by yourself?_5. Its a long time since you come to see me._6. Alice didnt see much of Henry lately._7. Im glad to tell you that you passed the exam._答案1. arehave been2. have been drinkinghave drunk3. havehad4. Have you doneDid you do5. comecame6. didnt seenhasnt seen7. passedhave passed.阅读

9、理解AWelcome to the York Fun Club! The York Fun Club provides opportunities for group travel at a fair price. Both domestic (国内的) and international trips are available. Day trips to theatre productions and stage shows are among the most popular and frequent activities. Local dinner parties with music

10、are offered several times each year. Our activities are suitable for people aged 55, but anyone interested in group travel is welcome. The York Fun Club requires no membership fee. Our office is in the York NewsTimes office building at 4th Street & Platte Avenue. Join us and see how much fun the Yor

11、k Fun Club travelers have!Schedule The York Fun Clubs new phone number is 4027456477. Office hours are 900 am1200 am on weekdays.2017 Activities Thursday, May 19“Under the Streetlight” at Omaha Holland Center. The performance is a celebration of classic American pop and rock n roll hits from the 195

12、0s to the 1970s. $96 with dinner. Wednesday, June 8“Henry Doorly Zoo and More”. It includes zoo admission, the zoo tram (电车),and also a visit to Honey Creek Creamery to enjoy goat milking and cheese making. Dinner at Omaha Bohemian Cafe. $88. Thursday, August 4“Fun Day in Kearney”. It includes a tou

13、r and lunch at the historic Frank House, a tour of Classic Car Collection, dinner at Valentinos plus the musical Oklahoma at Merryman Theatre. $92. Friday, November 11Saturday, November 19“Cruising the Hawaiian Islands”. Well board the Norwegian Cruise Lines Pride of America in Honolulu. Stops inclu

14、de the islands of Maui and Kauai and the communities of Hilo and Kona on the big island. Prices are variable depending on cabin categories (种类)1According to the text, a person who joins the York Fun Club_A. can travel abroad in a groupB. can enjoy free domestic tripsC. just needs to pay a fair membe

15、rship feeD. can enjoy local dinner parties every day2If youd like to join an activity with two meals, you should choose_A. Under the StreetlightB. Henry Doorly Zoo and MoreC. Cruising the Hawaiian IslandsD. Fun Day in Kearney3. The underlined word “variable” in the last paragraph can be best replace

16、d by “_” A. acceptable B. reliable C. different D. average4Whats the authors purpose of writing the text? A. To share. B. To advertise. C. To amuse. D. To instruct.答案与解析本文是一篇应用文,主要介绍了The York Fun Club的相关信息。1A细节理解题。根据第一段中的The York Fun Club provides opportunities for group travel at a fair price.Both

17、domestic and international trips are available可知,该俱乐部的成员可以参加出国旅游团队,故选A项。2D细节理解题。根据文中的信息可知。只有八月四日的Fun Day in Kearney这一活动提供两顿餐,即午餐和晚餐,故选D项。3C词义猜测题。根据划线词之后的描述.depending on cabin categories可推断出,因为价格取决于船舱的种类,所以船舱不同价格则不同。 4B推理判断题。本文主要介绍了The York Fun Club的相关信息,再根据第三段的Join us and see how much fun the York F

18、un Club travelers have!可推断出本文是为了宣传The York Fun Club。B While sweet treats can be hard to say “no” to, the World Health Organization (WHO) has set new guidelines (准则) for people around the world. The guidelines advise that both adults and children eat less sugar to stay healthy. According to the WHO,

19、reducing daily sugar intake “reduces the risk of overweight, obesity, and tooth decay (蛀牙)” The guidelines do not apply to the sugars in fresh fruits and vegetables or those that are naturally present in milk. According to the WHO, there is no reported evidence of bad effects of taking in those suga

20、rs. Instead, the new guidelines focus on “added” or “free” sugars. These include sugars that are added to certain foods and drinks such as donuts, cookies, candy, and soft drinks. Added sugars are sometimes described as “hidden” sugars because they exist in foods we might not think of as sweets, suc

21、h as honey. Health experts advise that people look at ingredients on food packages (包装) to help make better decisions. The WHO suggests that people in the United States, Europe, and other Western societies should cut their average sugar intake by about twothirds, or down to just 10% of their total c

22、alories. For developing countries, the WHO suggests that sugar intake be reduced to 5%. In the US., adults now get about 11 to 15% of their calories from added, sugars. Children usually get even more. In Europe, sugar intake varies by country. For adults in Hungary and Norway, it is about 7%. In Spa

23、in and the United Kingdom, sugar makes up as much as 17% of adults diets. The WHO reports that for children in Europe, sugar intake can be much higher, ranging from about 12% in Denmark, Slovenia, and Sweden, to nearly 25% in Portugal.1According to Paragraph 1, reducing daily sugar intake is_A. dang

24、erous B. importantC. difficult D. unnecessary2Which of the following belong(s) to “hidden” sugars?A. Sugars in fullcream milk.B. Sugars in fresh fruits.C. Honey added to food.D. Sugars in fresh vegetables.3Its implied in Paragraph 4 that people in Western societies_A. dont really like sweet foodsB:

25、are careful about their dietsC. are worried about their healthD. have a high average sugar intake4In which country do children take in the most sugar on average?A. Slovenia. B. Denmark.C. Portugal. D. Sweden.答案与解析世界卫生组织颁发了新的准则。号召人们减少糖的摄取量。1B推理判断题。根据第一段中的.reducing daily sugar intake“reduces the risk

26、of overweight,obesity,and tooth decay可推知,因为减少糖的摄取量可以减少患病的危险,所以很重要。2C细节理解题。根据第三段中的.because they exist in foods we might not think of as sweets,such as honey可知,这里是指人工添加进食品里的含糖食物,故选C。3D推理判断题。根据第四段中的The WHO suggests that people in the United States,Europe,and other Western societies should cut their ave

27、rage sugar intake by about twothirds.可推知,西方国家人们的糖平均摄取量过高。4C细节理解题。根据第五段中的The WHO reports that for children in Europe,sugar intake can be much higher,ranging from about 12% in Denmark,Slovenia,and Sweden,to nearly 25% in Portugal可知,这几个国家中,葡萄牙儿童的糖摄取量最高。CThe Science Learning Centre in London asked 11,00

28、0 pupils for their views on science and scientists. Around 70% of the questioned pupils said they did not see scientists as “normal young and attractive men and women.”The research examined why fewer students chose science as their major in universities.Researchers Roni Malek and Fani Stylianadou ar

29、e completing their research in April but have studied around half the results so far. They found that around 80% of pupils thought that scientists did very “important work”, and 70% thought that they worked “creatively and imaginatively”. Only 40% said they thought that scientists did “boring and un

30、changing work”. Over three quarters of the pupils thought that scientists were “really brainy people”The research is working as part of Einstein Year. The pupils, who would not like to be scientists, said, “You would always be depressed and tired and not have time for family,”and “they all wear big

31、glasses and white coats, but I dont want to be like that.”Dr Stylianadou said:“These results are worrying for UK science but there is still hope. Young people see science as important and exciting. They dont just want to do it themselves.”“If we can keep young people positive about science and help

32、them to see the full range of scientific careers, more of them may realise that a career in science can be satisfyingeven for them.”The number of people taking Alevel physics dropped by 34% between 1991 and 2004. The decrease in the number of people taking chemistry over the same period was 16%. The

33、 number of students taking math also dropped by 22%.1The underlined word “brainy” in Paragraph 2 means “_”Ahairy BintelligentCcrazy Dhappy2According to the passage, most pupils regarded scientists as _Aattractive men and womenBstrange and unattractiveCboring, proud and brainyDnot being humourous3Whi

34、ch of the following subjects has the biggest decrease in the number of students in this passage?AMath. BFinance.CPhysics. DChemistry.4Dr Stylianadou said that there was still hope because _Amost youths value scientific jobsBthe situation is improvingCthere are one fourth pupils admiring scientistsDthe public are paying more attention to this答案与解析1B根据第二段最后一句可知,应选B。超过四分之三的学生认为科学家是智商高的人。2B根据第一段第二句可知。3C根据最后一段内容可知,物理学科比例下降34%,化学下降16%,数学下降22%,财经没有提及。4A根据第四段Dr Stylianadou 的话可知。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1