收藏 分享(赏)

2019届高考英语(外研版)一轮复习练习:必修1 1 MODULE1知能演练轻松闯关 WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:405541 上传时间:2025-11-30 格式:DOC 页数:7 大小:489.50KB
下载 相关 举报
2019届高考英语(外研版)一轮复习练习:必修1 1 MODULE1知能演练轻松闯关 WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共7页
2019届高考英语(外研版)一轮复习练习:必修1 1 MODULE1知能演练轻松闯关 WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共7页
2019届高考英语(外研版)一轮复习练习:必修1 1 MODULE1知能演练轻松闯关 WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共7页
2019届高考英语(外研版)一轮复习练习:必修1 1 MODULE1知能演练轻松闯关 WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共7页
2019届高考英语(外研版)一轮复习练习:必修1 1 MODULE1知能演练轻松闯关 WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共7页
2019届高考英语(外研版)一轮复习练习:必修1 1 MODULE1知能演练轻松闯关 WORD版含解析.doc_第6页
第6页 / 共7页
2019届高考英语(外研版)一轮复习练习:必修1 1 MODULE1知能演练轻松闯关 WORD版含解析.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、 阅读理解A(2018四川成都诊断性检测)Welcome to Whitney High School!Spring Kids Dance ClinicThe WHS Dance Team is hosting the annual Spring Dance Clinic for children aged 513. If your son or daughter is interested in attending this camp, you may download the form and return it to the WHS office or register online!Q

2、UESTIONS? CONTACT: Halley Crandell at hcrandellrocklinusd.org.WHERE:Whitney High School CafeteriaWHEN:April 22nd, 9 am.12:30 pm.COST:$ 25 online registration and $ 30 walkup registrationKaplan SAT/ACT Combo Practice TestOffered in the WHS LibrarySaturday, April 29th, 9 am. 1 pm.Registration is $ 20.

3、Please sign up in the College and Career Center by April 21st to secure a spot.Please see Mrs. Randazzo in the College and Career Center to sign up or for questions.Lions Club Student Speech ContestEnter to be one of two Whitney High School students to qualify for the Rocklin Lions Club Speech Conte

4、st, which is to be held this summer. A written copy of your speech is due at the College and Career Center no later than April 30th at 3 pm.Open to grades 912. No less than 5 minutes and no more than 10 minutes.Can You Catch the Wildcat at the 5K RaceOn April 28th at 8:30 am., the Whitney Wildcat wi

5、ll leave his stadium and attempt to outrun hundreds of runners trying to catch him!This will be a fun exciting way to challenge yourself and provide needed funds for two great causes! The WHS track and field team is raising money for equipment. Secondly, we are raising money for the Heidi Greenwood

6、Scholarship. All profits on Tshirt sales will go directly to the scholarship! Entry to the race is $ 15 and Tshirt sales will be on site.Go to https :/goo. gl/QANQg 8 to register!QUESTIONS? EMAIL:Mark Snow at msnow rocklinusd. org.【解题导语】本文主要介绍了Whitney高中所开展的活动。1How much should one pay for registering

7、 the dance camp in person?A$15.B$20.C$25. D$30.D解析:细节理解题。根据第一部分中的“$30 walkup registration” 可知,亲自去报名参加舞蹈营的人每人报名费为30美元,题干中的in person与文中的walkup呼应,故选D。2Who should students turn to if they have questions about practice tests?AMark Snow. BMrs. Randazzo.CHalley Crandell. DHeidi Greenwood.B解析:细节理解题。根据第二部分中的

8、“Please see Mrs.Randazzo in the College and Career Center to sign up or for questions.”可知,对于模拟考试有疑问的学生可以向Mrs.Randazzo咨询。3What do we know about “Can You Catch the Wildcat at the 5K Race”?AIts an indoor activity to be held on April 28th.BAll the money collected will go to the scholarship.CThere is no

9、specific information for registration.DPeople can support it by buying Tshirts on the spot.D解析:细节理解题。根据最后一部分中的“Secondly, we are raising money.to the scholarship!”可知,人们可以通过在活动现场购买T恤衫来支持这项活动。4Whats the purpose of the text?ATo show how wonderful the school is.BTo persuade students to join in the events

10、.CTo publicize the schedule of some events.DTo draw parents attention to the school.C解析:写作意图题。根据全文的整体内容可推知,本文主要对Whitney高中所要举行的活动做了详细介绍,故选C。B(2018成都市高中毕业班诊断检测)Isabel has turned down two job offers in the past year. The first job she considered was the director of HR for a company in Utah. After the i

11、nitial interviews, she felt the job fit her except for the location. Still, she flew west to meet the hiring manager. The hiring manager explained that Isabel was the top candidate for the job but that, before she continued with the process, she should better understand the firms culture. She direct

12、ed Isabel to several videos of the companys CEO, who regularly appeared in front of the company in costume as part of moralebuilding exercises and expected his senior leaders to do the same.“Even though I was desperate for a job, I knew I couldnt do that,” Isabel says. She called the company to turn

13、 down the job and explained that she didnt feel there was a cultural fit.A few months later, she had an interview for another job:a director of employee relations at a local university. After several interviews, the hiring manager told her the job was hers if she wanted it. The job had many positive

14、s:it provided a lowstress environment, it offered great benefits, and the university was an employeefriendly place. But the job was relatively junior despite the title and Isabel worried it wouldnt be challenging enough. Finally, she turned it down.“ It would be great to have a paycheck and great be

15、nefits but I would definitely have trouble sleeping at night,” she says.In both cases, she was frank with the hiring managers about why she wasnt taking the jobs.“In the past, it felt like dating, and I was worried about hurting peoples feelings,” she says. However, they appreciated her frankness an

16、d thanked her for her honesty. She says it was hard to turn down the jobs and it was a risk for her financially but she felt she had to.【解题导语】本文是一篇记叙文,主要进述了Isabel拒绝两份工作的经历和感想。5Which factor made Isabel turn down the first job finally?AThe companys location.BThe initial interviews.CThe firms culture.D

17、The hiring manager.C解析:细节理解题。根据第一段最后一句可知,Isabel认为这种企业文化不适合自己,所以拒绝了这份工作,故C项正确。6What does the underlined word “junior” in Paragraph 2 probably mean?AChallenging.BEasy.CBeneficial. DStressful.B解析:词义猜测题。根据画线词所在句可知,尽管这份工作的头衔不错,但是Isabel担心这份工作没有足够的挑战性,即这份工作相对容易;据此可以判断,画线词意为“容易的”,故B项正确。7What is the most imp

18、ortant thing for Isabel in job hunting?ABeing truthful to others.BA job with a stable income.CA relaxing working atmosphere.DAvoiding hurting peoples feelings.A解析:细节理解题。根据第三段倒数第二句可知,虽然Isabel拒绝了这两份工作,但是人事部经理仍然欣赏她的坦率,并感谢她的诚实;据此可知,Isabel在寻找工作时诚实待人是她最重要的品质,故A项正确。 完形填空(2018郑州一中高三入学测试)Mildred Webinga Free

19、man was an English teacher at the new middle school I attended in the ninth grade.She wasnt my_1_;she was the adviser to the safety patrol(巡逻队)on which I_2_I loved being around her and_3_her sense of humor and kind personality.She was_4_a good listener.At the end of the year,she_5_that she was movin

20、g to Florida,and I was very sad.We exchanged_6_and became pen pals.I could tell her_7_,and she treated me_8_respect even though I was a teenager.In Florida,Mrs.Freeman became a Realtor(房地产经纪人),_9_she managed to find time to write letters.She wrote_10_stories and always took my concerns_11_She had gi

21、ven me a(n)_12_invitation to visit,and I missed her so much.When I_13_to take her up on the_14_,she answered,“Get your shoes on and your bags_15_!You are welcome anytime!”I spent three weeks with her in Miami.Her_16_of poetry,music,and creative writing_17_me to follow these endeavors(努力)One day_18_h

22、anging sheets on the clothesline,she_19_and said,“You know,the sky is fuel for the soul.”I had never looked at the_20_before hearing those words.Two years later,I received a call that Mrs.Freeman had passed away.【解题导语】本文主要讲述了作者在中学期间和一名英语老师之间的故事。1A.mother BfriendCclassmate DteacherD解析:根据上文中的“Mildred

23、Webinga Freeman was an English teacher at the new middle school I attended in the ninth grade.”和空后的“she was the adviser to the safety patrol(巡逻队)”可推知,Mildred Webinga Freeman不是作者的老师(teacher),下文中的“and became pen pals”也是提示。2A.served BadvisedCexpected DledA解析:根据语境并结合选项可知,作者当时也在巡逻队里。serve“为工作”。3A.shared

24、BenjoyedCimagined DfoundB解析:根据空前的“I loved being around her”可知,作者喜欢(enjoyed)老师的幽默感和善良的品质。4A.never BjustCstill DalsoD解析:根据上文中的“an English teacher”和“the adviser”可知,本句是对这位老师身份的补充说明。她也(also)是一个好的倾听者。5A.knew BannouncedCthought DrealizedB解析:根据语境可知,老师宣布(announced)了一个消息,她要搬到佛罗里达州了,作者感到很伤心。6A.addresses Bgifts

25、Cviews DrolesA解析:根据上文中的“At the end of the year,she _ that she was moving to Florida”和空后的“and became pen pals”可推知,作者和老师互换了地址(addresses),成了笔友。7A.many BmuchCeverything DsomethingC解析:根据上文中的“and became pen pals”与空后的“she treated me _ respect even though I was a teenager”可推知,作者与老师无话不谈,这与上文作者乐于和老师相处的背景呼应。故选

26、C。8A.in BasCwith DtoC解析:固定搭配:treat sb.with sth.意为“以某种态度/方式对待某人”,符合语境,故选C。9A.so BbutCor DforB解析:根据空后的“she managed to find time to write letters”可推知,上下文表示转折关系。故选B。10A.amusing BdifferentCemotional DordinaryA解析:根据上文中的“I loved being around her and _ her sense of humor and kind personality”可推知,老师很幽默,总是给作者

27、讲一些好笑的(amusing)故事。11A.immediately BcarefullyCseriously DprivatelyC解析:take sb./sth.seriously 为固定搭配,意为“认真对待某人/某事”。老师认真对待作者所关切的事情。12A.urgent BluckyCambiguous DopenD解析:根据下文中的“You are welcome anytime!”可推知,老师欢迎作者随时来访,an open invitation为习语,意为“随时可以来访的邀请”,符合语境,故选D。urgent“急迫的”;ambiguous“模棱两可的”。13A.decided Bhe

28、sitatedCwrote DhurriedC解析:根据上文中的“We exchanged_and became pen pals.”可推知,作者写信(wrote)告诉老师,他接受她的提议(offer)。14A.offer BpromiseCexcuse DmessageA解析:参见上题解析。offer“提供,提议”。15A.bought BfoundCfilled DpackedD解析:因为作者要去看望老师,因此老师建议作者收拾行李(packed),随时欢迎作者的到来。16A.love BdreamCsense DfeelingA解析:老师对诗歌、音乐和文学创作的热爱(love)激励(enc

29、ouraged)着作者去努力。17A.persuaded BencouragedCforced DallowedB解析:参见上题解析。18A.before BonceCwhile DafterC解析:一天,当老师正在把床单挂在晒衣绳上的时候,她抬头看(looked up)到了天空而有所感悟。while“当时”。19A.looked over Blooked outClooked up Dlooked downC解析:参见上题解析。20A.clouds BflowersCpeople DhousesA解析:根据上文中的“You know,the sky is fuel for the soul.”并结合选项可知,当时老师看了天空,此处指的应是天上的云(clouds)。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1