收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 Unit 1 Living well Warming Up .doc

上传人:a**** 文档编号:389852 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:5 大小:177.50KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 Unit 1 Living well Warming Up .doc_第1页
第1页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 1 Living well Warming Up .doc_第2页
第2页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 1 Living well Warming Up .doc_第3页
第3页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 1 Living well Warming Up .doc_第4页
第4页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 1 Living well Warming Up .doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 1 Living well.完形填空It was the history class at County College of Morris.Here the teacher and students were _1_ the exploration of the New World, and Philip Garber Jr._2_ his hand, hoping to ask why Chinas 15thcentury explorers, who traveled as far as Africa,did not reach North America.He kept hi

2、s hand up for much of the 75minute session, but the professor _3_ him.She had already told him not to _4_ in class.Philip, an intelligent and confident 16yearold boy who is _5_ two college classes this semester,has a lot to say but also a serious stutter (口吃) that makes talking _6_, and talking quic

3、kly impossible.After the first couple of classes, in which he participated _7_, the professor, Elizabeth Snyder,sent him an email requiring that he _8_ questions before or after class.Later, she told him, “Your speaking is _9_.”For Philip, who has spent most of his life being homeschooled or _10_ a

4、small school, the teachers attitude was a _11_.“Ive never experienced any kind of _12_,” he said, “so for it to happen in a college classroom was quite shocking.”Talking with Philip requires a degree of _13_all the more so because he is remarkably _14_, and tends to speak in complete paragraphs.As a

5、n eager amateur photographer, he hopes to make a career of it,but worries that “even if nobody _15_ the photographer to say much, you do have to talk”For now, he is taking _16_ in history and English composition at the college, homeschooling in other subjects and traveling to Manhattan once a week t

6、o _17_ acting and playwriting. “Ive been very lucky to never have been _18_,bullied or anything, but some people who stutter completely stop speaking because of that kind of _19_,”Philip said.“People dont think of it _20_ a disability.They just need to learn.”本文是一篇记叙文。Philip Garber Jr.因患有严重口吃而在大学里受到

7、老师的歧视,但是他却积极地参与各种活动。1A.adapting BconductingCleading Ddiscussing答案:D解析:根据语境可知,此处是说在课堂上老师和同学们在讨论新世界的探索。discuss“讨论,谈论”符合语境。2A.waved BraisedCclapped Dshook答案:B解析:结合下文中的“hoping to ask why Chinas 15thcentury explorers,who traveled as far as Africa,did not reach North America”可知,他举手想问这个问题。第二段中的“kept his ha

8、nd up”也是信息提示。3A.ignored BcongratulatedCforbade Dannoyed答案:A解析:根据语境可知,此处表示虽然他举手很长时间,但是老师却不理睬他。ignore“对不予理会”。4A.sleep BspeakCplay Dlaugh答案:B解析:根据下文中的“requiring that he _8_ questions before or after class”可知,老师要求他在课前或课后问问题,言外之意是让他在课堂上不要说话。5A.designing BteachingCorganizing Dtaking答案:D解析:根据空后的“two colleg

9、e classes this semester”可知,他这学期修两门大学课程。take“修(课程)”,符合语境。6A.unsuitable BbeneficialCdifficult Dpainful答案:C解析:结合上文中的“has a lot to say but also a serious stutter(口吃)”可知,他患有严重的口吃,因此说话有困难。7A.actively BcuriouslyCgratefully Dpassively答案:A解析:根据上文中的“has a lot to say”可知,他有很多话要说,所以在前几节课上,他积极地(actively)参与。8A.ans

10、wer BaskCanalyze Drecord答案:B解析:根据空后的“questions before or after class”可知,老师给他发了一封电子邮件,要求他在课前或者课后问问题。9A.negative BclumsyCmeaningless Dtroublesome答案:D解析:因为他患有严重的口吃,因此老师认为他的讲话令人讨厌。troublesome“令人烦恼的,讨厌的”。10A.discovering BfoundingCattending Dmanaging答案:C解析:根据“being homeschooled”和“a small school”可知,此处表示他大部

11、分时间是在家接受教育或者在小学校上课。11A.surprise BcomfortCwonder Drelief答案:A解析:从下文中的“so for it to happen in a college classroom was quite shocking”可知,这个老师对他的态度让他吃惊。12A.desperation BpraiseCprejudice Dadmiration答案:C解析:综合上文中提到的老师的行为可知,这个老师对患有口吃的人有偏见,而这一点是他从来没有经历过的。prejudice“偏见,成见”。13A.courage BpatienceCwisdom Dencourag

12、ement答案:B解析:结合语境可知,由于他患有口吃,说话比较费劲,因此和他说话需要耐心。14A.honest BoutgoingCcautious Ddetermined答案:D解析:根据下文中的“tends to speak in complete paragraphs”可知,他是一个意志非常坚定的人,往往想说完整的话。15A.expects BpermitsCreminds Dinspires答案:A解析:结合空后的“the photographer to say much,you do have to talk”可知,虽然人们并不要求(expects)摄影师说很多的话,但是还是要说话。

13、16A.chances BnotesCcourses Dawards答案:C解析:根据空后的“in history and English composition at the college”可知,他在大学修历史和英文写作这两门课程。17A.give in Bwork onCrefer to Dthink of答案:B解析:结合空后的“acting and playwriting”可知,他还从事表演和剧本写作。18A.teased BcheatedCchallenged Drejected答案:A解析:与空后的“bullied or anything”并列,此处指他从来没有被人取笑过。tea

14、se“取笑,戏弄”。19A.hate BcrueltyCcrime Dabuse答案:D解析:根据上文可知,此处指取笑、欺负或其他虐待性行为。20A.over BwithCas Dfor答案:C解析:根据语境,这里指人们并没有把口吃当成一种残疾。think of.as.“认为是”,为固定搭配。.概要写作Environmental problems are becoming more and more serious all over the world.For example, cars have made the air unhealthy for people to breathe and

15、 poisonous gas is given off by factories.Trees on the hills have been cut down and waste water is being poured continuously into rivers.Furthermore, wherever we go today, we can find rubbish carelessly disposed(处理)There are different kinds of pollutants, each of which comes from different sources.It

16、 is necessary to identify the source of pollution, in order to make a policy to get rid of them.Different products, processes and activities of our industrialized world together form the major source of pollution.The forms of pollution can be mainly divided into three kindssolids,liquid and gas.Thes

17、e pollutants have greatly damaged our planet and continue to do so.In fact,pollution is threatening our existence.The whole ecological balance of the earth is changing.Massive destruction of environment has brought about negative effects and even posed a great threat to mans existence.We must face t

18、he situation that exists and take action to solve our environmental problems.For instance, new laws must be passed to place strict control over industrial pollution; the public must receive the education about the danger of pollution and raise their awareness of protecting the environment and so on.

19、The earth is our home and we have the duty to take care of it for ourselves and our later generations.Fortunately,more and more people have realized these problems.Measures have been taken to deal with these situations by the government.And laws have been passed to stop pollution, I hope the problem

20、s will be solved in the near future and our home will become better and better.The_global_environment_is_becoming_worse_because_of_various_pollutants_related_to_the_industrial_world.(要点1)_In_the_forms_of_gas,_solids_and_liquid,_these_pollutants_are_becoming_a_major_threat_to_the_earth_and_human_survival.(要点2)Therefore,_we_have_to_face_it_directly_and_spare_no_effort_to_handle_it.(要点3)_Luckily,_people_have_been_aware_of_the_urgency_of_environmental_protection_and_the_government_has_taken_action_to_solve_these_problems,_which_surely_will_help_make_our_earth_better.(要点4)

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1