收藏 分享(赏)

2019_2020学年高中英语Module4SandstormsinAsia课时作业11外研版必修3.doc

上传人:a**** 文档编号:423756 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:9 大小:2.31MB
下载 相关 举报
2019_2020学年高中英语Module4SandstormsinAsia课时作业11外研版必修3.doc_第1页
第1页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Module4SandstormsinAsia课时作业11外研版必修3.doc_第2页
第2页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Module4SandstormsinAsia课时作业11外研版必修3.doc_第3页
第3页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Module4SandstormsinAsia课时作业11外研版必修3.doc_第4页
第4页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Module4SandstormsinAsia课时作业11外研版必修3.doc_第5页
第5页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Module4SandstormsinAsia课时作业11外研版必修3.doc_第6页
第6页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Module4SandstormsinAsia课时作业11外研版必修3.doc_第7页
第7页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Module4SandstormsinAsia课时作业11外研版必修3.doc_第8页
第8页 / 共9页
2019_2020学年高中英语Module4SandstormsinAsia课时作业11外研版必修3.doc_第9页
第9页 / 共9页
亲,该文档总共9页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时作业11 .用所给动词(短语)的适当形式填空1. We decided_(talk)to some students about why they go there.2. It made us very angry_(hear) him talk like that.3. They found it impossible_(get) everything ready in time.4. Please remember_(turn off) the light when you leave.5. The books are not allowed_(take out) of the roo

2、m.6. He is looking for a room_(live in)7. He bought a bicycle_(go) to town more quickly.8. They thought it a pity_(not invite) her.9. Did you notice him_(leave) the room?10. He cant help but_(clean) the glass by himself.11. Its nonsmoking area,so we told the guests_(not smoke) here.12. The Arctic is

3、 considered_(be) the northern part of the Atlantic.13. I would rather starve to death than_(beg) for food.14. A group of young people got together_(discuss) this question.15. Why not_(try go) there by boat for a change?答案1to talk2.to hear3.to get4.to turn off5to be taken out6.to live in7.to go8not t

4、o have invited9.leave10.clean11not to smoke12.to be13.beg14.to discuss15try going.单句改错16. David threatened to have reported his neighbor to the police if the damages were not paid._17. I regret telling you that your application hasnt been successful._18. The purpose of new technologies is to make li

5、fe easier, not making it more difficult._19. He couldnt go to England for further education. He regretted to miss such a good chance._20. She was asked not make so much noise because her little brother was sleeping._21. Traveling can broaden our view and it can make us feeling relaxed after a long p

6、eriod of studying._22. At last,he found a house to leave his things._23. He is said to be studying in the United States for three years._24. After the meeting, we went to the supermarket to do some shopping, only finding that it was being decorated._25. The work needs being completed by the end of t

7、he week._答案16have reported改为report17.telling改为to tell18making改为to make19.to miss改为missing20not后加to21.feeling改为feel22.things后加in23be studying改为have studied24finding改为to find25being completed改为to be completed.阅读理解ARight from my childhood, I have always been inspired by my parentstheir passion towards

8、their profession and how they have handled success and failure in their life. I am very fortunate to have the kind of upbringing(养育) I have had. They have always drawn attention to the importance of being a good human being first. They taught me values that will always stay with me. Both my parents

9、were doctors, so I am sure they would have loved me to become a doctor, but finally I took up cricket. In the early 1990s, cricket was a very amateur sport. It was nothing like what it is today. But my parents gave me the freedom to choose cricket as my career. They have always told me that it is no

10、t the career that determines the nature of you, but instead, you have to determine the nature of the profession you choose and glorify(美化) it. In fact, I know a lot of my friends who were not allowed to go after their passions or dreams, but I have been very fortunate. Today, when I am a father myse

11、lf of two lovely kids, I always fall back on my parents teachings when it comes to dealing with them. I know what difference my parents teachings made to my life, so I now try and do the same with my kids. A lot of people also ask me who I am close tomy father or my mother. I always say, both. I can

12、 share almost anything with them and be confident that they will help me out. I actually admire my mom because of the way she tried to deal with her career, home and kids at the same time.26. According to Paragraph 1, when the author was a child,_A. he wanted to become a doctorB. cricket was not a p

13、rofessional sportC. his parents were very strict with himD. all his family loved cricket very much27. The underlined word “them” in paragraph 2 refers to the authors_A. parents B. teachings C. children D. passions or dreams28. Which of the following can best describe the authors parents?A. Intellige

14、nt and modest.B. Generous and humorous.C. Creative and capable.D. Openminded and hardworking.29. Whats the best title of the text?A. My letter to my parentsB. Parents and childrenC. Im a better father because of my parentsD. How to keep a good parentchild relationship答案与解析本文主要描述了父母的教育对作者的影响,包括对其教育自己

15、子女的启发。26B细节理解题。根据第一段中的In the early 1990s,cricket was a very amateur sport可知选B,其余选项均是对该段相关细节的误解。27C词义指代题。由画线词上一句中的Today,when I am a father myself to two lovely kids可推断得知,这里是指作者在教育自己孩子的时候会借鉴父母的教育方式,因此them指代上文中的two lovely kids。28D推理判断题。根据文中作者对自己父母教育方式的描述可知,他们非常开明(openminded),而第一段中的.their passion toward

16、s their profession and how they have handled success and failure in their life描述了作者的父母对于工作和生活的态度(hardworking),故选D项。29C标题归纳题。根据文章大意可知,本文主要描述了父母的教育对作者的影响,包括对其教育自己子女的启发,故C项最具针对性和概括性。BAbigail Adams was born in the small town of Weymouth, Massachusetts. When Abigail was a girl, she did not receive a form

17、al education. Only boys went to school at that time in history. However, her mother taught her to read and write. She often went to her fathers library where she was able to learn new ideas and educate herself. Abigail was an intelligent girl who wished that she could attend school, But she couldnt,

18、 which led her to argue for womens rights later on in life. Abigail was a young lady when she first met John Adams, a young lawyer. They got married on October 25, 1764. In 1768, the family moved to the big city of Boston. During this time relations between the American colonies(殖民地) and Great Brita

19、in were getting worse. Events such as the Boston Massacre and the Boston Tea Party broke out in the town where Abigail was living. John began to take a major role in the revolution. He was chosen to attend the Continental Congress in Philadelphia. On April 19, 1775 the American Revolutionary War beg

20、an. With John away at the Continental Congress,Abigail had to take care of the family alone. During the war Abigail wrote many letters to her husband about all that were happening. Over the years they wrote over 1,000 letters to each other. It is from these letters that we know what it must have bee

21、n like on the home front(大后方) during the American Revolutionary War. John Adams became president in 1796 and Abigail became the First Lady of the United States.Abigail had strong opinions on many political issues.She was against slavery and believed in the equal rights of all people, including black

22、 people and women. She also believed that everyone had the right to a good education. Abigail always firmly supported her husband and gave him womens views on issues.30. Why didnt Abigail Adams get a formal education?A. Because there was no school in her small town then.B. Because her parents didnt

23、think it was necessary.C. Because girls were not allowed to go to school then.D. Because her mother wanted to teach her at home.31. What can we infer about John Adams from Paragraph 2?A. He was really interested in politics.B. He didnt take part in the Boston Tea Party.C. He wasnt interested in the

24、Continental Congress.D. He got bored with being a lawyer from an early age.32. People know about life on the home front during the war from_A. letters Abigail Adams wrote to othersB. letters the couple wrote to each otherC. what Abigail Adams wrote in her diaryD. the story about John Adams and Abiga

25、il Adams33. After Abigail Adams became the First Lady of the United States, she_A. didnt support her husband at firstB. hardly showed up in publicC. was very active in politicsD. always challenged womens views on issues答案与解析Abigail Adams是美国的前第一夫人,她反对奴隶制,追求人人平等。30C细节理解题。根据第一段中的When Abigail was a girl

26、,she did not receive a formal education.Only boys went to school at that time in history可知,她没有接受学校教育是因为当时女孩子不被允许去学校上学。31A推理判断题。根据第二段中的John began to take a major role in the revolution可推断出John Adams对政治很感兴趣。32B细节理解题。根据第三段中的Over the years they wrote over 1,000 letters to each other. It is from these le

27、tters that we know what it must have been like on the home front during the American Revolutionary War可知应选B。33C推理判断题。根据末段中关于Abigail Adams成为第一夫人后的政治态度的描述可知,Abigail Adams成为美国第一夫人后十分活跃。.七选五Driving is absolutely a necessary skill in todays world.What you need before you master it is a driving license(驾驶

28、执照)_34_But before it becomes a time saver, it is a very timeconsuming (耗时的) thing.Without proper practice you cannot learn this skill.First of all, for lack of driving knowledge or skills, many people die of road accidents every year._35_If you are brave and scream “I would”, then I highly advise yo

29、u to reconsider your attitude towards driving.Your driving can be much safer for both yourself and other people if you always keep to the speed limit and traffic rules._36_There are a lot of courses, but generally we divide them into four types.The first type is the most typical one that takes place

30、 in a classroom.The second and third types are driving simulationslearn how to drive on line.The last type is the best because it is simply practice.Your coach will teach you how to drive a car while you are driving on the road.When choosing the right course, you need to consider the cost.If you hav

31、e enough money, you can take practical lessons or the ones that take place in a classroom._37_Free materials about driving are easy to find on the Internet.Remember that practical experience is a must if you are serious about your health and safety._38_Bad preparation for driving may result in hurti

32、ng yourself or ever others.Attend driving courses and treat them seriously as they matter a lot to you.ABeing able to drive can save you a lot of time.BWho would enter a car after bottles of beer?CYoure never allowed to drive without a driving license.DIts necessary to treat driving courses seriousl

33、y.EYou can also learn these courses online if they cost you too much.FA lot of time and money are needed to get a driving license.GYou need to complete the driving courses to know the basics of driving.答案与解析本文主要写了学习驾驶应该注意的一些事项。34A根据下一句But before it becomes a time saver,it is a very time consuming (耗

34、时的) thing.但在它成为节省时间之前,这是一个非常耗时的(耗时的)的事,可见前一句说得是能够驾车可以节省你很多的时间,所以答案选A。35B根据下文If you are brave and scream“I would”,then I highly advise you to reconsider your attitude towards driving.如果你勇敢地尖叫“我愿意”,那么我强烈建议你重新考虑你对驾驶的态度可知,该句是对不恰当驾驶态度的行为的回答,故B选项,谁会在喝了几瓶啤酒之后开车呢?切题,所以选B。36G根据下一句There are a lot of courses,b

35、ut generally we divide them into four types.有很多的课程,但是通常分为四门课程,可见前一句说得是驾驶课程的事情,所以答案选G。37E根据上文If you have enough money,you can take practical lessons or the ones that take place in a classroom.如果你有足够的钱,你可以上实践操作课或在教室里进行的课程,所以下一句是如果花费太多的话也可以考虑网上学习,所以答案选E。38D根据下文Bad preparation for driving may result in

36、hurting yourself or ever others(准备不够就开车会伤害自己和他人)以及Attend driving courses and treat them seriously as they matter a lot to you.( 参加驾驶课程,认真对待他们,因为他们对你很重要),可见前文说得应该是认真对待驾驶课程是很有必要的,所以选D。.短文改错 On Thanksgiving morning I got up early to run in a race. It was just above freezing. So every runner was jumping

37、 around trying to stay warmly. By the roadside was a man wrapping in a blanket. He was obviously homeless and most people pretended not see him. I went over and talked with him. We talked about all sort of things. It always hurts to see someone going through so a rough time. He didnt ask me for anyt

38、hing, and I wanted to do something for him. I gave him all the cash which I had. At the first he didnt want to accept it but I insisted. Then he said something surprised. He said, “This has been so nice. Thank you. I hadnt really talked to anybody in a long time.” It was he who showed me how to smil

39、e through the rough times.答案On Thanksgiving morning I got up early to run in a race. It was just above freezing. So every runner was jumping around trying to stay . By the roadside was a man in a blanket. He was obviously homeless and most people pretended not see him. I went over and talked with hi

40、m. We talked about all of things. It always hurts to see someone going through a rough time. He didnt ask me for anything, I wanted to do something for him. I gave him all the cash I had. At first he didnt want to accept it but I insisted. Then he said something . He said, “This has been so nice. Thank you. I really talked to anybody in a long time.” It was he who showed me how to smile through the rough times.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1