收藏 分享(赏)

2019-2020学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Section Ⅰ Warming Up Pre-reading and Reading练习 新人教版必修3.doc

上传人:a**** 文档编号:417765 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:7 大小:2.32MB
下载 相关 举报
2019-2020学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Section Ⅰ Warming Up Pre-reading and Reading练习 新人教版必修3.doc_第1页
第1页 / 共7页
2019-2020学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Section Ⅰ Warming Up Pre-reading and Reading练习 新人教版必修3.doc_第2页
第2页 / 共7页
2019-2020学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Section Ⅰ Warming Up Pre-reading and Reading练习 新人教版必修3.doc_第3页
第3页 / 共7页
2019-2020学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Section Ⅰ Warming Up Pre-reading and Reading练习 新人教版必修3.doc_第4页
第4页 / 共7页
2019-2020学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Section Ⅰ Warming Up Pre-reading and Reading练习 新人教版必修3.doc_第5页
第5页 / 共7页
2019-2020学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Section Ⅰ Warming Up Pre-reading and Reading练习 新人教版必修3.doc_第6页
第6页 / 共7页
2019-2020学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Section Ⅰ Warming Up Pre-reading and Reading练习 新人教版必修3.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Section Warming Up, Prereading and Reading随堂巩固.单词拼写1.The boats on the lake make a beautiful_(景象).2.She was_(漫步) aimlessly up and down the street.3.If time_(允许), well go to see the show.4.She was_(凝视) out of the window.5.I like the red dress with black_(斑点).6.The boy_(寻找,寻求) advice from his teacher.7

2、.His rudeness was beyond my_(忍耐,耐性).8.The_(人行道) was covered with fallen leaves.9._(与相违) to popular belief, many cats dont like milk.10.He lost his job, but it was his own_(错误) for telling a lie.答案1.scene2.wandering3.permits4.staring5.spots6.sought7.patience8.pavement9.Contrary10.fault.短语选填by acciden

3、t, go ahead, on the spot, on the contrary, account for, stare at, permit.to, lose ones patience1.Finally he_with his wife and left home.2.He could not_his absence from school.3.Please_me_say a few words.4.The thief was caught_.5.It doesnt seem ugly to me;_, I think its rather beautiful.6.They all_th

4、e little boy with astonishment.7._and Im sure youll succeed sooner or later.8.I found the key_when I was cleaning the room.答案1.lost his patience2.account for3.permit;to4.on the spot5.on the contrary6.stared at7.Go ahead8.by accident.完成句子1.You cant enter the lab_.(permission)没有允许,你不能进入实验室。2.The bad w

5、eather may have_the small crowd.(account)人少可能是因为糟糕的天气。3.The police_the bank.(spot)警察发现他们进入了银行。4.Joe was born in America but_in Britain.(bring)乔出生在美国,但是在英国长大。5.He is not a beggar;_, he is a millionaire.(contrary)他不是乞丐,相反,他是百万富翁。答案1.without permission2.accounted for3.spotted them entering4.brought up5

6、.on the contrary.课文语法填空The play 1._(base) on a short story written by Mark Twain, who was brought up in Hannibal, Missouri, and was best known 2._his novels, of which there was a short story whose name is The Million Pound Bank Note.The story 3._(happen) in the summer of 1903, and Henry Adams, an Am

7、erican businessman, 4._(carry) out to the sea by a strong wind when sailing out of a bay.5._(luck), he was spotted and rescued by a British ship and landed in London, 6._he found no money on him, no friends and no job at all.All this could account for his poor 7._(appear).He was lost and alone in Lo

8、ndon.He didnt know what to do.Walking down the street, he heard someone 8._(call) him, and then he went in and was asked many questions and then given 9._envelope with a large sum of money in it.He was asked not to open it 10._two oclock in the afternoon.答案1.is based2.for3.happened4.was carried5.Luc

9、kily6.where7.appearance8.calling9.an10.until限时训练限时30分钟.阅读理解ASan Francisco Fire Engine ToursSan_Francisco_Winery_TourRunning:February 1st through April 30thThis delicious tour goes through the city on its way to Treasure Island where we will stop at the famous Winery SF.Here you can enjoy 4 pours of

10、some of the best wine San Francisco has to offer.(Included in ticket price)Departing from the Cannery:Tour times upon requestDuration(时长):2 hoursPrice:$90Back_to_the_Fifties_TourRunning:August 16th through August 31stThis tour transports you back in time to one of San Franciscos most fantastic perio

11、ds, the 1950s!Enjoy fun history as we take you through San Francisco for a free taste of ice cream.Departing from the Cannery:5:00 p.m.and 7:30 p.m.Duration:2 hoursPrice:$90Spooky_Halloween_TourRunning:October 10th through October 31stJoin us for a ride through the historical Presidio district.Authe

12、ntic fire gear(服装)is provided for your warmth as our entertainers take you to some of the most thrilling parts of San Francisco.Departing from the Cannery:6:30 p.m.and 8:30 p.m.Duration:1 hour and 30 minutesPrice:Available upon requestHoliday_Lights_TourRunning:December 6th through December 23rdThis

13、 attractive tour takes you to some of San Franciscos most cheerful holiday scenes.Authentic fire gear is provided for your warmth as you get into the holiday spirit.Departing from the Cannery:7:00 p.m.and 9:00 p.m.Duration:1 hour and 30 minutesAdvance reservations required.语篇解读本文是一篇应用文。文章介绍了美国旧金山的四条

14、旅游路线。1.Which of the tours is available in March?A.San Francisco Winery Tour.B.Back to the Fifties Tour.C.Spooky Halloween Tour.D.Holiday Lights Tour.解析细节理解题。根据第一个标题San Francisco Winery Tour下的February 1st through April 30th可知,此项活动从2月1日持续到4月30日,所以如果3月份出游,要选择San Francisco Winery Tour,故选A项。答案A2.What can

15、 tourists do on Back to the Fifties Tour?A.Go to Treasure Island.B.Enjoy the holiday scenes.C.Have free ice cream.D.Visit the Presidio district.解析细节理解题。根据第二个标题Back to the Fifties Tour下的“Enjoy fun history as we take you through San Francisco for a free taste of ice cream.”可知,游客在领略历史文化的同时,还有免费的冰激凌可吃,故

16、选C项。答案C3.What are tourists required to do to go on Holiday Lights Tour?A.Take some drinks.B.Set off early in the morning.C.Wear warm clothes.D.Make reservations in advance.解析细节理解题。根据最后一个标题Holiday Lights Tour下的“Advance reservations required.”可知,想参加这条路线,游客要提前预订,故选D项。答案DBThe Adventures of Tom Sawyer is

17、 a literary masterpiece written in 1876 by the famous writer Mark Twain.The story line is simple.The book is like a biography (自传) of a summer in Tom Sawyers life.Tom Sawyer is a smart but naughty young boy living in the small town on the Mississippi River.He is an orphan and lives with his aunt.He

18、has many clever ideas, but doesnt like school, and always likes to escape the school to fish.Tom has a trusted friend, Huck Finn, who few of the adults approve of.Tom Sawyer and Finn have great adventures on the Mississippi River, pretending to be pirates, attending their own funeral, and witnessing

19、 a murder.Tom overcomes fear and appears in court and speaks out the murderer.He and his friends finally discover a lot of treasures and they become millionaires.Mark Twains writing was based on his own childhood and his personal experience.What makes this story great is that Tom Sawyer represents e

20、verything that is great about childhood.It is a story filled with action, adventure, ingenious ideas, love, and schoolyard politics.The whole story is seemingly a complication of what Twain did or wishes he did during his childhood.The book is a little difficult to read at first.Perhaps, it will tak

21、e you a little while to get used to the 19th century dialect in the book.But on the whole, the book is an enjoyable read for people of all ages.I highly recommend this book for anyone looking forward to feeling young again.语篇解读文章向读者简要介绍了马克吐温的作品之一汤姆索亚历险记。4.Which of the following doesnt fit in with To

22、m?A.He often escapes the school.B.He has a trusted friend.C.He is a good student.D.Both of his parents died when he was young.解析细节理解题。从第二段可知Tom是孤儿;他经常逃学;他有一个可信任的朋友,可知本题答案为C项。答案C5.According to the passage, the story is concerned with the following things EXCEPT_.A.loveB.schoolyard politicsC.action D.

23、power解析细节理解题。从第三段第三句话可知本题答案为D项。答案D6.The authors purpose of writing this passage is to_.A.let readers know Mark TwainB.remind people of their childhoodC.tell the story of The Adventures of Tom SawyerD.recommend the book to others解析写作目的题。从最后一段的最后一句话可知本题答案为D项。答案D7.Which of the following is NOT true?A.T

24、om Sawyer prefers fishing to going to school.B.The story is about Mark Twains personal experience.C.There is the 19th century dialect in the book.D.The whole story represents what Twain did or wishes he did during his childhood.解析细节理解题。从第一段可知,这个故事并不是马克吐温的个人经历。答案B.语法填空There are moments in life 1._you

25、 miss someone so much that you just want to pick them from your dreams and hug them for real!When the door of happiness closes, 2._opens, but often we look so long at the closed door 3._we dont see the one which has been opened for us.Dont go for looks;they can deceive(欺骗).Dont go for wealth;even th

26、at fades away.Go for someone 4._makes you smile because it takes only a smile to make a dark day seem bright.Dream what you want to dream;go where you want to go;be 5._you want to be.The 6._(happy) of people dont 7._(necessary) have the best of everything;they just make the most of everything that 8

27、._(come) along their way.The brightest future will always be based on a 9._(forget) past.When you were born, you were crying and everyone 10._you was smiling.Live your life so that when you die, youre the one who is smiling and everyone around you is crying.1.解析考查定语从句。定语从句的先行词是moments,引导词在从句中充当时间状语,

28、故用when。答案when2.解析考查代词。句意:当幸福之门关闭时,另一扇会打开。another意为“另一个”。答案another3.解析考查固定结构。此处是so.that.句型。句意:但是我们常常眷恋着那道关上了的门,以致看不见另一道已经为我们打开了的门。答案that4.解析考查定语从句。定语从句的先行词是someone,引导词在定语从句中作主语,指人,故用who.答案who5.解析考查表语从句。引导表语从句并在从句中作表语,故用连接代词what。答案what6.解析考查比较等级。由后文的the best of.可知,这里用形容词最高级,表示“最幸福的人”。答案happiest7.解析考查副词。修饰动词have,作状语,要用副词。答案necessarily8.解析考查时态、主谓一致。由前面的have,make等谓语动词可知,用一般现在时;又因该定语从句中的主语that 是替代先行词everything的,故用comes。答案comes9.解析考查词性转换。因past在这里是名词,前面需要定语;又因past与forget是被动关系,故用过去分词forgotten作定语。答案forgotten10.解析考查介词。表示“在周围”,用介词around。答案around

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1