收藏 分享(赏)

2020-2021学年英语人教版必修2课时作业:UNIT 3 COMPUTERS 9 WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:420523 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:8 大小:289KB
下载 相关 举报
2020-2021学年英语人教版必修2课时作业:UNIT 3 COMPUTERS 9 WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共8页
2020-2021学年英语人教版必修2课时作业:UNIT 3 COMPUTERS 9 WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共8页
2020-2021学年英语人教版必修2课时作业:UNIT 3 COMPUTERS 9 WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共8页
2020-2021学年英语人教版必修2课时作业:UNIT 3 COMPUTERS 9 WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共8页
2020-2021学年英语人教版必修2课时作业:UNIT 3 COMPUTERS 9 WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共8页
2020-2021学年英语人教版必修2课时作业:UNIT 3 COMPUTERS 9 WORD版含解析.doc_第6页
第6页 / 共8页
2020-2021学年英语人教版必修2课时作业:UNIT 3 COMPUTERS 9 WORD版含解析.doc_第7页
第7页 / 共8页
2020-2021学年英语人教版必修2课时作业:UNIT 3 COMPUTERS 9 WORD版含解析.doc_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业9.FastreadingRead the text quickly and answer the following questions.1Who is the speaker of the passage?_2Find out the topic sentence of each paragraph.Para.1:_Para.2:_Para.3:_3What is the general idea of the text?The passage mainly talks about _ of the computer, from _ to _ and

2、 _ and how _ in different fields.答案1The computer.2Over time I have been changed quite a lot.These changes only became possible as my memory improved.Since the 1970s many new applications have been found for me.3the development; a calculating machine; a PC; a laptop; it is used.CarefulreadingRead the

3、 text carefully and choose the best answer.1What does the author mean by “a technological revolution” in the development of computers?AA calculating machine in 1642.BAn analytical machine in 1822.CA universal machine in 1936.DA network in the early 1960s.2How long did it take before the computer was

4、 built as an analytical machine?A500 years. B300 years.C100 years. D200 years.3Why did the computer totally change its shape?ABecause the computer could do many things.BBecause the computer could simplify sums.CBecause its memory improved.DBecause the computer never forgot anything.4When were the co

5、mputers connected to one another?AIn the early 1960s. BIn the 1970s.CIn the 1940s. DIn the year of 1936.5According to the last paragraph, which were NOT mentioned in the use of the computer?AMobile phones. BRockets.CBikes. DRobots.6What can we learn from the text?AThe computer will take the place of

6、 human beings.BThe computer will be smarter than human beings.CThe computer will be a disaster for human beings.DThe computer will be used in many fields in life.答案1B2.D3.C4.A5.C6.D.SummaryNo one could recognize me after I got my new transistors in _1_ 1960s. There were times when my size was _2_ (t

7、otal) changed. I became smaller and thinner but I got cleverer and cleverer, quicker and quicker. And my memory became so large _3_ I couldnt believe it! But I was always so lonely _4_ (stand) there by myself. They gave me a family _5_ (connect) by a network in the early 1960s. I could share informa

8、tion with _6_ and we could talk to each other. At about the same time we learned to talk to humans using BASIC. I _7_ (bring) into peoples homes in the 1970s. Since then, my family and I _8_ (use) by billions of people to deal with information and communicate with each other around the world. I love

9、 being used to connect people who arent close enough _9_ (speak) to each other. I have _10_ (true) been built to serve the human race since my birth.答案1the2.totally3.that4.standing5.connected6others7.was brought8.have been used9.to speak10truly阅读理解AThe Internet plays a big part in human life. We use

10、 it for work and pleasure. We use it to learn a new language. We find advice on it. We use it to connect with family and friends. We use it to stay in touch with events we care about. The list goes on and on.Well, that_train_has_left_the_station. But can using the Internet too much be bad for our he

11、alth? It might be, researchers say. A new study finds that heavy Internet use may be connected to high blood pressure(血压) in an unlikely group: teenagers.High blood pressure makes your heart and blood vessels (血管) work too hard. Over time, this extra pressure increases your risk of a heart attack. H

12、igh blood pressure can also cause heart and kidney (肾脏) disease. It is also closely linked to a brain disease.The Henry Ford Hospital in Detroit, Michigan did the study. 335 young people from 14 to 17 years old, took part in it. 134 of the teens were described as “heavy Internet users”. And research

13、ers found that out of these 134 teens, 26 had high blood pressure.The lead researcher is Andrea CassidyBushrow. She said, “Using the Internet is part of our daily life, but it shouldnt ruin us.” Ms CassidyBushrow adds that it is important for teens to take regular breaks from their computers or smar

14、tphones and do some kind of physical activity. She also suggests that parents limit (限制) their childrens use of the Internet to two hours a day, five days a week.1The underlined expression “that train has left the station” in Para.2 is used to show _.Athe Internet develops rapidlyBno one can escape

15、from the InternetCthe Internet can provide whatever we wantDthere is no going back to an Internetfree life2What is Para.3 mainly about?ACauses of high blood pressure.BThe harm of high blood pressure.CThe disadvantages of Internet use.DWays to prevent high blood pressure.3Andrea CassidyBushrow would

16、agree that _.Ateenagers shouldnt use the InternetBthe Internet will ruin human life in the futureCsmartphones are more harmful than computersDregular breaks are necessary when using the Internet4What can be used as the best title of the passage?AHeavy Internet Users Are Mostly TeenagersBHow to Preve

17、nt Teenagers from the InternetCToo Much Internet Use May Be Bad for TeenagersDEvery Coin Has Two SidesSo Does the Internet答案与解析本文是一篇说明文。一项研究发现,青少年过度使用因特网可能会导致高血压。1D句意理解题。文章首句讲到现在因特网对于人类生活来说至关重要,接着列举了我们日常生活中用到因特网的方方面面。在第二段作者引用了这句that train has left the station,紧跟着又提出疑问:过度使用因特网会不会影响我们的健康?由此可知这句话在此处所要表

18、达的意思就是:我们不能返回到没有因特网的生活了。2B段落大意题。根据文章第三段的内容可知,本段讲的是高血压的种种危害。3D推理判断题。根据文章最后一段中的Ms CassidyBushorw adds that it is important for teens to take regular breaks from their computers or smartphones.可知,Andrea CassidyBushrow 认为上网时隔一段时间就休息一下是很有必要的。4C标题归纳题。文章主要讲的是一项研究发现青少年过度使用因特网可能会导致高血压,由此可知C项作为文章标题最佳。BChoosin

19、g a hotel, restaurant or new product can be a hard task. Theres so much on offer, and making a mistake can be expensive. This is why many people turn to online user reviewsopinions and information that s supposedly written by people who have used a service or bought a product. But can we trust them?

20、About 70% of Americans say they believe online user reviews. According to experts, this is because when we read a review by another person, we feel like were getting a personal recommendation(推荐) from a friend. But a recent study shows that about one third of online reviews are not true.Of course, c

21、ompanies are in need of good reviews so some of them have started to “play” the system. But how do they do it? Simple! One way is to give good reviews of your own product or service. Bestselling writer RJ Ellory was recently caught writing 5star reviews of his own books on A. He called one of his bo

22、oks a “modern masterpiece” and said another would “touch peoples souls(心灵)”. RJ also wrote unkind reviews of his competitors books.Another way is to “buy” good reviews. Just recently, the Cove Hotel in Cornwall was caught giving guests discounts (折扣) if they wrote “honest but positive” reviews on Tr

23、ipAdvisor. The idea workedone guest called the Cove “a dream came true” and another simply wrote, “I didnt want to leave!” Some people are even making a living by writing untrue reviews. In 2010, American Todd Rutherford created GettingBookR (it has since closed down). For $99, Todd would write a po

24、sitive review of your book on A; and for $999, he d write 50. At one point, Todd was making more than $28,000 per month; and one of his clients(客户) (John Locke) became a bestselling author because of Todds reviews. So, just be careful when you are looking for reviews of the things you need on the In

25、ternet.5Which of the following words can best describe RJ Ellory?AProud. BFriendly.CImpolite. DDishonest.6What do we know about the Cove Hotel?AIt is the most popular hotel on TripAdvisor.BIt is close to the city center but has poor service.CIt is not as good as what people say on the Internet.DIt a

26、llows guests to pay less if they write reviews.7GettingBookR _.Amade John Locke a popular writerBoffers 50 reviews at most for one bookCwas created by Todd Rutherford in 2000Dis a good website to learn about new books答案与解析本文是一篇说明文。作者主要对网上购物后产品或服务质量的评语提出了质疑。5D推理判断题。由第三段中的writing 5star reviews of his

27、own books 和RJ also wrote unkind reviews of his competitors books. 可知,RJ Ellory 这个人很不诚实,故选D。6C细节理解题。由第四段中的the Cove Hotel in Cornwall was caught giving guests discounts (折扣) if they wrote “honest but positive” reviews 以及两位顾客的评语可知,这家宾馆实际上并没有评语说的那么好,故选C。7A细节理解题。由最后一段中的American Todd Rutherford created GettingBookR 和 one of his clients (客户) (John Locke) became a bestselling author because of Todds reviews 可知,在该网站的宣传下John Locke 成了一名畅销书作家,故选A。- 8 - 版权所有高考资源网

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1