收藏 分享(赏)

山西省阳高县第一中学高中英语选修7 UNIT 3 第1课时 练习 WORD版缺答案.doc

上传人:a**** 文档编号:358515 上传时间:2025-11-28 格式:DOC 页数:8 大小:39KB
下载 相关 举报
山西省阳高县第一中学高中英语选修7 UNIT 3 第1课时 练习 WORD版缺答案.doc_第1页
第1页 / 共8页
山西省阳高县第一中学高中英语选修7 UNIT 3 第1课时 练习 WORD版缺答案.doc_第2页
第2页 / 共8页
山西省阳高县第一中学高中英语选修7 UNIT 3 第1课时 练习 WORD版缺答案.doc_第3页
第3页 / 共8页
山西省阳高县第一中学高中英语选修7 UNIT 3 第1课时 练习 WORD版缺答案.doc_第4页
第4页 / 共8页
山西省阳高县第一中学高中英语选修7 UNIT 3 第1课时 练习 WORD版缺答案.doc_第5页
第5页 / 共8页
山西省阳高县第一中学高中英语选修7 UNIT 3 第1课时 练习 WORD版缺答案.doc_第6页
第6页 / 共8页
山西省阳高县第一中学高中英语选修7 UNIT 3 第1课时 练习 WORD版缺答案.doc_第7页
第7页 / 共8页
山西省阳高县第一中学高中英语选修7 UNIT 3 第1课时 练习 WORD版缺答案.doc_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 3 Under the SeaUnit 3 第1课时.单词拼写1These creatures live in the d_of the Pacific Ocean.2Most people have come to accept the need for c_of natural resources.3Did anyone w_the traffic accident?4Hotel a_was difficult to find during the Olympic Games.5He_(停顿)before making the important decision.6A wage

2、 rise of 5% represents a(n)_(按年度计算的)increase of 250 for the lowestpaid workers.7I asked the man_(对面的)if he would open the door.8As the_(潮汐)receded(退去), we were able to look for shells.9We had an outing to the_(海边)last summer.10I aimed at the_(靶子)but hit the wall.11This girl gave a(n)_(生动的)descriptio

3、n of the event.12He went to the post office to draw his_(退休金)13These pancakes made by my mother are really_(好吃的)14They marked the_(分界线)of the football fields several days before the game.15There is another_(方面)to this problem which you havent considered.16Dont s_your finger; its so dirty.17That dish

4、 is too s_to serve soup in.18The child was s_of the fiercelooking dog.19The sunlight was r_in the water.20Their sudden attack made us more a_of the danger around us.完形填空阅读下面短文,理解大意,从题中(120)所给的A、B、C、D四个选项中选出一个最佳答案。The funeral(葬礼)I attended yesterday was for an 87yearold man. Ive almost forgotten_1_re

5、lationship he had with my family, but his story_2_made me sit down and think for a while.His wife_3_last July. After that he refused to eat. He would throw away food that was passed to him and you could hear him cry_4_at night. His son and daughter_5_to comfort him but his childrens_6_would always b

6、ring despair(绝望)to him. He would always_7_about his days while his wife was still with him. And every day, he did_8_, but just recalled the days he spent with his_9_. He couldnt eat or sleep. His daughter described him,“You see no_10_in him, only sorrow and despair. His only_11_was to join his wife.

7、 He gave up all hope of living till he_12_.”At the age of 87, a man can still_13_his wife to the extent of giving up his life. What a_14_story. It just set me thinking. I have seen some couples who quarrel every day and every_15_. I have seen some husbands who treat their wife_16_. Ive heard of many

8、 couples who part(分手)because they are no_17_in love. And Ive heard of so many“fall out of love”stories that at times I dont_18_makes me wonder_19_, I, too, am able to find someone who loves me so deeply, I will_20_her everything. I mean, its lovely and romantic, isnt it?文章大意:有首歌唱道“爱一个人可以爱多久”。是的,爱到什么

9、程度才是真正的爱情呢?本文的主人公向我们阐释了什么是“至死不渝的爱情”。1A.thatBwhatCwhich Dwhether2A.simply BmerelyCreally Dtruly3A.passed away Bcaught coldCgot hurt Dwent abroad4A.hopefully BsadlyChappily Dexcitedly5A.managed BplannedCtried Dintended6A.efforts BworksCbusinesses Dways7A.say BtalkCtell Dadd8A.everything BanythingCsome

10、thing Dnothing9A.family BsonCdaughter Dwife10A.pride BpowerClife Denergy11A.wish BplanCsuggestion Dopinion12A.succeeded BlostCfailed Ddied13A.need BwantChelp Dlove14A.surprising BmovingCboring Ddisappointing15A.time BhourCnight Dmoment16A.well BkindlyCcalmly Dbadly17A.fewer BlongerCless Dbetter18A.u

11、nderstand BexpectCdoubt Dregret19A.because BsoCif Dsince20A.give BmakeCsend Darrange.阅读理解阅读下面的文章,从题中所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳答案。Welcome to the Miami PlanetariumSchool Groups: $10.00 per personOne free teacher admission per 10 students.Group rates apply to groups 15 or more.Click HERE to make a reservation

12、 online today!The Miami Planetarium(天文馆)opened its doors to the public on November 4, 1966 and has entertained and educated children of all ages about astronomy and the wonders of the night sky ever since. The Planetarium houses a 65foot diameter domed(圆顶状的)projection screen with 231 seats. At the h

13、eart of the Planetarium is a SPITZ“Space Transit Planetarium”star projector(放映机), which is capable of accurately reproducing the stars and planets as seen from anywhere on Earth at any time during the year. Shows daily except Thanksgiving and Christmas Day. Unlike any other in South Florida, the Pla

14、netarium is a unique setting for bringing the stars and planets indoors in animated live star shows and musicfilled laser light shows.The Weintraub Observatory(天文台)houses two powerful telescopes. Observatory hours are from 800 pm. to 1000 pm. Look through the telescope to view the planets, the four

15、moons of Jupiter, the rings of Saturn and deep sky objects such as galaxies, nebulate and double stars.Deposit: A $75 deposit must be received 10 days prior to the visit date to guarantee your visit.Cancellation Policy: The museum requires 48 hours advance notice prior to any cancellation or other c

16、hanges to a reservation. Without prior notification the original total will be expected upon arrival.Payment Policy:The balance of the admission fee is due upon arrival at the museum on your visit day.Upon Arrival: The leading teacher should check in at the box office with payment for the correct he

17、ad count of students, and teachers. Visitors should remain on the bus until a museum interpreters show you around the museum.Museum Etiquette: We ask that all groups remain together and orderly. Teachers are asked to help maintain order with their groups. We reserve the right to refuse service to an

18、y group or individual not obeying the museum policies.Bus Procedures: The museum will provide parking for buses in our parking lot. Upon arrival, bus drivers will be directed by the museum staff to the appropriate places to park. It is recommended that buses remain on the spots throughout the groups

19、 entire museum visit.For more information & reservations call: (305)6464222.文章大意:本文为应用文。这篇文章讲的是美国一家天文馆Miami Planetarium的网上广告。1In the Miami Planetarium, visitors can_.Alook through the telescope to view the Mars at 11 pm.Benjoy the roller coaster on the weekendCwatch animated live star shows on Decem

20、ber 1Dwatch animated live star shows on December 252If twenty students are to visit the Miami Planetarium together with five teachers, how much will they have to pay for the admission fees in total?A$ 230. B$ 250.C$ 150. D$ 200.3We can infer from the passage that_.Athe Miami Planetarium has a histor

21、y of over 50 yearsBthe Miami Planetarium is very popular among moviegoersCthe Miami Planetarium is located in North FloridaDthe Weintraub Observatory is not open to visitors during the day4To make sure that you can visit the Miami Planetarium on time, you must_.Apay the total admission fees in advan

22、ceBpay some of the admission fees beforehandCrent the bus owned by the planetariumDbook the visit five days before the visit date5If visitors dont obey the rules, they are likely to_.Abe refused serviceBbe punishedCbe fined $75Dbe driven out of the planetariumUnit31答案:1.depth(s)2.conservation3.witne

23、ss 4accommodation5.paused6.annual7.opposite 8tide9.seaside10.target11.vivid12.pension 13tasty14.boundaries15.dimension16.suck 17shallow18.scared19.reflected20.aware2. 1答案:B我几乎都记不起这位87岁的老人与我们有什么亲戚关系(what relationship)了,但他的(爱情)故事真的(really)使我深思。what引导宾语从句,同时在从句中担任定语,修饰名词relationship。2答案:Csimply表示“简单地”,

24、merely表示“仅仅”,truly表示“真实地”,都不符合语境。3答案:A从上下文可知,老人的妻子在去年七月过世(pass away)了。4答案:B老人在丧妻后悲伤不已,以至于晚上可以听见他痛哭(cry sadly)。他的儿女试图(tried)去安慰他,但他们的努力(efforts)只能给老人带来绝望。5答案:Ctry to do sth.“试图做某事(未成功)”。6答案:Aeffort表示“努力”。7答案:B老人总是谈起(talk about)他与妻子在一起的(甜蜜)岁月。8答案:D每天老人不做任何事情,只是回忆他与妻子(wife)的(美好)时光。do nothing but表示“除外,什

25、么事情也不做”。9答案:D参见8题解析。10答案:C他女儿描述说,她父亲就好像是一个没有生命(life)的人一样,只剩下悲伤和绝望。11答案:A他唯一的愿望(wish)就是他能随爱妻驾鹤西游。12答案:D他放弃了活下去的希望,直到他最终死去(die)。succeed“成功”;lose“丢失”;fail“失败”,都与语境不符。13答案:D此处是作者的感慨:一位87岁的老人对他的妻子的爱是如此之深以至于要放弃生活的希望,这真是一个感人(moving)的故事。14答案:B参见13题解析。surprising表示“令人吃惊的”,boring表示“令人乏味的”,disappointing表示“令人失望的

26、”,都不符合语境。15答案:Cevery day and every night是固定词组,表示“日日夜夜,每日每夜”16答案:D一些丈夫对他们的妻子很不好(badly)。17答案:B也有很多夫妻由于不再(no longer)相爱而分道扬镳。18答案:A我也听说很多人“感情出轨”,但我有时无法理解(understand)他们最初是如何爱上对方的。19答案:C此处表示“老人的故事让我思索,如果我自己也能找到一个这么深爱我的人,我会给(give)她一切”。这里if引导的宾语从句作wonder的宾语。20答案:A参见19题解析。阅读1答案:C细节理解题。根据“Shows daily except T

27、hanksgiving and Christmas Day.”和“The Weintraub Observatory(天文台)houses two powerful telescopes. Observatory hours are from 800 pm. to 1000 pm. Look through the telescope to view the planets”等信息可知,A项时间不正确,应为from 800 pm. to 1000 pm.;D项也不正确,因为圣诞节不放映;B项在文中没有信息支持;故选C。2答案:A数字计算题。根据“School Groups: $10.00 pe

28、r person/One free teacher admission per 10 students.”可知,学校团体票为每人10美元,每去10个学生可以免一个老师的门票,故他们总共需要买23个人的门票,总计230美元。3答案:D推断题。根据“The Weintraub Observatory(天文台)houses two powerful telescopes. Observatory hours are from 800 pm. to 1000 pm.”可以推断出观测台只在晚上开放,白天是不对游客开放的。4答案:B细节理解题。根据“A $75 deposit must be received 10 days prior to the visit date to guarantee your visit.”可知,为了保证参观能按时进行,事先要求预付定金。5答案:A细节理解题。根据“We reserve the right to refuse service to any group or individual not obeying the museum policies.”可知,如果参观者不遵守规则,天文馆有可能拒绝提供服务。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1