收藏 分享(赏)

2020版英语同步新导练外研必修一精练:MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:392779 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:7 大小:81.50KB
下载 相关 举报
2020版英语同步新导练外研必修一精练:MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共7页
2020版英语同步新导练外研必修一精练:MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共7页
2020版英语同步新导练外研必修一精练:MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共7页
2020版英语同步新导练外研必修一精练:MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共7页
2020版英语同步新导练外研必修一精练:MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共7页
2020版英语同步新导练外研必修一精练:MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共7页
2020版英语同步新导练外研必修一精练:MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 1My First Day at Senior HighSection Introduction & Reading and Vocabulary能力提升.阅读理解AI have met many people, but I will always remember my teacher, Mrs.Lawrence.I will remember Mrs.Lawrence for her good character.She is always nice and helpful to the students.She will take every

2、 chance to praise the students that are not so good in class.I wish I could have the same great character as her.I will always remember the great moments when we are together.Once I stayed in her room for several days and it was really enjoyable.I love to listen to all the stories and things about h

3、er.I also like her creativity.We dont like boring books, music, pictures, students and so on.She teaches us about these boring things in ways that we like.I also enjoy the way she asks us to be quiet while she is talking at the front of the classroom.She will give us a lovely little flower when we d

4、o something well.The student that has got the most flowers at the end of the month will receive gifts like pies, drinks and chips.I will never forget Mrs.Lawrence.She has taught me to always be a person of good character, even if Im angry.She has taught me just to have fun and not to worry.She has a

5、lso taught me to be creative and enjoy what I do.That is why I will remember Mrs.Lawrence forever.【语篇解读】文章属于记叙文。作者从多角度介绍了自己会永远记得 Lawrence老师的原因。1According to the second paragraph, what kind of person is Mrs.Lawrence? AKind. BBrave.CProud. DStrict.解析:选A推理判断题。根据第二段中“ I will remember Mrs.Lawrence for he

6、r good character.She is always nice and helpful to the students.”以及后文所述可知答案。2Mrs.Lawrence is considered to be creative because she _.Abuys students food every monthBloves the students that are not goodCteaches students in interesting waysDdoesnt teach boring things to students解析:选C推理判断题。根据第四段中“She t

7、eaches us about these boring things in ways that we like.”可知答案。3What can we learn about the author from the passage?AShe lives with Mrs.Lawrence now.BShe likes creative people of good character.CShe gets the most flowers in her class.DShe wants to be a teacher like Mrs.Lawrence.解析:选B推理判断题。根据最后一段中“Sh

8、e has taught me to always be a person of good character”以及“She has also taught me to be creative and enjoy what I do.”等信息可推知选B。4This passage is mainly about _.Agreat moments with Mrs.LawrenceBinteresting stories about Mrs.Lawrence Cfriendship between Mrs.Lawrence and her students Dthe reason why the

9、 author will always remember Mrs.Lawrence 解析:选D主旨大意题。根据全文内容可知作者讲述了自己会永远记得 Lawrence老师的原因。BGardening can be a very relaxing hobby for many people and this wonderful experience is not just for adults.Children are interested in gardening as well,if given the chance to explore nature and science in this

10、way.Gardening can bring joy to both children and their parents alike,especially when the experience is shared together.The time that is spent gardening together builds precious memories within their hearts and minds for years to come.When you are gardening with your children,try to give them their o

11、wn special area.Keep their area in the center of the best soil and light,as you want to make sure of a successful gardening experience.Plastic tools easily break and are difficult to use in the dirt,so when you are gardening with your children,give them real tools to use if possible.Even offering to

12、 let them use your tools is a way to admit the worth of the work they are doing.It is also important to talk with your children about the whole process of gardening,from planting to the harvest.They need to understand how things work and the importance of what they are doing.Show off the childrens g

13、ardening work by taking friends and visitors for a walking tour through the garden and point out the childrens particular spot.When you give attention to the childrens work,this is a great motivation (动机) for children to continue wanting to be involved.Do not force children to take part when they ar

14、e in a bad mood or if they are becoming bored.Instead,allow them to do something different,like building a scarecrow (稻草人)!This makes the gardening experience even more interesting.As you work together side by side with your children,you will encourage a love of the land in them,as well as create la

15、sting memories of time spent with you.【语篇解读】本文讲述了园艺劳动经历可以给父母和孩子带来快乐的回忆。在劳动过程中可以让孩子了解自然和科学知识,自己朋友和参观者的关注还会给孩子带来成就感和让他们继续从事园艺劳动的动力,这都值得让父母花费时间和精力和孩子一起做园艺劳动。5What is the text mainly about?ATeaching children how to garden.BGiving children the chance to show off.CHelping children realize the importance o

16、f work.DSharing the joy of gardening with children.解析:选D推理判断题。根据第一段中“Gardening can bring joy to both children and their parents alike, especially when the experience is shared together.”可知,园艺可以给孩子和父母带来快乐。尤其是当经验被一起分享的时候。由此可知,孩子和父母可以分享劳动中的快乐。故选D。6Why should you introduce your childrens work to your fr

17、iends?AIt makes your friends believe your children are smart.BIt helps you gain more confidence in your children.CIt encourages children to continue doing such work.DIt attracts your friends to take part in your gardening.解析:选C推理判断题。根据第四段中的“Show off the childrens gardening work by taking friends and

18、 visitors for a walking tour through the garden and point out the childrens particular spot.When you give attention to the childrens work, this is a great motivation (动机) for children to continue wanting to be involved.”可知,领着朋友或参观者穿过花园,时向他们指出孩子们愿意劳动的地方,这种关注会让孩子们有更大的动力继续参与其中。故选C。7What kind of people

19、is the text mainly written for?AChildren. BParents.CFarmers. DTeachers.解析:选B推理判断题。阅读文章可知,劳动给父母和孩子带来快乐的经历,在劳动过程中一起使用你们的劳动工具,带着朋友来看自己孩子的劳动成果,故应是父母的经验之谈。故选B。.语法填空In your daily life,there are many examples where your parents control hundreds 1._ things for you when you are a kid,such as the clothes you

20、wear,the food you eat,where you go and how you get there.It is a good thing.Kids need this kind of 2._ (protect) and help because they are not old enough to take care of 3._ and make decisions 4._ (correct)But with kids growing 5._ (old),the part of being a teen is developing your own identityone th

21、at 6._ (separate) from your parents.Different attitudes towards events like partying may lead to arguments,because your parents will always want to protect you and keep you safe,no matter how old you are.As 7._ result,your parents feel it hard to get used to the new situation with 8._(increase) anxi

22、ety.What kids should keep in mind is 9._ in most cases,your parents can relate to what youre going through because they 10._(be) teens once.【语篇解读】本文属于议论文,父母为了保护孩子会控制孩子的很多方面,但是随着年龄的增长,父母与孩子之间就会为此产生争论,但是父母保护子女的想法从没有改变过。1解析:考查介词。句意:在你日常生活中,父母会干涉你的很多东西,比如吃的东西,穿的衣服,外出等,这样的例子数不胜数。本句为短语hundreds of “成百上千的”,

23、故用介词of。答案:of2解析:考查名词。句意:孩子需要这种保护和帮助,因为孩子还不能照顾好自己和做出正确的决定。由于有this kind of 修饰,故用名词protection。答案:protection3解析:考查代词。句意:孩子需要这种保护和帮助,因为孩子还不能照顾好自己和做出正确的决定。分析本句,本句主语为they,谓语为take care of,结合语境可知,孩子照顾自己,故用反身代词作宾语,故用themselves。答案:themselves4解析:考查副词。句意:孩子需要这种保护和帮助,因为孩子还不能照顾好自己和做出正确的决定。修饰make decision用副词作状语,故用副

24、词correctly。答案:correctly5解析:考查形容词。句意:当你长大一点,作为青少年的一部分,你会有自己的人格和认知,这些东西跟你父母的不一样。根据后文的“being a teen”可知,成为青少年,成长了,故用比较级older。答案:older6解析:考查被动语态。句意:当你长大一点,作为青少年的一部分,你会有自己的人格和认知,这些东西跟你父母的不一样。分析句子,that引导限制性定语从句,修饰先行词one,而从句缺乏谓语,而separate与主语属于动宾关系,故用被动语态,整篇文章用一般现在时,因此答案为is separated。答案:is separated7解析:考查冠词。

25、句意:因此,你的父母很难适应这种新的情况,因而焦虑与日俱增。本句为固定短语as a result“因此”,故用a。答案:a8解析:考查动词非谓语。句意:因此,你的父母很难适应这种新的情况,因而焦虑与日俱增。分析句子,修饰anxiety用非谓语作定语,而increase与其逻辑主语anxiety属于主谓关系,故用其现在分词形式increasing。答案:increasing9解析:考查宾语从句。句意:孩子请记住,你的父母可以把你们经历的事情联系起来,因为他们都是从青少年过来的。本句为结构keep it in mind that“记住”,it作形式宾语,真正的宾语为从句,同时分析从句,从句的结构和成分完整,故用连接词that。答案:that10解析:考查一般过去时。句意:孩子请记住,你的父母可以把你们经历的事情联系起来,因为他们都是从青少年过来的。父母也当过青少年,因而用过去时were。答案:were1charactern性格2enjoyable adj.有乐趣的;使人快乐的3hobby n业余爱好4show off 炫耀5in a bad mood 心情糟糕I wish I could have the same great character as her.分析wish 后接宾语从句时,从句谓语动词用虚拟语气。翻译我希望我能有和她一样伟大的性格高考资源网版权所有,侵权必究!

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1