1、Section Lesson 2 & Lesson 3 品句填词1The class _(满足,迎合) for all ability ranges.答案:caters2The game has already been _(推迟) three times.答案:postponed3She _(款待) him to lunch.答案:treated4The new drug is undergoing clinical _(实验)答案:trials5Smoking is strictly _(禁止) in the process of handling explosive materials.
2、答案:prohibited6They are _(团结) together by the common cause.答案:united7There was a _(停顿) in the talk when Mary came in.答案:pause8There is an _(严重的) shortage of water.答案:acute9The police officer saw a _(极相似之处) between the two murder cases.答案:parallel10Lets give the room a _(彻底的) cleaning.答案:thorough 单句改错
3、1The news that they decided to postpone discuss the problem upset us._答案:discussdiscussing2I suggested he should adapt himself for his new conditions._答案:forto3He is always lying to me, so I havent had faith on him._答案:onin4He helped us a lot and we would treat him for a big dinner._答案:forto5Her hus
4、band was killed in the accident and she brought off her two children._答案:offup 完成句子1问题解决了, 他感觉很轻松。 _, he felt relaxed.答案:With the problem settled2老师手里拿着一本书进来了。 The teacher came in _答案:with a book in his hand3他想他是否可以在没有人注意到他的情况下悄悄溜出演讲大厅。 He wondered if he could slide out of the lecture hall _答案:with
5、nobody noticing him4老师让小汤姆一直站着。 The teacher _ all the time.答案:left little Tom standing5有这么多孩子有说有笑的, 我无法安下心来工作。 _, I couldnt settle down to my work.答案:With so many children talking and laughing 课文语篇改错It is reported that Bird Flu is very similar to a killer epidemic in the past. Jim Smith looks throug
6、h the history of epidemics for clues.Bird Flu first appeared in 1997, that proved a modern adaptation of a same virus of the 1918 Spanish Flu. Its important to look at the spread of diseases throughout history to discover the causes and effects and foresee and prevent them in the future. One of the
7、main cause of the fall of the Roman Empire may be half of the areas population died from this epidemic. Other epidemic, the Spanish Flu, spread in similar condition and left families mourning worldwide. The SARS epidemic began from a lung disease in Guangdong and spread quick.Unfortunately, it was c
8、ompletely new so that there were no prescription drugs and tablets to treat it. With all the international effort made, we have faith in stopping a Bird Flu epidemic from in its tracks.答案:It is reported that Bird Flu is very similar to a killer epidemic in the past. Jim Smith looks through the histo
9、ry of epidemics for clues.Bird Flu first appeared in 1997, proved a modern adaptation of same virus of the 1918 Spanish Flu. Its important to look at the spread of diseases throughout history to discover the causes and effects and foresee and prevent them in the future. One of the main of the fall o
10、f the Roman Empire may be half of the areas population died from this epidemic. epidemic, the Spanish Flu, spread in similar and left families mourning worldwide. The SARS epidemic began a lung disease in Guangdong and spread .Unfortunately, it was completely new so that there were no prescription d
11、rugs tablets to treat it. With all the international effort made, we have faith in stopping a Bird Flu epidemic in its tracks.A卷 单句语法填空1He stood for an instant with his hand still _(raise)答案:raised2The papers were left _(lie) around.答案:lying3She was scared to go _ her fathers wishes.答案:against4You s
12、hould wipe _ the unpleasant memory.答案:out5Most teenagers go _ a period of rebelling.答案:through6The dog remained _(faith) to its master.答案:faithful7Family finances prohibited her _(go) to college.答案:going8They postponed _(send) an answer to a request.答案:sending9He doesnt like people treat him _ a chi
13、ld.答案:as10Our literature and art ought to cater _ popular taste.答案:to 阅读理解AI dont think there is anything more important than health. “Health is the greatest wealth,” wise people say. You cant be good at your studies or work well when you are ill.If you have a headache, toothache, backache, earache
14、or bad pain in the stomach, if you complain of a bad cough, if you run a high temperature and have a bad cold, or if you suffer from high or low blood pressure, I think you should go to see the doctor. The doctor will examine your throat, feel your pulse, test your blood pressure, take your temperat
15、ure, sound your heart and lungs, test your eyes, check your teeth or have your chest Xrayed. After that, he will advise some treatment, or some medicine. The only thing you have to do is to follow his advice. Speaking about doctors advice, I cant help telling you a funny story. An old gentleman came
16、 to see the doctor. The man was very ill. He told the doctor about his weakness, memory loss and serious problems with his heart and lungs. The doctor examined him and said there was no medicine for his disease. He told his patient to go to a quiet place for a month and have a good rest. He also adv
17、ised him to eat a lot of meat, drink two glasses of red wine every day and take long walks. In other words, the doctor advised him to follow the rule: “Eat with pleasure, drink with pleasure and enjoy life as it is.” The doctor also said that if the man wanted to be well again, he shouldnt smoke mor
18、e than one cigarette a day. A month later the gentleman came into the doctors office. He looked cheerful and happy. He thanked the doctor and said that he_had_never_felt_a_healthier_man“ But you know, doctor,” he said, “its not easy to begin smoking at my age.”【解题导语】作者认为健康很重要,并讲述了一个与健康有关的有趣的故事。1The
19、writer thinks that_. A.health is more important than wealth B.work is as important as studiesC.medicine is more important than pleasureD.nothing is more important than money A解析:细节理解题。根据第一段的I dont think there is anything more important than health.说明作者认为健康比什么都重要。所以选A。2The doctor usually tells his pa
20、tient what to do_. A.without examining the patientB.after he has examined the patientC.if the patient doesnt take medicineD.unless the patient feels painB解析:推理判断题。根据第三段的The doctor examined him and said there was no medicine for his disease.说明医生是在检查了以后才会对病人说一些具体的治疗方案。 所以选B。3The underlined part means
21、“_”. A.he was feeling better than everB.he wasnt a healthy manC.he was feeling worse than beforeD.he will be well againA解析:细节理解题。 根据最后一段的He looked cheerful and happy. He thanked the doctor and said that he_had_never_felt_a_healthier_man说明他的状况很好,他是来感谢医生的,说明他现在很健康,比以往的任何时候都感觉好。所以选A。4From the last sent
22、ence of the passage, we learn the man_before the doctor told him not to smoke more than one cigarette a day. A.was a heavy smokerB.didnt smoke so muchC.didnt smokeD.began to learn to smokeC解析:推理判断题。根据文章最后一句说明这个病人以前都不抽烟的。所以选C。BFood blogs, celebrities, and nutritionists all advocate the benefits of ea
23、ting organic(有机的) fruits and vegetables. But a new study published in Science Advances paints a more complex picture. While organic produce is likely slightly healthier to eat and, in some ways, more sustainable to grow, there are also downsidesOrganic fruits and vegetables typically cost more than
24、conventional ones. To get a certificate as organic, farmers must meet specific criteria, including growing produce without the use of genetic engineering and chemical inputs. Without these methods, the growing process typically requires more labor, time, and money, a cost that is passed down to cons
25、umers.Its true that in many ways, organic farming is more sustainable than conventional farming. But when it comes to environmental concerns such as greenhouse gas output and water loss, the comparison gets complex. Organic farms produce less greenhouse gas output per acre. However, because they are
26、 barred from using genetic engineering, pesticides(杀虫剂), and other methods that increase efficiency(效率), organic farms also produce an estimated 19% to 25% less yield than conventional farms. While there isnt a whole lot of research on the topic, the few studies that do exist suggest greenhouse gas
27、output and water loss might actually be higher on organic farms, on a per unit basis, says study author Verena Seufert.In addition, while organic produce is likely more nutritious than conventional fruits and vegetables, theres not a lot of evidence to support the claim that these often slight diffe
28、rences influence consumer health. The same is true for the pesticide remainder. In developed countries, where pesticide use is tightly regulated, theres no scientific consensus on how these often slight differences influence human health.Still, Seufert stresses that if you can afford to eat organic
29、produce, you should do so. Organic farms provide safer work environments for workers, plus they support great biodiversity. The real take away from her study is not that organic produce is bad but that the practice needs more studies to increase the yield without lowering sustainability.But if you c
30、ant afford to buy organic produce, dont stress too much, particularly from a nutritional perspective.【解题导语】本文是一篇议论文,主要介绍了有机农产品的一些情况。5What does the underlined word “downsides” in Paragraph 1 most probably mean?ADangers.BDrawbacks.CBenefits. DDifferences.B解析:词义猜测题。根据第一段最后一句“While organic produce.also
31、downsides”可知,虽然有机农产品可能稍微健康些,但在某些方面,也有其缺点。再结合语境和下文陈述的有机农产品的缺点可以判断,画线词应指有机农产品不好的一面,B项意为“缺点”,故B项正确。6Which key factor makes it hard to compare organic farming with conventional farming when it comes to environmental concerns?AThe yield. BThe price.CThe water loss. DThe labor.A解析:细节理解题。根据题干关键词“hard to co
32、mpare”定位至第三段第二句“But when plex.”,由此可知,当涉及诸如温室气体排放和水资源损失等环境问题时,比较传统农业和有机农业就困难了;且根据第三段其他内容可知,虽然有机农业与传统农业相比更可持续,但因为不能使用基因工程技术、杀虫剂及其他提高效率的方法,有机农业的产量相对低,故产量是使得两者之间的比较变得困难的重要因素。A项意为“产量”,故A项正确。7Which of the following will the author most probably agree with?AFarmers work environment should be improved.BOrga
33、nic produce should be made more efficiently.CIt isnt wise for consumers to buy organic products.DThe pesticide remainder do no harm to peoples health.B解析:推理判断题。根据第三段第四句可知,由于禁止使用基因工程技术和杀虫剂等,有机农场的产量估计会比传统农场的产量低19%至25%。据此可以判断,应当提高有机农业的生产效率,故B项正确。第五段的最后一句亦是提示。8In the authors opinion, why should we suppo
34、rt organic produce?AIts environmentally friendly.BIts more nutritious.CIt helps keep the variety of plants.DIts safer for consumers.C解析:推理判断题。根据第五段第二句可知,有机农场为工人提供更安全的工作环境,而且有机农场有助于保持生物多样性。据此可以判断,我们应当提倡有机农产品的原因之一是能保持生物的多样性,故C项正确。 七选五A cobra(眼镜蛇) was set free on September 10 in a park in Xiangtan, Sou
35、th Chinas Hunan Province. 1._And they began hunting for the deadly creature to try to prevent it from hurting anyone.In the name of mercy, some people free captive(被捕获的) animals, including foreign species, mostly bought from pet shops or markets. 2._Last April, someone freed hundreds of foxes and ra
36、ccoon dogs in a Beijing suburb, causing economic losses to animal farmers and endangering the safety of local residents. 3._Besides, today people are increasingly aware of the importance of environmental protection and biodiversity. But it is necessary to ensure that acts of freeing captive animals
37、do not violate laws or harm the interests of the public. 4._In order to regulate the release of captive animals, the government revised the law on wildlife conservation in 2016. According to the updated regulations, no individual or organization should harm the public interest by freeing captive ani
38、mals. 5._AAnd any creatures set free should be local species that have no threat to local biodiversity.BHowever, their warmhearted kindness often causes serious consequences.CFreeing a cobra in a park reflects the troublemakers ignorance of other peoples lives.DSuch news has frequently appeared in r
39、ecent years.ELocal police immediately arrested the troublemaker.FInfluenced by Buddhism, freeing captive animals is an act that deserves respect in China.GIt is important to protect animals including those set free by people.【解题导语】近来,人们的放生行为越来越多,但是一些外来物种及危险动物的放生,会对当地物种以及人们的生命造成很大的威胁。文章对这一现象进行了分析,并提出
40、了解决方法。1E解析:上文提到一条眼镜蛇被放生,下文提到人们追捕眼镜蛇以防它伤害任何人,故空处也应表示眼镜蛇被放生后警察的行动,所以E项“当地警察立即逮捕了这个惹麻烦者”承上启下,符合语境。下句中的“they”指的是E项中的“Local police”。故选E。2B解析:该句承上启下。上句说的是人们出于慈爱之心放生被捕获的动物;下文叙述的是去年四月在北京放生的一批动物对当地农民带来了严重的经济损失,并危及了当地居民的人身安全,上下文之间为转折关系,所以B项“然而,他们的好心却常常引起严重的后果”符合语境。3F解析:该部分介绍了放生的原因。Besides后介绍的是一个理由:现在人们的环保意识和生
41、物多样化意识增强;所以空处应该是另外一个理由,故F项“在中国,受佛教的影响,(人们认为)放生被捕获的动物是值得尊重的行为”符合语境。4C解析:上文提到人们有必要确保放生行为不能触犯法律,不能损害公众利益,故可推知下文应就放生眼镜蛇这一例子对此进行进一步解释,故C项“在公园里放生眼镜蛇反映了这个惹是生非的人忽视了其他人的生命”符合语境。5A解析:该段说的是政府对放生行为采取的措施,所以A项“放生的任何生物都必须是本地物种,这些物种对当地的生物多样性没有威胁”是对上文的进一步解释,故选A。B卷 阅读理解“BANG!” the door caused a reverberation(回声). It
42、was just standing there, with Father standing on one side, and me on the other side.We were both in great anger.“Never set foot in this house again!” Father stormed. With tears welling up in my eyes, I rushed out and ran along the street. I wandered aimlessly.A young father who held a child in his a
43、rms walked past me. I felt as if I had seen my childhood from another space: happy and carefree.But now.I dont know whether it is because I have grown up or because Father is getting old. We differ in our ways of thinking. It feels like there was an iron door between us.My heart was frozen on this h
44、ot summer night. As I walked on, there were fewer and fewer people on the streets, until I had only the street lights to keep me company. When I finally reached the highrise apartment block in which I lived, I saw that the light was still on.I thought to myself:“Is Father waiting for me, or is he st
45、ill angry with me?”In fact, it was nothing. Perhaps, Father was throwing away some of his old stamps. Perhaps he thought they were useless. I never had the courage to tell him that I liked collecting stamps.All the lights were off except Fathers.Father was always like this. Maybe he didnt know how t
46、o express himself. After shouting at me, he never showed any mercy or any moments of regret.This was how he always was. He has been a leader for so long that telling everyone else what to do has become his second nature.The light was still on. With the key in my hand, I was as nervous as I had never
47、 been. At last, I decided to open the door. As I opened the door, tears ran down my cheeks. I realized that the iron door that I had imagined between us did not exist at all. Loveits second to none.【解题导语】本文是一篇记叙文。“我”和父亲发生争执,父亲对“我”发脾气说不让“我”再踏进家门。夜晚“我”在大街上徘徊,当“我”走到家楼下时,看到家里的灯始终亮着,“我”终于鼓起勇气,打开了家门1Which
48、 of the following can replace the underlined part in Paragraph 2?Ashouted in reliefBburst into angerCburst out crying Dfell into sadnessB解析:词义猜测题。根据第二段第一至二句“We were both in great anger.Never set foot in this house again! Father stormed”可知,我们都很愤怒,父亲对“我”怒吼道:“你再也不要踏进这所房子。”据此可以判断,画线词意为“怒吼”,故B项正确。2What d
49、oes the “iron door between us” actually refer to?ATheir misunderstandings.BTheir different characters.CTheir ways of thinking.DThe fathers rudeness.A解析:推理判断题。根据第四段可知,“我”不知道是因为“我”长大了,还是因为父亲老了,我们的思维方式不同;我们之间好像有一扇铁门。结合文章倒数第二句“I realized that the iron door that I had imagined between us did not exist at
50、 all.”可知,“我”意识到,“我”想象中的那扇铁门根本就不存在。据此可以判断,文中提及的“铁门”是指“我”和父亲之间的误会,故A项正确。3In the authors eyes, which of the following can be used to describe his father?AInconsiderate. BIndifferent.CStubborn. DUninterested.C解析:推理判断题。根据第十段第二句可知,在“我”看来,长期以来,父亲一直是一个领导者,告诉别人该做什么已经成为他的天性;结合第二段所描述的父亲不让“我”再踏进家门以及第九段第三句可以判断,在
51、“我”看来,父亲是个固执的人,故C项正确。 完形填空How important is it to offer our love, especially to those who are closest to us, with no strings attached? The _1_ of the expression “no strings attached” may go back to ancient times when _2_ were written on parchment(羊皮纸) that was rolled up and _3_ with a string.An unkno
52、wn author beautifully _4_ the nostringsattached love in her heartfelt story titled The Rock.As she grew older her teenage daughter became increasingly rebellious(叛逆的). It was late one night when the police _5_ her daughter for drunk driving. She had to go to the police station to _6_ her daughter up
53、.They didnt _7_ until the next afternoon. She broke the _8_ by giving her daughter a small giftwrapped box. Her daughter _9_ opened it and found a little _10_ inside.Her daughter rolled her _11_ and said, “Cute, Mom, whats this for?”“Read the card,” she _12_Her daughter took the card out of the enve
54、lope in the box and _13_ it. Tears started to trickle down her daughters cheeks. Her daughter got up and hugged her as the _14_ fell to the floor._15_ the card were these words:“This rock is more than 200,000,000 years old. That is how long it will take before I _16_ you.”This mother is not saying,
55、“I will love you _17_.” Instead she says that she will love her daughter forever and nothing can change that. No _18_ attached.When we learn to _19_ like that, I think well understand the words of Emmet Fox, who said, “If you could only love enough, you could be the most _20_ person in the world.”【解
56、题导语】本文通过描述一位母亲送给叛逆的女儿一块小石头和卡片留言的故事告诉我们,什么是对于最亲近的人的无条件的爱。1A.meaning BoriginCinfluence DchangeB解析:根据下文“go back to ancient times”可知,这个短语可以追溯到古代,故此处指该短语的起源(origin)。2A.numbers BnamesCdocuments DdiariesC解析:根据语境可知,此处表示文件(documents)是写在羊皮纸上的。3A.secured BcoveredCcommented DhiddenA解析:根据语境可知,此处指文件写在羊皮纸上,并卷起来,用绳
57、子系紧。A项意为“系紧”;B项意为“覆盖”;C项意为“评论”;D项意为“隐藏”。故选A。4A.publishes BprovesCanalyses DdescribesD解析:一位不知名的作家在她的标题为The Rock的故事中完美地描述(describes)了这种感人肺腑的无附带条件的爱。5A.blamed BchargedCarrested DchallengedC解析:根据下文的“her daughter for drunk driving. She had to go to the police station”可知,作家的女儿酒驾,被警察逮捕(arrested)了。6A.pick B
58、bringCtake DsendA解析:根据语境可知,此处指作家去警局接女儿。pick sb. up “(开车)接某人”。7A.speak BarriveCwork DrestA解析:根据上文作家去警局接女儿和下文作家通过送女儿一个包装好的礼物来打破这种“冲突”(conflict)可知,母女二人一直没有说话(speak)。8A.promise BlawCheart DconflictD解析:参见上题解析。9A.eagerly BcasuallyCimmediately DsecretlyB解析:作家的女儿随意地打开盒子,发现里面有一块小石头。根据上文讲述母女二人互不理睬,此处收到母亲的礼物,女
59、儿应是一种随意的态度。故选B。A项意为“急切地,渴望地”;C项意为“立刻”;D项意为“秘密地”。10A.toy BringCpen DrockD解析:根据文章倒数第三段中的“This rock is more than 200,000,000 years old.”可知,此处指发现盒子里有一块小石头。与上文的“The Rock”呼应。11A.legs BeyesChands DshouldersB解析:根据上文可知,母女二人发生了“冲突”,故此处作家的女儿应是翻着白眼说道。roll ones eyes “翻白眼”。12A.constructed BinstructedCreviewed Dan
60、alysedB解析:此处指作家在女儿看到小石头不明就里的询问下,指示女儿读盒子中信封里的卡片,故B项正确。A项意为“建造,构造”;C项意为“复习”;D项意为“分析”。13A.wrote BopenedCread DenjoyedC解析:根据上文中的“Read the card”可知选C。14A.parchment BgiftCletter DcardD解析:根据上文可知,此处是指卡片掉在了地上。15A.On BWithCFor DAtA解析:根据语境可知,此处表示“卡片上写着这些话”。表示“在上”,应用on。16A.look forward to Bpay attention toCgive
61、up on Dtake care ofC解析:根据下文的“Instead she says that she will love her daughter forever and nothing can change that.”可知,该处指作家永远不会放弃自己的女儿。A项意为“盼望”;B项意为“注意”;C项意为“放弃”;D项意为“照顾”。故选C。17A.though BuntilCbecause DifD解析:根据下文可知,作家表示会永远爱女儿,并且不会改变。因此此处表示“这位母亲不是说如果我会爱你的”,突出作家无附带条件的爱。18A.strings BwordsCwarnings Dthr
62、eatsA解析:根据上文可知,此处表示“无附带条件的”,故选A项。19A.teach BloveCthink DsupportB解析:全文都是讲述“爱”,因此作者此处发出感慨“当我们学会像那样爱的时候,我认为我们就会理解Emmet Fox的话”,因此B项符合文意。20A.poor BcourageousCpowerful DhonestC解析:根据上文可知,此处用Emmet Fox的名言结束文章,呼应上文,强调“爱”很重要,即如果你能够足够多地去爱,那么你就是这个世界上最强大的人。 语法填空I started working as a volunteer for the City of Sur
63、rey this summer. I did this because Ive always enjoyed 1._(help) people in any way I can. I thought if I became a volunteer for the City of Surrey, I would be able to achieve that goal. And being a volunteer for the City of Surrey 2._(real) helped me branch out in many different directions. I volunt
64、eered over 256 hours of 3._(serve) during the summer helping with day camps, teen dances and so on.I worked hard and did my best to show everyone that this is 4._ I love to do. I started by taking every course 5._ (offer) through the volunteer program and then began to apply for paid positions. By t
65、he end of the summer I 6._ (hire) as a dance instructor.Working for the City of Surrey has provided me with so many opportunities 7._ would not have presented themselves anywhere else. I got a wellpaid job much earlier 8._I had expected.I was 9._ (thank) that I had been given the chance 10._(work) f
66、or such an amazing city and do my part to make it the best it can be.1helping解析:考查动词ing形式作宾语的用法。 enjoy doing sth.意为“喜欢做某事”。 2really解析:考查副词。设空处修饰helped,表示“确实”,故填really。3service解析:考查名词。设空处作宾语,表示“服务”,故填service。4what解析:考查连接词。设空处引导表语从句,且在从句中作do的宾语,故填what。5offered解析:考查过去分词作定语的用法。course后跟后置定语,offer与course之
67、间是逻辑上的动宾关系,且offer所表示的动作已完成,故填offered。6had been hired解析:考查过去完成时的被动语态。由By the end of the summer可知,应用过去完成时,又因为I和hire之间是被动关系,故填had been hired。7that/which解析:考查关系代词。设空处引导限制性定语从句修饰opportunities,且在从句中作主语,故填that/which。8than解析:考查比较级。由前面的much earlier可知,应填than。9thankful解析:考查形容词作表语的用法。设空处作表语,表示“感激的”,故填thankful。10to work解析:考查不定式作定语的用法。the chance to do sth.意为“做某事的机会”。