收藏 分享(赏)

《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第4练 WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:373772 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:7 大小:115KB
下载 相关 举报
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第4练 WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共7页
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第4练 WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共7页
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第4练 WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共7页
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第4练 WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共7页
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第4练 WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共7页
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第4练 WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共7页
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第4练 WORD版含答案.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家第4练阅读理解七选五.阅读理解AWhen Joshua Blue,a head teacher at the Kennedy,hosts a lecture for his students,he wears a light violetcolored tie.“You dont want so many bright colors that the kids will get distracted,” said Blue.Colors give off very specific signals,and different tie colors stand f

2、or very different impacts.Wondering what color tie to wear to your next meeting?Heres how to choose the perfect color tie for every occasion:All powerful redsIts not a coincidence (巧合) that many politicians wear redcolored ties with light shirts and darker suits.“Red is the powerful color,” said Mar

3、k Woodman,a trend analyst who studies color in Laurel,Maryland.“Theres something about red that always comes back to strength and passion.” But the tone of your reds matters,too.Darker reds can help build trust,while lighter red and pink ties can be more of a statement about your personal style and

4、be associated with creativity.When you want to convey a sense of ambition,consider a shiny red.Royal purplesRoss Znavor,an executive in financial services in New York,wears purple ties rather than red to business meetings because the color shows a bit of selfconfidence and helps him create lasting f

5、irst impressions.Purple,traditionally a sign of royalty and wealth,is becoming more acceptable in the workplace.Black affairs“While you might not wear them to meetings on a regular basis,wearing black ties to a cocktail party or even a dinner is unique and attractive,” said Zyla.But remember:the for

6、mal black color can feel aggressive in many situations.“Avoid it if you are a greenhand at work,” Zyla said.Right bluesAfraid of sending the wrong message with your tie color?Consider blue as the allpurpose tie.Blue ties are a good investment because the color reminds people of the sky and ocean.“Bl

7、ue is the safest color to wear,” Lindsay said.【语篇解读】每一种颜色都会传递不同的信息,产生不同的影响。在想下一次开会要系什么颜色的领带吗?本文能帮你选出匹配每个场合的最佳颜色的领带。1Why do many politicians prefer redcolored ties?ABecause they often wear light shirts and darker suits.BBecause they want to get promoted.CBecause red is related to strength and passion

8、.DBecause red gets their message across easily.答案C细节理解题。由第二段中的“Red is the powerful color”和“Theres something about red that always comes back to strength and passion”可知选C。2Who will probably choose the purple ties?APoliticians. BBusinessmen.CArtists. DHead teachers.答案B细节理解题。由第三段中的“business meetings be

9、cause the color.Purple,traditionally a sign of royalty and wealth,is becoming more acceptable in the workplace”可知,紫色会让职场人士显得自信,从而获得良好的第一印象,象征尊贵。所以最有可能选择紫色领带的应该是商业人士。3What color tie will you consider if you are a greenhand at work?ARed. BPurple. CBlack. DBlue.答案D推理判断题。综合全篇可以看出红色领带适合政治家;紫色领带适合商业人士;而新人

10、应避免戴黑色领带,由最后一段中的“Consider blue as the allpurpose tie”和“Blue is the safest color to wear”可知对于新手来说,戴蓝色领带最为保险。BLast weekend I visited Rome for the first time.I spent three busy days in the Italian capital,seeing lots of tourist attractions and walking down streets lit with Christmas decorations.There a

11、re a lot of things I love about the city.Rome is one of the most ancient cities in the world and is full of wonderful relics (遗迹) from its distant past.These monuments include the Roman Forum and the vast Coliseum where gladiators used to fight each other until death and hunt animals coming from ano

12、ther country.The ruins of buildings and temples are fascinating:you cant quite believe how old they are.I studied the masterpieces of the Renaissance period at university and was very excited to see them in real life.I walked around the museum in Vatican City and saw plenty of famous sculptures (雕塑)

13、The best part of the visit was,without doubt,the Sistine Chapel ceiling,painted in the early 16th century by the great Michelangelo.It was so breathtaking that I couldnt tear my eyes away from it.In Rome,there is a lot of food on offer for tourists but some of it isnt of very good quality.I made an

14、effort to find reliable restaurants to taste the popular meals of the region,like pasta with tomato,onion and bacon.I also love eating ice cream and hot chocolate under the Christmas lights.Rome has not only lots of luxury boutiques (精品店) but also plenty of shops that were more in my price range!It

15、was a perfect opportunity to go and buy presents for my family and friends.There was also a Christmas market,where I bought a sparkly decoration for the tree.【语篇解读】本文为记叙文。作者讲述了自己游玩意大利首都罗马的经历和感受。4The underlined word “gladiators” in the 2nd paragraph probably means “_”Aathletes BbutchersCinvaders Dfig

16、hters答案D词义猜测题。根据画线词之后的“used to fight each other until death and hunt animals coming from another country”可知,该词意为“斗士”。故选D。5The author found the ruins of buildings and temples fascinating because _Athey represent Romes religionBthey are relics from Romes distant pastCyou cant help wondering how old th

17、ey areDthey include the Roman Forum and the vast Coliseum答案B细节理解题。根据第二段中的“full of wonderful relics (遗迹) from its distant past”和“The ruins of buildings and temples are fascinating”可知选B。6What is mainly discussed in the 3rd paragraph?AThe great museums of Italy.BThe sculptures in Rome.CArtrelated activ

18、ities during the visit.DThe achievements of the Renaissance period in Italy.答案C段落大意题。本段主要介绍的是作者此次游玩罗马的过程中涉及艺术参观活动。故选C。7When visiting Rome,you should be careful in choosing _Athe attractions Bthe foodCthe hotels Dthe luxury boutiques答案B推理判断题。根据第四段前两句中的“In Rome,there is a lot of food on offer for tour

19、ists but some of it isnt of very good quality.I made an effort to find reliable restaurants to taste the popular meals of the region.”可知,作者暗示选择食物时要特别小心。故选B。CStanding desks have become common across Silicon Valley,offering health benefits to those willing to work on their feet.However,due to their hi

20、gh price,they have failed to catch on until now.Recently,Ikea has brought out Bekant convertible standing desk that can become a normal desk at the touch of a button.The $500 adjustable desk can transform from a standard desk to a standing one,and Ikea hopes it could make the standing desk mainstrea

21、m.Experts say that changing from a seated to a standing desk can improve productivity.Similar desks have become a common sight at tech firms such as Google,where some employees have even installed treadmill (跑步机)and bicycle desks.The desk is not the first “convertible” on the market.As early as 2013

22、,Stir Kinect brought out an adjustable desk.The $3,890 Stir Kinect desk has a motor to raise and lower itself,converting it into a standing desk or a traditional desk.The desk can even be programmed to move up and down slightly,making it appear to take a gentle breath to remind the users to change t

23、heir positions.To move between sitting and standing positions,owners simply double tap on the screen.The desk can learn the users preferences and suggest the best seating position.The Stir Kinect desk was created by a team of exApple and Disney engineers.It has a builtin touch screen to control and

24、track movement,and can tell users exactly how many calories they burn by standing during their working days.It also has devices containing power points and USB ports for charging phones,to keep cables hidden.“Ikeas heightadjustable desk is great for opening up the lower end of the market,” said JP L

25、abrosse,founder and CEO of Stir Kinect.【语篇解读】站立式办公桌对人们的健康有益,但是它的价格高昂。最近,宜家公司推出了一种价格相对便宜的可调节高度的站立式办公桌。8What is the text mainly about?AIkea has brought out an adjustable standing desk.BSilicon Valley offered health benefits to officials.CGoogle formed its tech firms to design bicycle desks.DThe Stir K

26、inect desk will become mainstream in the market.答案A主旨大意题。本文主要讲述的是,Ikea(宜家公司)最近推出了一种价格相对便宜而且可调节高度的站立式办公桌。故A项正确。9Which of the following is TRUE according to the text?ABefore Bekant desk,similar adjustable desks have been widely used.BThe seated desks will take the place of the standing desks in the fu

27、ture.CCompared to the Stir Kinect desk,the Bekant desk is much cheaper.DThe adjustable desks were designed by the Apple and The Walt Disney Company.答案C细节理解题。根据第三段可知,the Stir Kinect desk的价格是$3,890;根据第一段可知,the Bekant desk的价格是$500。由此可知,选C项。10The Stir Kinect desk _Acan breathe in and breathe out by pres

28、sing the button onceBcan charge phones by using a device containing a power pointCcan tell you how many calories you need for a walkDcan advise you to do more exercise at a proper time答案B细节理解题。根据倒数第二段中的“It also has devices containing power points and USB ports for charging phones”可知,the Stir Kinect

29、desk上面有电源插座和USB端口,可以给手机充电,故B项正确。.根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Its normal to wake briefly during the night._11_But if youre waking up during the night and having trouble falling back asleep,the following tips may help.Stay out of your head.The key to getting back to sleep is continuing to

30、 prepare your body for sleep,so remain in bed in a relaxed position.Hard as it may be,try not to stress over the fact that youre awake,because that very stress and anxiety encourage your body to stay awake._12_13_If you are finding it hard to fall back asleep,try a relaxation technique such as visua

31、lization (想象) or deep breathing,which can be done without even getting out of bed.Remind yourself that although theyre not a replacement for sleep,rest and relaxation still help refresh your body.Do a quiet,nonstimulating activity.If youve been awake for more than 15 minutes,try getting out of bed a

32、nd doing a quiet,nonstimulating activity,such as reading a book.Keep the lights dim so as not to think that its time to wake up._14_A light snack might relax you,but be careful not to eat so much that your body begins to expect a meal at that time of the day._15_If you wake during the night feeling

33、anxious about something,make a brief note of it on paper and delay worrying about it until the next day when you are fresh and it will be easier to resolve.AMake relaxation your goal,not sleep.BPut off worries and troubles.CUse a flashlight to go to the bathroom at night.DIn fact,a good sleeper wont even remember it.EAlso avoid screens of any kindcomputers,TVs,cell phones or iPads.FYoull be much more productive and creative after a good nights rest.GA good way to stay out of your head is to focus on the feeling of your body.答案11.D12.G13.A14.E15.B- 7 - 版权所有高考资源网

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1