1、Unit 1 Discovering Useful Structures& Listening and Talking 课后作业1、We walked in the (fall) snow, and stepped on the (fall) leaves.2、The noise outside sounded , and all the children felt . (frighten)3、The man is only of height, so he hopes to find a girlfriend with the aid of the . (medium)4、We caught
2、 a rabbit and it over an open fire, but she liked to be served withbeef. (roast)5、Some of the TV programmes has become so that advertisements often take up too much time. (commercial)6、The news we heard was (excite).7、The (inspire) story moved us to tears.8、Do you know the man (sit) at the desk?9、Th
3、e boy remained (stand) at his desk in English class.10、In the years (come),you will experience quite a different life here.11、用方框内所给短语的适当形式完成下面的句子have.in common, except for, look forward to, go off, to be frank1. , Thomas, this question of your loan is beginning to worry me.2. Id like to know what y
4、ou and she .3. A few minutes later, the bomb , destroying the truck.4. There is nothing else wrong in your speech some spelling mistakes.5. travelling in space, mankind has long been searching possible ways.12、 There are many traditions around the world that are interesting and fun, but there arc al
5、so those that are bizarre(奇异的) and even a little cruel. In Sweden its common for parents to leave their babies outside to nap(小睡) even when the temperatures are below zero. Many of us would find this custom dangerous, but many Swedes actually consider it good for their babies. They believe that by e
6、xposing their young ones to their countrys cold temperature they can help their babies to grow up healthily and protect them from diseases. They also believe doing so will help them sleep longer and better. In Bali, Indonesia,babies are forbidden to touch the ground for three months. The reason is t
7、hat during the babys first months its connection to the “spirit” is still unbroken and clean and letting it touch the ground would defile it. For three months, the baby is constantly held in someones arms the father, mother, grandparents, brothers, sisters, uncles, aunts and even neighbours. After 1
8、05 days,a special ceremony called the Nyabutan is held where the baby touches Mother Earth for the first time. In Guatemala, its common to see babies being bathed with cold water. Maya mothers commonly practise this bizarre ritualwith the belief that its beneficial to the baby s health. Bathing thei
9、r babies with cold water is also an effective means to eliminate heat rashes, and this custom helps babies sleep better. Some Indians allow their babies to be thrown from temple roofs as high as 50 feet. This strange custom started 500 years ago and continues to this day,though theres a movement to
10、ban it for obvious reasons. However,Hindus believe that performing this ritual brings good luck and health to their babies. Below the roof is a bed sheet that s held lightly by several men. The baby lands safely on the sheet. The tradition s practitioners and believers strongly prove that its safe,
11、saying no babies have ever been injured.1.What does the author think of the baby custom in Sweden?A.It is interesting and fun.B.It is unique and thoughtful.C.It is dangerous and a little cruel.D.It is beneficial and practical.2.What does the underlined word defile in Paragraph 3 probably mean?A.Make
12、 the best use of.B.Make something dirty or no longer pure.C.Leave or break away from.D.Achieve or realise completely.3.In Guatemala babies are bathed with cold water_.A.to get rid of their heat rashes and make them sleep betterB.to prevent them from feeling hot during summerC.in order to stop them f
13、rom getting all kinds of illnessesD.in order to bring good luck and health to those babies4.Why do some Indians ask the baby custom to be stopped?A.It is a new custom and many people hate it.B.They think the custom leads to babies injuries.C.They have no religious belief.D.Lots of babies have been s
14、een injured in the past years.13、 When I was young, I never had a special Christmas gift that I dreamed of and was crazy about. I know I 1 a lot of great Christmas presents as I grew up. Chatty Cathy, Baby Thumbelina. Little Miss No Name. I just dont remember 2 them. Although my parents had their fi
15、nancial 3 , they always made Christmas special for their four children. Dad worked a (n) 4 job as a referee in high school basketball games to 5 a little more cash, and Mum was the queen of bargain shopping. The gifts 6 have been inexpensive, but there was more than enough under the tree. Stored in
16、happy memories are the family 7 : helping Mum and Dad drag the Christmas decorations out of the attic, going with Dad to 8 the tree from the Kiwanis, and decorating the tree 9 strings of blue lights and Christmas lasting days and days and days. The piles of 10 under our tree wrapped in newspaper are
17、 more memorable than 11 was wrapped. The act itself of unwrapping and 12 seeing what was beneath the newspaper was 13 and memorable. But the most clear are the images of smiles, the sounds of 14 ,not the images of toys or clothes. Its the 15 of Christmas. The best moments, the happy moments were not
18、 the gifts, 16 the togetherness, the love of family. Even in the occasional quarrels of brothers and sisters, even in the 17 of late nights, even in the sometime stress of it all. Christmas should not 18 on whats on our gift lists. For its not about what gifts we 19 or receive, but about what we do,
19、 what we experience. Those are the happy moments that 20 .1.A.sentB.receivedC.boughtD.chose2.A.openingB.seeingC.orderingD.packing3.A.independenceB.struggleC.supportD.influence4.A.busyB.pleasingC.ordinaryD.extra5.A.apply forB.give awayC.bring inD.set down6.A.mayB.mustC.shouldD.would7.A.valuesB.featur
20、esC.traditionsD.principles8.A.borrowB.selectC.separateD.deliver9.A.aroundB.betweenC.throughD.with10.A.lightsB.decorationsC.toysD.presents11.A.whichB.thatC.whatD.as12.A.finallyB.suddenlyC.frequentlyD.usually13.A.inspiringB.excitingC.satisfyingD.puzzling14.A.whispersB.criesC.complaintD.laughter15.A.pr
21、ocessB.arrangementC.experienceD.atmosphere16.A.butB.orC.andD.so17.A.tirednessB.wanderingC.sleeplessnessD.entertainment18.A.dependB.putC.centreD.work19.A.acceptB.giveC.likeD.require20.A.differB.happenC.meanD.matter 答案以及解析1答案及解析:答案:falling;fallen解析: 2答案及解析:答案:frightening;frightened解析: 3答案及解析:答案:medium
22、;media解析: 4答案及解析:答案:roasted, roast解析: 5答案及解析:答案:commercialized,commercial解析: 6答案及解析:答案:exciting解析: 7答案及解析:答案:inspiring解析: 8答案及解析:答案:sitting解析: 9答案及解析:答案:standing解析: 10答案及解析:答案:to come解析: 11答案及解析:答案:1. To be frank 2. have in common 3. went off 4.except for 5. Looking forward to解析: 12答案及解析:答案:1.C; 2.B
23、; 3.A; 4.B解析:1.细节理解题。根据第二段第二句“我们很多人会认为这种风俗很危险”可知,选项C正确。2.词义猜测题。根据画线词前面的 unbroken and clean”可知,人们认为婴儿的灵魂是洁净的,如果在前几个月触摸大地会变得不干净,故选项B正确。3.细节理解题。根据第四段最后一句可知,用冷水给婴儿洗澡是为了去除痱子让婴儿们睡得更好。4.细节理解题。根据最后一段最后一句“相信此传统的人强烈证明这种做法是安全的,他们说没有任何一个婴儿受过伤”可知,印第安人要求停止这个风俗是因为他们认为这种风俗会让婴儿受伤。 13答案及解析:答案:1.B; 2.A; 3.B; 4.D; 5.C;
24、 6.A; 7.C; 8.B; 9.D; 10.D; 11.C; 12.A; 13.B; 14.D; 15.C; 16.A; 17.A; 18.C; 19.B; 20.D解析:1.B解析:逻辑推理题。根据下句所举例子可知,作者收到许多圣诞礼物。故选B项。2.A解析:逻辑推理题。根据上句可知,本句中的指礼物,而且作者的意思为“想不起打开过这些礼物了”。故选 A项。3.B解析:逻辑推理题。根据Although可知,前后两句是转折、让步关系,因此此处所选词应带有负面意思。故选B项。 financial struggle金钱方面的困难。A项意为“独立”;C项意为“支持”;D项意为“影响”,均不符合语境
25、。4.D解析:逻辑推理题。根据下文中的a little more cash可知,这是爸爸的兼职工作。故选D项,意为“额外的,多余的”。5.C解析:词语辨析题。爸爸从事兼职工作的目的是多赚钱。 故选C项,意为“赚得”。A项意为“申请”,B项意为“分发, 泄露”,D项意为“写下,记下”。均不符合语境。6.A解析:逻辑推理题。句意:这钱礼物可能不是很贵,但是圣诞树下却有很多,足够孩子们挑选。本句是对过去情况的一种推测,而且语气较弱。故选A项,意为“可能”。B项意为“肯定,一定,必须”,C项意为“应该,理应”, D项意为“将会”,均不符合语境。7.C解析:逻辑推理题。根据冒号后内容可知,这是圣诞节期间
26、的家庭传统。故选C项,意为“传统,习惯”。A项意为“价值”,B项意为“容貌,特征”,D项意为“原则,原理”,均不符合语境。8.B解析:词语辨析题。根据故事情节可知,此处指作者和爸爸一起去Kiwanis挑选圣诞树。故选B项,意为“挑选”。A 项意为“借”,C项意为“分开”,D项意为“递送,发表”,均不符合语境。9.D解析:固定搭配题。此处指用蓝色灯来装饰圣诞树,decorate sth. with sth. “用.装饰.”,为固定搭配。故选D项。10.D 解析:逻辑推理题。根据下文The act itself of unwrapping and seeing what was beneath t
27、he newspaper. 可推知,此处指圣诞树下有许多包装着的礼物。故选D项。11.C解析:语法结构题。句意:圣诞树下用旧报纸包着的一堆堆的礼物比包着什么更让人记忆深刻。故选C项,意为 “什么”,引导宾语从句,并在从句中作主语。12.A解析:逻辑推理题。此处所选词应体现出孩子渴望看到礼物的心情,故选A项,总为“最后,终于”。13.B解析:词语辨析题。所选词应体现出孩子们终于看到圣诞礼物的心情。结合下句可知,应选B项,意为“令人激动的”。A项意为“鼓舞人心的”,C项意为“令人满意的”,D项意为“令人困惑的”,均不符合语境。14.D解析:逻辑推理题。根据下句可知,孩子们喜欢这些礼物,且由上句可知
28、,他们很兴奋此可知,答案为D项,意为“笑声”。A项意为“耳语”,B项意为“喊声,哭声”,C项意为“抱怨”,均不符合语境。15.C解析:逻辑推理题。根据上下文可知,作者认为圣诞节真正令人难忘的不是礼物,而是和家人团聚以及家人的爱。 故选C项,意为“经历,体验”。16.A解析:固定搭配题。not.but. 是固定短语,意为“不是.而是.”,符合语境。故选A项。17.A解析:逻辑推那题。根据其后定语of late nights可知,答案为A项,兴奋了一天的孩子们在半夜感到困倦。B 项意为“徘徊,漫游”,C项意为“失眠”,D项意为“娱乐”,均不符合语境。18.C解析:逻辑推理题。本句指圣诞节重要的不是礼物,而是我们在圣诞节所做的事。故选C项,意为“集中,以 为中心”。19.B解析:逻辑推理题。根据其后的or receive可知,应选 B项,指给予或收到的礼物。20.D解析:逻辑推理题。本句话是对上文的概括,说明了这些和家人一起度过的时光才是重要的,值得我们记忆的。 故选D项,意为“要紧,有重大影响”。