收藏 分享(赏)

(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt

上传人:a**** 文档编号:351769 上传时间:2025-11-28 格式:PPT 页数:20 大小:1.31MB
下载 相关 举报
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第1页
第1页 / 共20页
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第2页
第2页 / 共20页
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第3页
第3页 / 共20页
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第4页
第4页 / 共20页
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第5页
第5页 / 共20页
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第6页
第6页 / 共20页
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第7页
第7页 / 共20页
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第8页
第8页 / 共20页
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第9页
第9页 / 共20页
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第10页
第10页 / 共20页
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第11页
第11页 / 共20页
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第12页
第12页 / 共20页
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第13页
第13页 / 共20页
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第14页
第14页 / 共20页
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第15页
第15页 / 共20页
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第16页
第16页 / 共20页
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第17页
第17页 / 共20页
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第18页
第18页 / 共20页
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第19页
第19页 / 共20页
(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Module 7 Computers Unit 3 Language in use课件(新版)外研版.ppt_第20页
第20页 / 共20页
亲,该文档总共20页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 3Language in useModule 7 Computers1234678910语法通关练提示:点击进入习题5答案呈现WhereWhenWhatWhyCBBABHow1112131415Who sharesWhen does;goHow do;goWhat do;doHow many emails do答案呈现能力提升练1617181920A keyboard,a screen,a mouse and a printer.From the Internet.At weekends.The writers father.To do the homework.一、在横线上填入所缺

2、的特殊疑问词。1._ do you get to school?I take the bus.2._ is the computer?Its on the table.3._ do you have English?On Monday morning.WhereWhenHow4._ do you usually do on weekends?I usually go to the park.5._ do you like animals?Because they are very interesting.WhatWhy二、单项选择。6._ does he do at 9:00?He learn

3、s English.A.How B.Who C.What D.WhereC7._ your grandparents live?They live in Beijing.A.Where does B.Where doC.How do D.What doB8._ do you like the panda?Because its interesting.A.When B.Why C.Where D.HowB9._ pencils have you got?About ten.A.How many B.How muchC.What D.WhereA10.中考四川凉山 _ do you stay u

4、p?Never.I always go to bed early.A.How long B.How oftenC.How soon D.How muchB【点拨】how long意为“多长”;how often意为“多久一次”;how soon意为“多久以后”;how much意为“多少(钱)”。根据答语“Never.”可判断出问句是对频度提问。三、对画线部分进行提问。11.He shares the computer with his parents on weekends._ _ the computer with his parents onweekends?Who shares12.T

5、ony goes swimming with his father on Sunday._ _ Tony _ swimming withhis father?When does go13.Most of the students go to school on foot._ _ most of the students _ to school?How do go14.I often do my homework at school._ _ you often _ at school?What do do15.I write three emails._ _ _ _ you write?How

6、many emails do四、任务型阅读。16.What does the writers computer have?(不超过10个词)_请同学们看点拨训练第53页原文。A keyboard,a screen,a mouse and a printer.【点拨】根据原文第一段中句子Today my father buys a computer for me.It has a keyboard,a screen,a mouse and a printer.可知答案。17.Where can the writer download information?(不超过5 个词)_From the

7、Internet.【点拨】根据原文第一段中句子Im very happy because I can download(下载)some information from the Internet and print my homework.可知答案。18.When can the writer play computer games?(不超过5 个词)_At weekends.【点拨】根据原文第二段中句子I can play computer games at weekends.可知答案。19.Who buys the writer a computer?(不超过5 个词)_The writers father.【点拨】根据原文第一段中句子Today my father buys a computer for me.可知答案。20.What can the writer use the computer to do on weekdays?(不超过5 个词)_To do the homework.【点拨】根据原文第一段中句子Im very happy because I can download(下载)some information from the Internet and print my homework.可知答案。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1