收藏 分享(赏)

优化方案2015_2016学年高中英语Unit6DesignSectionⅣ知能演练北师大版必修2.doc

上传人:a**** 文档编号:421831 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:7 大小:503KB
下载 相关 举报
优化方案2015_2016学年高中英语Unit6DesignSectionⅣ知能演练北师大版必修2.doc_第1页
第1页 / 共7页
优化方案2015_2016学年高中英语Unit6DesignSectionⅣ知能演练北师大版必修2.doc_第2页
第2页 / 共7页
优化方案2015_2016学年高中英语Unit6DesignSectionⅣ知能演练北师大版必修2.doc_第3页
第3页 / 共7页
优化方案2015_2016学年高中英语Unit6DesignSectionⅣ知能演练北师大版必修2.doc_第4页
第4页 / 共7页
优化方案2015_2016学年高中英语Unit6DesignSectionⅣ知能演练北师大版必修2.doc_第5页
第5页 / 共7页
优化方案2015_2016学年高中英语Unit6DesignSectionⅣ知能演练北师大版必修2.doc_第6页
第6页 / 共7页
优化方案2015_2016学年高中英语Unit6DesignSectionⅣ知能演练北师大版必修2.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit6 Design Section .品句填词1The building _ wall is white is our library.2I know the girl _you are looking for.3I have done everything _ I can do for you.4This is the very book_you bought yesterday.5The student _the teacher praised at the meeting is our monitor.6Ill never forget 1976 _was full of sadn

2、ess.7The season _comes after winter is spring.8He has a friend_father is a doctor.9The boy with _John spoke is my brother.10There is little_I can do for you.答案:1.whose2.that/who/whom3.that4.that5that/who/whom6.which/that7.that/which8whose9.whom10.that.阅读理解AXianIt was called Changan in ancient times.

3、As the cradle(发源地) of Chinese civilization,it has a really long history.The city passed through the Zhou Dynasty,the Han Dynasty,the Tang Dynasty and some other dynasties as the capital city.It enjoys the title of the “four major ancient civilization capitals” with ancient Athens,Cairo and Rome.Luoy

4、angIt was the capital city of 13 dynasties,and it was listed as the worlds largest city six times in history.Luoyang once was the starting point of the Silk Road in eastern countries.It connected Europe and North Africa with Asia.KaifengAs early as the Neolithic Age(新石器时代),our ancestors lived here.I

5、ts history can be traced back to the Xia Dynasty,the Shang Dynasty and the Zhou Dynasty.It was the capital city of the Later Jin Dynasty,the Later Han Dynasty,the Later Zhou Dynasty as well as the Northern Song Dynasty.It achieved great prosperity(繁荣) in the Northern Song Dynasty.YangzhouAs one of t

6、he 24 famous historical and cultural cities listed by the State Council,Yangzhou has a history of about 2,500 years.It reached great prosperity in the Han,Sui,Tang,and Qing Dynasties.It used to be an important business center and a center of transportation.ChengduIt is an ancient cultural city,with

7、two miracles in Chinese history.One is that its name has been the same for 2,000 years; the other is that it has always been the capital city of Sichuan region.Its a capital with a glorious history.【解题导语】本文向我们介绍了中国一些拥有着古老历史的文化名城。1What is this passage mainly about?AFive of the largest cities with a l

8、ong history in China.BFive famous modern cities with a long history in China.CFive of the most beautiful cities with a long history in China.DFive famous ancient cultural cities with a long history in China.解析:选D。主旨大意题。通读全文,可知本文主要向我们介绍了中国一些拥有古老历史的文化名城,故选D。2Which of the following cities is linked to

9、ancient Athens,Cairo and Rome?AXian. BKaifeng.CLuoyang. DYangzhou.解析:选A。细节理解题。根据第一段关于西安的介绍It enjoys the title of the “four major ancient civilization capitals” with ancient Athens,Cairo and Rome.可知应选A。3Which of the following statements about the ancient cities mentioned above is TRUE?AXian first bec

10、ame a capital city in the Han Dynasty.BLuoyang was the starting place of the ancient Silk Road.CKaifeng was the capital city of the most dynasties.DChengdu has been given several names in the past 2,000 years.解析:选B。细节理解题。根据第二段关于洛阳的介绍Luoyang once was the starting point of the Silk Road in eastern cou

11、ntries.可知应选B。4In the Han,Sui,Tang,and Qing Dynasties,Yangzhou was most probably famous for its_Ahistory BcultureCeconomy Dbeauty解析:选C。推理判断题。根据第四段关于扬州的介绍It reached great prosperity in the Han,Sui,Tang,and Qing Dynasties.It used to be an important business center and a center of transportation.可推断在那几个

12、朝代,扬州以其经济发达而闻名。BElizabeth and I are 18 now,and about to graduate.I think about our elementary school friendship,but some memories have blurred(模糊)What happened that day in the fifth grade when Beth suddenly stopped speaking to me?Does she know that Ive been thinking about her for seven years?If only

13、 we could go back,and discover what ended our relationship.I have to speak with Beth.I see her sometimes,and find out school is “fine”Its not the same.It never will be.Someone says that shes Liz now.What happened to Beth? I cant call her.Should I write?What if she doesnt answer me?How will I know wh

14、at shes thinking? Yes,Ill write her a letter.These things are easier to express in writing.“Dear Be,” no,“Dear Li” no,“Dear Elizabeth,” I begin.The words flow freely,as sevenyearold memories are reborn.I ask her all the questions that have been left unanswered in my mind,and pray she will answer.I s

15、eal my thoughts in the perfect white envelope,and imagine Beth looking into the mailbox.Will she know why Im writing?Maybe she once thought of writing the same letter. As the mailman takes my envelope from me forever,I wonder if Ive made the right decision.Do I have the right to force myself into Be

16、ths life again?Am I simply part of the past?I have taken the first step.Beth_has_control_of_the_situation_now. One day has passed.Are my words lying on the bottom of the post office floor. Two days are gone.Im lost in thought and dont even hear the phone ring. “Hello?Its Elizabeth.”【解题导语】本文向读者讲述了作者对

17、多年前结束的友谊的怀念并努力挽回的故事。5What can we learn about Beth?AShe had a quarrel with the author in the fifth grade.BShe moved to another school in the fifth grade.CShe is now called Liz instead of Beth.DShe hasnt seen the author for seven years.解析:选C。细节理解题。根据Someone says that shes Liz now.What happened to Beth

18、?得知Beth现在已经改名叫 Liz。选C。6Why does the author decide to write a letter instead of calling?AShe is sure that Beth will not answer.BShes afraid that theyll quarrel on the phone.CShe doesnt know Beths telephone number.DIt is easier to express her feelings in writing.解析:选D。推理判断题。根据Yes,Ill write her a lette

19、r.These things are easier to express in writing.得知作者认为写信更能容易地表达自己所想。选D。7What does the underlined sentence mean in the fifth paragraph?AIts up to Beth to decide what to do next.BBeth is to be blamed for the ending of their friendship.CBeth is in the same situation as the author is.DThe author is comp

20、letely in the hands of Beth now.解析:选A。推理判断题。根据I have taken the first step.Beth has control of the situation now.得知作者迈出了第一步给Beth写信联系,现在就看Beth要不要和作者联系了。选A。8What might happen at the end of the story?ABeth answers her letter two day later.BThe letter doesnt reach Beth at all.CThey make up their friendsh

21、ip.DBeth refuses to make peace with her.解析:选C。推理判断题。根据Beth给作者打电话回应这件事可以推断她们两个会冰释前嫌。选C。课时作业12(B卷).阅读理解AI had a lot of teachers that I loved.However,the teacher that I remember most was Mrs.Green from Marianna,Florida.She was my 5th grade teacher.Since I was a new student,not only in her class,but at

22、the school,she made my time there much more pleasant.I immediately began to like her.She was really funny and I knew that she liked me.She made learning fun.I remember one day for Christmas holidays,she taught us how to make ornaments(装饰物) from eggs.My parents still have some of the ornaments I made

23、.She made me leader for many group projects and that made me feel special.I think that would make any child feel special,especially when a child is in a new place with no friends.She made me want to be like that.Not to pick a “favorite” student,but to make every student feel that they are special.Th

24、at year,I received the Presidential Academic Award(美国总统学术奖) .I was really proud and so were my parents.Looking back at it,I think the reason why I did so well was that I felt important.Students do better when they feel like they are important or loved.Mrs.Green always gets to know her students and f

25、orms personal relationships with them,which I will try to do some day.I just hope that there will be a student who finds me to be their favorite teacher as I found her to be mine.【解题导语】本文讲述的是作者对他五年级的一位老师Mrs.Green的回忆与感激,并认为他的成就很大部分是因为有一位能让他感受到爱的老师所造就的,希望也有学生能够喜欢他就像他喜欢Mrs.Green一样。1The authors life in

26、the new school was very _Ahard BhappyCcommon Dboring解析:选B。细节理解题。由第一段she made my time there much more pleasant.可知是快乐的。故选B。2What can we learn from the second paragraph? AThe author was Mrs.Greens favorite student. BThe author was the pride of his parents. CThe author was once received by the President

27、. DThe author always felt lonely in Mrs.Greens class.解析:选B。细节理解题。由第二段最后一句I was really proud and so were my parents.可知他的父母也为他骄傲。故选B。3What will the author probably do in the future?AA teacher.BAn artist.CA leader.DThe President.解析:选A。推理判断题。由最后一段.hope that there will be a student who finds me to be the

28、ir favorite teacher.可知他想成为一个老师。故选A。4How does the author feel about Mrs.Greens help? ASorry. BAfraid.CHopeful. DThankful.解析:选D。推理判断题。A遗憾的,抱歉的;B可怕的;C有希望的;D感激的。由最后一段.reason why I did so well was that I felt important.Students do better when they feel like they are important or loved.可知正是因为他的老师给了他爱才使他有如

29、此的成绩,所以是感激的。故选D。BMany people love keeping the pets (dogs,cats,horses,etc.) and have them as their good friends.In Canada,people usually take their pets to animal hospitals to give them injections (注射) so that they wont carry diseases before they keep them in their houses.They have special animal foo

30、d stores,though they can get animal food in almost every kind of stores.Some people spend around two hundred Canadian dollars a month on animal food. When you visit peoples houses,they would be very glad to show you their pets and they are very proud of them.You will also find that almost every fami

31、ly has a bird feeder in their garden.All kinds of birds are welcomed to come and have a good meal.They are free to come and go and nobody is allowed to kill any animal in Canada.They have a law against killing wild animals.If you killed an animal,you would be punished.If an animal happened to get ru

32、n over by a car,people would be very sad about it. People in Canada have many reasons to like animals.One of them might be:Their family ties are not as close as ours.When children grow up,they leave their parents and start their own life.Then the old will feel lonely.But pets can solve this problem.

33、They can be good friends and never leave them alone.【解题导语】本文讲述的是加拿大人喜欢养宠物,而且法律也保护动物不被杀戮,他们之所以养宠物有一个原因是宠物可以解决老年时儿女不在身旁的孤独。5The passage mainly talks about _ Ahow to keep disease from pets Bpets in Canada Chow to take good care of pets Dlife of the old in Canada解析:选B。主旨归纳题。第一段讲述了领养宠物前的准备和宠物食物的普遍性;第二段讲述

34、了人们对宠物的态度;第三段讲述了领养宠物的一个原因。整篇文章都围绕pets in Canada来展开的。故选B。6They give their pets injections before keeping them at their houses because _ Athe pets are sickBthey want to stop them from getting sick Cthe pets are wild Dthey want them to sleep on the way home解析:选B。细节理解题。由第一段give them injections (注射) so t

35、hat they wont carry diseases可知是为了避免宠物携带疾病。故选B。7In Canada,children leave their parents when they grow up because _ Athey dont love their parents any more Bthey can only find jobs far from their parents Cthey wouldnt depend on their parents any more Dtheir parents houses are too small解析:选C。细节理解题。由最后一段

36、they leave their parents and start their own life可知他们要开始独立过自己的生活。故选C。8Which of the following is TRUE? APeople buy animal food only at the animal food stores. BPets eat better than people. CAny bird can come to the bird feeders to eat. DAlmost every family has a birdcage in their house.解析:选C。细节理解题。由第

37、二段.every family has a bird feeder.All kinds of birds are welcomed to come and have a good meal.可知所有的鸟都可以去饲养鸟的器具里面吃食物。故选C。.书面表达请根据下表提供的信息写一篇文章向外宾介绍国家体育馆“鸟巢”。词数:100词左右。 地点北京北部建筑面积5.8万平方米,可容纳9万多名观众 开/竣工时间2003年12月2008年外观犹如树枝搭成的鸟巢用途奥运会期间举办过田径、足球比赛奥运会后还用于举办各种大型活动专家评价奥运史上一个难以置信的标志性建筑参考词汇:标志性建筑symbolism_One

38、 possible version:The Birds Nest,the national stadium,is located in the north of Beijing,with an area of 58,000 square meters,holding more than 90,000 audience.Started in December,2003 and completed in 2008,it was used for track and field events and football matches during the Beijing Olympic Games,while after that it was also used to hold all kinds of grand activities.Seen from the outside,it resembles a real bird nest made of branches,which explains how its name came from.It is no wonder regarded by experts as an incredible symbolism in Olympic history.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1