ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:2 ,大小:16.50KB ,
资源ID:381136      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-381136-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(宁夏外国语学校小升初英语专项训练 阅读31.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

宁夏外国语学校小升初英语专项训练 阅读31.doc

1、小学升外国语学校英语阅读专项50-311We are students of No. 3 Middle School . In our school , there are many teachers and students . There are some trees , too .There are fifty students in our class , twenty-six girls and twenty-four boys . Our classroom is big . There are six windows and two doors in it . The walls

2、 are white . There are two pictures on the wall . On the front wall there is a big blackboard . Our desks and chairs are new . Our classroom is very nice . I like it very much .( B ) 1. We are students of _ . A No. 2 Middle School B No. 3 Middle School C No. 4 Middle School D No. 5 Middle school【解析】

3、根据文中We are students of No. 3 Middle School.可知( C ) 2. There are many teachers and students _. A in the street B in the classroom C in our school D near the river 【解析】根据文中In our school, there are many teachers and students.可知( C ) 3. There are _ students in our class . A forty B thirty C fifty D sixt

4、y 【解析】根据文中There are fifty students in our class,可知( A ) 4. There are _ windows and _ doors in it . A six , two B four , one C five , one D four , two .【解析】根据文中There are six windows and two doors in it.可知( A ) 5. Our classroom is _. A nice B well C not good D not nice【解析】根据文中Our classroom is very nic

5、e.可知2It was Saturday. I got up early. I sometimes stay in bed until lunch time. I looked out of the window. It was dark outside. “What a day!” I thought. “Its raining again.” Just then, the telephone rang. It was my aunt Lisa. “Lets go to the park,” she said. “But Im still having breakfast,” I said.

6、 “Dear me,” she said. “Do you always get up so late? Its one oclock!”1. ( F )The man gets up early on Saturdays. 【解析】根据文中I sometimes stay in bed until lunch time.可知2. ( T )It was raining outside.【解析】根据文中It was dark outside. “What a day!” I thought. “Its raining again.”可知3. ( T )Lisa is his aunts name.【解析】根据文中It was my aunt Lisa.可知4. ( F )The man had breakfast then.【解析】根据文中“But Im still having breakfast,” I said.可知还没吃完。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1