收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx

上传人:a**** 文档编号:424004 上传时间:2025-12-01 格式:DOCX 页数:23 大小:60.53KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第1页
第1页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第2页
第2页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第3页
第3页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第4页
第4页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第5页
第5页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第6页
第6页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第7页
第7页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第8页
第8页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第9页
第9页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第10页
第10页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第11页
第11页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第12页
第12页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第13页
第13页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第14页
第14页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第15页
第15页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第16页
第16页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第17页
第17页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第18页
第18页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第19页
第19页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第20页
第20页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第21页
第21页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第22页
第22页 / 共23页
2020-2021学年高中牛津译林版英语选修六同步练习:综合测评一 WORD版含答案.docx_第23页
第23页 / 共23页
亲,该文档总共23页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、综合测评一(时间:120分钟总分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:I cant find the kind of jogging shoes I want anywhere in the town.W:Why not order them from a catalogue?Its easier than running around the town looking

2、 for them.1.What does the woman advise the man to do?A.Run in town.B.Order the shoes from a catalogue.C.Look for the shoes carefully.答案:BM:Hi,Mary,my old friend!W:Hi,John!Id like you to meet Mike.He is from Canada.He is in Beijing on business.2.What is the relationship between John and Mike?A.Friend

3、s.B.Partners.C.Strangers.答案:CW:Dont be nervous.They will simply measure your height and weight and then take your blood pressure.M:That doesnt sound too bad.I think Im ready for it.3.What will the man have?A.A blood test.B.A physical examination.C.A job interview.答案:BW:Is the railway station far fro

4、m here?M:Not very.If you drive at 90 miles an hour, it will take you only about twenty minutes.4.How far away is the railway station?A.About 30 miles.B.About 60 miles.C.About 90 miles.答案:AW:Good morning,Jack.It is wonderful to be back in England.M:Im so glad to see you again.Its over ten years now s

5、ince we left university.5.Who is probably the man?A.The womans boss.B.The womans neighbor.C.The womans former classmate.答案:C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。M:Hi,Julie.Howre you doing?W

6、:Well,pretty busy.M:Did you register for the new term?W:Yeah,I registered this morning.M:Going to take any business classes?W:No,I dont think so.Im going to take African Music.It meets three times a week.M:Hmm.Well,any piano classes?W:Yeah,Im taking Advanced Piano.It meets on Monday.M:How about the

7、basic requirement courses?W:Im going to take English Composition and Basic Spanish.M:Sounds like a full schedule!W:Yeah,Im going to be really busy.6.How often will the girl attend African Music?A.Once a week.B.Twice a week.C.Three times a week.答案:C7.What else is the girl going to take this term?A.Ba

8、sic Spanish.B.Business classes.C.Spanish Composition.答案:A听第7段材料,回答第8至10题。W:I really hate the bad traffic,Danny.The crowds,the rush.I spend two hours a day on the subway and on buses.M:Thats city life for you.W:Youre really lucky,Danny.You go to work when everyones at home.M:True.W:The other day,I wa

9、ited half an hour for a No.74 bus,and then three No.74s arrived at the same time! It made me mad.M:Well,a bus is better than the subway.Who wants to be stuck in a tunnel?But I know someone whos solved the problem.W:Whos that?You?M:No.Tony Berelli.He walks to work every day.8.What does the woman thin

10、k of the traffic?A.Orderly.B.Terrible.C.Just so-so.答案:B9.What made the woman angry the other day?A.She waited an hour for a bus.B.She didnt get on a bus at rush hour.C.She had waited long when three buses arrived together.答案:C10.How does Tony Berelli get to work?A.By bus.B.On foot.C.By subway.答案:B听第

11、8段材料,回答第11至13题。W:Now,you say youre not sure how the thieves got in.Before I look around,can I ask you a few questions about the house?M:Of course.W:Do you always lock the front door when you go out?M:Yes,and I am sure I locked it yesterday.W:OK.What about the windows?M:Well,the downstairs ones are a

12、lways locked.We even have a lock on the little one in the hall.W:And upstairs?M:Well,I think most of the windows were probably locked.They were all locked on Friday.W:And you didnt open any on Friday night?M:No,I didnt.W:Well,I cant understand it.Lets go and look around.Perhaps Ill notice something

13、youve missed.11.What happened to the man?A.He found his house was broken into.B.He locked himself out.C.He forgot to lock the front door.答案:A12.When did he lock all the windows?A.On Saturday.B.On Friday.C.At night.答案:B13.What is the woman most probably going to do?A.To look around.B.To talk to other

14、s.C.To ask more questions.答案:A听第9段材料,回答第14至16题。M:Excuse me,I wonder if you would tell me how to find a place where I can have my shoes fixed.Im new in this town.W:Well,of course.You can always look in the Yellow Pages in the back of the telephone book under repair shops.But I think there is a good s

15、hop not far from here.Take the first street on the left and walk past three blocks.I cant remember the name of the shop,but youll run into it.Its near the police station.By the way,do you know about the Town Guide?It has all kinds of useful information.I think youll find it in any bookstore.M:Thanks

16、 a lot.Youve been very helpful.And Ill look for that Town Guide next time.Lets see,you said the repair shop was three blocks on the right?W:No,first street on the left,then three blocks.M:Thanks again.14.What is the man looking for?A.A shoe repair shop.B.A Town Guide.C.A bookstore.答案:A15.What do we

17、know about the man?A.He was shown the wrong way.B.He remembered the way wrongly at first.C.He didnt understand what the woman said.答案:B16.How does the woman seem to be?A.In a hurry to leave.B.Pleased to help the man.C.Curious about the man.答案:B听第10段材料,回答第17至20题。M:Tony and I are good friends.We try t

18、o walk across the United States.I just want to test myself to see if we could face the challenges.When I was a teenager,I often daydreamed that I was going to walk across the United States after I graduated from high school.However,I didnt do that.Before I knew it,I was in my thirties,married and ha

19、d a job,yet I still had this idea in my mind with each passing year.I figured I was too old and my opportunity had passed.Then,a few years ago,I met Tony,who was in his thirties and quit his job as a civil engineer in New York City to walk across the United States.He wasnt doing it for a cause or as

20、 part of an organization.He was doing it simply because he loved to walk and discover.The idea was back and I no longer had an excuse.We planned on average 20 miles a day and took some days off to rest,so we expected the walk to take about 6 months.We were in no hurry.The total distance would have b

21、een about 3,100 miles.17.Why does the speaker plan to walk across America?A.To make more friends.B.To look after Tony during the trip.C.To test his ability and bravery.答案:C18.How old is the speaker?A.In his fifties.B.In his forties.C.In his thirties.答案:C19.What was Tony before he made the decision?A

22、.A guide in an agency.B.A student in a high school.C.A civil engineer in New York City.答案:C20.How long will the speaker and Tonys travel last?A.About 20 weeks.B.About 3 months.C.About 6 months.答案:C第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AGood morning.Today Id like

23、to present the findings on wildlife found in gardens throughout our city.First of all,how did we choose our topic?Well,there are four of us in the group and one day while we were discussing a possible focus,two of the group mentioned that they had seen yet more sparrow-hawks in their own city centre

24、 gardens and wondered why they were turning up in these gardens in great numbers.We were all occupied by the idea why wild animals would choose to inhabit (生活在) a city garden.Why is it so popular with wildlife when the countryside itself is becoming less so?The first thing we did was to establish wh

25、at percent of the urban land is taken up by private gardens.We found that it was about one fifth.Our own informal discussions with neighbors and friends led us to believe that many garden owners had interesting experiences to tell us about wild animal sighting so we decided to survey once every two

26、weeks for twelve monthslisting species they had seen and adding the names.Meanwhile,we were doing our own observations in selected gardens throughout the city.We chose smaller ones because they were the most typical in the city on purpose.The whole point of the project was to look at the rule not th

27、e exception.Alongside this primary research on urban gardens,we were studying a lot of books about the decrease of wild animals in the countryside and thinking of possible causes for this.So what did we find?Well,so much that I just wont have time to tell you about it here.If youre interested in rea

28、ding our more comprehensive findings,weve produced detailed presentations on the college website.21.The purpose of the group is to .A.have a discussion on a possible focusB.care about the decrease of one speciesC.carry out a research on an unusual sightD.show interest in the effects of city growth答案

29、:C解析:推理判断题。根据第二段中“We were all occupied by the idea why wild animals would choose to inhabit (生活在) a city garden.Why is it so popular with wildlife when the countryside itself is becoming less so?”可以推知,这个小组的目的是要进行一项对于异常现象的研究。故选C项。22.The group made their observations in gardens.A.which they considered

30、 to be representativeB.which had a large number of animal speciesC.which had stable population of rare animalsD.whose owners supported the project very much答案:A解析:推理判断题。根据第三段中“Meanwhile,we were doing our own observations in selected gardens throughout the city.We chose smaller ones because they were

31、 the most typical in the city on purpose.”可知挑选的花园被认为是典型的范例,故答案为A项。23.What would be the best title for the passage?A.The Common FindingsB.Findings in City GardensC.Wildlife in the CountrysideD.The Protection of Wildlife答案:B解析: 标题概括题。本文在第一段点出主题:Today Id like to present the findings on wildlife found i

32、n gardens throughout our city.下文介绍了这个发现的产生过程。故选B项。BWhy do Americans struggle with watching their weight,while the French,who consume rich food,continue to stay thin?Now a research by Cornell University suggests how lifestyle and decisions about eating may affect weight.Researchers concluded that the

33、 French tend to stop eating when they feel full.However,Americans tend to stop when their plate is empty or their favorite TV show is over.According to Dr Joseph Mercola,a health expert,the French see eating as an important part of their lifestyle.They enjoy food and therefore spend a fairly long ti

34、me at the table,while Americans see eating as something to be squeezed between the other daily activities.Mercola believes Americans lose the ability to sense when they are actually full.So they keep eating long after the French would have stopped.In addition,he points out that Americans drive to hu

35、ge supermarkets to buy canned and frozen foods for the week.The French,instead,tend to shop daily,walking to small shops and farmers markets where they have a choice of fresh fruits,vegetables,and eggs as well as high-quality meat for each meal.After a visit to the United States,Mireille Guiliano,au

36、thor of French Women Dont Get Fat,decided to write about the importance of knowing when to stop rather than suggesting how to avoid food.Today she continues to stay slim and rarely goes to the gym.In spite of all these differences,evidence shows that recent lifestyle changes may be affecting French

37、eating habits.Today the rate of obesity or extreme overweight among adults is only 6%.However,as American fast food gains acceptance and the young reject older traditions,the obesity rate among French children has reached 17% and is growing.24.In what way are the French different from Americans acco

38、rding to Dr Joseph Mercola?A.They go shopping at supermarkets less frequently.B.They squeeze time for eating between the other daily activities.C.They regard eating as a key part of their lifestyle.D.They usually eat too much canned and frozen food.答案:C解析:细节理解题。根据第二段中“According to Dr Joseph Mercola,

39、a health expert,the French see eating as an important part of their lifestyle.”可知答案。25.This text is mainly the relationship between .A.Americans and the FrenchB.lifestyle and obesityC.children and adultsD.fast food and overweight答案:B解析:主旨大意题。第一段中点出主题“. how lifestyle and decisions about eating may af

40、fect weight.”且下文对其进行了分析。故选B项。26.The text is mainly developed .A.by comparison B.by spaceC.by process D.by classification(分类)答案:A解析:推理判断题。本文通过比较法国人和美国人饮食习惯的不同来阐述中心话题。 故选A项。27.Where does this text probably come from?A.A TV interview.B.A food advertisement.C.A health report.D.A book review.答案:C解析:推理判断题

41、。本文主要分析了生活方式和肥胖之间的关系,应该是出自一则健康报告。故选C项。CA man going abroad to work leaves his young lady crying.“Dont worry.I will write to you every day,” he said.For years he did write to her.But since he was happy with his job,he had no immediate plans of going home.One day,he received a wedding invitation.His gi

42、rlfriend was scheduled to be married.To whom?To the mailman bringing regularly the letters of her boyfriend!Indeed,distance does make hearts struggle.While presents are important,love demands what is basic:presence of the beloved.Martha was busy with her job.She believed she had to work harder becau

43、se she loved her father who had got a serious disease.She had to provide for his expensive medicine.Her brothers and sisters meanwhile stayed with their father most of the time.They bathed him,sang for him,spoon-fed him or simply kept him company.One day Martha was hurt.She overheard her father tell

44、ing her mother,“All our children love me except Martha.”“How can this be?” Martha thought.“Am I not the one killing myself in my work to have money to buy for his medicine?My brothers and sisters do not even provide their share in the expenses as much as I do.”One night,as Martha was late as usual,s

45、he peeped for the first time in the room where her father was lying.She noticed that her father was still awake.She decided to come close at his bedside.Her father held her hand and said,“I miss you.I dont have much time.Stay with me.” And she stayed with her father holding his hand the whole night.

46、The next morning Martha said to everyone,“I have taken a leave of absence.I would like to be with my father.I will bathe him,and sing for him from now on.” Her father had a beautiful smile.He knew this time Martha loved him.As children,we need the assuring presence of our loved ones.Adult people nee

47、d no less.28.Why did Martha work so hard?A.She liked to work more than attending her father.B.It was her duty to earn money for the family.C.Her brothers and sisters had no jobs and could gain no money.D.She had to earn money to pay for her fathers medicine.答案:D解析:细节理解题。根据第三段中“She had to provide for

48、 his expensive medicine.”可知答案。29.Her fathers words “All our children love me except Martha” showed that .A.her father thought nothing of moneyB.her father valued his daughters presence moreC.her father understood his daughterD.her father was tired of his daughter答案:B解析:细节理解题。根据第五段中“Her father held h

49、er hand and said,I miss you.I dont have much time.Stay with me.”可知答案。30.How did Martha win her fathers favor?A.She stayed with her father and comforted him.B.She refused to gain money and gave up her job.C.She tried to earn as little money as possible.D.She would replace her brothers and sisters.答案:

50、A解析:细节理解题。根据倒数第二段中“The next morning Martha said to everyone,I have taken a leave of absence.I would like to be with my father.I will bathe him,and sing for him from now on. Her father had a beautiful smile.”可知答案。31.Whats the main idea of this passage?A.Distance can strengthen love.B.Anyone should lo

51、ve Father most.C.Company is more important than presents.D.All children must accompany their parents.答案:C解析:主旨大意题。文中的两个例子说明亲人的陪伴比其他物质的东西要重要的多。DIt was a cold spring morning in April.I rushed around the house getting ready for work.I asked my two little ones to get up so I could bring them to daycare

52、center.I offered Lauren her bottle to calm her in the seat.Phillip,5 years old and used to the routine,climbed into his seat as if preprogrammed like a little robot.As I sped up and reached the top of a hill,I saw a black outline of one of these obstacles in my path.I tried to avoid hitting the obst

53、acle.However,I suddenly found either side of the road had a pond.“Oh,my God!” I cried out.I could feel the force of my car drag against the water as the vehicle began to float down the pond,deeper,deeper,and deeper.My fear of water and inability to swim caused me to panic.Powered by self-preservatio

54、n,my instinct (本能) for survival took over.I regained my senses.“Oh,dont.Dont be afraid,my babies!” I shouted as my children cried in fear.I reached back and unbuckled (解开) the kids from their car seats.I gathered them up into my arms as the water rose higher and higher in the vehicle and I had no ch

55、oice but to try to escape.I didnt remember details of anything else that happened until I found myself sitting on the edge of the road in front of me and my babies in my arms.Crying and getting a shock of what had just happened,I carried them both in my arms all the way to a farm house one mile down

56、 the road.Later,I called my husband to pick us up.Thankful to find us all safe,we stood embracing each other in that strangers kitchen.That Monday morning was unlike any other one.I experienced a miracle that strengthened my values about life and how precious it is.To all those willing to listen,bel

57、ieve in miracles,cherish your loved ones and value your timeyou never know what each day brings.32.What really happened to the author and her children that early morning?A.Their car broke down.B.They were stuck in the snow.C.They fell into water.D.Their car hit a tree.答案:C解析:细节理解题。根据第三段中“I could fee

58、l the force of my car drag against the water as the vehicle began to float down the pond,deeper,deeper,and deeper.”可知答案。33.How did the author feel when the accident happened?A.Fearful.B.Regretful.C.Doubtful.D.Shameful.答案:A解析:细节理解题。根据第三段中“My fear of water and inability to swim caused me to panic.”可知答

59、案。34.Where did all the family members gather together after the miracle?A.In their own house.B.In a strangers house.C.In the local hospital.D.On the bank of the pond.答案:B解析:细节理解题。根据倒数第二段中“Thankful to find us all safe,we stood embracing each other in that strangers kitchen.”可知答案。35.Apart from firm be

60、lief,what was the author likely to express in the last paragraph?A.Life is not always a bed of roses.B.All good things come to an end.C.There is no time like the present.D.The morning sun never lasts a day.答案:C解析:推理判断题。根据最后一段中“To all those willing to listen,believe in miracles,cherish your loved one

61、s and value your timeyou never know what each day brings.”可知,你永远不知道生活中每天会发生什么,所以要珍惜现在。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。This Way to DreamlandDaydreaming means people think about something pleasant,especially when this makes them forget what they should be doing.Daydr

62、eamers have a bad reputation for being unaware of whats happening around them.They can seem forgetful and clumsy(笨拙).36 They annoy us because they seem to be ignoring us and missing the important things.But daydreamers are also responsible for some of the greatest ideas and achievements in human his

63、tory.37 Can you imagine what kind of world we would have without such ideas and inventions?So how can you come up with brilliant daydreams and avoid falling over tree roots or otherwise looking like a fool?First,understand that some opportunities for daydreaming are better than others.Feeling safe a

64、nd relaxed will help you to slip into daydreams.38 And if you want to improve your chances of having a creative idea while youre daydreaming,try to do it while you are involved in another taskpreferably something simple,like taking a shower or walking,or even making meaningless drawings.Its also imp

65、ortant to know how to avoid daydreams for those times when you really need to concentrate.“Mindfulness”,being focused,is a tool that some people use to avoid falling asleep.39Finally,you never know what wonderful idea might strike while your mind has moved slowly away.40Always remember that your bes

66、t ideas might come when your head is actually in the clouds.A.Having interesting things to think about also helps.B.They stare off into space and wander by themselves.C.Without wandering minds,we wouldnt have relativity,Coke or Post-it notes.D.At one time,daydreaming was thought to be a cause of som

67、e mental illnesses.E.It involves slow,steady breathing for self-control that helps people stay calm and attentive.F.Daydreams are often very simple and direct,quite unlike sleep dreams,which may be hard to understand.G.Therefore,its a good idea to keep a notebook or a voice recorder nearby when your

68、e in the daydream zone.答案:3640 BCAEG第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从各题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。When I was 13 my only purpose was to become the star on our football team.That meant beating out Miller King,who was the best 41 at our school.Football season started in September and

69、 all summer long I worked out.I carried my football everywhere for 42.Just before September,Miller was struck by a car and lost his right arm.I went to see him after he came back from 43.He looked very pale,but he didnt cry.That season,I 44all of Millers records while he 45 the home games from the b

70、ench.We went 10-1 and I was named most valuable player,46 I often had crazy dreams in which I was to blame for Millers 47.One afternoon,I was crossing the field to go home and saw Miller 48 going over a fencewhich wasnt 49 to climb if you had both arms.Im sure I was the last person in the world he w

71、anted to accept 50 from.But even that challenge he accepted.I helped him move slowly over the fence.When we were finally 51 on the other side,he said to me,“You know,I didnt tell you this during the season,but you did 52.Thank you for filling in for me.”His words freed me from my bad 53.I thought to

72、 myself,how even without an arm he was more of a leader.Damaged but not defeated,he was 54 ahead of me.I was right to have 55 him.From that day on,I grew bigger and a little more real.41.A.coachB.studentC.teacherD.player答案:D解析:根据第四段第一句中的Millers records以及第五段中米勒金的所说的话可知,米勒金是学校最棒的运动员。故选D项。42.A.practice

73、B.showC.comfortD.pleasure答案:A解析:既然“我”想成为足球明星,就必须要加强训练。整个夏天,“我”都带着足球四处练习。practice“练习”;show“展览,演出”;comfort“舒适”;pleasure“乐趣,快乐”。故选A项。43.A.schoolB.vacationC.hospitalD.training答案:C解析:由上一句可知,米勒遭遇车祸,失去了右臂。故句意为“他从医院回来后,我去看他”。故选C项。44.A.heldB.brokeC.setD.tried答案:B解析:由该段第二句中“我”被命名为“最有价值球员”可推知,“我”打破了米勒所有的纪录。bre

74、ak records “打破纪录”。故选B项。45.A.reportedB.judgedC.organisedD.watched答案:D解析:由空后的from the bench可知,遭遇车祸后的米勒未能参加比赛,只能坐在长凳上观看主场比赛。故选D项。report“报道”;judge“判断”;organise“组织”;watch“观看”。46.A.andB.thenC.butD.thus答案:C解析:空前的内容“我被命名为最有价值球员”和空后的内容“我经常做噩梦”之间存在转折关系,故选C项。47.A.decisionB.mistakeC.accidentD.sacrifice答案:C解析:“我

75、”获得的机会与荣誉都是因为米勒发生了事故。因此,“我”觉得心中有愧,所以常在梦中感觉米勒发生事故,自己应受责备。48.A.stuckB.hurtC.tiredD.lost答案:A解析:根据下文中的“move slowly over the fence”可知“我”看到米勒在过栅栏时卡住了。stuck“卡住的”;hurt“受伤的”;tired“疲惫的,累的”;lost“迷路的,丢失的”。故选A项。49.A.steadyB.hardC.funD.fit答案:B解析:如果有双臂,过栅栏是不难的。steady“稳定的”;hard“困难的”;fun“有趣的”;fit“适合的,胜任的”。故选B项。50.A.

76、praiseB.adviceC.assistanceD.apology答案:C解析:由于“我”取代了米勒成为球队最棒的球员,“我”认为他最不愿意接受“我”的帮助。praise“赞扬”;advice“建议”;assistance“帮助”;apology“道歉”。故选C项。51.A.droppedB.readyC.trappedD.safe答案:D解析:上文提到米勒在过栅栏时遇到了困难,故本句句意为“当我们最终安全地到了另一边时”。drop“降落”;ready“准备好的”;trapped“被困住的”;safe“安全的”。故选D项。52.A.fineB.wrongC.quicklyD.normall

77、y答案:A解析:由上一分句“在这个赛季,我没有告诉你这一点”以及空前的but可知,本分句句意为“但是你做得很棒”。故选A项。53.A.memoriesB.ideasC.attitudesD.dreams答案:D解析:由第四段最后一句可知,“我”经常在梦中感到自责。因此米勒的话让“我”从噩梦中得到解脱。memory“记忆”;idea“想法”;attitude“态度”;dream“梦,梦想”。故选D项。54.A.stillB.alsoC.yetD.just答案:A解析:米勒在遭遇车祸之前比“我”优秀,现在他没有被命运击败,表明他仍旧比“我”优秀。still“仍旧”;also“也”;yet“但是,还

78、”;just“仅仅,只”。故选A项。55.A.challengedB.curedC.invitedD.admired答案:D解析:通过上文的叙述可知,米勒是一个非常优秀的球员,故句意为“我钦佩他是正确的”。challenge“挑战”;cure“治愈”;invite“邀请”;admire“钦佩”。故选D项。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。A woman repeated a bit of gossip about a neighbor.Within a few days,the whole community kne

79、w the story.The neighbor was 56.(deep) hurt.Later the woman 57.(spread) the rumor learned that it was untrue.She was very sorry and went to a wise old man to find out what she could do to repair the damage.“Go to the marketplace,purchase a duck,and have it 58.(kill).Then on your way home,pluck (拔掉)i

80、ts feathers and drop them one 59. one along the road,” he said.60. she was surprised by this advice,the woman did what she was told.The next day the wise man said,“Now go and collect all those feathers you 61.(drop) yesterday and bring them back to me.”The woman followed the same road,but to her 62.

81、(disappoint),the wind had blown all the feathers away.After 63. (search) for hours,she returned with only three in her hand.The wise old man said,“Its easy to drop them,but its 64.(possible) to get all of them back.So it is with words.It doesnt take much to spread a rumor,but once you do,you can nev

82、er completely repair the damage you 65. (cause).”答案:56.deeply57.spreading58.killed59.by60.Although/Though61.dropped62.disappointment63.searching64.impossible65.have caused第四部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假设你叫张林,你的英国朋友Andrew将要来你校学习两个月。他来信请你对他上学期间的交通方式提出建议。现在,请你用英语回一封信,按以下各点答复。1.建议骑自行车上学;2.自行车是学生常用的交通工具;3.骑

83、自行车的一些好处;4.骑自行车需要注意的安全问题。注意:1.词数不少于100词,信的开头已为你写好,不计入总数;2.可适当加入细节,使行文连贯。Dear Andrew,Im very happy to hear from you and youre welcome to study in our school for the next two months.参考范文Dear Andrew,Im very happy to hear from you and youre welcome to study in our school for the next two months.As for t

84、he question about the transportation to and from school,Id like to recommend you to ride a bicycle.Here are some reasons.Firstly,riding a bike to and from school is very common among the students,for buying or repairing a bicycle doesnt cost a lot.Next,parking a bicycle is easy and convenient in our

85、 school,no matter how busy the traffic could be.Actually,bicycle-riding is also a practical way to do exercise and protect the environment.What you should do carefully is just to keep an appropriate speed while riding and lock it after youre off it.In this way,youll feel it simple and relaxing to ri

86、de a bicycle.I hope what Ive mentioned above could be helpful and wish you a fun time in our school.Yours,Zhang Lin第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。One Sunday last year,eight of us hiked for a couple of hours through the desert near San Diego to reach Thunder Canyon Cave.We had to go t

87、hrough a waterfall to get inside,so we put on our wetsuits and lowered ourselves 30ft down.By 11:00 am we were inside.With further climbing,we reached a nine-inch crack.Having caved for four hours,I was tired and wet.The group leader,Luca,was guiding three cavers.One of them,Steve,in his 50s,got jam

88、med in the crack.There was 10 minutes of pulling and pushing until Steve was free.He was tired and needed to leave.Luca,assuming Id been through the crack before,guided Steve through another 15 minutes of cave to an exit.I was second from last to go through and out of earshot (可听距离).I didnt realize

89、that Luca wasnt thereif Id known,I wouldnt have attempted the crack,as I needed an experienced guide.The challenge is to move your feet first down the length of the crack,and then angle your body sideways to swing along,before dropping five feet to the floor of the next space.On my first attempt,I k

90、new I wouldnt make it through,but the group encouraged me to try again.I didnt want to inconvenience anyone by having to make the long trip back through the cave,so I backed out and took off my wetsuit.In just my T-shirt,I tried to slide through again but my hips (屁股) jammed.My feet were hanging the

91、 other side and my left arm supported my body.My hand rested on a wooden board that had been left covering rocks to protect cavers from slipping.Luca returned and the team tried everything to move me as I mentally focused on escape.After two hours my arm weakened,so I slid further into the crack,whe

92、re the gap was only eight and a half inches wide.My body weight was now on my left elbow,my back and chest touching the cold stone walls.The guy behind me,Jim,tried unsuccessfully to pull me back.Of course,I was blocking his escape,too.注意:续写词数应为150左右。Paragraph 1:With the risk of hypothermia (低体温),Pa

93、ragraph 2:Luca finally found the rescue helicopter.参考范文With the risk of hypothermia (低体温), the group supplied me with jackets and bags.I was told to keep moving but I could only raise my right arm slightly and look up or down.Jim told stories to try to keep me awake.Id been trapped for five hours an

94、d I no longer expected to make it out alive.Luca finally found the rescue helicopter.Three hours later Cave Rescue arrived.They lifted the board near my head to angle me so I could exit the crack.As they began to pull my feet,the walls painfully squeezed.When they asked if they should stop,I shouted:“Keep goingI dont care anything,just get me out!”When released I was truly joyous with freedom.After resting for 20 minutes,I managed to climb out of the cave.Afterwards,I was sent by a helicopter to meet an ambulance.23

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1