收藏 分享(赏)

2021秋八年级英语上册 Unit 7 Enjoy Your Hobby Lesson 40 What's Paul's Hobby课后作业A (新版)冀教版.doc

上传人:a**** 文档编号:378767 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:4 大小:24KB
下载 相关 举报
2021秋八年级英语上册 Unit 7 Enjoy Your Hobby Lesson 40 What's Paul's Hobby课后作业A (新版)冀教版.doc_第1页
第1页 / 共4页
2021秋八年级英语上册 Unit 7 Enjoy Your Hobby Lesson 40 What's Paul's Hobby课后作业A (新版)冀教版.doc_第2页
第2页 / 共4页
2021秋八年级英语上册 Unit 7 Enjoy Your Hobby Lesson 40 What's Paul's Hobby课后作业A (新版)冀教版.doc_第3页
第3页 / 共4页
2021秋八年级英语上册 Unit 7 Enjoy Your Hobby Lesson 40 What's Paul's Hobby课后作业A (新版)冀教版.doc_第4页
第4页 / 共4页
亲,该文档总共4页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Lesson 40 Whats Pauls Hobby?一、单项选择1What do you know about kite surfing?It is _ exciting water sport.Aa Ban Cthe D/2When James arrived at the railway station, he tried to look _ a place to park his car.Aafter Bat Cup Dfor3What a nice model plane!Thanks. I made it with a 3D printer by _.Ame Bhim Citse

2、lf Dmyself4We will have a _ holiday next month. Lets have a trip to Mount Tai.Thats great.Athreeday Bthreedays Cthreedays Dthree days5Jenny, I hear there will be an art club in our school.Wonderful! I cant wait to _ it.Arepeat Bforget Creceive Djoin6_ did you do with the leftover food?I threw it awa

3、y.AHow BWhen CWhat DWhere7We are excited to hear that our class _ the game.Awon Bbeat Close Dmiss8My mother _ my grandparents every month.Avisit Bvisits Cwill visit Dis visiting9The scarf which is _ silk _ soft and comfortable.Amade from; feels Bmade of; feels Cmade in; smells Dmade up of; smells10H

4、ow long can I _ the book?Akeep Blend Cborrow Dbuy二、根据所给词的适当形式填空11I didnt watch TV last night because my TV set was _ (break)12Dancing is one of my _ (hobby)13Do you have a _ (collect) of stamps?14How many _ (member) are there in your family?15It is fun _ (make) model planes.三、按要求完成句子16The workers bu

5、ilt a hospital. (改为一般疑问句)_ the workers _ a hospital?17We have tried three times. (对画线部分提问)_ _ _ have you tried?18You can have much fun. (改为同义句)You can have _ _ _ fun.19A bird landed in a big tree. (对画线部分提问)_ _ the bird _?20He collected tickets two years ago. (改为同义句)He has collected tickets _ _ _.四、根

6、据短文内容,补全文中单词或用所给单词的正确形式填空Paul is a boy. He has many different interests and h_21. He likes _22 (make) model planes in his free time. He is in a club, including many people. Some of them are young children, but most of them are a_23. They often have competitions. Sometimes he wins and sometimes he l_

7、24. No matter what the result is, he never g_25 up. 五、阅读理解 (词数:约180建议用时:5分钟)Confidence is very important in daily life. It is helpful to develop a healthy attitude (态度)If people are more confident, they are much happier. And they can have more chances to be successful. Here are some suggestions to b

8、e more confident.Speak loudly! When you are not confident, you cant do well what you want to do. You speak in a voice so low that other people can hardly hear you. Try to speak loudly in order that people can hear you clearly. The high voice can help you become more confident.Play sports! Physical e

9、xercise makes you tired but completely relaxed. A strong body helps you be full of confidence.Encourage yourself! Write down a list of things you did during the day to see how many things you have done well. Give yourself praise for the good things youve done.Keep a hobby! If you like drawing, draw

10、as much as you can. In some ways, a hobby can make you perfect. And it will make you happy and confident.26What does “it” mean in the first paragraph (段落)?AAttitude. BConfidence. CHappiness.27. _ can make you perfect, happy and confident.AA hobby BSports CEncouragement28What can make you tired but s

11、trong according to the passage?ATravel. BExercise. CHobbies.29Which suggestion to be confident is not mentioned in the passage?ASpeak loudly. BEncourage yourself.CMake progress.30Whats the best title (标题) of the passage?AThe Importance of Confidence.BSome Suggestions to Play Sports.CHow to Be More C

12、onfident.答 案一、1.B2.D3.D4.A5.D6.C7.A8.B9.B10.A点拨:本题运用题眼法。在“How long”的句子中谓语动词要用延续性动词。选项中只有keep是延续性动词,故选A。二、11.broken12.hobbies13.collection14members15.to make三、16.Did; build17.How many times18a lot of19.Where did; land20for two years四、21.hobbies22.to make/making23adults24.loses25.gives五、26.B点拨:词义猜测题。根

13、据文章第一段开头“Confidence is very important in daily life.”可知,自信在日常生活中是非常重要的,它有助于人们养成一种健康的态度,所以It指代前面的Confidence。27A点拨:细节理解题。根据文章第六段“In some ways, a hobby can make you perfect. And it will make you happy and confident.”可知,一个爱好可以使人趋于完美,变得快乐和自信。28B点拨:细节理解题。根据文章第四段“Physical exercise makes you tired but completely relaxed. A strong body helps you be full of confidence.”可知,身体锻炼会让人累,但是可以使人完全放松并且变得强壮。29C点拨:细节理解题。根据文章最后四个段落提出的四个提高自信的建议可知,其中C选项Make progress并不在其中。30C点拨:主旨大意题。根据文章第二段“Here are some suggestions to be more confident.”可知,本文内容即针对使人变得更加自信提出相关的建议。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1