1、SectionBUsinglanguageA级必备知识基础练.单句填空1.This kind of tradition dating from the Tang Dynasty (replace) by a new life style with the development of society.2.In addition,(consume) are obliged to closely examine the ratings online and draw their own conclusions.3.The badly wounded take priority for medica
2、l attention those only slightly hurt.4.To their relief,the students (narrow) escaped from the shaking building.5.Maria has written two novels,both of have been made into television series.6.She is a teacher of much knowledge,from much can be learned.7.When (ask) her future plans,the girl said that s
3、he wanted to be a teacher.8.Most of the old buses (desert),a few were sold,and about 100 of them were put into storage in the hope of showing them in a museum at some stage.9.The island is joined the mainland by a bridge which was built last year.10.Everyone who has seen the Taj Mahal in India would
4、 probably agree that it is indeed beauty.短语填空separate.from.,work out,be famous for,be popular with,be located in,refer to,be made from,check out,remind sb of sth1.This brand of knife customers,for it cuts well.2.When I am faced with a difficult question,I usually choose to relevant learning material
5、s or web pages.3.The exams are likely to as expected and my dream to be admitted into my favorite university will come true.4.Please me the meeting again tomorrow in case I forget.5.To my astonishment,he still remembered my birthday after we each other for so many years.6.When you check in,you shall
6、 show your ID card.When you ,you neednt.7.As is known to us all,Mount Huashan its breathtaking cliffs.8.In ancient China,a brush camels hair.9.Shanghai Museum which the center of the city is more professional and experienced in holding art exhibitions.语法专练用“介词+关系代词”引导的定语从句完成句子1.那就是他必须道歉的原因。That is t
7、he reason .2.我们都很熟悉的那位教授将会参观我们学校。The professor will visit our school.3.学生们应该积极参加那些能够让他们获得社会经验的社区活动。Students should take an active part in the community activities .4.他要竞争的运动员来自希腊和捷克。The athletes come from Greece and Czech Republic.5.他现在正在找工作,因为他工作的那家公司上个月倒闭了。He is looking for a job now,because the c
8、ompany .6.他递给了我一支钢笔,我用它记下了他的电话号码。He handed me a pen .B级能力素养提升练.完形填空My daughter and I were swimming in our pool one summer day.This day was like any of the other days,so I had no way of knowing that this one would go down in our family history as a 1 we cherish(珍惜) and still 2 from time to time.The s
9、un was setting and the night was 3 approaching.My daughter 4 it firsta spider was spinning her web at the bottom of the freshly painted blue fence that 5 our pool.It surprised me that she saw this,and it surprised me even more that she wasnt 6 of the spider.Instead,she 7 watched as the spider busied
10、 herself in the cycle of life.As we both watched this wonder of nature,a very simple thought 8 me.I had lost the track of 9.I honestly didnt know how long we had been just staying there and 10 that spider making her web.But,regardless of whatever amount of time had passed,the truth was that we were
11、11 having fun.What we had done was to spend time together and 12 the simple things in life.We talked about how precious our 13 amount of time is on this planet and how we should 14 to enjoy the simple things in life like the flight of a bird.The simple things are the 15 things in life,even when they
12、 include spiders and webs.1.A.memoryB.freedomC.responseD.conflict2.A.hear ofB.talk aboutC.argue aboutD.complain of3.A.cautiouslyB.incrediblyC.directlyD.quickly4.A.rememberedB.imaginedC.watchedD.noticed5.A.constructedB.decoratedC.surroundedD.reached6.A.tiredB.afraidC.contentD.fond7.A.originallyB.anxi
13、ouslyC.typicallyD.delightfully8.A.knockedB.movedC.hitD.hurt9.A.eventB.dataC.spiderD.time10.A.winding upB.picking upC.pointing atD.staring at11.A.normallyB.simplyC.slightlyD.independently12.A.doB.appreciateC.handleD.discuss13.A.limitedB.formerC.extraD.distant14.A.forgetB.wantC.stopD.choose15.A.unusua
14、lB.bestC.easiestD.rare.语法填空Earth Hour,1.(organise) by the World Wide Fund for Nature (WWF),is an event where you turn off all unnecessary lights and power 2. 8:30 to 9:30 pm.However,you dont just sit at home in the dark for an hour.Instead,people gather in groups and have fun without 3.(use) power.I
15、 4.(take) part in Earth Hour over the past five years.Last year,my university had an outdoor cycle cinema.At the cycle cinema,the only way 5.(keep) watching the film was to keep riding your bike.6.(fortune),there were many of us to help keep the movie going and we took turns.Because it was very cold
16、 outside at night,we had hot chocolate and blankets for the students 7. werent cycling.Everyone had a lot of fun.Raising awareness about the environment is the target of the Earth Hour.We only have one planet,8. it is important to keep it safe.A lot of my students feel like they cant do that much to
17、 help protect the planet.Earth Hour proves that even doing a little thing can make a 9.(differ) and we humans must have confidence in 10.(we).SectionBUsinglanguage.1.is replaced2.consumers3.over4.narrowly5.which6.whom7.asked8.were deserted9.to10.a.1.is popular with2.refer to3.work out4.remind;of5.se
18、parated from6.check out7.is famous for8.was made from9.is located in.1.for which he must apologize2.with whom we are familiar3.from which they can gain social experience4.against whom he will compete5.in which he worked shut down last month6.with which I wrote down his phone number.【语篇解读】本文是一篇记叙文。本文
19、通过记叙作者和女儿偶然发现蜘蛛结网的小事,由此发出感慨:生活中最简单的事情也是最美好的。1.A根据上文“Thisdaywaslikeanyoftheotherdays”可知,这一天已经过去,成了作者和女儿珍惜的记忆(memory)。故选A项。2.B根据下文“fromtimetotime”可知,是被人时不时谈起。故选B项。3.D根据常识可知,太阳落山了夜晚就快来临。故选D项。4.D根据后面的内容可知,是注意到了(noticed)一只蜘蛛在结网。故选D项。5.C根据下文“ourpool”可推知,泳池应该是被栅栏包围着。故选C项。6.B根据上文“anditsurprisedme”可知,她竟然不怕蜘蛛
20、让我感到吃惊。故选B项。7.D根据上文可知,女儿不怕蜘蛛,反而欣喜地看着蜘蛛。instead表示与上文提到的情况相反,不害怕反而高兴地看。故选D项。8.Chit除“打,打击”之意外,还有“使忽然意识到”的意思。故选C项。9.D根据下文“Ihonestlydidntknowhowlongwehadbeenjuststayingthere”可知,是忘记了时间。故选D项。10.D根据下文“thatspidermakingherweb”可知,是盯着织网的蜘蛛。故选D项。11.B作者和女儿只是简单地看着蜘蛛织网。故选B项。12.B根据文章上文作者和女儿一起欣赏了蜘蛛织网,以及下文“thesimplethingsinlife”可知,是欣赏生活中简单事物。故选B项。13.A根据常识可知,时间是有限而宝贵的。故选A项。14.C结合上文可知,时间有限和宝贵,因此应该停下来享受生活简单的事情。故选C项。15.B根据后文“evenwhentheyincludespidersandwebs.”中的even以及全文内容可知,最简单的事情也是最美好的事情。故选B项。.1.organised2.from3.using4.have taken5.to keep6.Fortunately7.who/that8.so9.difference10.ourselves