收藏 分享(赏)

2021年高考英语题型训练 7选5(二)(含解析).docx

上传人:a**** 文档编号:382766 上传时间:2025-11-29 格式:DOCX 页数:2 大小:10.99KB
下载 相关 举报
2021年高考英语题型训练 7选5(二)(含解析).docx_第1页
第1页 / 共2页
2021年高考英语题型训练 7选5(二)(含解析).docx_第2页
第2页 / 共2页
亲,该文档总共2页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、题型训练 7选5(二)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。October 9 is World Post Day. On this day each year, the establishment of the Universal Postal Union in 1874 is celebrated. Its also an occasion to promote letter writing. With electronic communication being the most popular way to stay in touch, le

2、tter writing is a dying art. _36_ A serious writer of letters makes an effort that a person sending an email does not. Its a civilized act that is deeply respectful of the recipient(接受者)._37_ About a male character in her novel Villette, Charlotte Bront wrote that his letter to his beloved was itsel

3、f an expression of love “he sat down and took a pen and paper, because he loved Lucy and had much to say to her, because he was faithful and thoughtful, because he was tender(温柔的) and true.”Bront was writing in the 1850s. Communications were becoming modern, but they were nothing like todays. _38_ I

4、f people moved to another land, they might never be heard from again.To receive a letter, therefore, was a special event. Between family and friends, it was a sign of love and affection. _39_ Imagine that your best friend had gone to study in another country. To have the postman give you a letter fr

5、om that person would make that day a very special day indeed. Perhaps all of you friends would gather to hear the news from him or her from the other side of the world.Perhaps we should try to recover letter writing. _40_ Find some beautiful paper, a fine pen and compose your most beautiful Chinese

6、or English letter. Your friend will appreciate it, and with any luck, shortly after, youll receive a letter back.A. However, such an art has a long history.B. It was also a joyful event to receive a letter.C. However, letters dont deserve to die.D. Why not write and send a friend a letter?E. It can be a treat to receive a letter from your family.F. This is especially the case with letters sent to your close friends or beloved ones.G. If people were separated from each other, there could be silence between them for years.参考答案CFGBD

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1