1、 Section Grammar & Writing 课时作业.单句语法填空1After the party, most guests left, with only two of them remaining (remain) in the host family, helping (help) him clean up.2Climbing mountains was tiring,so we all felt tired. (tire)3He was just about to sit down when he felt something moving (move) near his f
2、eet.4It was a really terrifying (terrify) experience. Afterwards, everybody was very shocked (shock)5The flowers smelling (smell) sweet in the botanical garden attract the visitors to enjoy the beauty of nature.6Unless you have planted something, you wont be able to know the pleasure of watching the
3、 thing you have planted growing (grow).阅读理解AA cultures values can be mirrored by its humor. Humor has been evaluated by many great minds such as Thomas Hobbes, who disliked humor, “Laughter is nothing else but sudden glory arising from some sudden thought of feeling far better than others.” He thoug
4、ht humor to be a negative quality of human narrowmindedness.However, Mordechai Gordon, Ph.D of Education, insists, “Humor allows us to view the world from an angle that is amusing rather than serious.” I agree with Gordon. Learning to look at the world through humor is important.In the United States
5、, every four years an election occurs. Without humor as a way to express their feelings, how else would Americans keep from clawing their eyes out and going the way of lemming?Television shows like “The Daily Show” have become important parts of American culture. They are mothering the masses by met
6、aphorically (隐喻地) airplaneing politics into our mouths. They make politics fun.Of course, politics is only one type of humor. Social humor helps people through the twists and turns of the human condition. American pop culture promotes an unhealthy selfimage. On the topic of selfimage, Hari Kondabolu
7、 stands out. He has a joke about the popular musical group “The Pussycat Dolls”, describing their hit song “Dont Cha” as a negative representation of women. He points out an obvious offence in American culture.A study from Loyola University of Maryland has shown that humor is one determining factor
8、for selecting a mating partner. Amongst other things, mates look for an outstanding funny bone in a potential partner.Of course, humor is not always used for good purposes. Humor can be linked to vulgarity (庸俗) and racism, but, like everything else, it has potential to unite human beings by allowing
9、 us to laugh at ourselves, our failures and our connection with one another.Though life may seem tough and depressing at times, all I have to do is look in the mirror at my increased wrinkles (皱纹) to know that there is a comedy out there that even Chaplin wasnt aware of.With that in mind, remember t
10、o laugh with humanity and sometimes at humanity.【解题导语】一种文化的价值能通过其幽默感表现出来。本文作者介绍了自己对幽默的看法,并决定用幽默的态度来面对生活。1Hobbes believed that humor .Awas only a way to laugh at others to make oneself feel betterBresulted in narrowmindedness of human beingsChad the power to mirror personal glory and national valuesD
11、was for people to view the world from another angle解析:选A细节理解题。根据文章第一段可知,Thomas Hobbes不喜欢幽默,并从他的话中“Laughter is nothing . better than others.”可知,应选择A。2What is the authors attitude towards political humor?AWorried.BDisappointed.CCurious. DAppreciative.解析:选D观点态度题。根据文章第三段中的“Without humor . way of lemming
12、?”及“They make politics fun.”可知,作者对于政治幽默持赞赏的态度。appreciative“欣赏的,赏识的”。3The fourth paragraph is developed mainly .Aby example Bby processCby comparison Dby classification解析:选A写作手法题。根据文章的第四段的内容可知,作者是通过举例子来证明自己的观点的,因此选择A。4What can we learn from the last two paragraphs?AChaplin wasnt aware of being laughe
13、d at.BThe author feels helpless and sad about getting older.CNever be the one who laughs at other people.DThe author is determined to face life with a sense of humor.解析:选D细节理解题。根据文章的最后两段可知,尽管生活有时候会很艰难,但仍然有连卓别林都没有意识到的幽默,要记得用幽默的态度来面对生活,应选择D。BLast year Martha had a crazy idea:“Lets go to the shelter an
14、d get a dog.” I was not exactly thrilled about the idea but agreed. We went to a California Animal Shelter. We wanted to find a dog and save a life at the same time. While I walked along the rows and rows of cold metal cages, a dog caught my eye. He was scared, weak and looked like he had given up o
15、n life.He looked at me with big beautiful eyes. I could see into his soul that he just wanted it to end. I approached his cage. I stuck my finger through the hole in the cage and scratched him on the head. He closed his eyes and accepted all the love. I knew that this dog had never felt love before.
16、 I thought he was enjoying every bit of the love I could give him until his time came to leave the Earth.Tears began to stream down my face because I felt everything that this poor creature was feeling right then. He just wanted to be loved; he just wanted a home and a family.I called my wife Martha
17、 and son Gabriel over and told them. “We want him.”Now Carsons favorite thing to do is to leap up in the air onto our bed in the morning and give us kisses with his giant tongue. He is always there to greet us when we come home with a huge smile and a wagging tail.Our lives are so much better becaus
18、e of this giant dog. He has shown us more love than any living creature on Earth. I know whats in his big brown eyes:love, compassion and gratitude. Taking a chance on this dog was the best decision my family ever made.【解题导语】本文讲述了作者一家决定收养一只狗的过程以及这只狗给作者一家带来的欢乐。作者认为收养这只狗是全家作出的最好的决定。5Whats the authors
19、reaction to his wifes proposal?AHe hesitated for a while.BHe was excited about it.CHe agreed with his wife.DHe was scared of it.解析:选C细节理解题。根据第一段第二句可知,作者对妻子的想法并没有感到兴奋,但是却同意了。6What caused the author to adopt the dog?AHis sympathy. BHis wifes proposal.CHis interest. DHis wifes tears.解析:选A推理判断题。根据第三段第一句
20、可知,作者看到这只狗后流泪了,因为作者感受到这只可怜的狗的感觉,所以是作者的同情心促使作者决定收养这只狗。7What can we infer from the last but one paragraph?AThe dog brings health to the family.BThe dog brings happiness to the family.CThe dog brings lots of hope to the family.DThe dog brings some hobbies to the family.解析:选B推理判断题。根据倒数第二段可知,这只狗现在最喜欢做的事情
21、就是每天早晨跳到床上亲作者他们,总是在他们回家时用灿烂的笑容和摇摆的尾巴问候他们。再根据最后一段可知,因为这只狗,作者一家的生活更好了,它给予作者一家更多的爱。由此可推知,这只狗给作者一家带来了快乐。.语法填空Lisa never had the chance to know her father. He and her mother divorced (离婚) when she was just a young child.Even 1. he didnt move far, he never came to visit his children.Lisa often wondered ab
22、out her father. What did he look like and what was he doing. All she knew was his name:Jeff White.After Lisa grew up, she became a nurse at 2. hospital, where she would help provide medicine and comfort for 3. (patient) in their final days. A few weeks ago, she received a new patient 4. name was Jef
23、f White.When Jeff came into his room, Lisa asked him if he 5. (have) any children. Jeff told her that he had two daughters, Lisa and Elly. Lisa couldnt hold her 6. (tear) back. She told him,“I am Lisa, your daughter.”Jeff embraced her, 7. (say) that he was not a good father. And the daughter held hi
24、s hand and kissed him.Jeff could have just weeks left 8. (live), so Lisa wanted to make the most of the time she had with him. Lisa 9. brought her kids to the hospital to meet their grandfather. The kids made cards 10. him with the words,“I love you.”Forgiveness (宽恕) is also a kind of love.【解题导语】本文是
25、一篇记叙文。一对分离多年的父女,在父亲生命的最后关头不期而遇,之前的恩怨最终被宽恕融化了。1解析:前后是让步关系,即使父亲住的不远,但从来没有去看望过孩子。even though/even if意思是“即使”,用来引导让步状语从句。答案:though/if2解析:根据语境,此处表示“一所”医院。答案:a3解析:根据语境,此处应用名词的复数,表示很多“病人”。答案:patients4解析:此处引导定语从句,引导词本身作定语,修饰后面的名词。答案:whose5解析:主句用的是过去时,根据时态一致的原则,从句也应用过去时。答案:had6解析:用名词复数,表示很多“眼泪”,tear本身是可数名词。答案
26、:tears7解析:根据句子结构,此处应用现在分词作伴随状语,表示动作与谓语动词同时发生。答案:saying8解析:根据句子结构,此处应用不定式作后置定语,表示“将来”。答案:to live9解析:根据句意,此处说明女儿把自己的孩子也带来,去见他们的外祖父。答案:also10解析:根据句意和搭配,此处表示孩子们为外祖父制作了卡片。答案:for.书面表达根据下面的提示,写一篇幽默故事,要有出人意料的结局。两辆车发生了交通事故,车子完全损坏,但幸运的是男司机和女司机都没有受伤。女司机提议庆祝一下,从车里拿出一瓶酒来,男司机很高兴,喝了几大口,但是女司机却没有喝 One possible versi
27、on:Accidental celebrationA woman and a man were involved in a car accident.After they moved slowly out of their cars, the woman said,“To be alive is so nice! Are you OK?This must be a sign from God.” The man replied,“I cant agree with you more, this must be a sign from God!”The woman continued,“And
28、look at thisheres another miracle.My car is completely destroyed but this bottle of wine didnt break.Surely God wants us to drink this and celebrate our good fortune.”So she handed the bottle to the man.The man opened it and drank some from the bottle, then handed it back to the woman.The woman took back the bottle, immediately put the cap back on.The man asked in surprise,“Why dont you have some?”The woman replied,“Sorry.I think I will just wait for the police .”