收藏 分享(赏)

宁夏外国语学校小升初英语专项训练 阅读24.doc

上传人:a**** 文档编号:381126 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:2 大小:18.50KB
下载 相关 举报
宁夏外国语学校小升初英语专项训练 阅读24.doc_第1页
第1页 / 共2页
宁夏外国语学校小升初英语专项训练 阅读24.doc_第2页
第2页 / 共2页
亲,该文档总共2页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、小学升外国语学校英语阅读专项50-241Many people have pets(宠物).Some people like rabbits very much. They have pet rabbits.Mr Trotter is a doctor. But he doesnt help sick(患病的)people, he helps rabbits. People call him“The Rabbit Doctor”.When their pet rabbits get sick, they give him a telephone. And Mr Trotter drives h

2、is car to the peoples houses. In the car, Mr Trotter has medicine(药)to help the sick rabbits to get well.Wherever(无论哪里)he goes, he is always welcome.( C )1.“Trotter”is .A. a rabbit B. a dog C. a man D. a woman【解析】根据文中Mr Trotter is a doctor.可知( B )2. Mr Trotter goes to peoples houses by .A. bus B. ca

3、rC. bike D. train (火车)【解析】根据文中Mr Trotter drives his car to the peoples houses.可知( C )3. People telephone Mr Trotter when .A. they are sickB. their children are sick C. their pet rabbits are sick D. parents are sick【解析】根据文中When their pet rabbits get sick, they give him a telephone.可知( C )4.The word“w

4、elcome” in the last line means .A. 欢迎 B. 高兴的 C. 受欢迎的 D. 客气的【解析】根据文中可知Mr Trotter是受欢迎的。( D ) 5. “The Rabbit Doctor”is a _.A. rabbit B. pet rabbit C. doctor for people D. doctor for rabbits【解析】根据文中可知2 My name is Tom. Id like to tell you about my own weekends. I usually get up 7 oclock on Saturday and S

5、unday. I exercise near my home for about half an hour. Then I eat my breakfast. I do my homework in the morning. After lunch, I have a short rest. I help Mum with housework in the afternoon. I clean the house and water the flowers in the garden. At 4 oclock p.m. , I sometimes play football on the pl

6、ayground or fly kites. In the evening, I watch TV together with my parents. I go to bed at 9 oclock. I think it is good to go to bed early and get up early. 阅读短文,判断正(T)误(F).( T )1.Tom gets up at 7:00 at the weekend.【解析】根据文中I usually get up 7 oclock on Saturday and Sunday.可知( F )2.Tom does housework on Saturday morning.【解析】根据文中 I do my homework in the morning.可知有可能是Sunday( F )3.Toms mother is very busy. She doesnt do any housework.【解析】根据文中I help Mum with housework in the afternoon.可知( T )4.Toms parents watch TV at the weekend.【解析】根据文中I watch TV together with my parents.可知

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1