收藏 分享(赏)

四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc

上传人:a**** 文档编号:397024 上传时间:2025-11-30 格式:DOC 页数:25 大小:112KB
下载 相关 举报
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第1页
第1页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第2页
第2页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第3页
第3页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第4页
第4页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第5页
第5页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第6页
第6页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第7页
第7页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第8页
第8页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第9页
第9页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第10页
第10页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第11页
第11页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第12页
第12页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第13页
第13页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第14页
第14页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第15页
第15页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第16页
第16页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第17页
第17页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第18页
第18页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第19页
第19页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第20页
第20页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第21页
第21页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第22页
第22页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第23页
第23页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第24页
第24页 / 共25页
四川省宜宾市叙州区第一中学2022-2023学年高三英语上学期期末考试试题(Word版附解析).doc_第25页
第25页 / 共25页
亲,该文档总共25页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、四川省叙州区一中高2023届高三上期期末考试英语试题注意事项:1.答卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号填写在答题卡和试卷指定位置上。2.回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上,写在本试卷上无效。3.考试结束后,只需将答题卡交回。第一部分 听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选

2、项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1Which color hair does the missing girl have?ARed. BBlack. CBrown.2Where does the conversation probably take place?AIna caf. BIn a library. CIn a bookshop.3What might bother the man?AHis dieting. BHis weight. CHis plan.4Where does the conversation take pla

3、ce?AAt a fast-food restaurant. BAt a supermarket. COn a plane.5What are the speakers mainly talking about?AA job. BA training course. CAn interesting experience.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段对话

4、,回答以下6-7小题。6What problem does the woman have?AShe is hungry. BShe feels tired. CShe hurt her eyes.7What does the man offer to do?AFix the computer. BTake care of the kids. CMake a meal.听第7段对话,回答以下8-9小题。8Where does the woman want to go?ATo the river. BTo the bridge. CTo Waterloo station.9How long doe

5、s it take to go there on foot?AAbout 5 minutes. BAbout 15 minutes. CAbout 50 minutes.听第8段对话,回答以下10-12小题。10What are involved in the accident?AA taxi and a truck. BA bus and a car. CA bus and a taxi.11When will they probably meet?AAt 11: 30. BAt 11:00. CAt 10: 30.12Where is the woman?AShe is in the of

6、fice. BShe is close to the bookstore. CShe is in the bookstore.听第9段对话,回答以下13-16小题。13Why was Mikes brother crying?AMike didnt play with his brother.BMike didnt give his brothers things back.CMike didnt let his brother play with his toys.14What does the woman think of Mikes behavior?AUnfriendly. BUnus

7、ual. CUnselfish.15What does the woman advise Mike to do?ATo share things. BTo be more careful. CTo make an apology.16What is the probable relationship between the speakers?AFather and daughter. BBrother and sister. CMother and son.听第10段对话,回答以下17-20小题。17Whats “Interesting Culture”?AA radio program. B

8、A school lecture. CA social organization.18Where does a person sing songs in western karaoke?AAt a table. BOn a stage. CIn a room.19Who usually controls the songs in western karaoke?AThe singer. BThe audience. CThe DJ.20How does a singer choose songs in Chinas karaoke?ABy writing on a paper. BBy sel

9、ecting on a screen. CBy turning to the DJ.第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AKoziol Lab Job Advert-Chinese Institute for Brain Research, BeijingThe Koziol lab is seeking highly motivated candidates with diverse backgrounds interested in applying different app

10、roaches to investigating fundamental questions in biology and brain research. Candidates with a background and interest in at least one of the following areas are encouraged to apply: (a)Molecular Biology (b)Bioinformatics (c)Mass Spectrometry (d)Neurobiology(e)Engineering / Microfluidics We are int

11、erdisciplinary (跨学科)team. Depending on background and interest, the successful candidate can undertake different projects focusing on the subjects above. OUR RESEARCH We are addressing the following questions: (1)How can information or memory be stored in the brain? (2)How can cells communicate with

12、 each other? (3)What changes occur in the brain during development, ageing or in disease? BENEFITS Salary and benefits for research assistants are based on experience and qualifications. For internships (实习工)and students, stipends (津贴)are available. We have strong administrative support who can assi

13、st with housing, visas and other personal matters. REQUIREMENTS FOR APPLICATION The candidate must have or is about to obtain a Master degree in a relevant field, such as Molecular Biology, Informatics, Computational Biology, Engineering, Neurobiology, Biology, Medicine or related field. LOCATION &

14、WEB 26 Science Park Road, ZGC Life Science Park, Changping District, Beijing 102206, China Koziol Laboratory Website: www.DNALaboratory.org CIBR Institute Website: 1. Who are encouraged to apply for the job?A. Those who are good at English.B. Those who are interested in Biology.C. Those who do well

15、in Neurobiology.D. Those who used to work as engineers.2. Who are most likely to benefit from their research ?A. Disabled workers.B. Inexperienced doctors.C. Drivers with eyesight problems.D. Students with memory problems.3. What do we know about the job advertisement?A. All applicants will have the

16、 same and fixed salary.B. Only those with a master degree can apply for the job.C Required educational backgrounds are necessary for applicants.D. Applicants have to present application forms to the two websites.【答案】1. C 2. D 3. C【解析】【导语】这是一篇应用文。文章介绍了Koziol Lab招聘广告。【1题详解】细节理解题。根据第二行“Candidates with

17、a background and interest in at least one of the following areas are encouraged to apply:(a)Molecular Biology (b)Bioinformatics (c)Mass Spectrometry (d)Neurobiology (e)Engineering / Microfluidics (鼓励具有以下至少一个领域背景和兴趣的候选人申请:(a)分子生物学 (b)生物信息学 (c)质谱学 (d)神经生物学 (e)工程/微流体学)”可知,我们鼓励那些在神经生物学方面表现出色的人申请这份工作。故选C

18、。【2题详解】细节理解题。根据OUR RESEARCH中“How can information or memory be stored in the brain?( 信息或记忆是如何储存在大脑中的?)”可知,因为这次研究回解决这个问题“信息或记忆是如何储存在大脑中的?”,所以有记忆问题的学生最有可能从他们的研究中受益。故选D。【3题详解】细节理解题。根据REQUIREMENTS FOR APPLICATION中“The candidate must have or is about to obtain a Master degree in a relevant field, such as

19、Molecular Biology, Informatics, Computational Biology, Engineering, Neurobiology, Biology, Medicine or related field.( 具有或即将获得相关领域的硕士学位,如分子生物学、信息学、计算生物学、工程学、神经生物学、生物学、医学或相关领域。)”可知,这则招聘广告中申请人必须具备一定的教育背景。故选C。BDavid Frank started working for tips when he was 11 years old, delighting restaurant diners i

20、n New York with his magic tricks. As a teenager he would make an average of $60-70 in an eveningnot bad, but he wanted more. So he started reading research on tipping, and found a study showing that servers who left a sweet at the end of the meal could up their pay. He tried handing customers a play

21、ing card at the end of his act, which he hoped would persuade them to part with more cash. It worked.Mr. Franks findings confirmed the notion of the tip as a sort of reward for outstanding service. For a start, economists are puzzled by the fact that so many people give tips, voluntarily handing out

22、 cash for a routine service, when it is assumed that customers generally want to pay as little as possible for what they buy. But fuzzier factors also seem to matter, like the feelings of gratitude that Mr. Frank inspired. A Survey in 2010 by Ofer Azar of Israels Ben-Gurion University of the Negev f

23、ound that 85% of American tippers claimed to be following a social pattern, while 60% said they tipped to avoid guilt.During the pandemic these fuzzy factors appear to have strengthened. Mr. Lynn observed that people have been tipping more generously even while ordering take-away food.The presence o

24、f a pandemic or of a magician performing at ones table are just two of many factors that may affect the size of a tip. A tipper may simply be touched by the server. If a waiter squats down beside you at the table as he or she takes your order, that often brings a higher tip. Good weather may encoura

25、ge generosity too. Race can be an uglier factor. A study of tips for cab drivers found that black drivers were tipped on average at a rate of 13%, while white drivers got 20%.4. Why did David Frank hand customers a card?A. To delight the customers.B. To provide the best service.C. To satisfy their n

26、eeds.D. To increase his income.5. What do we know about the tipping fact?A. Customers want to pay as few tips as possible.B. Most tippers in America tip because others tip.C. Tipping is the best way to show gratitude.D. Tipping is usually included in the bill.6. Why does the author mention take-away

27、 food?A. To indicate take- away food is more popular during pandemic.B. To persuade readers to order take-away food in pandemic.C. To emphasize that people tend to give more tips in pandemic.D. To explain theres no need to tip in terms of take-away food.7. What can we infer from last paragraph?A. Th

28、e pandemic makes tips unaffordable.B. The customers mood influences their tipping.C. Tipping has nothing to do with weather.D. There are more white drivers than black ones.【答案】4. D 5. B 6. C 7. B【解析】【导语】本文为一篇说明文。分析了几点关于客人给小费的原因,以及小费的多少决定性因素。【4题详解】细节理解题。根据文章第一段“He tried handing customers a playing ca

29、rd at the end of his act, which he hoped would persuade them to part with more cash.(他试着在表演最后递给顾客一张扑克牌,希望这能让顾客给她更多的小费。)”可知,David Frank递给顾客一张扑克牌是想要顾客给他更多的小费,从而增加自己的收入,故选D。【5题详解】细节理解题。根据文章第二段“A Survey in 2010 by Ofer Azar of Israels Ben-Gurion University of the Negev found that 85% of American tippers

30、 claimed to be following a social pattern, while 60% said they tipped to avoid guilt.(2010年以色列大学调查研究表明,美国给小费人群的85%说,他们给小费是为了遵循社会模式,然而60%的人说他们给小费是为了避免内疚。)”可知,大多数的美国人给小费是因为其他人给,他们跟着给,为了遵循社会模式,故选B。【6题详解】推理判断题。根据文章第三段“During the pandemic these fuzzy factors appear to have strengthened. Mr. Lynn observed

31、 that people have been tipping more generously even while ordering take-away food.(在疫情期间,这些模糊的因素显得似乎更强了。observed观察到,甚至是在点外卖时,人们也会给小费给得更多。)”可知,文中提到外带食物是为了证明在疫情期间,即使是外带食物,顾客给小费也给得更多了,故选C。【7题详解】推理判断题。根据文章最后一段“A tipper may simply be touched by the server. If a waiter squats down beside you at the table

32、as he or she takes your order, that often brings a higher tip. Good weather may encourage generosity too.(给小费的人可能会很容易就被服务员所感动。如果当服务员点餐时,半蹲在你身边的话,你可能会给更多一点的小费。好的天气也会带来更多的小费。)”可推知,如果服务员半蹲在你旁边的话,表现了极其的尊重,以及天气好的话,你的心情会更好,这些都会刺激你给更多的小费,故顾客心情更好的话,给的小费也会更多,故选B。CLike many of historys greatest ideas, Tetris

33、(俄罗斯方块)came about quite unintentionally. Alexey Pajitnov was a software engineer at the Soviet Academy of Sciences in Moscow, tasked with testing a new type of computer. To do so, he wrote a simple game based on a puzzle from his childhood. It would help assess how powerful the computer was-and prov

34、ide a bit of fun. Little did he know that the resulting game would go on to become one of the greatest, most addictive and most successful of all time.Tetris is a puzzle game in which geometric shapes fall down onto a playing field, and the player has to arrange them to form gapless lines. Pajitnov

35、took inspiration from pentomino, a classic puzzle game consisting of all the different shapes that can be made by combining five squares-12 in total-with the goal of arranging them in a wooden box like a jigsaw puzzle.To simplify things he knocked that down to four squares, thus reducing the number

36、of shapes from 12 to seven. He called the game Tetris, combining the Greek numeral “tetra”(meaning four) and tennis, his favorite sport. Pajitnov himself was immediately hooked. “I couldnt stop myself from playing this prototype version, because it was very addictive to put the shapes together,” he

37、said on the phone from Seattle, where he now lives.Tetris has been the subject of several scientific studies. One found that playing the game can be effective in fighting off cravings for food and, while another noted an increase in the thickness of some parts of the brain in people who had played r

38、egularly. Playing Tetris for prolonged periods of time can lead to players dreaming about the falling pieces or interpreting real-world objects as shapes in the game and mentally re-arranging them-a phenomenon known as “the Tetris Effect”.“With time going by, it hasnt lost any of its play value and

39、nothing has come to replace Tetris,” said Henk Rogers, a computer scientist, explaining the games enduring popularity. “Its like Happy Birthday. There have been lots of songs that come and go, but Happy Birthday is always sung in the same way. Tetris has become the Happy Birthday of computer games.”

40、8. Why did Alexey Pajitnov create Tetris?A. To bring back childhood memory.B. To provide more fun for the public.C. To update the computer system.D. To assess a new kind of computer.9. What does the underlined word “hooked” probably mean in Paragraph 3?A. PleasedB. DeterminedC. ObsessedD. Moved10. W

41、hat can we know about Tetris according to Paragraph 4?A. It can cause players to dream about the falling pieces.B. It can stimulate peoples appetite for food.C. It can lead to “the Tetris Effect” instantly.D. It can increase the overall thickness of the brain.11. Why does the author mention the song

42、 Happy Birthday in the last paragraph?A. To describe the concept of Tetris.B. To indicate the popularity of Tetris.C. To provide the example of popular songs.D. To introduce the topic of Happy Birthday.【答案】8. D 9. C 10. A 11. B【解析】【导语】这是一篇说明文。文章主要介绍了席卷全球的俄罗斯方块的由来及深远影响。【8题详解】细节理解题。根据第一段的“Alexey Pajit

43、nov was a software engineer at the Soviet Academy of Sciences in Moscow, tasked with testing a new type of computer. To do so, he wrote a simple game based on a puzzle from his childhood. (AlexeyPajitnov是莫斯科苏联科学院的软件工程师,负责测试一种新型计算机。为此,他根据童年的一个谜题编写了一个简单的游戏)”可知,Alexey Pajitnov开发Tetris的目的是评估一种新型的计算机。故选D

44、。【9题详解】词句猜测题。根据划线词下文“I couldnt stop myself from playing this prototype version, because it was very addictive to put the shapes together,” he said on the phone from Seattle, where he now lives. (我无法阻止自己玩这个原型版本,因为把这些形状组合在一起很容易上瘾,他在西雅图的电话中说,他现在住在那里)”可知, Alexey Pajitnov不能停止玩这款游戏,并且已经对游戏上瘾。由此可知,划线部分所在句子

45、意为“Pajitnov本人立刻就被迷住了”,即hooked意为“对上瘾”,与obsess同义。故选C。【10题详解】细节理解题。根据第四段的“Playing Tetris for prolonged periods of time can lead to players dreaming about the falling pieces or interpreting real-world objects as shapes in the game and mentally re-arranging them-a phenomenon known as “the Tetris Effect”.

46、 (长时间玩俄罗斯方块可能会导致玩家梦见掉落的碎片,或者在游戏中将现实世界中的物体解释为形状,并在心理上重新安排它们这种现象被称为俄罗斯方块效应)”可知,Tetris会让玩家梦到掉落的碎片。故选A。【11题详解】推理判断题。根据最后一段的“With time going by, it hasnt lost any of its play value and nothing has come to replace Tetris,” said Henk Rogers, a computer scientist, explaining the games enduring popularity.(计

47、算机科学家Henk Rogers解释说:随着时间的推移,它并没有失去任何游戏价值,也没有什么可以取代俄罗斯方块。)”和“There have been lots of songs that come and go, but Happy Birthday is always sung in the same way. (有很多歌曲来来去去,但生日快乐总是用同样的方式唱)”推知,提到生日快乐歌是为了表明Tetris和生日快乐歌一样受欢迎。故选B。DIn November of 1902 President Theodore Roosevelt, a noted hunting enthusiast

48、, had been invited to join a bear hunt near the town of Smedes, Mississippi. When the President had initially proven unsuccessful on this hunt, guide Holt Collier determined to find a suitable quarry (猎物) for Roosevelt.Tracking a 235-pound bear to a watering hole, Collier knocked out the unfortunate

49、 bear and tied it securely to a nearby tree. A messenger was sent for the President, but when Roosevelt arrived he was unimpressed by the sight of a bound, dazed and bleeding bear. He had been shocked and disappointed by this unfamiliar method of hunting, using packs of dogs to track, flush out and

50、wear down the prey while the hunter need only lie in wait for the animal to be driven to him. This was far from the physical challenge Roosevelt was accustomed to and fond of. He not only refused to claim the bear himself, but forbade anyone else from doing so as well. Regrettably, the rarely repeat

51、ed resolution to the story does not include a happy ending for the bear. Seeing the condition of the injured bear, which had been badly bitten by the dogs, Roosevelt asked that it be put out of its misery.Reporters with the hunting party soon spread news of Roosevelts fair play nationwide. Among tho

52、se inspired by the story was Washington Post political cartoonist Clifford Berryman, who produced a wildly popular cartoon of the incident. New York City storeowners Morris and Rose Michtom were further inspired by the cartoon, and Mrs. Michtom produced two stuffed bears for sale in their shop. The

53、Michtom family even claimed to have written to Roosevelt and received permission to attach his name to the toy. “Teddys bear” swiftly became a hit, and later an enduring pop-culture symbol that has long outlasted its inspiration and namesake.12. What did President Roosevelt think of the method of hu

54、nting?A. Novel.B. Unacceptable.C. Traditional.D. Effective.13. What probably happened to the bear in the end?A. It bled to death.B. It was set free by the president.C. It was taken to a shelter.D. It was killed at Roosevelts request.14. What can we infer from the last paragraph?A. The cartoon was na

55、med after President Roosevelt.B. The Michtoms were on good terms with Roosevelt.C. People thought highly of Roosevelts attitude to animals.D. The incident had a bad influence on the Michtom family.15. What can be the best title for the text?A. An Unlucky BearB. History of the Teddy BearC. A Merciful

56、 PresidentD. A Successful Stuffed Toy【答案】12. B 13. B 14. C 15. B【解析】【导语】这是一篇记叙文。文章主要讲述了“泰迪熊”这一词的由来。罗斯福总统应邀参加了密西西比州斯梅德斯镇附近的一场猎熊活动。当总统最初证明这次狩猎失败时,向导霍尔特科利尔决定寻找一个合适的猎物。而当罗斯福看到那只被狗咬得很重的受伤的熊的情况,要求把它从痛苦中释放出来。受到这个故事的启发,漫画家克利佛制作了一幅关于这一事件的广受欢迎的漫画,同时,受这幅漫画的启发,米奇顿夫人制作了两只毛绒熊在他们的店里出售,并申请其名为泰迪熊。【12题详解】推理判断题。根据文章第二

57、段内容“He had been shocked and disappointed by this unfamiliar method of hunting(他对这种陌生的狩猎方式感到震惊和失望)”可知,罗斯福对这种狩猎方式放到震惊和失望,由此可推知,对这样的狩猎,他是无法接受的。故选B项。【13题详解】推理判断题。根据文章第二段末尾句内容“Seeing the condition of the injured bear, which had been badly bitten by the dogs, Roosevelt asked that it be put out of its mise

58、ry.(罗斯福看到那只被狗咬得很重的受伤熊的情况,要求把它从痛苦中救出来。)”可知,在看到这只熊已经遭受了很重的伤,罗斯福要求将它释放。由此可推知,这只熊最终有可能会被释放。故选B项。【14题详解】推理判断题。根据文章末尾段内容“Among those inspired by the story was Washington Post political cartoonist Clifford Berryman, who produced a wildly popular cartoon of the incident. New York City storeowners Morris and

59、 Rose Michtom were further inspired by the cartoon, and Mrs. Michtom produced two stuffed bears for sale in their shop. The Michtom family even claimed to have written to Roosevelt and received permission to attach his name to the toy.(华盛顿邮报政治漫画家克利佛贝里曼也受到了这个故事的启发,他制作了一幅关于这一事件的广受欢迎的漫画。纽约市的店主莫里斯和罗斯米奇顿

60、进一步受到了这幅漫画的启发,米奇顿夫人制作了两只毛绒熊在他们的店里出售。米奇顿一家甚至声称已写信给罗斯福,并获准将他的名字附在玩具上。)”可知,由于罗斯福对待熊的善良态度,漫画家制作了关于这一事件的广受欢迎的漫画,而且也出现了以他的名字命名的泰迪熊,由此可推知,人们高度评价罗斯福对待动物的态度。故选C项。【15题详解】主旨大意题。通过阅读文章内容可知,文章末尾句内容“Teddys bear swiftly became a hit, and later an enduring pop-culture symbol that has long outlasted its inspiration

61、and namesake.(“泰迪熊”迅速走红,后来成为经久不衰的流行文化象征,比它的灵感和同名更持久。)”点明文章的主旨,可知,文章通过讲述罗斯福狩猎时救助了一只已经被猎狗咬伤的拴在树上的熊的故事,讲述了“泰迪熊”这一词汇的由来。因此,选项B“History of the Teddy Bear(泰迪熊的历史)”适合做文章的标题。故选B项。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Qualities of good leadersLeaders are needed to manage a country or

62、any organization. They are very important people. Under good leaders, the country will be stable and peaceful. In this way, it can make great progress._16_ They too need good leaders to lead them. They cannot grow or do well without good management or leaders. Schools too need leaders. They are the

63、headmaster, class monitors, prefects, and game captains. A11 of them have an important role to play to ensure the smooth running of the schoo1. At home, parents are the leaders guiding the family._17_ A leader should take his work or position seriously and carry out his duties to the best of his abi

64、lity. He should always think of what is best for his people, whether they are staff members, family, or any group of people.A leader is also someone who helps others become more than they ever thought was possible. Leadership is about unlocking potential, whether individual potential or that of a gr

65、oup, company, or organization. _18_ Instead, it is inspiring them to see what they are capable of and then helping them get there.Leaders of a country should always put the interests of their people first. They have to be approachable, caring, and concerned about the welfare of those under them. A g

66、ood leader should be willing to listen to his peoples problems or suggestions. _19_It is not easy to be a good and true leader. _20_ True and good leadership requires one to make sacrifices, including putting others before oneself. He is often the mentor who prompts others to be their best, someone

67、who cares and listens, and is willing to always be there for them.A. Neither is it impossible.B. The same goes for organizations.C. It is not about telling people what to do.D. To do this, a leader is to be honest, and truthful.E. That is why a good leader is likely to train good followers.F. This i

68、s then followed up by doing his best to solve these problems.G. To me, the most important quality of a leader is a strong sense of responsibility.【答案】16. B 17. G 18. C 19. F 20. A【解析】【导语】本文是一篇说明文,介绍一个好领导应具备的品质,应怎样去做。【16题详解】根据下文“They too need good leaders to lead them.(他们也需要好的领导者来领导他们。)”中“they”是关键词,指

69、代空格处的复数名词。从文意上分析,文章第一段首句表明,管理一个国家或任何组织都需要领导人,接着叙述领导人对国家的重要性。B项“The same goes for organizations.(领导人对组织的重要性是一样的)”,符合文意。they指代organizations。故选B。【17题详解】根据下文“A leader should take his work or position seriously and carry out his duties to the best of his ability. He should always think of what is best fo

70、r his people.(一个领导应当认真对待工作或岗位,尽力履行职责。他应该时刻考虑什么对他的人民是最好的。)”可知,该段主要陈述一个领导者应该怎么做,是作者的观点看法。G项“在我看来,一个领导者最重要的品质就是责任感”符合题意。故选G。【18题详解】根据上文“Leadership is about unlocking potential,whether individual potential or that of a group,company,or organization.(领导力是释放潜力,无论是个人潜力还是团体、公司或组织的潜力。)”以及下文“Instead,it is ins

71、piring them to see what they are capable of and then helping them get there.(相反,这会激励他们看到自己的能力,然后帮助他们实现目标。)”,C项“It is not about telling people what to do.(不是告诉人们做什么)”既承接上文,又与下文形成对比。故选C。【19题详解】根据上文表述“A good leader should be willing to listen to his peoples problems or suggestions.(一个好的领导者愿意倾听人民的问题或建议)

72、”,F项“This is then followed up by doing his best to solve these problems.(然后会尽量去解决这些问题)”中“these problems”是关键词,代指前面句中的“his peoples problems”,对该句进一步解释。故选F。【20题详解】根据上文“It is not easy to be a good and true leader.(做一个好的真正的领导者不容易)”,A 项“Neither is it impossible.(并不是不可能)” 对上文进一步说明。下文“True and good leadershi

73、p requires one to make sacrifices, including putting others before oneself. He is often the mentor who prompts others to be their best, someone who cares and listens, and is willing to always be there for them.(真正的领导需要做出牺牲,包括把别人放在自己面前。他经常是一个激励别人成为最好状态的导师,一个关心和倾听,并愿意永远陪伴在他们身边的人。)”接着叙述,一个好的真正的领导者应该怎么做

74、。故选A。第三部分 语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。Theres an old Hebrew saying that if you “save one life, you save the world entire.”Brooke Lacey, a 22-year-old university student from New Zealand, printed 600 stickers with an up-lifting _21_. “Please don

75、t take your life today,” the stickers _22_. “The world is so much _23_ with you in it. More than you realize, stay.” Since Lacey had to deal with a lot of mental issues herself, she _24_ quite well what a message of _25_ could mean to someone like her.To help those who may be _26_, Lacey placed the

76、message around the city. She also got it done as a bumper (保险杠) sticker which she _27_ to her own car. While many may have overlooked it, it _28_ saving a persons life.One day, Lacey _29_ her car in her universitys lot and when she returned to her vehicle to leave, she _30_ a note was attached to th

77、e windshield (挡风玻璃). Thinking she was in for a _31_ over poor parking technique, she was instead surprised to find the note _32_ meant to thank her for saving the writers life.Lacey was a little lost and _33_ for a brief moment, then she remembered her _34_ bumper sticker. “I had these made so long

78、ago, put one on my car and _35_ about them, until now,” she posted. “Whoever you are, I am so _36_ you chose to stay today.” You never know who needs this _37_.Theres no doubt that Laceys sticker was _38_, because it inspired someone to choose life. Laceys story reminds us that one simple, thoughtfu

79、l _39_ can help save or _40_ someone elses day or even life.21. A. pictureB. messageC. storyD. experience22. A. wroteB. countedC. workedD. read23. A. saferB. biggerC. betterD. cleaner24. A. knewB. dealtC. studiedD. explained25. A. loveB. hopeC. thanksD. greetings26. A. touringB. hesitatingC. struggl

80、ingD. planning27. A. adaptedB. stuckC. linkedD. kept28. A. started withB. called forC. differed fromD. ended up29. A. wastedB. parkedC. repairedD. abandoned30. A. noticedB. agreedC. declaredD. predicted31. A. debateB. fightC. concernD. scolding32. A. usuallyB. slightlyC. actuallyD. suddenly33. A. an

81、noyedB. confusedC. ashamedD. scared34. A. self-madeB. newly-collectedC. handwrittenD. widely-used35. A. caredB. complainedC. thoughtD. forgot36. A. gladB. shockedC. anxiousD. interested37. A. pushB. lessonC. reminderD. product38. A. effectiveB. strangeC. impressiveD. original39. A. needB. processC.

82、actD. response40. A. ruinB. challengeC. seizeD. transform【答案】21. B 22. D 23. C 24. A 25. B 26. C 27. B 28. D 29. B 30. A 31. D 32. C 33. B 34. A 35. D 36. A 37. C 38. A 39. C 40. D【解析】【导语】这是一篇记叙文。文章主要讲述22岁大学生Brooke Lacey制作鼓舞人的贴纸,张贴在城市周围,鼓舞了很多人,并挽救了很多人的生命。【21题详解】考查名词词义辨析。句意:来自新西兰的22岁大学生Brooke Lacey打印

83、了600张贴纸,上面写着令人振奋的信息。A. picture图片;B. message信息;C. story故事;D. experience经历。根据下文“Lacey placed the message around the city.”可知,Lacey打印贴纸上写着令人振奋的信息,故选B。22题详解】考查动词词义辨析。句意:贴纸上写着:“今天请不要自杀”。A. wrote写;B. counted数;C. worked工作;D. read写着。根据上文“Please dont take your life today,”及下文“The world is so much _3_ with yo

84、u in it. More than you realize, stay.”可知,此处描述的是贴纸上写着的令人振奋的内容,故选D。【23题详解】考查形容词比较级词义辨析。句意:“有你在里面,世界会好得多。比你意识到的更好,活下来。”A. safer更安全的;B. bigger更大的;C. better更好的;D. cleaner更干净的。根据下文“More than you realize, stay.”可知,此处描述的是贴纸上令人振奋的内容,故推知世界因你活下来而变得更好,故选C。【24题详解】考查动词词义辨析。句意:因为Lacey必须处理自己的很多心理问题,她非常明白,包含希望的信息对像她

85、这样的人来说意味着什么。A. knew知道,理解;B. dealt经营;C. studied学习;D. explained解释。根据上文“Since Lacey had to deal with a lot of mental issues herself”可知,因为Lacey有心理上的问题,故推知她更能理解这些信息对她们这些人的意义,故选A。【25题详解】考查名词词义辨析。句意:因为Lacey必须处理自己的很多心理问题,她非常明白,包含希望的信息对像她这样的人来说意味着什么。A. love爱;B. hope希望;C. thanks感谢;D. greetings问候。根据上文“Brooke L

86、acey, a 22-year-old university student from New Zealand, printed 600 stickers with an up-lifting _1_.”可知,Lacey打印了许多振奋人心的贴纸,故推知这些贴纸可以给人希望和活下去的勇气,故选B。【26题详解】考查动词词义辨析。句意:为了帮助那些可能正在挣扎的人,Lacey把这个信息放在了城市周围。A. touring旅游;B. hesitating犹豫;C. struggling挣扎,斗争;D. planning计划。根据上文“Please dont take your life today,

87、” the stickers _2_. “The world is so much _3_ with you in it. More than you realize, stay.”可知,有心理问题的人想要寻死,故推知他们处于生与死的挣扎中,故选C。【27题详解】考查动词词义辨析。句意:她还把它作成保险杠贴纸,贴在自己的车上。A. adapted适应;B. stuck贴;C. linked连接;D. kept保持。根据上文“Brooke Lacey, a 22-year-old university student from New Zealand, printed 600 stickers

88、with an up-lifting _1_.” 可知,Lacey打印了许多振奋人心的贴纸,故推知设空处指Lacey将贴纸贴在车上,故选B。【28题详解】考查动词短语辨析。句意:虽然许多人可能忽略了它,但它最终挽救了一个人的生命。A. started with以开始;B. called for需要,要求;C. differed from与不同;D. ended up最终。根据下文“she was instead surprised to find the note _12_ meant to thank her for saving the writers life.”可知,Lacey以为贴纸

89、没有起作用,但最终却拯救了一位作家的命,故选D。【29题详解】考查动词词义辨析。句意:有一天,Lacey把车停在大学的停车场,当她回到车上离开时,她注意到挡风玻璃上贴着一张便条。A. wasted浪费;B. parked停;C. repaired修理;D. abandoned抛弃,放弃。根据下文“in her universitys lot”可知,此处是大学的停车场,故推知此处指Lacey把车停在大学的停车场,故选B。【30题详解】考查动词词义辨析。句意:有一天,Lacey把车停在大学的停车场,当她回到车上离开时,她注意到挡风玻璃上贴着一张便条。A. noticed注意到;B. agreed同

90、意;C. declared宣称;D. predicted预言。根据下文“she was instead surprised to find the note _12_ meant to thank her for saving the writers life.”可知,此处描述便条上的内容,故推知Lacey注意到便条上的内容,故选A。【31题详解】考查名词词义辨析。句意:她以为自己会因为糟糕的停车技巧而受到责骂,却惊讶地发现这张纸条实际上是为了感谢她救了这位执笔者的生命。A. debate辩论;B. fight打仗;C. concern担心,重要的事;D. scolding斥责。根据下文“po

91、or parking technique”可知,Lacey的停车技术差,故推知Lacey认为自己会因为停车技术差而被人骂,故选D。32题详解】考查副词词义辨析。句意:她以为自己会因为糟糕的停车技巧而受到责骂,却惊讶地发现这张纸条实际上是为了感谢她救了这位执笔者的生命。A. usually通常;B. slightly稍微;C. actually事实上;D. suddenly突然。根据上文“Thinking she was in for a _11_ over poor parking technique,”及下文“thank her for saving the writers life”可知,

92、Lacey认为自己因为停车技术差而被人骂,实际上收到的却是一张感谢便条,故选C。【33题详解】考查形容词词义辨析。句意:Lacey稍微迷茫和困惑了一会儿,然后她想起了自己自制的保险杠贴纸。A. annoyed生气的;B. confused困惑的;C. ashamed羞愧的;D. scared恐惧的。根据上文“a little lost”及“and”可知,连词and连接的并列成分,词性一致,意义相近,所以此处表示“Lacey有点迷茫和困惑”,故选B。【34题详解】考查形容词词义辨析。句意:Lacey稍微迷茫和困惑了一会儿,然后她想起了自己自制的保险杠贴纸。A. self-made自制的;B. n

93、ewly-collected最新收集的;C. handwritten手写的;D. widely-used被广泛使用的。根据上文“She also got it done as a bumper (保险杠) sticker which she _7_ to her own car.”可知,保险杠贴纸是Lacey自己做的,故选A。【35题详解】考查动词词义辨析。句意:她发帖说:“我很久以前就做了这些,把一个贴纸贴在我的车上,忘记了它们,一直到现在”。A. cared关心;B. complained抱怨;C. thought认为;D. forgot忘记。根据上文“Lacey was a little

94、 lost and _13_ for a brief moment, then she remembered her _14_ bumper sticker.”可知,收到感谢便条让Lacey很困惑,是便条让Lacey想起以前制作贴纸的事。故推知Lacey将自己制作贴纸的事忘记了,故选D。【36题详解】考查形容词词义辨析。句意:不管你是谁,我很高兴你选择活到现在。A. glad高兴的;B. shocked震惊的;C. anxious焦虑的;D. interested感兴趣的。根据下文“Theres no doubt that Laceys sticker was _18_, because it

95、 inspired someone to choose life.”可知,Lacey的贴纸激励了很多人,挽救了人的生命,故推知Lacey对此感到高兴,故选A。【37题详解】考查名词词义辨析。句意:你永远不知道谁需要这个提醒。A. push激励;B. lesson课程;C. reminder提示;D. product产品。根据下文“Laceys story reminds us that one simple, thoughtful _19_ can help save or _20_ someone elses day or even life.”可知,Lacey制作的贴纸提醒人们好好活下去,

96、拯救了很多人的生命,故选C。【38题详解】考查形容词词义辨析。句意:毫无疑问,Lacey的贴纸是有效的,因为它激励了人们选择生命。A. effective有效的;B. strange奇怪的;C. impressive印象深刻的;D. original原来的。根据下文“Laceys story reminds us that one simple, thoughtful _19_ can help save or _20_ someone elses day or even life.”可知,Lacey制作的贴纸提醒人们好好活下去,拯救了很多人的生命,故推知Lacey的贴纸起了作用,很有效果,故

97、选A。【39题详解】考查名词词义辨析。句意:Lacey的故事提醒我们,一个简单、关切的行为可以帮助拯救或改变别人的一天甚至一生。A. need需要;B. process过程;C. act行为;D. response回复。根据上文“Theres no doubt that Laceys sticker was _18_, because it inspired someone to choose life.”可知,Lacey将贴纸贴到城市各处,这个行为鼓励了很多人,让很多人勇敢地活下去,故选C。【40题详解】考查动词词义辨析。句意:Lacey的故事提醒我们,一个简单、关切的行为可以帮助拯救或改变

98、别人的一天甚至一生。A. ruin毁坏;B. challenge挑战;C. seize抓住;D. transform使改变。根据上文“Theres no doubt that Laceys sticker was _18_, because it inspired someone to choose life.”可知,Lacey的贴纸鼓舞了那些想要寻死的人,让他们选择活下来,故推知Lacey的贴纸改变了一些人的选择,故选D。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。The Chinese words for “fis

99、h” and “plenty” are homonyms. A whole fish, _41_ (eat) on the eve of the lunar new year, which _42_ (fall) on February 1st this year, represents a wish for abundance _43_ (come). Spring rolls, with their fanciful resemblance to gold bars, represent hopes for wealth. Uncut noodles symbolize longevity

100、.Such _44_ (custom) are not unique to the Chinese word. On the Jewish new year, Jews bake a _45_ (tradition) enriched bread in a round shape to signify the cycle of life and creation. The bread is smeared with honey, _46_ (symbolize) the wish for a sweet year. On New Years Day in America, black sout

101、herners have long eaten Hoppin John, _47_ delicious dish of rice and black-eyed peas, coked with salt pork. The peas symbolize coins, and the greens that are usually served as well stand for dollar bill. Some people put a clean coin in the pot. Whoever gets _48_ on their plate will enjoy good luck.

102、_49_ anyone actually believes in a causal relationship between eating these foods and receiving the promised benefits or not is unclear. But people have fond memories of observing them with their parents, and want to pass them _50_ to their own offspring. Good fortune, as they suggest, lies all arou

103、nd and is always within reach.【答案】41. eaten 42. fell 43. to come 44. customs 45. traditional 46. symbolizing 47. a 48. it 49. Whether 50. down【解析】【导语】这是一篇说明文。文章主要介绍了一些语言中的新年习俗。【41题详解】考查非谓语动词。句意:在农历新年(今年是2月1日)的除夕吃的一整条鱼,代表着对富足到来的祝愿。分析句子结构可知eat在句中应用非谓语动词形式,与逻辑主语fish构成被动关系,故用过去分词作定语。故填eaten。【42题详解】考查时态。

104、句意:在农历新年(今年是2月1日)的除夕吃的一整条鱼,代表着对富足到来的祝愿。根据后文on February 1st this year可知用一般过去时。故填fell。【43题详解】考查非谓语动词。句意:在农历新年(今年是2月1日)的除夕吃的一整条鱼,代表着对富足到来的祝愿。此处表示将来的动作,用不定式作定语修饰abundance。故填to come。【44题详解】考查名词的数。句意:这样的习俗并不是汉语单词所独有的。custom为可数名词,根据后文are可知用复数形式。故填customs。【45题详解】考查形容词。句意:在犹太人的新年,犹太人会烤一个传统的圆面包,象征生命和创造的循环。修饰名

105、词bread应用形容词traditional,作定语。故填traditional。【46题详解】考查非谓语动词。句意:面包上涂着蜂蜜,象征着希望有一个甜蜜的一年。分析句子结构可知symbolize在句中应用非谓语动词形式,与逻辑主语The bread is smeared with honey构成主动关系,故用现在分词作状语。故填symbolizing。【47题详解】考查冠词。句意:在美国的新年那天,南方的黑人早就吃了Hoppin John,这是一种由米饭和黑眼豌豆加上腌猪肉制成的美味佳肴。dish为可数名词,此处表泛指用不定冠词,且delicious是发音以辅音音素开头的单词,故填a。【48

106、题详解】考查代词。句意:谁吃到它,谁就会有好运。指代上文coin应用代词it,作宾语。故填it。【49题详解】考查主语从句。句意:是否有人真的相信吃这些食物和得到承诺的好处之间存在因果关系尚不清楚。引导主语从句,表示“是否”句型为whetheror not。故填Whether。【50题详解】考查固定短语。句意:但人们对与父母一起观察它们有着美好的回忆,并想把它们传给自己的后代。结合句意表示“传给”短语为pass down。故填down。第四部分 写作(共两节,满分35分)第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)51. 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以

107、下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(A),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。In the past three years, I have been great influenced by my best friend, Lucy. She is popular with all the classmates due to her kind as

108、well as her positive attitude towards life. Generally speak, she is an excellent person who is worth making friends. I still remember the day that I told her I had failed in a math test. To her surprise, she gave me a warm hug and encouraged me. She said that we should never give up when face with d

109、ifficulties.She kept telling me she believed I would make a great progress one day. Thanks to her encouragement, I finally get out of the shadow. How lucky I am to have so a nice friend!【答案】1.great greatly 2.kind kindness 3.speak speaking 4.friends后加with5.that when 6.her my7.facing faced 8.删除a9.get

110、got 10.so such 【解析】【分析】本文是一篇记叙文。作者在文中记录一位好朋友Lucy给她带来积极影响。【详解】1.考查副词。句意:在过去的三年里,我深受我最好的朋友露西的影响。修饰动词influenced应用副词greatly作状语,故将great改为greatly。2.考查名词。句意:由于她的善良和积极的生活态度,她受到所有同学的欢迎。形容词性物主代词her后应用名词kindness作宾语,故填kindness。3.考查非谓语动词。句意:总的来说,她是一个非常优秀的人,值得和她交朋友。generally speaking为固定搭配,分词作状语修饰整个句子,故将speak改为spe

111、aking。4.考查介词。句意:总的来说,她是一个非常优秀的人,值得和她交朋友。此处定语从句先行词person指的是朋友Lucy,和她交朋友应用短语make friend with her,此处缺少介词,故在friends后加with。5.考查定语从句。句意:我还记得有一天我告诉她我数学考试不及格。分析句子可知,此处包含一个定语从句,先行词为day,表示时间,从句成分和句意完整,因此此处应用关系副词when引导从句,作从句的状语,故填when。6. 考查代词。句意:令我惊讶的是,她给了我一个温暖的拥抱并鼓励我。由语境可知,作者向Lucy倾述,所以Lucy给作者拥抱时,惊讶的是作者,应用第一人称

112、的形容词性物主代词,故将her改为my。7.考查形容词。句意:她说,面对困难,我们永远不应该放弃。分析句子结合主句与从句的主语都是we可知,此处为状语从句的省略情况,从句的谓语为“面临”,使用的是固定搭配“be faced with”,主语we 和助动词be省略,所以应用faced,故将facing改为faced。8.考查冠词。句意:她一直告诉我,她相信有一天我会取得很大的进步。名词progress为不可数名词,不与不定冠词连用,故将a删除。9.考查时态。句意:多亏了她的鼓励,我终于走出了阴影。由语境可知,本文在描述过去发生的事情,时态应用一般过去时,动词用过去式,故将get改为got。10.

113、考查副词。句意 :有这么好的朋友,我真幸运!此处修饰名词应用such,so用于修饰形容词和副词,故将so改为such。第二节 书面表达(满分25分)52. 假定你是李华,你校的志愿者团队准备招收新成员。请写封邮件邀请你的留学生朋友Robert参加,内容包括:1. 招募信息;2. 团队的活动;3. 期待参加。注意:1. 词数100左右;2. 可以适当增加细节,以使行文连贯;3. 开头及结尾已为你写好,不计入总词数。Dear Robert, _Yours, Li Hua【答案】One possible version:Dear Robert, Fully aware that you are ke

114、en on Chinese culture and enthusiastic about volunteer work, Im writing to invite you to apply to be admitted into our schools volunteer team, since theyre now recruiting new members.Our schools volunteer team is made up of enthusiastic members, who hold various programs on a regular basis, like vis

115、iting the home for the old. I see it as a good way for you to get exposed to Chinese culture and expect your involvement in the team. Should you be interested and get admitted, youll find it a precious experience that leaves you many lasting memories.Looking forward to your reply.Yours, Li Hua【解析】【导

116、语】这是一篇应用文。要求考生给Robert写信,邀请他申请成为学校志愿者团队的新成员。【详解】1.词汇积累对感兴趣:be interested inbe keen on由组成:consist ofbe made up of各种各样的:a variety ofvarious珍贵的:valuableprecious2.句型拓展同义句转换原句:Our schools volunteer team is made up of enthusiastic members, who hold various programs on a regular basis, like visiting the hom

117、e for the old. 拓展句:Made up of enthusiastic members, our schools volunteer team holds various programs on a regular basis, like visiting the home for the old. 【点睛】高分句型1Fully aware that you are keen on Chinese culture and enthusiastic about volunteer work, Im writing to invite you to apply to be admit

118、ted into our schools volunteer team, since theyre now recruiting new members.(运用了that引导的宾语从句和since引导的原因状语从句)高分句型2Our schools volunteer team is made up of enthusiastic members, who hold various programs on a regular basis, like visiting the home for the old.(运用了who引导的非限制性定语从句)高分句型3Should you be interested and get admitted, youll find it a precious experience that leaves you many lasting memories.(运用了虚拟语气和that引导的定语从句)听力答案:1B 2C 3B 4A 5A 6B7C 8C9B 10C11A12B 13C14A15A16C 17A18B19C20B

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1