收藏 分享(赏)

UNIT1 GROWING UP SECTIONC DEVELOPING IDEAS & - & REFLECTION—22-23学年高二英语外研版(2019)选修二课时练习 WORD版含解析.docx

上传人:a**** 文档编号:394792 上传时间:2025-11-30 格式:DOCX 页数:5 大小:25.57KB
下载 相关 举报
UNIT1 GROWING UP SECTIONC DEVELOPING IDEAS & - & REFLECTION—22-23学年高二英语外研版(2019)选修二课时练习 WORD版含解析.docx_第1页
第1页 / 共5页
UNIT1 GROWING UP SECTIONC DEVELOPING IDEAS & - & REFLECTION—22-23学年高二英语外研版(2019)选修二课时练习 WORD版含解析.docx_第2页
第2页 / 共5页
UNIT1 GROWING UP SECTIONC DEVELOPING IDEAS & - & REFLECTION—22-23学年高二英语外研版(2019)选修二课时练习 WORD版含解析.docx_第3页
第3页 / 共5页
UNIT1 GROWING UP SECTIONC DEVELOPING IDEAS & - & REFLECTION—22-23学年高二英语外研版(2019)选修二课时练习 WORD版含解析.docx_第4页
第4页 / 共5页
UNIT1 GROWING UP SECTIONC DEVELOPING IDEAS & - & REFLECTION—22-23学年高二英语外研版(2019)选修二课时练习 WORD版含解析.docx_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit1 Growing upSectionC Developing ideas & Presenting ideas & Reflection 一、单词填空1._(咀嚼) your food completely makes it easier for your body to absorb the nutrients of food.2.The time spent on group singing, whether in a choir or at karaoke, creates a deep and lasting _(纽带) of friendship.3.Any given c

2、ulture is a reflection of the _(政治) and economics of a given society.4.You should allow a little time after a meal for the food to _(消化).5.The book appeals to readers of all ages and establishes a literary _(纽带) between parents and children.6.As commercial air travel took off in the mid-20th century

3、, a_ began to fly at higher altitudes to lower their costs.7.C_ your food completely makes it easier for your body to use the nutrients of food.8.Thousands of people lost their jobs as a direct c_ of the crisis in America.二、翻译9.明天上午十点我要去机场给一个朋友送行。I _ _ _ _ _ _ at the airport at ten tomorrow morning.

4、10.几天前, 多丽丝在医院把坏牙拔了。Doris had _ _ _ _ _in the hospital the other day.11.技术的发展使得人与人之间更容易取得联系。The development of technology _ _ _for people to get in touch with each other.12.那是一个炎热的夏季的一天, 我汗津津的手里攥着一美元正沿着街道奔跑。It was a hot summer day _ _ _running down the street with a dollar in my sweaty hand.13.他犯了一个

5、严重的错误, 因此他必须承担后果。He made a serious mistake, so he must _ _ _.三、阅读理解 Just over 12 months ago I gave myself a challenge: give up spending on all but the essentials for a whole year. It hasnt always been easy, but a year on I am wealthier and wiser. Embarrassingly, I have also realised just how much mo

6、ney Ive wasted in the pubs, restaurants and through mindless shopping. Free of any financial worries, I was spending without thinking. Giving up spending for a year was an extreme(极端的) approach, but I wanted to experince extreme frugality(节俭), change my spending patterns and pay my mortgage more ins

7、tead of shopping. I could continue to pay my bills, including mortgages, broadband(宽带), phone bill, charity donations, life insurances, money to help my family and basic groceries. It was not easy, especially in the first few months. There were lows, such as when I missed my favourite jazz concerts

8、and hit films. There have also been some awkward moments when Ive turned up to a friends house for dinner empty-handed. I did a lot of washing up at my friends houses in return this year. I did find new ways to live, however. Using sites such as Eventbrite I have been to film screenings, wine tastin

9、g evenings and theatre productions for free. Living in London I have a wealth of free cultural activities on my doorstep and Ive been to more art exhibitions this year than ever before. I even managed a free holiday, cycling the Suffolk and Norfolk coast and camping on beaches. Its something Id neve

10、r done before and probably wouldnt have, were it not for the challenge. The last 12 months have taught me what things I really need. I can honestly say I m happier now. Ive gained confidence and skills, done things and met lovely people I wouldnt have otherwise done or met.1.In the past the author w

11、asted much money on the following EXCEPT_.A.purposeless shoppingB.basic groceriesC.restaurantsD.pubs2.We can infer that the purpose of the authors no-spending challenge is to_.A.try to form a virtue of frugalityB.change her former spending habitsC.pay off her mortgage as soon as possibleD.reserve mo

12、ney for her everyday bills3.What do we know about the author during her no-spending year?_A.She did a lot of washing and cooking in pubs.B.She tried cycling and camping for the first time.C.She explored more cultural activities in London.D.She attended concerts and wine evenings for free.4.How does

13、the author finally feel about her no spending year?_A.Its discouraging.B.Its challenging.C.Its beneficial.D.Its embarrassing.四、七选五 Homework is made up of out-of-class activities and at-home activities teachers assign to students. It can include practice assignments that emphasize newly acquired skil

14、ls._ Projects that have to be worked on in agreement with schoolwork also form a part of homework._ For example, to complete their homework in time, children start dividing their time into studying and playing, thus learning to complete their scheduled tasks within the time they have. They learn to

15、do things on their own. They manage their time and complete their work independently. Homework can also help build up childrens confidence._ And those positive remarks can help develop students confidence and encourage them to keep up with their good work. In addition, homework gives students a chan

16、ce to learn from their mistakes and overcome their weaknesses. It provides them with a platform to express what they know or have newly found, and exhibit their talents._ These help them improve their academic results. However, to be as beneficial to students as possible, homework should be assigned

17、 properly. The amount and difficulty level of homework assignments should match the ages and abilities of students._ Homework proves to be beneficial only if it does not put students under stress or pressure.A.Otherwise, it will become punishment.B.Homework can benefit students in many ways.C.Teache

18、rs give comments on the work that students do.D.It also gives students the practice of whatever they learn in school.E.Completing homework requires planning, organizing and acting upon it.F.Students can gain a sense of accomplishment after completing homework.G.It can be preparation assignments to m

19、ake students ready for class activities.答案以及解析一、1.答案:Chewing2.答案:bond3.答案:politics4.答案:digest5.答案:bond解析:句意:她的书吸引了各个年龄段的读者,在父母和孩子之间建立起了一条特殊的文学纽带。bond 名词,意为“纽带,关系”。6.答案:airlines7.答案:Chewing8.答案:consequence二、9.答案:will be seeing a friend off10.答案:her bad tooth pulled out11.答案:makes it easier12.答案:that

20、found me13.答案:take/suffer/bear the consequences三、答案:1-4.BBCC解析:1.细节理解题。由第一段最后一句Embarrassingly, I have also realised just how much money Ive squandered on the pubs, restaurants and mindless shopping.可知,作者意识到她在酒吧和餐馆以及盲目购物的过程中浪费了很多钱,A项、C项和D项的内容均在句中提到,只有B项没有提及,故选B。2.细节理解题。由第二段第三句Giving up spending for a

21、 year was an extreme approach, but I wanted to taste extreme frugality(节俭), shake up my spending patterns and overpay my mortgage(按揭) instead of shopping.可知,作者一年不支出的目的是体会极端节俭,彻底调整原来的消费模式,多付按揭贷款,故选B。3.细节理解题。由第四段第三句Living in London I have a wealth of free cultural activities on my doorstep and Ive bee

22、n to more art exhibitions this year than ever before.可知,作者在伦敦参加了更多免费的文化活动,例如艺术展览,故选C。4.推理判断题。由最后一段可知,作者在这一年中获得了自信和技能,做了很多事情,遇到了很多可爱的人,故选C项“它是有益处的”。 四、答案:GBCDA解析:这是一篇说明文。文章主要说明了家庭作业给学生带来的益处:锻炼学生的时间管理能力、老师的积极评价帮助学生树立自信等,同时也指出家庭作业应当适当布置,否则就会变成一种惩罚。 根据上文Homework is made up of out-of-class activities and

23、 at-home activities teachers assign to students. It can include practice assignments that emphasize newly acquired skills.可知,家庭作业由课外活动和教师分配给学生的家庭活动组成,它可以包括强调新获得的技能的实践作业;根据下文Projects that have to be worked on in agreement with schoolwork also form a part of homework.可知,家庭作业也包括与学校作业一致的活动。由此可推断此处也应介绍家庭

24、作业的类型。上文中的assignments可对应到G项中的assignments,G项(它可以是准备作业,使学生为课堂活动做好准备。)符合文意,故选G。本句位于段首,有总领全段的作用。后文介绍了家庭作业给学生带来的好处,如锻炼学生管理时间的能力和独立完成任务的能力,因此B项(家庭作业可以在多方面使学生受益。)符合文意。故选B。根据后文And those positive remarks can help develop students confidence and encourage them to keep up with their good work.可知,那些积极的评价有助于培养学生

25、的自信心,并鼓励他们继续他们良好的表现。那些积极的评价就是指老师给学生的评价,对应C选项(老师对学生做的作业给出评价。)。下文中remarks对应到C选项中的comments,指老师对学生做的作业给出的评价,上下文连贯通顺,故选C。根据本段第一句可知,此段讲的是家庭作业使学生从错误中吸取教训并克服缺点。根据前文It provides them with a platform to express what they know or have newly found, and exhibit their talents.可知,家庭作业给他们提供了一个表达他们知道或新发现的东西、展示他们的才华的平台。D项中的It also gives与上文中的It provides相呼应,且D项(它也让学生练习他们在学校学到的东西。)与上一句共同构成下文These所指的内容。因此D项符合文意,故选D。根据上文The amount and difficulty level of homework assignments should match the ages and abilities of students.可知家庭作业的数量和困难度应该与学生的年龄和能力相匹配,故可推测下文是指如果不匹配,家庭作业就会成为惩罚。故选A。5

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1