收藏 分享(赏)

2022秋新教材高中英语 Unit 2 Looking into the Future Section Ⅱ Learning About Language课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx

上传人:a**** 文档编号:348781 上传时间:2025-11-27 格式:DOCX 页数:7 大小:23.64KB
下载 相关 举报
2022秋新教材高中英语 Unit 2 Looking into the Future Section Ⅱ Learning About Language课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx_第1页
第1页 / 共7页
2022秋新教材高中英语 Unit 2 Looking into the Future Section Ⅱ Learning About Language课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx_第2页
第2页 / 共7页
2022秋新教材高中英语 Unit 2 Looking into the Future Section Ⅱ Learning About Language课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx_第3页
第3页 / 共7页
2022秋新教材高中英语 Unit 2 Looking into the Future Section Ⅱ Learning About Language课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx_第4页
第4页 / 共7页
2022秋新教材高中英语 Unit 2 Looking into the Future Section Ⅱ Learning About Language课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx_第5页
第5页 / 共7页
2022秋新教材高中英语 Unit 2 Looking into the Future Section Ⅱ Learning About Language课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx_第6页
第6页 / 共7页
2022秋新教材高中英语 Unit 2 Looking into the Future Section Ⅱ Learning About Language课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Section Learning About Language课后训练提升一、单句语法填空1.He (lie) on one of the sunny beaches in Hawaii all day when he spends his holiday there.答案will be lying2.Dont call him between 2:00 and 4:00 this afternoon.He (have) a test then.答案will be having3.Nobody knew what (happen) to Earth in a centurys time.答案w

2、ould happen4.When we were young,Father (take) us for a special treat on Mothers Day.答案would take5.Will you (use) your computer this time tomorrow?答案be using二、用将来进行时态完成句子1.你可以用我的钢笔。我不用了。You may use my pen.I it.答案wont/shant be using2.7月本学期结束之后,我就要回到乡下的家里。This term will end in July and I home in the co

3、untry.答案will/shall be going back3.我20岁的时候我将会在大学里学习。I in university at the age of 20.答案will/shall be studying4.明天下午三点,我们将正在开会。We at three oclock tomorrow afternoon.答案will/shall be having a meeting5.今天晚上七点,学生们将在看电视。The students at seven this evening.答案will be watching TV三、阅读理解ATake your kids for a wal

4、k on sciences wild side.These festivals are full of video games,cutting-edge(尖端) tech and fun!Festival of Learning16-20 JuneCome and join Bournemouth University as we celebrate the joy of knowledge at our Festival of Learning.Well be sharing our learning and knowledge through 80+ free events that ex

5、plore our scientific research.Come along,get inspired and learn something new with hands-on sessions,workshops,talks and exhibitions for all ages!Summer Science Exhibition2-8 JulyRoyal Society invites you to its annual exhibition,showing the UKs most cutting-edge scientific research.From the very fi

6、rst 3D model of the Milky Way,to using quantum physics(量子物理学) in solving mental health problems,this is your chance to meet the extraordinary scientists carrying out research that is likely to change our lives.Alongside a host of exhibitions,you can also attend one of 30 talks,family shows and works

7、hops.Join our journey of discovery this July.Evening openingTuesday 3 July,adults only.Power Up3-19 AugustGet your game face on and play awesome games from the past 40 years,from Pong and Pacman to Minecraft and Super Mario Bros.Whether youre a family dropping in for a 90-minute session or a gamer a

8、t an adult-only evening session,test yourself to the limit.Book before 21 June for 20% off selected tickets.Norwich Science Festival19-27 OctoberCelebrate the wonderful world of experiments,discoveries and exploration at Norwich Science Festival.Enjoy inspirational exhibitions hands-on family activi

9、ties,inspiring talks and cutting-edge discoveries.A festival for all age groups and all levels of knowledge.1.Which event should you attend if youre a game lover?A.Power Up.B.Festival of Learning.C.Norwich Science Festival.D.Summer Science Exhibition.答案A解析细节理解题。根据Power Up部分中的“Get your game face on a

10、nd play awesome games from the past 40 years,from Pong and Pacman to Minecraft and Super Mario Bros.”可知,打开游戏界面,玩一些过去40年里很棒的游戏,从乒乓和吃豆人到我的世界和超级马里奥兄弟。由此可知,喜欢打游戏的人可以参加Power Up活动。故选A项。2.What can you do if you take part in the event held in October?A.Attend workshops.B.Do hands-on activities.C.Go to eveni

11、ng sessions.D.Watch fun family shows.答案B解析细节理解题。分析四个活动中只有Norwich Science Festival在10月份举行。根据Norwich Science Festival部分中的“Celebrate the wonderful world of experiments,discoveries and exploration.cutting-edge discoveries.”可知,如果你参加十月份举行的活动,你可以做动手家庭活动。故选B项。3.What do the four events have in common?A.They

12、offer discounts to tour groups.B.They require early booking.C.They are intended for kids.D.They are science-themed.答案D解析细节理解题。根据第一段中的“Take your kids for a walk on sciences wild side.”以及结合各项活动介绍中多次出现的science,scientific可知,这四个活动都是以科学为主题的。故选D项。BPassengers could soon be flying off to holiday destinations

13、 on a pilotless plane.So far,an online travel agency has partnered with Czech airplane technology company to develop a concept plane that could fly completely unmanned.The plane,which is expected to carry up to four passengers,would have a wing span of roughly 11 metres and would weigh 900 kilograms

14、.Automatic aircraft and technologies of such kind could really help cut costs for airlines by reducing the number of crew and opening up the potential option of a single pilot operation.Developers hope the model will be able to fly up to 698 kilometres.It would use vertical(垂直的) take-off and landing

15、 technology,which means the plane can land vertically,so not as much space as a regular plane is needed,meaning you could land in more places.Its design combines the advantages of helicopters and aircraft,with electrically driven rotors(旋翼) that allow vertical take-off and landing.The plane would be

16、 ideal for travelling between islands as customers wouldnt need to worry about changing from commercial flights to boats,taxis or car rides.Oliver Dlouhy,CEO and co-founder of the online travel agency said,“The project represents a direction that I see as the key in the future of transport.Combined

17、with the global transportation network,it will bring completely new chances for travelling by adding thousands of smaller cities into the airports catchment areas.”But pilotless or single pilot operation of airplanes wont be easy in an industry where at least two pilots in the cockpit(驾驶舱) are requi

18、red.Many airlines around the world made this a rule after a pilot flew a plane into the French Alps in March 2015,killing all 150 people on board.Whats more,its also unclear whether passengers or their insurers or carriers would accept or permit it.4.What is one of the features of the pilotless plan

19、e?A.It may burn less fuel.B.It may require less landing space.C.It can fly a longer distance.D.It can carry more passengers.答案B解析细节理解题。根据第三段中的“It would use vertical take-off and landing technology,which means the plane can.in more places.”可知,它将使用垂直起降技术,这意味着飞机可以垂直降落,所以不需要像普通飞机需要那么大的(降落)空间。故选B项。5.What

20、 can we infer about the pilotless planes?A.They have a promising future.B.They may create new problems.C.They may be welcomed by pilots.D.They may be rejected by many airlines.答案D解析推理判断题。根据最后一段前两句可知,由于航空业要求至少两名飞行员驾驶飞机,因此无人驾驶或单人驾驶飞机并不容易。2015年3月,一名飞行员驾驶飞机坠入法国阿尔卑斯山,导致机上150人全部遇难。此后,世界各地的许多航空公司都制定了这一规定。由

21、此推知,许多航空公司可能会拒绝无人驾驶飞机。故选D项。6.What is the main idea of the text?A.Pilotless planes are widely used nowadays.B.Scientists work hard to develop pilotless planes.C.Pilotless planes may fly you to your holiday destination.D.The concept of pilotless planes is attracting public attention.答案C解析主旨大意题。文章开篇点题:

22、乘客们很快就可以乘坐无人驾驶飞机前往度假目的地了。再结合文章内容可知,目前,一家在线旅行社和捷克飞机技术公司共同研发无人驾驶概念飞机,他们的合作将无人驾驶概念提升到新的高度。故本文主要介绍了“无人驾驶飞机可以载您前往您的度假目的地”。故选C项。四、七选五阅读理解The jobs of the future have not yet been invented.1 By helping them develop classic skills that will serve them well no matter what the future holds.1.CuriosityYour chil

23、dren need to be deeply curious.2 Ask kids,“What ingredients(配料) can we add to make these pancakes even better next time?” and then try them out.Do those ingredients make the pancakes better?What can we try next time?2.CreativityTrue creativity is the ability to take something existing and create som

24、ething new.3 There are a dozen different things you can do with them.Experimenting with materials to create something new can go a long way in helping them develop their creativity.3.Interpersonal SkillsUnderstanding how others feel can be a challenge for kids.We know whats going on inside our own h

25、ead,but what about others?Being able to read people helps kids from misreading a situation and jumping to false conclusions.4 “Why do you think shes crying?” “Can you tell how that man is feeling by looking at his face?”“If someone were to do that to you,how would you feel?”4.Self-expression5 There

26、are many ways to express thoughts and ideasmusic,acting,drawing,building,photography.You may find that your child is attracted by one more than another.A.Encourage kids to cook with you.B.And we cant forget science education.C.We can give kids chances to think about materials in new ways.D.So how ca

27、n we help our kids prepare for jobs that dont yet exist?E.Gardening is another great activity for helping kids develop this skill.F.We can do this in real life or ask questions about characters in stories.G.Being able to communicate ideas in a meaningful way is a valuable skill.答案15 DACFG五、语篇填空Mr Jo

28、hnson lived in the woods with his wife and children.He owned 1. farm,which looked almost abandoned.2.(lucky),he also had a cow which produced milk every day.He sold or exchanged some of the milk in the towns nearby 3. other food and made cheese and butter for the family with what 4.(leave).The cow w

29、as their only means of support,in fact.One day,the cow 5.(eat) grass when it began to rain heavily.While making every effort to run away, she 6.(fall) over the hill and died.Then Mr Johnson had to make a living without the cow.In order to support his family,Mr Johnson began to plant herbs and vegeta

30、bles.Since the plants took a while to grow,he started cutting down trees 7.(sell) the wood.8.(think) about his childrens clothes,he started growing cotton too.When harvest came around,he was already selling herbs,vegetables and cotton in the market where people from the town met 9.(regular).He realised that his farm would bring him more money and 10. the death of the cow was a bit of luck.答案1.a2.Luckily3.for4.was left5.was eating6.fell7.to sell8.Thinking9.regularly10.that

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1