1、高效作业13 Period Using Language.单词拼写1She had no a_,and merely toyed with a piece of cheese on her plate.2He was here a minute ago but hes w_off somewhere.3Lets go out for lunchits my t_today(I will pay).4The little girl s_higher and higher when her brother pushed her.5Finding me upset,my father a_me wi
2、th funny storiesppetiteanderedreatwungmused and jokes.6Long ago _(巨大的)animals lived on the earth.7He used to write a _(专栏)for this newspaper.8The first landmark to catch my eye is the _(雄伟的)Qingshuihe Bridge,the worlds longest bridge built over permafrost.9Helens parents got a _(极好的)teacher recommen
3、ded to them,a woman named Anne Sullivan.10I like your kitten so much because it is so _ (可爱的).enormouscolumnsplendidsuperbadorable.单句语法填空1_(incredible),no one was hurt in the accident.2He ran happily down the road,_(swing)his schoolbag as he went.3His chief _(amuse)is reading novels.4Everyone knows
4、that success _(rare)happens overnight,but perhaps not many know that a lot of highly successful writers have previously faced rejection.5Magic is a form of _(entertain)that is basedIncrediblyswingingamusementrarelyentertainment on pretending to do things that are impossible.6The police have issued _
5、appeal to the public to stay away from the area over the weekend.7She was found several hours later,_(wander)the streets,lost.8Horror films used to hold a special_(attract)for me.anwanderingattraction.短语填空1The design _(有吸引力)all ages.2I can take _(不多于)four people in my car.3The picture was hung _(颠倒)
6、.4Almost everybody who lives in the urban areas of China _(对熟悉)the phenomenon shown in this picture.5There are some crops that you can grow _(一年到头).appeals toup toupside downis familiar withall year round6The new hall measures 15 metres _(在长度上)and 8 metres in width.7_(除了)the killed and wounded,many
7、were missing.8I longed for a visit to the splendid Disneyland.I finally got the chance to make my dream _(实现).in lengthIn addition tocome true.完成句子1无论你做什么,都不要碰这个开关。_,dont touch this switch.2正是在当地导游的帮助下,那位爬山者获救了。It was _of the local guide that the mountain climber was rescued.3我们要不要这份礼物由你决定。_whether
8、we accept the present or not.4昨天老师让我再做一次练习。No matter what you do with the help Its up to you The teacher _again yesterday.5当他学习累了时,他常以音乐自娱。He often _when he is tired from studying.made me do the exercises amuses himself with music.课文概要写作根据教材语篇内容(P31P32)写一篇60词左右的概要。One possible version:_ There are ma
9、ny different kinds of theme parks in the world,with which you are most familiar is Disneyland,where you can realize your childhood dreams.(要点1)Dollywood in the southeastern USA is themed on Americas traditional southeastern culture.(要点2)Chimelong Ocean Kingdom in China is one of the _ _ _leading oce
10、anthemed parks in the world.(要点3)No matter which and what you like,an incredible theme park will appeal to you!(要点4).阅读理解AAs the symbolic face of endangered species in China,the giant panda has made significant progress in recent years.In the 1980s,only about 1,216 pandas were left in the wild,but t
11、he most recent calculation counted more than 1,800.The increased numbers could be due to improved survey methods or true growth from better protection measures.In either case,pandas still face plenty of threats,of which habitatloss is the main one to survival.Human growth in their areas,combined wit
12、h climate change,has led to the loss of livable land.In addition,pandas have been facing dangers from illegal hunting.Because pandas are now distributed across China in groups,with each group separated from the others due to habitat destruction,the Chinese government is creating a huge national park
13、 in southwestern China to protect them.Giant Panda National Park will cover 10,476 square miles(27,132 square kilometers),which is nearly three times the area of YellowstoneNational Park.The new park will make an effort to reunite populations that have become separated from one another.“This project
14、 takes the long view,”Bob Tansey,China policy adviser for The Nature Conservancy,tells National Geographic.“Generally,pandas are doing well.But what will they need in the future?Connectivity.”The parks connectivity should give isolated pandas a better chance to breed.Giant pandas have a very low rep
15、roductive rate,with females generally giving birth every two years,the WWF reports.The new park eventually should give them room to findmates,thus resulting in more young pandas.After all,habitat will remain patchy until degraded lands are restored and stronger landuse restrictions come into effect
16、that make wildlife corridors possible.The park also aims to promote the local economy,The Associated Press reports.An official involved in the parks planning tells the staterun China Daily,this project would help ease poverty among the 170,000 people living within the parks proposed territory.The go
17、vernment is offering financial support to encourage people living in the area to relocate,according toNational Geographic.Some areas of the park also eventually will allow tourism.()1Whats the main idea of the second paragraph?AThe main challenges pandas still face.BThe dangers humans bring to the p
18、andas.CThe reason for the loss of pandas habitats.DThe measures taken to protect pandas.A()2What does Bob Tansey expect of the project?AItll house more isolated pandas.BItll favor female pandas with babies.CItll benefit the process of reproducing.DItll serve as a comfortable habitat for pandas.C()3W
19、hy will tourism get permission in this panda park?ATourism helps gain high profits.BTourism accelerates the speed of allocation.CTourism results in economic boom absolutely.DTourism contributes to lessening the economic pressure.答案及解析:【语篇解读】大熊猫的保护一直是备受关注的话题,为了有效保护大熊猫,我国政府一直在努力。D1A 主旨大意题。由第二段可知,该部分主要
20、讲的是目前大熊猫面临的挑战。故选A项。2C 推理判断题。由第四段“But what will they need in the future?Connectivity.”以及第五段“The parks connectivity should give isolated pandas a better chance to breed.Giant pandas have a very low reproductive rate,with females generally giving birth every two years,the WWF reports.”可知,Bob Tansey希望这个
21、公园能有助于大熊猫的繁殖。故选 C项。3D 推理判断题。由最后一段“The park also aims to promote the local economy,The Associated Press reports.”以及“Some areas of the park also eventually will allow tourism.”可知,旅游业可以缓解当地的经济压力。故选D项。BImagine stepping out of your front door and standing in the middle of a national park.Daniel hopes thi
22、s might soon be possible for millions of London residents.Daniel is leading a campaign to make London a national park city.Although London has much more concrete than a national park usually would,it is home to more than 13,000 kinds of wildlife.These species live in its 3,000 parks,along with 15,00
23、0 varieties of flowering plants,and more than 300 species of birds.In fact,47 percent of the land in London is green space.“We have 8 million trees in London;its the worlds largest urban forest,”Daniel says.Thats almost one tree for every person living in London!Yet,even though London has thousands
24、of outdoor spaces,one in seven children living there hasnt visited a green space in the past year.Daniel believes that making London a national park will protect the animal life and green spaces in London.He hopes it will also encourage people,especially young people,to spend more time outdoors.Dani
25、el takes his own son out to explore in London,and he thinks that other parents should do the same.Danielbelieves that people who spend a lot of time in nature live happier and healthier lives.What do you think?()4Whats the purpose of the campaign led by Daniel?ATo create a beautiful new village.BTo
26、attract more visitors to parks.CTo build a modern town in England.DTo make London a national park city.D()5In Daniels opinion,what other parents should do?ATake care of themselves.BHelp their children with their schoolwork.CSpend a lot of time indoors.DTake their children out to explore in London.()
27、6What can be the best title for the passage?AA New Type of Park BPeoples Busy Life CA Traditional Festival DChildrens MuseumDA答案及解析:【语篇解读】文章介绍了Daniel正在为把伦敦变成一个国家公园城市所做的努力。4D 细节理解题。由第一段可知Daniel正在领导一项活动,使伦敦成为一个国家公园城市(to make London a national park city),故选D项。5D 细节理解题。由最后一段可知,Daniel认为,其他父母应该带孩子去伦敦探险(takes his own son out to explore in London.other parents should do the same)。故选D项。6A 主旨大意题。纵观全文可以看出,这项运动旨在把伦敦打造成国家公园,保护伦敦的动物生活和绿色空间,让人们过上更快乐、更健康的生活。A项所说的“A New Type of Park”最能概括全文。