收藏 分享(赏)

2020版英语名师导学外研必修一精练:MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:392854 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:8 大小:86.50KB
下载 相关 举报
2020版英语名师导学外研必修一精练:MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共8页
2020版英语名师导学外研必修一精练:MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共8页
2020版英语名师导学外研必修一精练:MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共8页
2020版英语名师导学外研必修一精练:MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共8页
2020版英语名师导学外研必修一精练:MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共8页
2020版英语名师导学外研必修一精练:MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共8页
2020版英语名师导学外研必修一精练:MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc_第7页
第7页 / 共8页
2020版英语名师导学外研必修一精练:MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 1Section Grammar & Writing课时作业.单句语法填空1The audience were impressed with /by her speech so they decided to support her election campaign.2Its estimated that it will take a native English speaker 2,200 hours to reach professional fluency (fluent) in Chinese.3This knowledge carrie

2、s over in their attitude to/towards their future relationships.4I didnt make his failure public to avoid seeing his embarrassed (embarrass)look.5The aroundtheworld flight is divided into 17 parts, and the longest and most difficult part is from Nagoya to Kalaeloa.6Amazed (amaze), she stood and stare

3、d while the police arrested her husband.7Ive made a few small corrections (correct) to your report.8Then, covering (cover) her face with her hands, she broke away and ran quickly up the stairs.9Greater efforts are needed to instruct children in road safety.10Robert was praised by the head teacher fo

4、r his good behaviour (behave) at school.阅读理解AIf you move to a new school, youll have to worry whether or not youll make friends.Here are some simple suggestions which help you make new friends a lot easier.Try speaking to the people next to you in class.As theyre close by, it makes sense to communic

5、ate with them first.Have courage to speak to everyone in your class.You will probably stay with that class through your years at the new school, so it helps if you get on with them.If you dont have many friends in your class, try and make new friends in your subject lessons.You can also talk with th

6、em at lunchtime and after school.Join a lunchtime or afterschool club.Youll get to meet kids of all years that way.Ask your teacher to pair you with another pupil.Use your celebrity status! Since youre the new person, youll have gained celebrity status, which you can use for a couple of weeks.Talk t

7、o people, remember to smile and always be open and friendly.Listen carefully to what others have to say so as to make them feel important.As you grow older, its natural to make new friends and sometimes that means you grow apart from your old friends.So try and make time for all your friends.Why not

8、 introduce your different sets of friends so you can all go to the cinema or bowling together?But what if a friendship group is pushing you out?If this is happening to you, try and ask someone youre friendly with what is happening.If the whole group is leaving you out, try to find new people to spen

9、d time with at lunchtime.【解题导语】本文是一篇说明文,主要介绍了初到一所新学校时如何交友。与坐在你旁边的人交谈、敢于和大家交流、在班里结识新朋友、请老师将你与其他同学结成搭档、利用你的名人地位等都是很好的交友方法。1According to the passage, moving to a new school is _.AinterestingBexcitingCworryingDboring解析:选C细节理解题。根据文章第一句中的“youll have to worry”可知,初到一所新学校是令人担忧的。故选C。2According to the author,

10、what should we do when we move to a new school?ASit close to friendly classmates.BTry to study well to gain others trust.CTry our best to help our new classmates.DTake possible chances to communicate with others.解析:选D推理判断题。分析文中给出的几条建议,例如“So try and make time for all your friends.”可知,这些建议均鼓励读者抓住一切可能的

11、机会与他人交流,这样才更容易交到朋友。故选D。3To make our classmates feel that they are important to us, we should _.Alisten to them carefullyBbe friendly and open to themCsmile while talking with them Dmake use of our celebrity status解析:选A细节理解题。根据倒数第三段最后一句“Listen carefully to what others have to say so as to make them f

12、eel important.”可知,认真倾听能使同学们感觉到他们在我们心目中的重要性。故选A。BA 9yearold boy in Indian stopped a wouldbe carjacker(劫车贼)on Christmas Day from running away with his fathers truck.Kevin Cooksey was inside the One Stop Express gas station in Kokomo buying medicine for his wife when a man jumped into the drivers seat

13、of his truck.Cooksey had left the engine running and the door unlocked.“When I saw my truck door open, I was like,Oh my God, what am I going to tell my wife?” Cooksey said.His son, Larry, was sitting in the back seat.“As soon as he opened the door, I got frightened,” said Larry.“So I pulled out the

14、gun and pointed it to his head.”This was enough to make the carjacker think twice and he jumped out of the truck to try another car.Parked beside Cookseys truck was Kyle Sparlings black Trailblazer.He too had left the engine running as he went into the store.The man got in Sparlings SUV and took off

15、.“I didnt know what to think, I just kind of ran outside and watched him,” said Sparling.As the man sped off, Cooksey told Sparling to get into his truck and the two men began to run after him.The icy winter conditions made the driving difficult, but the pair followed at a safe distance as the carja

16、cker drove in a “Z” way.After a few miles, the carjacker knocked into the sign of a local business, American Tool and Party Rental.Cooksey and Sparling called police to the place.The police put 32yearold Ollie Dunn into prison.Sparlings car was damaged in the wheel, and the windscreen got cracked af

17、ter the sign fell on it.“I was just glad he didnt knock into anybody,” Sparling said.“That was my biggest fear, I think.”【解题导语】这篇文章主要讲了印第安纳州的一个九岁男孩阻止劫车贼的故事。4How did Larry stop the carjacker?AHe hit him with a gun.BHe begged him to stop.CHe cried for others help.DHe frightened him away with a gun.解析:

18、选D细节理解题。由 “So I pulled out the gun and pointed it to his head.”可知Larry用枪把劫车贼吓跑了,选D。5Why could the carjacker easily drive away the SUV?AThe carjacker broke into it.BIt was parked in the wrong place.CNobody was in but the engine was on.DThe driver went to buy medicine for his wife.解析:选C细节理解题。由“He too

19、had left the engine running as he went into the store.”可知劫车贼很容易就把SUV开走,是因为没有人在车里,但是发动机开着,选C。6What ended the carjackers escape?AThe police stopped him.BHis driving ability was very poor.CThe SUV got damaged in an accident.DCookesey and Sparling caught up with him.解析:选C推理判断题。由“Sparlings car was damage

20、d in the wheel, and the windscreen got cracked after the sign fell on it.”可知SUV在一次事故中损坏了,选C。7What does the underlined word “That” in the last paragraph refer to?ASpralings car was stolen.BSparlings car was damaged.CThe carjacker might run away.DThe carjacker might hurt somebody.解析:选D推理判断题。由 “I was j

21、ust glad he didnt knock into anybody, Sparling said.That was my biggest fear, I think.”可判断出Sparling说这句话的意思是劫车贼可能会伤害到某些人,选D。.语法填空As a student, you may have many dreams.These dreams can be very big, such as 1._ (win) the Noble Prize;they can also be small, such as becoming one of the best 2._ (student

22、) in your class.Once you find a dream, what do you do with it?Have you ever tried to make your dream come true?Andrew Matthems,3._ Australian writer, tells us that making your dreams come true is lifes 4._ (big) challenge.You may think youre not very good 5._ some school subjects, and its 6._ (possi

23、ble) for you to be successful.In fact, everyone can realize his dream.The first thing you must do is to remember 7._ your dream is.Keep telling 8._ (you) what you want every day.There will be difficulties on the road to your dream, but the largest difficulty 9._ (come) from yourself.You need to deci

24、de to do what is the most important.When you get closer to your dream, it may change a little.This is good as you have the chance to learn something more 10._ (use)【解题导语】本文是一篇议论文。文章作者主要讲述青年学生如何实现自己的梦想。1解析:考查非谓语动词。此处 as 是介词。句意:这些梦想可以是非常伟大的,比如说获得诺贝尔奖。故填winning。答案:winning2解析:考查名词。根据本句中的one of,可知后用可数名词复

25、数。句意:比如成为你们班最好的学生之一。故填students。答案:students3解析:考查冠词。此处是指一位澳洲作家,而且是元音音素开头的单词,故用不定冠词an。句意:Andrew Matthems,一位澳大利亚作家。故填an。答案:an4解析:考查形容词的最高级。根据语境可知此处是生活中最大的挑战,故填最高级。句意:让你的梦想成真是人生最大的挑战。故填biggest。答案:biggest5解析:考查介词。短语be good at “擅长”。句意:你可能认为你不擅长某些学校科目。故填at。答案:at6解析:考查词形转换。根据前一句如果学业不好,可知,那么你就不可能成功。故填impossi

26、ble。答案:impossible7解析:考查宾语从句。本句是包含宾语从句的主从复合句,故填连词what,整句做remember的宾语。句意:你必须做的第一件事就是记住你的梦想是什么。故填what。答案:what8解析:考查代词。根据句意可知,此处用反身代词做tell的宾语。句意:每天告诉自己你想要什么。故填yourself。答案:yourself9解析:考查动词的时态。此处缺谓语,主语the largest difficulty,故用第三人称单数形式。句意:但最大的困难来自你自己。故填comes。答案:comes10解析:考查形容词。此处用形容词后置修饰不定代词。句意:因为你有机会学习更有用

27、的东西,这很好。故填useful。答案:useful.短文改错About two years ago, I worked hard and entered a locally key school, which my parents were proud of it. From then up, I got up early and got to the school on time.After school, I went back home in time to help my parents do some housework while enjoy some light music.H

28、owever, one day my mother persuading me to live at school to learn to be independent to prepare the future life.As I was unhappy, I understood my parents and followed their advices.Before living at school, I found it helped me save time and learn what to get on with others.答案:About two years ago, I

29、worked hard and entered a key school, which my parents were proud of .From then , I got up early and got to the school on time.After school, I went back home in time to help my parents do some housework while some light music.However, one day my mother me to live at school to learn to be independent

30、 to prepare the future life. I was unhappy, I understood my parents and followed their . living at school, I found it helped me save time and learn to get on with others.书面表达假如你是高一学生李华。你的英国朋友 Jack 写信向你询问你高中阶段的规划。请你用英文写一封回信,介绍你作为高一的学生如何规划自己高中的学习、生活。主要内容包括:1学会学习;2学会与人相处;3培养良好的品质。注意:1词数100左右;2可以适当增加细节,

31、以使行文连贯。_One possible version:Dear Jack,Im glad to receive your letter and Id like to share with you my plan for high school.To begin with, I am supposed to have good learning ways and habits to make sure that I will learn well.Furthermore, I should get along well with others.I want to make some good friends with my classmates.I think only if I am sincere and kind to others can I have good relationships with them.Finally, I will learn to develop good qualities like being determined, being optimistic and so on to challenge difficulties in life.Best wishes!Yours,Li Hua高考资源网版权所有,侵权必究!

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1