收藏 分享(赏)

宁夏外国语学校小升初英语专项训练 阅读31.doc

上传人:a**** 文档编号:381136 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:2 大小:16.50KB
下载 相关 举报
宁夏外国语学校小升初英语专项训练 阅读31.doc_第1页
第1页 / 共2页
宁夏外国语学校小升初英语专项训练 阅读31.doc_第2页
第2页 / 共2页
亲,该文档总共2页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、小学升外国语学校英语阅读专项50-311We are students of No. 3 Middle School . In our school , there are many teachers and students . There are some trees , too .There are fifty students in our class , twenty-six girls and twenty-four boys . Our classroom is big . There are six windows and two doors in it . The walls

2、 are white . There are two pictures on the wall . On the front wall there is a big blackboard . Our desks and chairs are new . Our classroom is very nice . I like it very much .( B ) 1. We are students of _ . A No. 2 Middle School B No. 3 Middle School C No. 4 Middle School D No. 5 Middle school【解析】

3、根据文中We are students of No. 3 Middle School.可知( C ) 2. There are many teachers and students _. A in the street B in the classroom C in our school D near the river 【解析】根据文中In our school, there are many teachers and students.可知( C ) 3. There are _ students in our class . A forty B thirty C fifty D sixt

4、y 【解析】根据文中There are fifty students in our class,可知( A ) 4. There are _ windows and _ doors in it . A six , two B four , one C five , one D four , two .【解析】根据文中There are six windows and two doors in it.可知( A ) 5. Our classroom is _. A nice B well C not good D not nice【解析】根据文中Our classroom is very nic

5、e.可知2It was Saturday. I got up early. I sometimes stay in bed until lunch time. I looked out of the window. It was dark outside. “What a day!” I thought. “Its raining again.” Just then, the telephone rang. It was my aunt Lisa. “Lets go to the park,” she said. “But Im still having breakfast,” I said.

6、 “Dear me,” she said. “Do you always get up so late? Its one oclock!”1. ( F )The man gets up early on Saturdays. 【解析】根据文中I sometimes stay in bed until lunch time.可知2. ( T )It was raining outside.【解析】根据文中It was dark outside. “What a day!” I thought. “Its raining again.”可知3. ( T )Lisa is his aunts name.【解析】根据文中It was my aunt Lisa.可知4. ( F )The man had breakfast then.【解析】根据文中“But Im still having breakfast,” I said.可知还没吃完。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1