收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 Unit 1 A new start Period III Developing Ideas and Presenting Ideas同步课时作业(含解析)外研版必修1.doc

上传人:a**** 文档编号:389748 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:6 大小:24.50KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 Unit 1 A new start Period III Developing Ideas and Presenting Ideas同步课时作业(含解析)外研版必修1.doc_第1页
第1页 / 共6页
2020-2021学年高中英语 Unit 1 A new start Period III Developing Ideas and Presenting Ideas同步课时作业(含解析)外研版必修1.doc_第2页
第2页 / 共6页
2020-2021学年高中英语 Unit 1 A new start Period III Developing Ideas and Presenting Ideas同步课时作业(含解析)外研版必修1.doc_第3页
第3页 / 共6页
2020-2021学年高中英语 Unit 1 A new start Period III Developing Ideas and Presenting Ideas同步课时作业(含解析)外研版必修1.doc_第4页
第4页 / 共6页
2020-2021学年高中英语 Unit 1 A new start Period III Developing Ideas and Presenting Ideas同步课时作业(含解析)外研版必修1.doc_第5页
第5页 / 共6页
2020-2021学年高中英语 Unit 1 A new start Period III Developing Ideas and Presenting Ideas同步课时作业(含解析)外研版必修1.doc_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 1 Period III Developing Ideas and Presenting Ideas1.If you s to the newspaper, itll be sent to your door.2.When you find yourself make some progress, you can give yourself some a .3.Good luck is when an o comes along and youve prepared for it.4.She (认为)that both she and Ned had learned a lot fr

2、om the experience.5.I have to know exactly why I should do a (特定的)job.6.Its impossible for little Tom_ (memory) all the new words within twenty minutes.7.The princess is _ about her clothes, _ the skirts. (particular)8.This morning, Jenny was praised by our English teacher because of her good _(perf

3、orm) in the English competition.9.You can find the garden the end of this road.10.Would you like to share your experience the rest of the group?11.He was (disappoint) to see she wasnt at the party.12.If you subscribe _the newspaper, itll be delivered to your door.13.At the end of the football game,p

4、layers traditionally exchange shirts _each other.14. One of the hardest things to do when you are a small child is to start school, and have a new teacher every year. I remember when I was in the fourth grade, there were tons of rumours(谣言) about my teacher. They said that he would hit kids with era

5、sers. Nothing could be farther from the truth, and to this day I still remember him as one of those people who really helped me in life. One of the things that you can do to help your kids get ready for a new teacher is to go to meet him or her before the year starts. This allows students to know wh

6、o the teacher is, and break the ice. It is common for students to the fearful of the teacher for the first few days. Maybe he or she looks scary(可怕的). However, as a parent, you need to teach your kids that teachers are people too, and that they want nothing but the best for students in life. If your

7、 child is still having trouble adjusting to(适应) a teacher, you could ask your child to be taught by a different teacher. Adjusting to teachers can be an uncertain thing for a young child. Whether your child knows nothing about this person, or maybe he has heard a rumour about him, it can be a scary

8、thing. As a parent, all you can do is to make sure that your children know the teacher is there to help, not be scary.1.When the author was in the fourth grade, he_.A.liked his teacher very muchB.got little help from his teacherC.got along well with his classmatesD.was hit by his teacher with eraser

9、s2.What does the underlined part in the first paragraph probably mean?A.Nothing can be true in the world.B.Truth lies in the rumours.C.What they said was wrong.D.They did well in their lessons.3.At the beginning of the school year, kids are most probably_.A.excitedB.fearfulC.surprisedD.proud4.This p

10、assage is mainly written for _.A.teachersB.parentsC.studentsD.kids15.假设你是李华,你的好 朋友苏珊前不久随父母去了美国.她写信告诉你她不适应美 国的校园生活.感到很孤独。请你根据以下要点用英语给她 写一封电子邮件。提示:1.学好英语.增加交流机会;2. 多交朋友,友情会使人忘记孤独;3. 积极参加各种活动,使自己的生活更加有趣。 注意:1.词数:80左右;2. 开头和结尾已给出,不计入总词数;3. 可适当增添细节,以使行文连贯。Dear Susan,Im sorry to hear that you are having t

11、rouble adapting to your new school life in America,_Yours,Li Hua答案以及解析1.答案:subscribe解析: 句意:如果你订阅这份报纸,报纸将 会被送上门。subscribe定期订购(或订阅等)。 2.答案:awards解析: 句意:当你发现自己取得了一些进步时, 你可以给自己一些奖励。award奖励,为可数名词,前面 有some修饰,因此用复数。 3.答案:opportunity解析: 句意:好运就是当机会来临时,你早已做好了准备。opportunity机会。 4.答案:figured解析: 句意:她觉得自己和内德都从这一经历

12、 中学到了很多东西。figure认为,认定(某事将发生或属实)。5.答案:particular解析: 句意:我必须明确知道我为什么应该 做特定的工作。particular特定的,特指的。 6.答案:to memorize解析:考查非谓语动词.句意:小汤姆在20分钟内记住所有的生词是不可能的.句中It为形式主语,动词不定式短语作真正的主语,故填 to memorize.7.答案:particular; particularly解析:考查形容词和副词.句意:那位公主对她的衣服很挑剔,尤其是裙子. be particular about对挑剔; particularly 特别地,尤其.8.答案:pe

13、rformance解析:考查名词.句意:今天上午,珍妮因为在英语竞赛中的良好表现被我们英语老师表扬了.形容词good修饰名词.9.答案:at解析: 短语at the end of意为“在尽头”。句意: 你能在这条路的尽头找到那座花园。 10.答案:with解析: 短语sharewith意为“与分享”。句意:你愿意把你的经验与组里其他人分 享吗? 11.答案:disappointed解析: 句意:看到她没来参加聚会,他感到很失望。disappointed adj.感到失望的。12.答案:to解析:考查介词.句意:如果你订阅这份报纸,它会被送到你的门口. subscribe to订阅.13.答案:

14、with解析:考查介词.句意:在足球比赛结束时,球员们习惯上彼此交换球衣. exchange sth. with sb.与某人交换某物.14.答案:1.A; 2.C; 3.B; 4.B解析:1.推理判断题。根据第一段最后一句中的I still remember him as one of those people who really helped me in life 可推知,作者喜欢自己四年级时候的那位老师。2.词义猜测题。画线部分前面提到关于这位老师的谣言很多,据说他常用橡皮打人。画线部分后面的内容讲现在在“我”的记忆中他仍是在人生中真正帮助过“我”的人之一。由此可以推知画线部分表示:他

15、们的这些说法是不对的。3.细节理解题。根据第三段中的It is common for students to be fearful of the teacher for the first few days. Maybe he or she looks scary. 可知,一般在新学期开始时,学生们很有可能害怕老师。4.推理判断题。根据第三段中的as a parent, you need to teach your kids.和最后一段中的As a parent, all you can do.等可知,本文主要给父母提供了一些有效方法帮助孩子们克服对老师的畏惧心理。 15.答案:Dear Su

16、san,Im sorry to hear that you are having trouble adapting to your new school life in America, but this situation can be easily changed if you take my advice. Firstly, you should work hard at English,which can give you more opportunities to communicate with others. Secondly, why not make some friends

17、? They can help you to know more about America, and friendship can help you to forget your loneliness. Thirdly,it would be a good idea to take an active part in all kinds of activities, which will help to make life more interesting. By doing all these,you will be happier with your new life soon. I hope you will find these ideas useful.Yours,Li Hua解析:

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1