收藏 分享(赏)

(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt

上传人:a**** 文档编号:352208 上传时间:2025-11-28 格式:PPT 页数:32 大小:2.27MB
下载 相关 举报
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第1页
第1页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第2页
第2页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第3页
第3页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第4页
第4页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第5页
第5页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第6页
第6页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第7页
第7页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第8页
第8页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第9页
第9页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第10页
第10页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第11页
第11页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第12页
第12页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第13页
第13页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第14页
第14页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第15页
第15页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第16页
第16页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第17页
第17页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第18页
第18页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第19页
第19页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第20页
第20页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第21页
第21页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第22页
第22页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第23页
第23页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第24页
第24页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第25页
第25页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第26页
第26页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第27页
第27页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第28页
第28页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第29页
第29页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第30页
第30页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第31页
第31页 / 共32页
(安徽专版)2022九年级英语下册 Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school课件(新版)外研版.ppt_第32页
第32页 / 共32页
亲,该文档总共32页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 2 What do I like best about school?安徽外研版九年级下Module 2Education12341112131415基础巩固练5答案呈现absentpassactivitiessecondarybellsuch asfrom;todidnt;untilanother twoinstead of提示:点击进入习题678910BDBBA2122232425能力提升练答案呈现BCDBD1617181920ACBA262728BDCD能力提升练答案呈现293031He thought/found everything was nice.Its importa

2、nt to have a goal in life and enjoy the journey as well.Because he had no goal in life and wasnt happy.一、根据首字母及汉语提示完成单词。1.【2021安徽合肥四十五中模拟】Whos a (缺席的)today?Peter.Because he is ill.2.What should I do if I cant p (通过)the final exam?3.In our school we have many afterschool a (活动).bsentassctivities4.Ano

3、ther name for s (中等的)school is high school.5.No one may leave the classroom until the b (铃)goes.econdaryell二、单项选择。6.Jack has learned more about teamwork(团队合作)_ he joined the soccer team.A.until B.since C.while D.thoughB7.(易错题)Which do you like better,a pizza or a hamburger?_.I just like Chinese food

4、 such as dumplings.A.Both B.EachC.Either D.NeitherD8.History is your favorite subject and you should be able to _the exam easily.A.start B.passC.fail D.takeB9.【2021四川泸州】_do you have a sports meeting in your school?Once a year.We all like sports.A.How much B.How oftenC.How long D.How soonB【点拨】how muc

5、h 多少,就不可数名词提问;how often多久一次,对频率提问;how soon多久以后,在将来时中对一段时间进行提问;how long多长,多长时间,对长度或一段时间提问。Once a year一年一次,考查频率。10.【2021安徽合肥三十八中三模】The head teacher often thinks highly of Jim because he has never been _ from school.A.absent B.differentC.far D.freeA三、根据汉语意思完成句子。11.我喜爱很多球类运动,例如篮球和足球。I love lots of ball

6、games,_ _ basketball and football.such as12.我们从星期一到星期五上学。We go to school _ Monday _ Friday.from to13.我们直到雨停了才离开。We _ leave _ the rain stopped.didnt until14.我们需要另外两位学生来帮我们。We need _ _ students to help us.another two【点拨】another two students 相当于two other/more students,表示另外两个学生。15.当我考试不及格时,我的父母通常鼓励我而不是惩

7、罚我。When I fail my exams,my parents usually encourage me _ _ punishing me.instead of四、完形填空。When Rebecca was a middle school student,she was often bullied(欺凌).At that time,she didnt want to tell others.However,she now thinks people who are bullied should talk about their _16.16.A.experiences B.jokes C

8、.hobbies D.studiesARebecca said that many people who were bullied _17 in silence.She said that although she _18 heard a lot about bullying when she was in primary school,she never thought it would happen to her.17.A.slept B.laughed C.kept D.played18.A.seldom B.always C.never D.suddenlyCB【点拨】由althoug

9、h引导的让步状语从句可知此处用“总是”符合语境。Rebecca told us that the bullying began when she went to middle school.People started making fun of her for being a _19 student and knowing all the answers.19.A.bad B.happy C.silent D.goodD【点拨】由并列连词and及“knowing all the answers知道所有答案”可知此处用“好的”符合语境。She went on to say that every

10、 time she answered a question correctly in class,everyone would start shouting and saying that she was too _20 for them.20.A.clever B.slow C.noisy D.proudAShe told us that by the end of the year,she was very _21 about the bullying and became ill.She began to hate school.21.A.pleased B.worried C.sati

11、sfied D.amazedBBut _22 she had a friend who she could talk to,and she told their head teacher about her problem.22.A.usually B.suddenly C.luckily D.strangelyC【点拨】从空后内容可知,Rebecca面对欺凌,有朋友可以倾诉并找到了解决这一问题的办法,因此选“luckily”。She believed that talking to the teacher _23 her a lot.23.A.surprisedB.controlled C.

12、excitedD.helpedD【点拨】根据后一句“They found ways to deal with the problem”可知同老师谈话对她帮助很大。They found ways to deal with the problem,and the bullyingfinally _24.24.A.startedB.stopped C.increasedD.continuedBHer _25 is that dont see yourself as the problem.Nobody should be bullied.But if you dont tell anyone wha

13、t is going on,nobody will know that you need help.25.A.problemB.agreementC.conditionD.adviceD五、阅读理解。【2020安徽芜湖模拟】26.The underlined word“it”means“_”.A.the book B.the InternetC.the report D.useful information请同学们看点拨训练第11页原文。B【点拨】原句为:While most of them get useful information and use the Internet to help

14、 with their studies,some are not using it in a good way.根据前半句内容可知“it”代指网络。27.Why do teachers and parents think the book is a good idea?A.Because it helps with the students studies.B.Because it gives useful information to parents.C.Because it is widely used in middle schools.D.Because it teaches stud

15、ents how to behave online.D【点拨】根据原文最后一段中句子It will teach students how to be a good person in the online world.It will be a guide for teens using the Internet and keep students away from bad sites.可知答案。28.Which is the best title of the passage?A.Internet,part of teenagers lifeB.Never use the Internet

16、oftenC.Be careful when using the InternetD.How to be a good personC【点拨】根据原文第一段中句子A few even visit websites which are not suitable for students.Bad things can happen if young people spend too much time on the Internet.可知网络有危险,我们要谨慎使用。六、任务型阅读。【2021安徽】29.Why did the man worry about his son?(不超过10个词)_请同

17、学们看点拨训练第11页原文。Because he had no goal in life and wasnt happy.【点拨】根据原文第一段中句子His son,however,had no goal(目标)in life and wasnt happy.可知答案。30.What did the son think of everything on his way back?(不超过5个词)_He thought/found everything was nice.【点拨】根据原文第四段中句子He found everything nice!可知答案。31.What did the man want his son to remember?(不超过15个词)_Its important to have a goal in life and enjoy the journey as well.【点拨】根据原文最后一段中句子So remember:Its important to have a goal in life and enjoy the journey as well.可知答案。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1