收藏 分享(赏)

人教版高一英语必修一练习:Unit3Travel journal.doc

上传人:a**** 文档编号:413814 上传时间:2025-11-30 格式:DOC 页数:5 大小:108.50KB
下载 相关 举报
人教版高一英语必修一练习:Unit3Travel journal.doc_第1页
第1页 / 共5页
人教版高一英语必修一练习:Unit3Travel journal.doc_第2页
第2页 / 共5页
人教版高一英语必修一练习:Unit3Travel journal.doc_第3页
第3页 / 共5页
人教版高一英语必修一练习:Unit3Travel journal.doc_第4页
第4页 / 共5页
人教版高一英语必修一练习:Unit3Travel journal.doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、1-3基础巩固组. 单句语法填空来源:11Ever since he caught the H1N1,Peter has_suffered(suffer)from so much pain that he is coughing day and night.2I am fond of Glorias attitude to/towards life;she has never complained about anything.来源:Zxxk.Com3Earth Day is a reminder that we need to care about the world we live in

2、and that we should learn to respect life and nature.4What was the girl like?She was a brave girl.She fought bravely and her enemy had to give in to her at last.5Tom tried to persuade us to_come(come),but in vain.6Once you begin,you must do the work well or dont do it at all.7Mary left him,determined

3、(determine)never to_set(set)foot in his home again.8It was yesterday that he decided to make a trip to Europe.9He is easy to_approach(approach)10He insisted that he had_done(do) nothing wrong and he not be_punished(punish).根据汉语提示补全句子1Her mother persuades_her_to_stay (劝她待在)at home for a day.2Everythi

4、ng_went_on_as_usual(一切像往常一样)as if nothing had happened.3We have to rely_on(依赖,依靠)him to make the design.4The soldiers put_up_many_tents(搭起了很多帐篷)by the lake last night.来源:15He is a very stubborn man.No man can change_his_mind(改变他的主意)6The little girl can_hardly_wait_to(迫不及待地)go home to see her sick mo

5、ther.7He was_determined_never_to_allow(决心永不允许)this matter to happen again.8In_my_view/opinion(在我看来),he is not fit for the job.能力提升组阅读理解A(2019上杭模拟)For many years,people around the world were crazy about a boy with blond hair.And perhaps these times have returned,as a new movie version of classic The

6、Little Prince has been released in many countries.It came out in China on Oct.16.Now we have an opportunity to look again at what has made this boy so popular with so many people of all ages,all over the world since the novels first publication in 1943.A pilot crashes his plane in the desert.In this

7、 terrible situation he meets the Little Prince,who is a strange being from an asteroid(小行星)We learn that the Prince has been on a long journey.He left his home after an unhappy love affair.This love affair wasnt with another of the Princes kind,but with a beautiful rose.Looking for a way to mend his

8、 broken heart,he toured planets looking for wisdom.He met many different beings,but all were foolish and disappointed the Prince.One was a king who hated other people and lived on a planet with no other people on it.Another was a businessman who,because he could count the stars,thought that he owned

9、 them.Nothing that these men had to say to the Prince could end the sadness caused by his unhappy love affair.Now he is on Earth,still in search of answers.In truth,this is where the story ends for the Prince.He dies in the desert.But because of his great warmth,he tells the pilot a story so that th

10、e pilot will not feel hopeless.The Prince tells him that although his body is dying,his soul will return to his asteroid.来源:1But although the story is unhappy in this respect,the generous,selfsacrificing Prince himself sets an example to us.We all know that a great,popular book doesnt have to be a h

11、appy one.Generally,the books that win the hearts of readers are neither simply happy nor simply sad.It will both charm you and make you cry,but you wont quite understand why.1Why did the Little Prince leave his own asteroid earlier in the story?来源:Z+xx+k.ComAHe was curious to explore other planets.B

12、He wanted to look for his love who was traveling around.CHe went traveling to appreciate different types of roses.DHe was looking for answers to mend his broken heart.【解析】 根据第二段最后一句可知,本题选D。【答案】 D2What happens to the Little Prince in the end?AHe keeps a longlasting friendship with the pilot he met on

13、 Earth.BHe dies in the desert on Earth but gives the pilot hope to move on.CHe finds what he has been looking for and goes home with satisfaction.DHe keeps on searching for answers on other planets after leaving Earth.【解析】 根据文章第四段可知,本题选B。【答案】 B3How will readers probably describe The Little Prince af

14、ter watching it in the authors opinion?AAnxious. BJoyful.CDisappointed. DBittersweet.【解析】 根据文章最后一段可知,这部电影会使你陶醉,还会让你哭泣。故这部电影是苦乐参半。【答案】 D4Which of the following statements is TRUE according to the article?AEarth is the first planet that the Little Prince has visited.BIt took many years for the book Th

15、e Little Prince to become popular.CThe Prince was very disappointed in the humans he met.DThe Prince charms the readers mainly with his lovely personality.【解析】 根据第三段第一句可知C选项正确。【答案】 CBDisneyland calls itself the happiest place in the world,but to keep visitors happy in its five locations across the g

16、lobe, each theme park is adjusted to cater to local cultures and tastes.Outside of the two original resort areas in the US,Disneyland in California and Walt Disney World in Florida,the Disneylands in Paris,Tokyo and Hong Kong offer subtly different layouts to make their millions of visitors each yea

17、r feel at home.Disneyland ParisAfter excitedly entering Disneyland Paris,which opened in 1992,visitors are greeted with an arcade(拱廊)that features a small replica(复制品)of the Statue of Libertya gift from France to the US in 1886,making it a fitting introduction to Europes only instance of this Americ

18、an theme park.The arcade also offers essential cover from the cold and rain that typically hit Paris.As you venture further into Disneyland Paris,you will see a lot of European visionaries,such as Leonardo da Vinci with the Orbitron attraction,a unique theater show featuring French director and actr

19、ess Julie Delpy on screen with synchronized live actors,and the character Remy,a French chef rat from the Disney cartoon Ratatouille with an attached restaurant to match the cartoons finedining kitchen.Tokyo DisneylandOpened in 1983,Tokyo Disneyland is the third most visited of any theme park in the

20、 world after the two Disney parks in the US.Like Walt Disney World in Florida,Cinderellas Castle is located at the center of the park,said to have been chosen because the princesss qualities of duty and a strong work ethic would resonate more deeply in Japanese culture than Sleeping Beauty,whose cas

21、tle is featured in the center of Disneyland California.Hong Kong DisneylandThe Hong Kong Disneyland,opened in 2019,incorporates feng shui and traditional Chinese elements into its design to attract tourists from the Chinese mainland.Feng shui balances the elements of wood,fire,earth,metal and water

22、to create positive energy,and these elements can be seen throughout the theme park.Rocks represent stability and prevent good luck from flowing away,so two gigantic boulders have been placed at the parks entrance to stop energy from flowing out of the resort.Water stimulates fortune and wealth,and t

23、he theme park is full of lakes,ponds and streamsnot to mention the large fountain featuring Disney characters placed at the main entrance of the park.5From the text,we can conclude that in Disneyland Paris_Athe arcade is a symbol of friendship between France and the USBthere is a theater that shows

24、the popular Disney cartoon RatatouilleCa theater shows famous French characters in great movies in different timesDthe Statue of Liberty replica reflects Disneylands status as the latest moment in the historical relationship between France and the US【解析】 根据第二段可知,自由女神雕像是1886年从法国搬到美国的礼物,因此它的复制品成了美国主题公

25、园最适宜引荐到欧洲的实例。【答案】 D6The text discusses how Hong Kong Disneyland_Ais the oldest Disney theme park outside of AmericaBhas deep connections with traditional Chinese cultureChas two boulders at the entrance to bring in good luckDprovides many waterrelated entertainment activities【解析】 由“The Hong Kong Dis

26、neyland,opened in 2019,incorporates feng shui and traditional Chinese elements into its design to attract tourists from the Chinese mainland”可知香港迪斯尼乐园结合了传统中国文化元素。【答案】 B7The main purpose of the text is to_Aoffer visitors some moneysaving tips for visiting Disneyland theme parksBshow how Disneyland parks outside of the US are adjusted to local peoples tastesCshow the development of Disneyl and theme parks around the world throughout historyDtell visitors how to enjoy themselves at Disneyland theme parks【解析】 从第一段中可知本文的主旨是世界各地的迪斯尼乐园是如何迎合当地人的口味的。【答案】 B

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1