ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:18.38KB ,
资源ID:348780      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-348780-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2022秋新教材高中英语 Unit 2 Looking into the Future Section Ⅰ Reading and Thinking课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2022秋新教材高中英语 Unit 2 Looking into the Future Section Ⅰ Reading and Thinking课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx

1、Section Reading and Thinking课后训练提升一、单词拼写1.As the saying goes,c dripping wears away a stone.答案constant2.I tried to p Jim to give up smoking,but in vain.答案persuade3.The farmhouse is r from any other buildings.答案remote4.The time we spent together at childhood is gradually becoming a d memory.答案distant5

2、.All the information should be a so that people can reach their own conclusions.答案available6.Beidous messaging capacity is widely used in disaster alarms,a identification and information release.答案automatic7.With decades of constant reform and i,Shenzhen has adopted many favourable policies for emer

3、ging businesses.答案innovation二、单句语法填空1.The shop assistant often persuaded me buying some unnecessary goods from his shop.答案into2.Many of us expressed a strong (prefer) for the original plan.答案preference3.I have a (distance) relative in this small town.答案distant4.The students had a good command Englis

4、h and chatted with the locals happily.答案of5.Alice was very easy-going and she integrated her new job quickly.答案into/with6.A paper relevant this research was published by him last month.答案to7.He warned me swimming in this deep lake.答案against/about8.Its believed that the affair was (potential) harmful

5、 to British aviation.答案potentially三、完成句子1.你可以劝说别人帮助你,或者被劝说去帮助别人。You can persuade others to help you or others.答案be persuaded to help2.他们总是喜欢去海南度假。Theyve always taking their holidays in Hainan.答案had a preference for3.又过了一个小时,我看到太阳开始从远方升起。Another hour , I see the sun starting to come up .答案in the dist

6、ance4.我警告她不要那样做,但她还是那样做了。I warned but she went ahead and did that.答案her not to do that5.无论如何这个问题都不能说解决了。 can the problem be said to be solved.答案In no sense四、阅读理解Not only does the use of plastic water bottles hurt your wallet,but it also causes pollution,wastes energy,and surprisingly wastes water.On

7、ly 23% of the plastic in America ends up in recycling bins,meaning over $1 billion worth of plastic is treated as rubbish a year.Recently,Skipping Rocks Lab has invented a kind of water bottle called Ooho.Its a kind of convenient,clear water bottle that can either be drunk or eaten.To drink it,you c

8、an either get rid of the membrane(膜) or tear a hole in the membrane with your teeth to pour the water into your mouth.To eat it,you simply put the whole bottle in your mouth.Its completely insipid so you neednt worry about any taste.It aims(目的) for large outdoor events where tons of plastic bottles

9、are used and frequently left behind as litter.Too much plastic is sure to do harm to the environment,which could account for the purpose of such a new invention.The team has been working for the past two years to develop the technology and materials that are needed to produce Ooho.The price for an o

10、nly bubble(泡状物) or a unit of bubbles hasnt been decided yet,but it costs about two cents to create a unit,which is cheaper than plastic bottles.The team has also been selling Ooho water bottles in London for the past six months.Ooho is catching many peoples attention and has raised over $1 million i

11、n only three days.Its mostly being sold at events at the moment to interest the buyers while the production machine is getting up and running.Its quickly making a rise,so keep an eye out for these bottles of the future.1.How is most plastic in America dealt with?A.It is wasted by people.B.It is reus

12、ed as new energy.C.It is buried under the ground.D.It is applied to new technology.答案A解析推理判断题。根据第一段中的“Only 23% of the plastic in America ends up in recycling bins,meaning over $1 billion worth of plastic is treated as rubbish a year.”可知,在美国大部分塑料都被浪费掉了。故选A项。2.What does the underlined word “insipid” i

13、n paragraph 2 probably mean?A.Sweet.B.Delicious.C.Tasteless.D.Interesting.答案C解析词义猜测题。根据下文的“.so you neednt worry about any taste.”可知,不需要担心任何味道,说明它是无味的。故选C项。3.What can we infer about the Ooho?A.It plans to be sold at a very low price.B.It has some advantages over plastic bottles.C.It has taken the pla

14、ce of plastic bottles in London.D.Proper materials of making Ooho are hard to find.答案B解析推理判断题。根据第二段的介绍可知,与塑料瓶子相比,这个新发明的瓶子有很多优势。故选B项。4.Whats the authors attitude towards Oohos future?A.Doubtful.B.Uninterested.C.Positive.D.Worried.答案C解析作者态度题。根据文中最后一句“Its quickly making a rise,so keep an eye out for these bottles of the future.”可知,作者对这种瓶子的发展是持乐观态度的。故选C项。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1