收藏 分享(赏)

2022秋新教材高中英语 Unit 2 Looking into the Future Section Ⅰ Reading and Thinking课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx

上传人:a**** 文档编号:348780 上传时间:2025-11-27 格式:DOCX 页数:4 大小:18.38KB
下载 相关 举报
2022秋新教材高中英语 Unit 2 Looking into the Future Section Ⅰ Reading and Thinking课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx_第1页
第1页 / 共4页
2022秋新教材高中英语 Unit 2 Looking into the Future Section Ⅰ Reading and Thinking课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx_第2页
第2页 / 共4页
2022秋新教材高中英语 Unit 2 Looking into the Future Section Ⅰ Reading and Thinking课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx_第3页
第3页 / 共4页
2022秋新教材高中英语 Unit 2 Looking into the Future Section Ⅰ Reading and Thinking课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx_第4页
第4页 / 共4页
亲,该文档总共4页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Section Reading and Thinking课后训练提升一、单词拼写1.As the saying goes,c dripping wears away a stone.答案constant2.I tried to p Jim to give up smoking,but in vain.答案persuade3.The farmhouse is r from any other buildings.答案remote4.The time we spent together at childhood is gradually becoming a d memory.答案distant5

2、.All the information should be a so that people can reach their own conclusions.答案available6.Beidous messaging capacity is widely used in disaster alarms,a identification and information release.答案automatic7.With decades of constant reform and i,Shenzhen has adopted many favourable policies for emer

3、ging businesses.答案innovation二、单句语法填空1.The shop assistant often persuaded me buying some unnecessary goods from his shop.答案into2.Many of us expressed a strong (prefer) for the original plan.答案preference3.I have a (distance) relative in this small town.答案distant4.The students had a good command Englis

4、h and chatted with the locals happily.答案of5.Alice was very easy-going and she integrated her new job quickly.答案into/with6.A paper relevant this research was published by him last month.答案to7.He warned me swimming in this deep lake.答案against/about8.Its believed that the affair was (potential) harmful

5、 to British aviation.答案potentially三、完成句子1.你可以劝说别人帮助你,或者被劝说去帮助别人。You can persuade others to help you or others.答案be persuaded to help2.他们总是喜欢去海南度假。Theyve always taking their holidays in Hainan.答案had a preference for3.又过了一个小时,我看到太阳开始从远方升起。Another hour , I see the sun starting to come up .答案in the dist

6、ance4.我警告她不要那样做,但她还是那样做了。I warned but she went ahead and did that.答案her not to do that5.无论如何这个问题都不能说解决了。 can the problem be said to be solved.答案In no sense四、阅读理解Not only does the use of plastic water bottles hurt your wallet,but it also causes pollution,wastes energy,and surprisingly wastes water.On

7、ly 23% of the plastic in America ends up in recycling bins,meaning over $1 billion worth of plastic is treated as rubbish a year.Recently,Skipping Rocks Lab has invented a kind of water bottle called Ooho.Its a kind of convenient,clear water bottle that can either be drunk or eaten.To drink it,you c

8、an either get rid of the membrane(膜) or tear a hole in the membrane with your teeth to pour the water into your mouth.To eat it,you simply put the whole bottle in your mouth.Its completely insipid so you neednt worry about any taste.It aims(目的) for large outdoor events where tons of plastic bottles

9、are used and frequently left behind as litter.Too much plastic is sure to do harm to the environment,which could account for the purpose of such a new invention.The team has been working for the past two years to develop the technology and materials that are needed to produce Ooho.The price for an o

10、nly bubble(泡状物) or a unit of bubbles hasnt been decided yet,but it costs about two cents to create a unit,which is cheaper than plastic bottles.The team has also been selling Ooho water bottles in London for the past six months.Ooho is catching many peoples attention and has raised over $1 million i

11、n only three days.Its mostly being sold at events at the moment to interest the buyers while the production machine is getting up and running.Its quickly making a rise,so keep an eye out for these bottles of the future.1.How is most plastic in America dealt with?A.It is wasted by people.B.It is reus

12、ed as new energy.C.It is buried under the ground.D.It is applied to new technology.答案A解析推理判断题。根据第一段中的“Only 23% of the plastic in America ends up in recycling bins,meaning over $1 billion worth of plastic is treated as rubbish a year.”可知,在美国大部分塑料都被浪费掉了。故选A项。2.What does the underlined word “insipid” i

13、n paragraph 2 probably mean?A.Sweet.B.Delicious.C.Tasteless.D.Interesting.答案C解析词义猜测题。根据下文的“.so you neednt worry about any taste.”可知,不需要担心任何味道,说明它是无味的。故选C项。3.What can we infer about the Ooho?A.It plans to be sold at a very low price.B.It has some advantages over plastic bottles.C.It has taken the pla

14、ce of plastic bottles in London.D.Proper materials of making Ooho are hard to find.答案B解析推理判断题。根据第二段的介绍可知,与塑料瓶子相比,这个新发明的瓶子有很多优势。故选B项。4.Whats the authors attitude towards Oohos future?A.Doubtful.B.Uninterested.C.Positive.D.Worried.答案C解析作者态度题。根据文中最后一句“Its quickly making a rise,so keep an eye out for these bottles of the future.”可知,作者对这种瓶子的发展是持乐观态度的。故选C项。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1