收藏 分享(赏)

2021秋八年级英语上册 Unit 4 My Neighbourhood Lesson 23 People in My Neighbourhood课后作业A (新版)冀教版.doc

上传人:a**** 文档编号:378596 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:4 大小:22.50KB
下载 相关 举报
2021秋八年级英语上册 Unit 4 My Neighbourhood Lesson 23 People in My Neighbourhood课后作业A (新版)冀教版.doc_第1页
第1页 / 共4页
2021秋八年级英语上册 Unit 4 My Neighbourhood Lesson 23 People in My Neighbourhood课后作业A (新版)冀教版.doc_第2页
第2页 / 共4页
2021秋八年级英语上册 Unit 4 My Neighbourhood Lesson 23 People in My Neighbourhood课后作业A (新版)冀教版.doc_第3页
第3页 / 共4页
2021秋八年级英语上册 Unit 4 My Neighbourhood Lesson 23 People in My Neighbourhood课后作业A (新版)冀教版.doc_第4页
第4页 / 共4页
亲,该文档总共4页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Lesson 23 People in My Neighbourhood一、单项选择1Mr. Smith is _ good tailor and he is kind.Aa Ban Cthe D/2_ the time I got to the bus stop, the bus had left.AOn BIn CBy DWith3We cant make a sandwich without _.Abread Bonions Cyogurt Dtomatoes4Lets open the windows to have some _ air in here. Acheap Bnervou

2、s Ccareful Dfresh5There _ a piece of paper under the bed.Aare Bis Cam Dbe6The room _ smoke. Open the window, please. Afill with Bis fill with Cis full of Dfull of7Would you like _ camping with me?Id like to. But Im busy _ my homework.Ato go; to do Bto go; doing Cgoing; to do Dgoing; doing8Shall we g

3、o for a walk? _ great.AFeels BSounds CTurns DLooks9Jackie asked me _ anything.Anot touch Bnot touched Cnot touching Dnot to touch10Ken _ Joe in the meeting room for the school magazine now.Awill interview Binterviewed Chas interviewed Dis interviewing二、用所给词的适当形式填空11It is important to have an _ (enjo

4、y) job.12My grandma is _ (fix) her pants with glasses.13She is _ (friend) to her classmates.14Last year I _ (visit) some places of interest.15The boy likes _ (be) a pilot in the future.三、连词成句16met, friends, old, I, many (.)_17a, store, we, to, clothing, came (.)_18delicious, the, smells, bread (.)_1

5、9history, about, have, we, learned (.)_20gets, father, every, up, early, my, day (.)_四、阅读理解 (词数:约190建议用时:5分钟)Our new neighbours are the Browns. They have two children, a boy and a girl. The boy is Jack and the girl is Alice. Jack is 11, and he is one year older than me. Alice and my sister Nancy are

6、 8 years old.At weekends, Nancy and I like to go to play with Alice and Jack. Both Jack and I really enjoy playing computer games. Sometimes the girls join us, but the games they enjoy are different from the ones we like.There is a big park near our houses. Sometimes, when the weather is fine, the f

7、our of us will go for bike rides there. We often stop at the huge playground to have some fun. Jack and I like to play basketball, but the girls prefer to sing and dance.Our families often have dinner together. On some days, they come over to our house and on other days, we go over to theirs. Mr. Br

8、own and his wife cook really well. Nancy and I are very glad to have the Browns next door. Its great to have friends living so near.21Who are the writers new neighbours?AA family of three. BThe Browns. CJack and Nancy. DAlice and Nancy.22How old is Alice?A8. B9. C10. D11.23The girls prefer to _ at t

9、he playground in the park.Alisten to music Bplay basketball Csing and dance Dplay computer games24Where do the two families have dinner together?AAt a park nearby. BAt a restaurant. CIn a forest. DAt their houses.25The writer thinks its _ to be friends with the new neighbours.Aboring Bgreat Cdifficu

10、lt Dsafe答 案一、1.A2.C3.A4.D5.B6.C7.B8.B9.D10.D二、11.enjoyable12.fixing13.friendly14visited15.to be三、16.I met many old friends.17We came to a clothing store.18The bread smells delicious.19We have learned about history.20My father gets up early every day.四、【主旨大意】本文是记叙文。介绍了我们的新邻居布朗一家的情况。周末我们孩子们一起玩,有时我们会聚餐

11、。有这么近的朋友生活在一起真好。21B点拨:细节理解题。题干意为:作者的新邻居是谁?由文章第一段第一句Our new neighbours are the Browns.可知,作者的新邻居是the Browns,故选B。22A点拨:细节理解题。题干意为:Alice多大了?由文章第一段最后一句Alice and my sister Nancy are 8 years old. 可知,Alice 8岁了,故选A。23C点拨:题干意为:在公园的操场上,女孩们更喜欢_。由文章第三段最后一句的后半部分but the girls prefer to sing and dance. 可知,女孩们更喜欢唱歌和跳舞,故选C。24D点拨:题干意为:这两个家庭在哪儿一块儿吃晚饭?由文章第四段第二句On some days, they come over to our house and on other days, we go over to theirs.可知,这两个家庭在家吃饭,故选D。25B点拨:题干意为:作者认为与新邻居成为好朋友_。由文章最后一段Its great to have friends living so near. 可知,与新邻居成为好朋友很好,故选B。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1